vrijdag, februari 13, 2015

Lord Michael - Valentijnsdag 14 Februari - 13 Februari 2015 / Annemiek Coenen


Lord Michael
Valentijnsdag 14 Februari
13 Februari 2015 /  Annemiek Coenen
Liefdesstralen bundelen zich op de 14e februari. Dit is een Lichtdag, een unieke dag om met zijn allen extra Licht door te geven.
Laten we als mensheid op deze speciale dag onze Lichtkrachten bundelen. Verzamel jullie samen om 14.00 uur en laat de Liefde door je heen gaan en straal het uit.
Straal het uit en laat deze liefdeskracht zich uitstrooien over de plaatsen waar het nodig is.
Doe een oproep aan anderen op deze Liefdesdag waar zo vele harten opengaan en verbonden worden met elkaar. Dit is samenwerken voor het grotere geheel. Wereldwijd wordt deze boodschap door meerdere kanalen verspreid. Geniet mee in deze vreugde om dit LiefdesLicht mee te verspreiden.

Heb de intentie dat dit Licht reikt waar het nodig mag zijn; vraag hierom. Vele harten worden op deze dag geraakt en kunnen hierdoor opengaan.
De mensheid is eraan toe om Nu te veranderen. Door iedereen wordt hier volop aan gewerkt. Alles gaat in stroomversnelling lieve harten en jullie helpen daaraan mee.
Wij danken jullie in Liefde en Licht.
Ik Ben LORD MICHAEL

Persoonlijke noot van Annemiek: wie de geleide meditatie “De Blauwe Winden Voor Vrede Op Aarde” wilt doen, kan op Rita Pulmans kijken daar staat een YouTube meditatie.

Copyright © 2015 Annemiek Coenen
www.annemiekcoenen.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten