vrijdag, februari 06, 2015

SaLuSa - Jullie zijn op een Reis Terug naar Jullie Hogere Staten van Zijn - 6 Februari 2015 / Mike Quinsey


SaLuSa
Jullie zijn op een Reis Terug naar Jullie Hogere Staten van Zijn
6 Februari 2015 / Mike Quinsey
De onrust houdt aan op jullie Aarde, doch tegelijkertijd gaat het Licht verder met toe te nemen en kracht toe te voegen aan diegenen die het Licht verspreiden. Wij kunnen nog niet voorspellen wanneer het de dominante kracht zal worden, maar die tijd is snel dichterbij aan het komen. Met de altijd toenemende niveaus van Licht kan er geen andere uitkomst zijn, en het is merkbaar dat meer mensen dan ooit gereed zijn om actief hun ondersteuning voor de Lichtwerkers te laten zien. Terwijl de tijd voortgaat, zal er een samenkomen zijn van veel meer mensen, en hun werk zal helpen om het werkelijke begin van de Ascentie te bespoedigen. Wij moedigen jullie aan om veilig binnenin jullie Licht te blijven, en om niet rechtstreeks betrokken te raken in vendetta's tegen de Duisteren. Zij zullen een einde vinden gedicteerd door hun acties tegen de Mensheid gedurende Millennia aan tijd. Zij hebben het pad in beweging gezet dat leidt naar hun ondergang, en een einde aan hun acties tegen diegenen van het Licht.
Wij bespeuren de frustratie die jullie voelen over de doorgaande moeilijkheden in het Midden Oosten. Echter, ben ervan verzekerd dat wij zoveel doen als ons toegestaan is, en de escalatie van de oorlog die plaatsvindt hebben voorkomen. Mensen vragen waarom wij niet ingrijpen en het stoppen, maar dat zou tussenbeide komen met het karmische pad dat op diens plaats gezet is. Totdat de lessen geleerd zijn kunnen wij alleen proberen het verlies van leven en de schade die plaatsvindt te beperken. Jullie hele ervaring in deze cyclus was bedoeld om jullie te helpen boven de duisternis uit te stijgen, zodat jullie op jullie beurt anderen kunnen helpen. In dat opzicht zijn jullie uitermate succesvol geweest, en meer zielen ontwaken nu tot de nieuwe vibraties. Dit is belangrijk als zij bedoeld zijn om de duisternis te overwinnen en in/naar het Licht te verhuizen. Velen zijn nu in staat om hun bewustzijn uit te breiden en beginnen zich bewust te worden van de reden achter de veranderingen die plaatsvinden.
Er is zoveel dat erop wacht om geopenbaard te worden dat jullie snel zal verheffen, en de obstakels verwijderen die jullie terughouden. Deze duiken grotendeels op door de inspanningen van de Duisteren, die jullie tegengehouden hebben van het leren van de waarheid over jullie zelf. Echter, dat is allemaal aan het veranderen, en in de nabije toekomst zal aan jullie vele waarheden gegeven worden over jullie rol in de cyclus die nu aan het afsluiten is. De meesten van jullie zijn slechts schaduwen van jullie werkelijke zelven en terwijl de bewustzijnsniveaus doorgaan te stijgen, zullen jullie meer over jullie werkelijke zelven leren. Jullie zijn veel groter dan jullie je voorstellen of zelfs bereid zijn te geloven, maar de waarheid zal goed "aanvoelen" aangezien jullie diep binnenin weten dat de werkelijk jij een Wezen van Licht is. Terwijl jullie in de lagere dimensies zijn handelden jullie vanuit een beperkt bewustzijn, maar het is nu aan het uitbreiden wat verschuldigd is aan de hogere trillingen.

De werkelijkheid is dat jullie op een reis terug zijn naar jullie hogere staten van zijn, en door de 3de dimensie te verlaten zullen jullie kolossale stappen opwaarts nemen. Om jullie heen kijkend mag het onwaarschijnlijk schijnen te zijn dat vele zielen gereed zijn om op te stijgen, maar jullie zullen verrast zijn over hoe snel zij kunnen veranderen. Een ieder van jullie is een rol aan het uitspelen die jullie voorziet met de lessen die jullie nodig zijn om door te gaan met evolueren, en bereiden jullie voor op de veranderingen die voor jullie aanstaande zijn. Voordat jullie geboren worden, heeft iedere ziel een overeengekomen link met hun bekwaamheden en kennis die nodig zullen zijn om hen uit te rusten en hen door hun leven heen te zien. De echte jij is multi-getalenteerd en volledig ervaren om om te gaan met het leven op Aarde, maar het is nog steeds beter om in/naar de hogere dimensies te verhuizen.  
Zoals jullie je bewust zijn, veranderen jullie weerspatronen geleidelijk aan voor het betere. Er zullen problemen zijn die gecreëerd worden door de veranderingen, maar jullie zullen ruimschoots de tijd hebben om je aan te passen. Het netto resultaat zal zijn een meer acceptabele temperatuur zonder de extremen die jullie gewend zijn te ervaren. De zeeën zullen ook opwarmen, en wanneer jullie de twee samen nemen zullen jullie gewaarworden dat vele veranderingen zich in de natuur voor zullen doen. Diersoorten zullen naar condities verhuizen die meer geschikt zijn voor hun behoeften. Alles gezegd zal het allemaal voor het betere zijn aangezien jullie zullen genieten van een meer gematigd klimaat.
Ziekte en andere gezondheidsproblemen zullen uiteindelijk verdwijnen als de trillingen stijgen. Het verouderen zal ook vertragen wanneer jullie eenmaal de volwassenheid bereikt hebben, aangezien jullie op een punt zullen zijn waar het zich niet langer meer voordoet. Dus terwijl de tijd voorbij gaat hebben jullie onophoudelijke veranderingen die er plaatsvinden, die voordelig zijn wanneer jullie eenmaal binnenin de trillingen van de 4de Dimensie zijn. De oude trillingen houden ermee op zo effectief te zijn zoals zij waren, dus zullen jullie je steeds meer bewust worden van de veranderingen. Sta deze gebeurtenissen echter niet toe om jullie van jullie levensplan af te leiden, aangezien alles tamelijk aangenaam tot rust zal komen. Jullie zullen je natuurlijk bewust geweest zijn van dergelijke mogelijkheden voordat jullie op de Aarde incarneerden. Jullie zullen daarom een "weten" hebben over de veranderingen als zij hun weg in/naar jullie leven maken. Wij zijn zoals altijd alert op wat er op de Aarde gebeurt, en zullen altijd ons best doen om jullie geïnformeerd te houden. De toekomst is helder en terwijl de tijd voortgaat, zullen wij in staat zijn om veel dichter bij jullie te komen.
Moeder Aarde heeft te maken met haar eigen behoeften, en is zeer actief vanwege de noodzaak om Haar eigen trillingen te verhogen. In feite, ongeacht van hoe het Menselijke Ras vooruitgaat, zal zij verder gaan met de noodzakelijke veranderingen die behulpzaam zijn bij het creëren van de nieuwe Aarde. Jullie zijn beide van elkaar afhankelijk om een soepele overgang naar de hogere niveaus te verzekeren. Dus hoe sneller de Mens ophoudt de Aarde te verkrachten, hoe sneller het hersteld kan worden naar diens oorspronkelijke conditie. Wij hebben echter verder vooruit gekeken, dus sta tijd toe voor deze komende veranderingen om te manifesteren. Zij zullen niet in één nacht gebeuren maar zullen op een ordelijke manier gebeuren. De aflevering van de Welvaart Programma's en het nieuwe Bestuur zijn onder de eerste veranderingen, en wachten in de vleugels.
Wij hopen dat jullie jezelf voorbereiden op de veranderingen wat het jullie persoonlijk betreft. Wij refereren naar veranderingen die jullie lichaam toe zullen staan om gezonder te worden, en dat verwijst naar jullie keuze van voedsel. Houd je bij fris/vers voedsel in plaats van verwerkt voedsel dat gewoonlijk uiteenlopende chemische toevoegingen bevat. Oefenen/trainen is ook belangrijk en zelfs slechts te gaan wandelen helpt, als in tegenstelling tot onbuigzame sport uitoefeningen.
Ik ben SaLuSa van Sirius, en probeer in zo een belangrijke tijd in jullie levens te helpen de veranderingen te volgen. Ik verlaat jullie in Liefde en Licht.
Dank je SaLuSa,
Mike Quinsey

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
http://www.treeofthegoldenlight.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten