maandag, februari 09, 2015

Onze Lens van Gewaarwording Bepaald de Aard en Kwaliteit van Onze Ervaring - 7 Februari 2015 / DL Zeta


Onze Lens van Gewaarwording Bepaald de Aard en Kwaliteit van Onze Ervaring
7 Februari 2015 / DL Zeta
De aard en de kwaliteit van onze levenservaringen zijn direct gerelateerd aan onze niveaus van zien. Alles is hier en is altijd hier geweest. Wij zijn slechts beperkt door wat we bereid zijn te zien en in staat zijn te zien door onze lens van gewaarwording.
Er is altijd zoveel meer geweest dan wat we gezien hebben. Als we onze huidige niveau van zien een miljoen keer uitbreiden zouden we slechts een vlekje zien van wat er te zien is. Onze potentiëlen en bekwaamheden bieden ons het beste venster in/naar de oneindige aard van het Universum. Dit goddelijke patroon stroomt rondom en door ons heen. Ieder deeltje van het bestaan is levend met codes en informatie. Deze codes zijn altijd beschikbaar geweest voor diegenen die gereed waren om binnenin de droom van hun Aarde-leven te ontwaken. Deze ontwaking stelt nieuwe niveaus in staat om innerlijk te zien.
Factoren die ons Niveau van Zien Bepalen
Vele factoren komen de mix binnen om een persoon diens niveau van zien te bepalen. De meeste zielen komen het fysieke bestaan zwaar gesluierd binnen. Dit staat individuen toe om door verschillende fases van ervaring heen te gaan en de nuances te leren van de menselijke conditie en de beginselen van het navigeren van het leven op de planeet Aarde. Wanneer een ziel eenmaal diens werkelijk ziel leeftijd rondom de leeftijd van 40 jaar binnengaat, beginnen de sluiers te ontbinden. Het is niet zozeer dat de sluiers verwijderd zijn als dat ons niveau van zien voorbij hen uitbreidt. Vaak gaan Lichtwerkers door versnelde perioden van ontwaking heen waar zij meteen door talrijke sluiers heen zien. Idealiter, blijven de emotionele opruiming en de genezing het tempo van deze versnellingen behouden.
Eenmaal ontwaakt, zijn wij in staat om aspecten van ons bestaan in behoefte van genezing gewaar te worden. Deze zijn jongere zelven die verstrikt zitten in emotionele trauma's van het verleden. Afhankelijk van het begrip van de ziel en de positionering van dit huidige leven in de boog van levensspannen, mag de persoon ermee beginnen om parallelle levens gewaar te worden die ook in de behoefte van genezing zijn. Parallelle levens kunnen voorbije, aangrenzende of toekomstige levensspannen zijn. Iedere levensspanne heeft diens eigen postcode op de kaart van ons algemene bewustzijn.

Deze andere levensspannen doen zich tegelijkertijd voor maar ons besef is begrensd tot zo een tijd als ons huidige-moment bewustzijn uitbreidt om hen te omhelzen. De gewaarwording van andere levensspannen gebeurt niet in ieder leven maar is een keurmerk van een piekleven dat het doel heeft van het huidige leven in/naar een harmonisch bereik te brengen met andere levens als men de voltooiing van de aardse incarnaties nadert. Dit is een groter plaatje van zien en gewaarworden. Nu zullen we kijken naar de moment-na-moment ervaringen.
Ieder Moment is een Portaal in Bewustzijn
Ieder moment, iedere ademteug die we nemen is een portaal dat het potentieel bezit om ons in/naar de uitbreidende niveaus van het bewustzijn te brengen. Terwijl we het besef van portalen verkrijgen, mogen wij ervoor kiezen om hen binnen te gaan. Oude zielen, specifiek diegenen die hier zijn om te helpen de nieuwe tijd te verankeren, kiezen en betreden de portalen op een andere manier dan jongere zielen. Om de implicaties hiervan te begrijpen, denk terug aan tijden toen jij besefte dat je dezelfde reeks aan fysieke coördinaten op een aanzienlijke andere manier ervoer dan diegenen rondom jou heen. We kunnen zij aan zij staan met anderen en toch de werkelijkheid op een volledige andere manier ervaren dat in overeenstemming is met onze spirituele besef, ziel leeftijd, spirituele begrippen, niveau van ontwaking en andere factoren. Om verder te begrijpen hoe dit werkt, neem in overweging hoe ver je reist binnenin een moment. Sta je op de oppervlakte van een moment of ga je er in naar binnen en neem je de patronen, symbolen en energie pulsaties er binnenin gewaar? Als we lang genoeg binnenin een moment staan worden wij de schoonheid er binnenin gewaar; we vinden diepere betekenissen die daarin ingebed zijn. We nemen de verbindingen gewaar tussen schijnbare ongerelateerde gebeurtenissen in onze levens. We worden ons ook bewust van onze vroegere levensverbindingen met anderen als de stroom en richting van toekomstige levenservaringen. We zijn in staat om de kristallijne muziek van de levenskrachtstroming te horen en draden van Licht waar te nemen die alle levende dingen aan elkaar verbindt. Wanneer wij binnenin een moment aanwezig zijn, zijn we in staat om het web van het leven pulserend gewaar te worden in diens beweging terug naar de bron.
Traumatische Evenementen zijn Pakketten van Geconcentreerde Ervaring
Dus wat aangaande traumatische momenten? Deze zijn geconcentreerde pakketten van ervaring gecreëerd door de botsing van conflicterende energieën. Deze zijn locaties in het bewustzijn waar energieën elkaar op een krachtige manier kruisen. Sommige van deze ervaringen zijn voorbestemd of in ons bewustzijn gestempeld en geregistreerd met onze levenskracht energie, aldus wij er steeds opnieuw terug kunnen keren om de begrippen die zij gedurende de tijd vasthouden te distilleren. Deze begrippen zijn essentieel voor onze groei en doel. Wanneer ons bewustzijn een grote/belangrijke verschuiving ondergaat, zijn wij in staat om een nieuw niveau van een traumatische gebeurtenis te distilleren. Het is dit proces van het transformeren van een traumatische gebeurtenis naar een spiritueel begrip dat de energie die er rondom heen vastgehouden wordt loslaat. Deze transformatie geneest ons op alle niveaus en geeft ons een opkikker vooruit op onze innerlijke reis. De begrippen die komen door uitdagende levenservaringen kunnen ons helpen de sluiers weg te strippen en nieuwe niveaus van zien binnen te gaan.
De Ervaringen Kiezen die wij Manifesteren
Er komt een tijd wanneer ons zien in alle richtingen uitbreidt en ons toestaat om de patronen en energieën gewaar te worden die opgesteld zijn binnenin toekomstige momenten. We mogen potentiëlen gewaarworden welke we kunnen vermijden of kiezen niet te activeren. Bewust zijn we in staat om het besef van deze potentiëlen te behouden en begrippen uit hen te distilleren. Wanneer ons inzicht uitbreidt naar dit niveau, kunnen wij kiezen om een begrip in het bewustzijn te accepteren zonder het op het fysieke niveau te manifesteren.
Drukte Knecht het Bewustzijn
Eén van de grootste obstakels om duidelijk te zien is een staat van chronische drukte. Chronische drukte ondermijnt het besef en houdt mensen weg van het aanwezig zijn in hun levens. Wanneer een persoon niet aanwezig is binnenin het moment, zijn zij vatbaar voor parasiterende gedachtevirussen en opportunistische entiteiten. Gebrek aan aanwezigheid is het mechanisme waardoorheen het menselijke bewustzijn geknecht wordt. Wanneer we niet stevig binnenin het huidige moment verankerd zijn, zijn wij levende slaven aan de rand van ons eigen bestaan. Er is geen andere manier om dit te zeggen. Ofwel ben je aanwezig en wakker binnenin het huidige moment of je leeft het leven als een slaaf.  
Drukte is een vorm van vermijding dat in angst geworteld is. Mensen vermijden vaak het onder ogen komen van hun angsten door een hoog niveau van drukte te handhaven. Zij rationaliseren dat zij eenvoudigweg geen tijd hebben om aanwezig en stil binnenin zichzelf aanwezig te zijn. Diep binnenin, zijn zij angstig van wat er naar het oppervlak mag filteren als ze stil worden en luisteren. Chronisch drukke mensen hebben geen relatie met hun diepere zelven. Het is deze relatie met onze meest innerlijke zelf dat betekenis en een doel/reden aan het leven geeft. De persoon die deze diepere betekenis en doel/reden niet heeft is een gemakkelijke prooi voor parasiterende energieën van allerlei soorten - of het nu in de vorm van gedachtevirussen, knechtende entiteiten of andere energie afvoeringen is.
Aanwezig Bewustzijn Versus Geknecht Bewustzijn
De persoon die chronisch druk is, daar is het veel waarschijnlijker voor om energetisch geknecht te worden door factoren voorbij hun bewuste controle. Deze controlerende invloeden opereren op een onderbewust niveau aldus zij moeilijk te detecteren kunnen zijn. Wanneer je niet aanwezig bent gaat jouw focus naar de standaard status. In deze standaard staat heb je niet de aanwezigheid om door gedachtevirussen of roofzuchtige individuen heen te kijken. Deze standaard is gericht op de plaats in het bewustzijn dat het meest consistent is met je gevoelsstatus en gedachten. Dit zijn niet altijd je bewuste gedachten. Je zou positieve affirmaties kunnen zeggen, maar als de subtekst van jouw verklaringen angst en ongerustheid is, zal dit een andere ervaring van wat je bedoeld creëren. Dan zou je verleid kunnen zijn te zeggen, "Niets werkt ooit voor mij." Om zeker te zijn, als iets niet werkt is het tijd om dieper te kijken om te zien of onderbewuste sjablonen jouw inspanningen op het bewuste niveau ondermijnen.  
Wanneer je bewustzijn geknecht is wordt jouw niveau van zien zeer vertroebeld en gelimiteerd. Je voelt je alsof je in een nevel bestaat. Binnenin deze waas van gewaarwording ben je hulpeloos om onberispelijk binnenin het moment te handelen. Zelfs als je weet dat je rechtstreeks schade toegebracht wordt door een individu of omstandigheid, ben je niet in staat om geestelijke aanwezigheid op te roepen om eruit vrij te treden. Wanneer jij je bewust wordt van deze omstandigheid, ben je in staat om er "doorheen" te zien door te vertragen, stil te worden binnenin jezelf en terug te keren naar je natuurlijke staat van heldere aanwezigheid.
Het Handhaven/Onderhouden van een Heldere, Ontwaakte en Bewuste Aanwezigheid
Het leven bewust leven neemt een grote hoeveelheid van aanwezigheid, intentie, focus en energie. De beloningen van een dergelijk leven zijn de inspanning waard. Zonder deze aanwezigheid ga je gewoon als een slaaf van de derde dimensionale werkelijkheid door de bewegingen heen en zie jij jezelf als een eeuwigdurend slachtoffer, verstrikt in standaard gevoelsstaten en hulpeloos om je omstandigheden te veranderen.
Wanneer je binnenin een moment aanwezig bent zijn alle dingen mogelijk. Je bent in staat om in het bewustzijn naar andere locaties te reizen, jezelf op alle niveaus te genezen en telepathische begeleiding te ontvangen over alle kwesties in je leven. Je bent in staat om iedere situatie te transformeren, een visioen te ontvangen voor toekomstige creaties, een zielkameraad relatie binnen te gaan, of de overvloed te ontvangen die je nodig bent om je levensdoel uit te voeren. Je bent in staat je te verbinden met andere aspecten in het bewustzijn of het nu een jongere zelf van dit leven of een vroeger, parallel of toekomstig zelf is. Je bent in staat om van op afstand te kijken en andere spirituele gereedschappen en technologieën te cultiveren. Het is door het cultiveren van een helder en aanwezig bewustzijn dat alle dingen mogelijk worden.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2010-2015 DL Zeta, Celestial Vision, All Rights Reserved www.celestialvision.org
These messages are intended to be shared. You are welcome to share and distribute this message with others as you feel guided to do so. Please be sure to include the author & source website link.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen