dinsdag, februari 10, 2015

Spel is Jullie Les Vandaag … en Voor Altijd - 9 Februari 2015 / Brenda Hoffman


Spel is Jullie Les Vandaag … en Voor Altijd
9 Februari 2015 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Jullie hebben doorstaan, jullie hebben gerust en nu is het tijd om te genieten in de zonneschijn - iets dat jullie heel lang verwaarloosd hebben. Het is alsof jij jezelf in een zeer kleine kast verborg aldus anderen niet zouden kunnen raden wie je werkelijk was. Je kleedde je zoals zij zich kleden. Je liep en sprak zoals zij deden - maar je bent hen niet en bent dat nooit geweest. Gedurende eonen aan tijd pretendeerde je slechts hen te zijn.
Wie zijn zij? Iedereen behalve jij zelf.
Maar ertussen passen en de regels volgen, aldus niemand jouw waarheid kent, is een probleem aan het worden als je beseft dat jij je niet langer meer zorgen hoeft te maken over anderen of over anderen op de eerste plaats te zetten - hoewel dat je eerste neiging is.
Je moet nog internaliseren dat je een god of godin bent.
In de afgelopen paar dagen, moet je waarschijnlijk een gedachte, sensatie of gevoel opgemerkt hebben dat aan jou tot uitdrukking bracht - door jou moeten wij daaraan toevoegen - dat je van jezelf houdt. Een belangrijke horde inderdaad, en eentje die je nochtans vaak laat afdwalen om te vervullen, net zoals een persoon die van een chemicalie afhankelijk is af zou kunnen dwalen en terugkeert naar diens drug van keuze. Jouw drug van keuze is het verbergen van je werkelijke wezen in een donkere kast. Een dergelijke actie creëert niet een Nieuwe Jij of Nieuwe Aarde - althans hoe jij de Nieuwe Aarde ervaart.
Want de Nieuwe Aarde is aan het gebeuren of jij daar nu wel of niet aan deelneemt. Jij, samen met je Lichtteam, verzekerde dat de Nieuwe Aarde werkelijkheid was in termen die je zou kunnen begrijpen met je fysicaliteit, evenals je andere dimensies.


Nu is het voor jou tijd om je op jezelf te concentreren. Je berg beklimmen was zwaar, maar ietwat natuurlijk in die zin dat jij jezelf lang gestraft hebt om je kleine kast bestaan te handhaven. Het gedeelte dat waarlijk een nieuwe les voor jou is, is om jezelf en je nieuwe god/godin rol op te eisen.
Hoewel je bij de heuvel omlaag zou kunnen rollen naar het beloofde land, heb jij jezelf nog geen toestemming gegeven om uit je donkere kast vandaan te komen. Je bent comfortabel te leren om van jezelf te houden. Je bent comfortabel te leren dat allen één zijn in deze wonderbaarlijke overgang, Maar je bent nog niet comfortabel met te weten dat je de ster in jouw rijk van expertise bent. Je gaat door jezelf te vertellen dat je in een bepaald gebied goed bent of dat je in een bepaald gebied geïnteresseerd bent, maar je kunt nog niet zelfs aan jezelf toegeven dat jij DE STER in jouw gebied bent.  
Misschien geloof je dat er scores van anderen zijn die net zo capabel zijn als jij in jouw uitgekozen gebied van vreugde. Iets dergelijks is niet waar. Denk aan hoeveel persoonlijkheden en carrièrepaden beschikbaar zijn op de 3D Aarde. Verviervoudig dat getal en verviervoudig het op z'n minst nogmaals honderd keer en je zult beginnen te begrijpen hoeveel unieke individuen de Aarde bevolken en zullen bevolken. Allen unieke individuen met buitengewone unieke rollen.
Dit is geen tijd voor jou om terughoudend of verlegen te zijn. Wie ben jij? Wat voor geschenken breng je naar de Aarde? Dat is jouw rol en alleen jouw rol. Begrijp je niet dat weinig individuen in de mensheid volledig ontwaakt zijn nu? En begrijp je niet dat deze individuen - jij incluis - de weg aan het verlichten waren/zijn voor anderen als zij hun berg beklimmen? In die zin, het was jouw voornaamste rol tot aan nu. Je bent geëvolueerd om jouw unieke rol te leven.
Je verzamelde die segmenten die het meest nodig zijn voor die rol(len). Je beklom jouw berg van pijn, hopend op een vreugdevolle finale. Maar nu dat jij jezelf volledig en met vreugde kunt claimen, ren je terug naar je kast wanneer iemand jouw unieke wezen opmerkt.
Je zegt tegen jezelf, "Ik ben niet zo getalenteerd of wonderbaarlijk. Ik ben niet dat soort van een leider. Het is gewoon beter voor mij om te vervagen in het houtwerk en een paar dagen, weken, maanden of jaren te wachten totdat ik volledig heel ben." Wat nooit zal gebeuren als je door blijft gaan te protesteren tegen je vaardigheden en bekwaamheden.
Jij bent en god/godin van de hoogste graad. Je hebt de vaardigheden die je nodig bent om jouw rol(len) te vervullen. Alles dat je hoeft te doen is je vaardigheden op te eisen, je rol te erkennen en te spelen zoals jouw rol zich ontwikkelt.
Velen van jullie zijn verrast door die laatste mededeling, want spelen zoals je rol zich ontwikkelt voelt verkeerd. Waar is het werk? Waar is de zware klim naar wat voor piek dan ook waarvan je voelt dat het nodig is voordat je jouw werkelijke waarde kunt bekendmaken? Het is gedaan. Je hebt alles volbracht dat je moet ter voorbereiding. Sta jezelf toe te zijn - specifiek in de vreugde/het spel. Want dat is waar jouw rol zichzelf zal beginnen te laten zien.
Werk in wat voor vorm dan ook is 3D. Vreugde in alle vormen is de Nieuwe Aarde. En het eerste stukje van vreugde om op de Nieuwe Aarde tot uitdrukking te brengen is het houden van jezelf - wat begonnen is.
Velen van jullie voelen nu de behoefte om zelf-liefde gedurende een paar maanden te verwerken om te verzekeren dat je niet naar je 3D gedachten terugkeert. Genoeg is het met "het werken aan de Nieuwe Jij". Je bent er. Sta jezelf toe om veel meer te spelen (zelf-liefde) en veel minder te werken (groep-gedachte) en je zult automatisch vervallen in/naar zelf-liefde. Ga door te geloven dat je meer kennis nodig bent, meer vaardigheden en meer fysieke schoonheid in wat voor vorm het ook maar in je geest aanneemt en je zult op de top van de heuvel blijven, kijkend naar anderen die plezier hebben met het omlaag van de heuvel af te rollen en hun fonkelingen van vreugde te vinden.
Spel is voor altijd jouw sleutelwoord. Werk is het woord van gisteren.
Sta jezelf toe om jouw speelgebieden te vinden, en je zult jouw speelgebieden kennen net zoals je als een kind deed - misschien was softbal niet zo'n plezierig spel voor jou, maar speelde je het om ertussen te passen - niet langer meer. Misschien waren poppen jouw vreugde en speelde je met hen wanneer je maar kon. Aldus is het nu. Speel, Speel en Speel nog wat meer - dat is jouw vaardigheidsontwikkelingsles voor vandaag en altijd. Sta jezelf toe om te zijn.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2015, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten