zaterdag, maart 21, 2015

Boodschap van God - Indalen ChristusLicht - 21 Maart 2015 / Rita Pulmans


Boodschap van God
Indalen ChristusLicht
21 Maart 2015  / Rita Pulmans
Rita: Vanmorgen om een uur of half negen hebben mijn zus en ik het verblindende witte ChristusLicht wat indaalt mogen ervaren. De tranen liepen van verblind zijn over mijn wangen zo sterk! Nog nooit heb ik dit Licht op Aarde zo waargenomen als nu.
Dit is wat ik doorkreeg van God:
***
Dit verblindend witte Licht is de instroom van het Diamanten VaderLicht verstrengeld in het Gouden MoederLicht. In Eenheid verstrengeld, Barend het witte zuiverende en helende ChristusLicht.

Vormend de Almachtige EENHEID.
Dit is het Godslicht vanuit de Ene.
Dit zal Eenheid brengen op Aarde.
Verbind je geliefde kinderen in visualisatie met/in dit EenheidsLicht.
De Ene Almachtige
In DrieEenheid
***
Foto's genomen 21maart 2015 om ongeveer 8:40uur.
**
**
**
 

Channeling van Rita Pulmans.
© Copyright Rita Pulmans
Er mag niets veranderd/toegevoegd of weggelaten worden van de tekst. De tekst dient in algehele vorm gekopieerd te worden of weergegeven. Gedeeltelijke weergave is niet toegestaan. De tekst en de meditatie mag niet gebruikt worden voor commerciële doelstellingen. De tekst en de meditatie mag enkel gekopieerd worden voor eigen gebruik. Bij doorgaven aan derden mag dit enkel zonder winstoogmerk. Plaatsen in geschriften of boeken uitsluitend na schriftelijk aanvraag op: pulmans@live.be Dit artikel mag in z’n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-meldingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten