dinsdag, maart 03, 2015

De Nieuwe Jij Lost 3D Mysteries Op - 2 Maart 2015 / Brenda Hoffman


De Nieuwe Jij Lost 3D Mysteries Op
2 Maart 2015 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Jullie leven gaat nooit meer hetzelfde zijn zoals het vandaag of gisteren was. Sommigen van jullie bespeuren deze diepe verschuiving. Anderen vragen zich af waar de recente boodschappen van dramatische veranderingen over gaan.
Kanalen hebben jarenlang verkondigd, "Wat was is niet langer meer". Hoewel de verschuiving die nu gebeurt werkelijk de afbakening is tussen wat was en wat is. Voorafgaand aan de energieën die nu op de Aarde neer regenen, leefden jullie een 3D leven met 5D, 6D of daaraan voorbij bedoeling en sensaties. Iets dergelijks is niet langer meer.
Na deze specifieke verschuiving, zullen jullie van de Aarde zijn, maar niet van 3D. Dit is voor velen moeilijk om te begrijpen want jullie zullen waarschijnlijk doorgaan met jullie werk, misschien is er een noodzaak om voor anderen te zorgen, ouder of jonger dan jij en andere gelijkaardige relaties die gebaseerd zijn op de 3D jij. Doch, deze 3D relaties zijn vlug aan het vervagen, want je hebt weinig interesse met verder te gaan met 3D rollen.
Iets dergelijks mag toeschijnen een akelige voorspelling te zijn als je geloofd dat je 3D relaties veel van je wezen vullen. In waarheid, doen zij dat niet.
Als je nauwkeuriger op je innerlijke wereld terugblikt, zal je ontdekken dat de relatie(s) die was niet langer meer is. Misschien moet je bedroefd zijn of kwaad op jezelf, je wereld of de relatie worden. Want ongeacht hoe ijverig je ook probeert om relaties te onderhouden die gebaseerd zijn op wie je was, niet op wie je aan het worden bent, deze relaties zullen vervagen want zij zijn niet gebaseerd op de nieuwe jij werkelijkheid.

Velen voelen dat jullie zoveel en zo velen losgelaten hebben. Iets dergelijks is waar. In dezelfde tijd, heb je een nieuw leven met nieuwe relaties gecreëerd. Als het gebruik van je vaardigheidsset vooruitgaat, zal je een behoefte gewaarworden om anders met anderen te relateren. Sommigen van diegenen die nu in je persoonlijke wereld zijn zullen blijven, maar anderen zullen beslissen om bij diegenen te zijn die meer comfortabel voor hen zijn.
Jullie stralen steeds meer Licht uit - een Licht dat voor sommigen te helder is. Dezen zijn de vrienden, familie en collega's die mogen wensen om zich emotioneel voor jouw aanwezigheid af te sluiten - tenminste voorlopig.
Diegenen van jullie die doodsbang zijn dat jullie alleen zullen zijn in de "koude" wereld die de Aarde was toen jullie hier voor het eerst arriveerden, weet dat jullie je relaties aan het verschuiven zijn om meer nauwkeurig uit te lijnen met de nieuwe jij. En aldus is het dat je deze mensen en entiteiten toe zult voegen die jouw Licht verleidelijk vinden en diegenen deleten die bang zijn ten gevolge van jouw Licht. Niet meer en niet minder.
Laat ons de draaikolk adresseren die je creëert in combinatie met de geboorte van de nieuwe jij. Het is prima en oké om de Aarde in je ontwaakte staat met diens pijnen en geneugtes te verkennen. De meesten van jullie hebben dat dus gedurende eonen gedaan. Maar nu is het tijd om je innerlijke verkenning voorbij je slaaptijd uit te breiden.
Je hebt je Nieuwe Jij rol bewust of onderbewust ontdekt. De aansporingen die je voelt, de vreugde die je ervaart, de verbindingen die je maakt zijn gerelateerd aan die nieuwe rol - net zoals jouw persoonlijke draaikolk dat is. Misschien een minder beangstigende gedachte is dat je persoonlijke draaikolk louter jouw snelle transport naar het theater is waarin je jouw nieuwe rol verricht.
Je nodigde vele segmenten van je totaliteit in/naar je wezen uit, aldus je comfortabel in/op een aantal plaatsen tegelijkertijd zou kunnen zijn. Denk aan je segmenten als zijnde klonen met specifieke doelen die je creëerde, aldus je van de Aarde naar andere dimensies, tijdsperiodes of plaatsen zou kunnen fladderen terwijl je jouw 4D leven op Aarde handhaaft. Want inderdaad, de Aarde, zoals jullie het nu ervaren, is niet langer meer van de 3D. 
Maar dan, gaan velen welzeker ermee door de Aarde in een 3D formaat te ervaren. Misschien zal je beter dat concept begrijpen als je jouw 3D versie van engelen herinnert. Waren deze engelen in staat om bij jou en je wereld en in hun wereld te zijn - een wereld verborgen voor jou - wanneer zij dat wilden? Zo is het nu voor diegenen van jullie die langs de heuvel omlaag rollen. Jij bent van de Aarde, nochtans in staat om het meeste van de 3D mysteries met je nieuwe wezen te zien of te voelen, zo niet alle.
Omdat 3D mysteries niet langer verborgen voor jou zijn, ontdek je nieuwe interesses en richtingen die gebaseerd zijn op een breder perspectief. Diegenen die niet langer in jouw sfeer van gezelschap wensen te zijn zien of anderszins voelen niet deze mysteries. Zij zijn stevig ingesloten in wat was. Jij, echter, kunt ver voorbij wat was zien en voelen - en vraagt je af waarom anderen dat niet kunnen.
Jij vliegt boven het kamp en merkt dit en dat op. Zij gaan door te geloven dat het kamp alles is dat er is. Jij weet dat het anders is en verwacht hetzelfde van anderen. Iets dergelijks is nu niet het geval en mag het nooit zijn in je huidige Aarde leven.
Sta jezelf toe te weten dat jij je persoonlijke en wereldwijde 3D en vaak 4D mysteries oplost door slechts jezelf te zijn. Maar terwijl je dat doet, ontdek je dat diegenen die onwillig zijn om de Nieuwe Aarde en daaraan voorbij te verkennen voor jou niet langer meer interessant zijn.
Een beetje zoals iemand op het college weinig interesse vindt in het luisteren naar een zesde klas student die hen leert over astronomie of grote literatuur. De uitleg van de jongere persoon mag leuk en allerliefst zijn, maar is geen intellectuele groei voor de collegestudent.
En aldus is het voor jou als je in kennis en bekwaamheid uitbreidt. Diegenen die niet hetzelfde doen, zijn veel minder interessant voor jou in deze tijd van extreme groei. Maar dan, diegenen waarvan je een paar maanden of jaren geleden dacht dat zij niet interessant waren, zouden je Nieuwe Aarde kern kunnen worden - of zijn niet afhankelijk van de richting en snelheid van hun groei.
Je zult niet alleen zijn. Je creëert louter nieuwe relaties die meer nauwkeurig relateren naar de Nieuwe Jij dan jouw 3D wezen.
Je zou één van je segmenten toe kunnen wijzen om contact te onderhouden met diegenen die in deze tijd niet geïnteresseerd zijn in uitbreiding, maar de diepe gehechtheid die je eens voor hen voelde zal er niet langer meer zijn, want je segmenten zijn klonen van jou.
Jij bent de regisseur/directeur, het HART van jouw wezen.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2015, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten