dinsdag, maart 24, 2015

De Raad - De Echte Wonderen, en de Echte Wonderwerkers, Zijn Jullie Zelf - 23 Maart 2015 / Ron HeadDe Raad
"De Echte Wonderen, en de Echte Wonderwerkers, Zijn Jullie Zelf"
23 Maart 2015 / Ron Head

Verandering. Laat ons de verandering onderzoeken waar jullie in deze tijd middenin zitten.
Is het niet ietwat onvoorstelbaar dat een verandering van de zee in de systemen van de planeet grotendeels verzwegen wordt in de media? Zou je niet verwachten dat de één of andere discussie van wat dan ook van deze omvang zou gebeuren? Is een dergelijk iets niet belangrijker dan een jaarlijks basketbal toernooi of een realityshow op TV?
De volledige financiële structuur van jullie wereld wordt radicaal gemodificeerd. Jullie staan op het punt om dat uit te gaan vinden of jullie nu wel of niet deze dingen gevolgd hebben. En de resulterende effecten op jullie alledaagse levens zal gigantisch zijn. Dat alleen al zou voldoende moeten zijn om iedereen te doen laten opleven. Maar wij vertellen jullie wederom dat het echte wonder is, dat de veranderingen in jullie bewustzijn, jullie frequenties zo jullie willen, de echte veranderingen zijn. Alles dat jullie buiten jullie zelf zien is illusie. Alles, ongeacht hoe echt het ook lijkt te zijn, is voorbestemd te veranderen, om op het één of andere punt op te houden te bestaan. Waarom? Omdat jullie zullen veranderen, jullie zullen groeien, jullie door zullen gaan te creëren. Jullie ware natuur is om altijd te streven naar meer en beter. En jullie zullen altijd slagen. Dat hebben jullie altijd gedaan.

Nu dat de waarheid daarvan op het punt staat om onweerlegbaar gedemonstreerd te worden, zouden jullie ook kunnen wensen om binnenin te kijken naar wie jullie werkelijk zijn en deze realisaties op jullie eigen levens toepassen. De echte wonderen, en de echte wonderwerkers, zijn jullie zelf. Wanneer jullie eenmaal begrijpen wie het leven creëert dat jullie leven, zullen jullie je bekwaamheid teruggenomen hebben om de veranderingen in jullie eigen levens te maken die jullie wensen te maken.
Soms is het gemakkelijker en meer gepast om een slachtoffer van de omstandigheden te zijn. Maar naast de opwinding van het resultaat is het stoffig en smaakloos. Ontdek wie je bent. Ben je eigen held. Wij spreken niet over het ego van jullie, maar over het gevoel, het weten dat jullie vasthouden in de Vonk van jullie Schepper.
Zoek binnenin naar de jij die reageert wanneer je niet gerespecteerd wordt. Vind de jij die in vreugde uitbarst wanneer je leert om iets nieuws te doen. Vind de jij die smelt wanneer je een gelukkig kind of een liefdevol dier ziet. Vind degene die diep in je hart leeft. Sta die jij toe om naar het oppervlak te komen en leef steeds meer via de gevoelens van jouw acties. Vertel je gedachten dat je ego niet in gevaar is, maar dat het ook niet de controle hoeft te hebben. Geef dit nieuwe en groeiende zelf de kans om een nieuw leven voor jou op te bouwen. Zoals wij diverse keren in het verleden gezegd hebben, verbaas jezelf.
Wij hebben jullie ook verteld dat er inspanningen zullen zijn om jullie bang te maken in deze tijd. De hemel valt niet omlaag. Nieuwe oorlogen zullen niets oplossen. Het einde van de wereld is niet aanstaande. Kijk naar wat er rondom jullie heen is, niet naar jullie TV.
Deze korte boodschap is een beetje anders dan onze gewoonlijke boodschap, maar jullie hebben de tijd betreden van snelle in golven neervallende veranderingen waar wij voorheen zo vaak over gesproken hebben. De lange periode van vertragingen is tot een einde gekomen. Dat zadel waar wij eerder over gesproken hebben? Houd je eraan vast! Gefeliciteerd.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten