vrijdag, februari 13, 2015

SaLuSa - Jullie zijn Krachtige Zielen Zonder een Werkelijk Begrip van Jullie Potentieel - 13 Februari 2015 / Mike Quinsey


SaLuSa
Jullie zijn Krachtige Zielen Zonder een Werkelijk Begrip van Jullie Potentieel
13 Februari 2015 / Mike Quinsey
De illusie die jullie leven terwijl op de Aarde is van jullie maaksel, omdat jullie de vrijheid van keuze werd toegestaan zodra afscheiding van het geheel ervaren werd. Vanzelfsprekend probeerden diegenen in de Geest, die jullie door jullie vele levens heen begeleiden, jullie naar het Licht te gidsen. In dit stadium is de cyclus waar jullie in zijn bezig te eindigen, en aan jullie wordt een laatste kans gegeven om het stadium in jullie evolutie te bereiken wanneer jullie niet langer meer in de lagere trillingen hoeven te leven. Want zolang als jullie in deze cyclus geweest zijn, en voor de meesten van jullie zal dat vanaf het begin enige 26,500 jaren geleden zijn, hebben de kansen voor groei door ervaring bestaan. Echter, sommige zielen zijn zo ontoereikend in Licht geworden en gehecht geraakt aan de lagere trillingen, dat zij weinig of geen concept hebben van hoe zichzelf of van hun ware natuur te verheffen. Samen met jullie Spirituele gidsen, proberen wij ook hen te verlichten maar velen zijn in ontkenning. Dus aan het einde van de cyclus mogen jullie er zeker van zijn dat iedere kans genomen en hulp gegeven is om zielen voor hun ware zelven te ontwaken.
Er zijn echter heel veel kansen voor "verloren" zielen om te ontwaken, en zij worden nooit in de steek of achter gelaten om op eigen kracht vooruitgang te boeken. Verder, hebben zij alle tijd die zij nodig zijn om hun reis terug naar het Licht te beginnen. Voor diegenen die zich niet voldoende ontwikkeld hebben om hun plaats in de hogere trillingen in te nemen, wacht er een nieuw begin op hen in een nieuwe cyclus. Er is geen schande verbonden aan deze zielen die nog steeds in de vroegere stadiums van de evolutie zijn en geen gebrek aan hulp om hen terug op het pad van het Licht te helpen. Voor zielen die aan het einde van hun behoefte zijn voor verdere incarnaties in de lagere trillingen, zal een ontwaking en een groter begrip van de waarheid ervaren worden. De simpele waarheid is dat jullie niet je lichaam zijn, en wanneer jullie naar de Mentale Rijken terugkeren, zullen jullie geen behoefte voor een lichaam hebben maar kunnen jullie jezelf in/naar wat voor vorm dan ook die jullie wensen "denken".
Het werkelijke spirituele leven is zo anders tot waar jullie aan gewend geweest zijn, hoewel jullie geholpen zullen worden door de hogere stadiums van jullie evolutie. De niveaus die jullie tussen incarnaties in bezoeken zijn nog steeds hoofdzakelijk van de lagere trillingen, en jullie zullen jullie aardse gestalte behouden hebben totdat jullie de behoefte hebben om weer te incarneren. Iedere keer worden jullie begeleidt als tot welke veranderingen jullie zouden moeten maken aangaande jullie keuze van wie als jullie ouders te selecteren. In sommige gevallen worden zij voor jullie gekozen om aldus te verzekeren dat jullie ervaring in overeenstemming is met jullie behoeften, en jullie zullen ermee ingestemd hebben. Dus zelfs als je momenteel niet gelukkig bent met je ouders, houd in gedachten dat jij diegenen geselecteerd hebt die jou de ervaringen kunnen geven die je nodig hebt om te evolueren. Je ouders hebben vanzelfsprekend hun grootste invloed op je wanneer je jong bent, en die periode is de meest belangrijke voor de rest van je leven.

Laat het bekend zijn dat er vroegere gelegenheden geweest zouden kunnen zijn toen je huidige familie in een andere relatie tot elkaar samen geweest zijn. Dus neem niet noodzakelijkerwijs aan dat zij nieuw voor jou zijn, hoewel dat vaker het geval is. Zegen de zielen die ingestemd hebben om deel uit te maken van jouw leven, omdat elk van hen van zichzelf geeft voor jouw ervaringen. Dit is natuurlijk net zozeer voor hun ervaring alsook voor de jouwe. Inderdaad, alle zielen die in/naar je leven komen spelen hun levensplan uit, zodat een ieder van jullie een verantwoordelijkheid jegens elkaar heeft. Zielen zullen in je leven komen en gaan zoals nodig, dus behandel nieuwe vrienden altijd met zorg aangezien zij belangrijk voor jou mogen zijn. Wanneer zij bedoeld zijn een belangrijk deel van je leven te zijn, mag je ervan verzekerd zijn dat je die link met hen zult handhaven. Als zij eenvoudig toevallige ontmoetingen zijn hoeven zij helemaal geen verdere aandeel in jullie leven te spelen.
Over de gehele wereld heen is er opschudding omdat de oude manieren niet langer meer werken, en diegenen die de leiding hebben klampen zich vast aan hun autoriteit maar dat mag niet baten. Soms resulteert dit in geweld als geen van beide zijden zal toegeven aan een nederlaag, maar op de korte termijn zullen jullie zien dat diegenen die het Licht representeren de leiding nemen. Zij kunnen noodzakelijkerwijze niet onmiddellijk veranderingen binnen brengen, maar moeten zoals President Obama hun tijd afwachten en doen wat zij kunnen, ondertussen posities van macht vasthoudend. Ben ervan verzekerd dat het Licht de overwinning zal behalen, en terwijl het daar is zullen er nog steeds belemmeringen voor het zijn, doch zij kunnen de onvermijdelijke overwinning waar de Strijdkrachten van het Licht naar streven niet tegenhouden. Dit te weten zou jullie moeten helpen om de storm te doorstaan omdat ongeacht wat er gebeurt, de ultieme overwinning verzekerd is. Alles dat wij van jullie kunnen vragen is om door te gaan sterk te zijn in jullie voornemen om op jullie pad te blijven, en het Licht te helpen om volledig de duistere energieën te overwinnen.
De reis is lang en zwaar geweest om dit stadium van jullie evolutie te bereiken. Echter, het Licht is altijd aanwezig geweest en werkte zorgvuldig om de Waarheid te ondersteunen die geleidelijk aan naar het licht gebracht werd. Voor sommigen is het teveel geweest om te bevatten, maar de Waarheid zal altijd standvastig en duurzaam staan terwijl alles dat minder is vervaagt. Nu is de tijd van ontwaking en de strijdkrachten van het Licht zullen actief zijn met het helpen van zielen om zich te verheffen en te accepteren dat hun ware zelven ook van het Licht zijn. Jullie zijn krachtige zielen zonder een werkelijk begrip van jullie potentieel, en als jullie dieper in/naar het Licht gaan zullen jullie aldus verbazingwekkende ervaringen en openbaringen hebben.
Onze ontmoetingen/bijeenkomsten met jullie binnenkort zal de deur naar de waarheid openen zoals jullie het zouden begrijpen, en jullie in staat stellen om alles dat minder is af te gooien. Soms is het moeilijk om het in de woorden tot uitdrukking te brengen die jullie gebruiken aangezien zij hun beperkingen hebben, maar alles minder dan het Licht zal niet goed aanvoelen en jullie zullen in staat zijn je ervan te ontdoen. Want veel te lang werden jullie gevoed met alle manieren van onjuiste informatie, maar nu zijn jullie wijzer en meer ervaren en in staat om de waarheid van alles dat minder is te onderscheiden. Vertrouw op jullie intuïtie en als je nog steeds twijfelt wacht dan totdat je ervaringen je op het juiste pad plaatsen. Jullie hebben vele zielen in de Geest die niet alleen nauwkeurig jullie voortgang volgen, maar ook vaak dichtbij jullie zullen komen om de waarheid op jullie in te prenten.
Ik ben SaLuSa van Sirius en geniet van de grotere graad van vrijheid om vele waarheden aan jullie door te geven die zullen zorgen dat jullie voortgang zoveel gemakkelijker zal zijn. Het is slechts in de recente tijden dat jullie bewustzijn voldoende voor ons gegroeid is om jullie meer informatie te geven voor jullie overdenkingen. Het is nu de moeite waard geworden aangezien zoveel zielen tot de waarheid ontwaken. Ik laat mijn zegeningen en Liefde bij jullie achter.
Dank je SaLuSa,
Mike Quinsey

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten