zaterdag, maart 28, 2015

De Elohim - Hoogste Lichtbron Uit Jezelf - 28 Maart 2015 / Annemiek Coenen


De Elohim
De Hoogste Lichtbron Uit Jezelf
28 Maart 2015 /  Annemiek Coenen
Een ieder stemt zich af op zijn eigen hoogste lichtenergie en op de hoogste trilling van de dag en wordt dan hiermee verbonden. Het hoeft geen moeilijkheden meer op te leveren om je er snel mee te verbinden. Licht in al zijn vormen zal gevoeld worden. Stem je af op de hoogste lichtbron en je zult kunnen spreken. Spreken vanuit het Zelf zal een ieder dan gemakkelijk afgaan.
Luister naar de antwoorden en geloof ze, dit is de waarheid uit jezelf. Geloof de eerste gedachte die naar boven komt en handel hiernaar.
Geloof in jezelf krijgt dan een andere betekenis. Steeds meer mensen staan hiervoor open, door het vele Licht dat naar jullie gestuurd wordt.
Alle ogen zijn op jullie gericht, er gebeuren wonderen die nog niet eerder vertoond zijn.

Sta hiervoor open en voel, voel jezelf. Hier gaat het om. Ben ÉÉN met jezelf zoals de ander ook ÉÉN met zichzelf wordt en zo worden jullie met elkaar verbonden tot ÉÉN.
De Schepper heeft dit altijd al zo voorzien. We komen samen. Samen groeien we tot één groot Licht. Laat dit Licht jullie verbinden. Ben het Licht. In Liefde en Licht verbinden wij ons met jullie en worden samen ÉÉN. Een nieuwe wereld gaat open en wordt jullie getoond. Wij zijn dankbaar dat we hieraan mee mogen scheppen. Wij danken jullie.
DE ELOHIM

Copyright © 2015 Annemiek Coenen
www.annemiekcoenen.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten