vrijdag, februari 06, 2015

Karen Dover - Stilstaan in de STROOM van Creatie - 5 Februari 2015


Karen Dover
Stilstaan in de STROOM van Creatie
5 Februari 2015
Voor velen in deze tijd drukken de verhoogde energieën op knoppen, er mag een krachtig verlangen zijn om te "doen" boven het Zijn en dit maakt deel uit van de loslating van de oude 3D Aarde gecreëerde constructie. Ons wordt herhaaldelijk geleerd dat wij iets moeten doen en dit creëert een externe wakende werkelijkheid die bij tijden aan mag voelen alsof het ons naar onze limieten duwt. Dit is zelf-gecreëerd van binnenuit en wordt aangestuurd door de oude 3D Aarde leringen. Het menselijke logische verstand verwijst naar de fysieke beweging met creatie en het tot stand brengen en dit is hoogst vervormd.
Zoals wij in de "Beyond the Looking Glass Radio Show" bespraken gisterenavond, legden Roger Larsen en ik uit hoe in het STROMEN te zijn en hoe het STROMEN eruit mag zien op een menselijk bewust wakend geestesniveau. Het haast zich niet altijd overal naartoe, de verschijningsvorm hebbend van minder en minder tijd, dit is een nevenproduct van de oude 3D Aarde gecreëerde constructie welke opgezet is voor grote afleiding.
Velen van jullie hebben de ervaring gehad van een emotie of een herinnering die naar boven komt en dat er ogenblikkelijk gezocht wordt naar de grote afleiding die jou er weer uit vandaan haalt. Ons werd herhaaldelijk onderwezen om onze innerlijke emoties te negeren door onszelf op alle momenten af te leiden. Velen van jullie mogen de loslating ervaren van diep vastgehouden geloofsystemen en jullie reacties mogen hoofdbrekend voor jullie zijn. Verre van de loslating te erkennen en te accepteren mag jij je op een fysiek niveau ongerust voelen met overvloedig veel opgekropte energie en dat je eenvoudigweg niet weet wat je ermee moet doen. Dit mag uitdagend zijn om mee te werken maar het is niet onmogelijk.

Bij tijden moest ik in mijn eigen leven, toen ik probeerde om met diepe emotionele patronen te werken, mezelf bewust verstillen. Ik herinner me toen ik scheidde van mijn eerste man, ik had te maken met de dood van mijn moeder en de scheiding van mijn man. Het nam me weken voordat ik vredig kon zijn en mezelf toe kon staan langer dan 5 minuten per keer te gaan zitten. Aan mij was geleerd toen ik zeer jong was om productief te zijn, mijn moeder zou altijd actief zijn, het huis schoonmaken, het verfraaien of de meubels opnieuw organiseren of schoonmaken. Het nam mij enige tijd om bewust te beseffen wat ik aan het doen was. Op een energieniveau was ik eenvoudigweg de emotie opnieuw aan het verankeren die aan het proberen was naar boven te komen. Afleiding was hoog en werd herhaald.
Ik suggereer voor geen enkel moment dat iedereen de gereedschappen neerlegt en gewoon wat gaat zitten, hoewel daar een natuurlijk evenwicht is en de oude 3D Aarde gecreëerde constructie zal proberen om te allen tijd te onderwijzen dat die er niet is. Velen van ons mogen uiteenlopende emoties hebben die naar boven komen wanneer we proberen om enige tijd voor onszelf te nemen aangezien de maatschappij de opofferingslering ondersteund. Dat over het op de eerste plaats zetten van wat voor behoeften dan ook gefronst wordt. Wederom, zoals wij in het programma van gisterenavond bespraken, streeft dit ernaar om ons weg te houden van dat wat wij aan het creëren zijn, het Universum kan ons niet vinden als we onophoudelijk verschuiven want als we verschuiven veranderen we in onze frequentie en trilling. Zo gewend om overal naartoe te haasten dat velen geloven dat zij op zichzelf voor kunnen komen te liggen, de lering dat dit zelfs mogelijk is is een gigantische vervorming. Wij creëren onze werkelijkheid van moment naar moment en daarom kunnen wij niet voor komen te liggen op waar wij op dit moment zijn.  
Terwijl de chaos in de externe wakende wereld begint aan momentum te winnen, zal het relatief gemakkelijk zijn om erdoor meegevoerd te worden en onze menselijke logische geesten toe te staan om ons te leren dat wij iets moeten 'DOEN'. We hebben een keuze op alle momenten van alle momenten en aan ons wordt in deze tijd gevraagd om te ZIJN. Dit staat de dingen eenvoudig toe om te STROMEN, om onze handen van de behoefte af te halen om alles te controleren in onze wakende levens, aangezien dit op zichzelf een enorme grote vervorming is. Wij controleren nooit, ons werd simpelweg onderwezen dat wij dat doen en dat we moeten blijven controleren. Dit is niet in de STROOM zijn, en hiermee bedoel ik de natuurlijke stroom van Universele energie.
Velen praten over de tijd die versnelt, dit is gecreëerd vanuit het geloof dat wij onophoudelijk in beweging moeten zijn en moeten doen. Velen zijn aan het rennen om stil te staan en de vermoeidheid te voelen die komt van deze manier van leven. De angst die binnenin naar boven komt wanneer gevraagd wordt om "stil te staan" zal enige maatstaf geven van hoe uit de uitlijning met de STROOM we zijn. Toestemming aan jezelf geven om te ontspannen en adem te halen mag in feite het tegengestelde naar boven zien komen binnenin ons, en aan ons wordt gevraagd om dit geloof op alle moment uit te dagen.
Ons wordt gevraagd om met de NATUURLIJKE STROOM van de energie te zwemmen, niet ertegenin te zwemmen wat is wat ons herhaaldelijk geleerd wordt in de oude 3D Aarde gecreëerde constructie. Loslaten kan uitdagend zijn maar het houvast toestaan om losgelaten te worden ziet erop toe dat wij GELOOF en VERTROUWEN in onszelf opbouwen en ziet erop toe dat het triggeren van de oude 3D Aarde gecreëerde constructie begint af te zwakken. Want ALLES IS GEWOON en WIJ ZIJN.
"LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag."
Kx

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Dover, all rights reserved.
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen