maandag, maart 16, 2015

De Raad via Ron Head - 15 Maart 2015De Raad
"Ik Ben Veel Meer dan Ik Ooit over Mezelf Gedacht heb te Zijn." Verbaas Jezelf.
15 Maart 2015 / Ron Head

Laten we vandaag naar het onderwerp van vrijheid kijken. Te velen schijnen van mening te zijn dat zij in staat zijn om alles te doen dat zij wensen. De meeste volwassenen begrijpen het om met een beetje meer verantwoordelijkheid dan dat iets te betekenen. Maar wat betekent het echt, en ervaar jij het?  
Wij zouden graag aan jullie voor willen stellen dat vrijheid in feite mag betekenen dat jullie in staat zijn om alles te doen dat jullie hart wenst binnen de beteugeling van de Universele Wet van het Universum waar jullie aan deelnemen. Jullie zijn ook vrij om te ervaren hoe het is om tegen deze Wetten te werken, maar jullie zouden dat nochtans een pietsje oncomfortabel kunnen vinden.  
Gewoonlijk, echter, interpreteren jullie het als iets te betekenen dat aanzienlijk dichter bij huis is, zoals jullie dagelijkse levens in jullie maatschappijen. En wederom, vragen wij jullie, zijn jullie vrij? Voelen jullie geen beperkingen aangaande jullie activiteiten? Zo ja, prachtig voor jou. Je bent tamelijk uniek. Zo niet, wat is het dat jou beperkt?

Veel van wat jullie ontdekken wanneer jullie dit onderzoeken zal diens bron in het collectieve bewustzijn hebben. Iets ervan zal zijn vanwege dingen die aan jullie verteld werden en die jullie accepteerden. Iets zal zijn vanwege dingen die jullie over jullie zelf geloven. Bijna alles ervan zullen dingen zijn die jullie nooit in overweging genomen hebben om in vraag te stellen.
Nu, wij suggereren niet dat jullie de regels van de maatschappij goedschiks of kwaadschiks schenden. Anarchie is niet onze agenda. Wat wij wel suggereren is dat jullie deze dingen onderzoeken die jullie voor jullie zelf als onmogelijk beschouwen. Deze zijn de dingen waar jullie je persoonlijke macht aan vrijgegeven hebben. Stem je daarmee in of doe je dat niet? Als je het daar bewust mee eens bent, en dat is niet automatisch een negatief iets, dan, het zij zo. Als je beslist om je macht terug te nemen, neem dan op z'n minst de mogelijkheid in overweging dat het binnenin jouw bekwaamheid is. Eis het gewoon op. Weet dat het iets binnen jouw potentieel is.
Welnu, wij kunnen jullie vertellen dat er niets is dat niet in die categorie past, maar wat wij hier bedoelen is dat jullie een proces beginnen van het uitbreiden van jullie eigen persoonlijk vrijheid om te kiezen. Begin gewoon. Het proces zal doorgaan. "Ik Ben veel meer dan ik ooit over mezelf gedacht heb te zijn." Verbaas jezelf.
Nu, zoals jullie zouden zeggen voor extra krediet, is hier iets dat jullie op dit pad zal versnellen. Overweeg dat als dit voor jou waar is, het ook waar is voor al diegenen naast jou. Zij zijn inderdaad veel meer dan dat je ooit van hen dacht te zijn. Wanneer je hen in dat licht kunt zien, zal jouw wereld veranderen. En wij bedoelen dat tamelijk letterlijk. Binnenin diegenen waar het uiterlijk jou van aanstaat, of tegen wiens acties je bent, is een vonk van goddelijkheid net zo krachtig als die vonk binnenin jou. Het is voor jou niet noodzakelijk om het eens te zijn met wat zij doen of zeggen. Maar leer te leven in een wereld waar zij vrij zijn om het te denken of te zeggen. Leef in een wereld waar wat binnenin hen is belangrijk is en hoe zij toeschijnen te zijn dat niet is. Zij zijn hier om te leren, net zoals jij. En het is volkomen mogelijk dat zij ervoor gekozen hebben om enige zeer harde lessen te leren. Wij beloven jou dat jij hetzelfde heel vaak in het verleden gedaan hebt. Hen te zien voor de goddelijke vonken die zij zijn en hen de vrijheid toe te staan om hun lessen op hun eigen manier te leren zal hen ook de vrijheid toestaan om te veranderen. Te proberen hen te veranderen zal echter bijna nooit werken.
Wat wel zal werken is je eigen leven als een volledig liefdevol wezen te leven. Stel je een wereld voor waarin miljarden van jou alleen dat deden. Misschien zouden de dingen veranderen? Ben gewoon degene die Liefde vasthoudt waar jij bent. Velen sluiten zich dagelijks bij deze uitoefening aan. Dit is iets dat aan het gebeuren is. Dit is geen luchtkasteel. Je hoeft alleen maar jouw deel te doen.
Met grote Liefde sturen wij onze zegeningen. Goedendag.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten