vrijdag, februari 06, 2015

Jezus - Magiërs - 6 Februari 2015 / Annemiek Coenen


Jezus
Magiërs
6 Februari 2015 /  Annemiek Coenen
De Grot van Merlijn

Alle frequenties staan open, het Licht blijft maar stromen en stromen.
Er zijn jullie vele beloftes gedaan, die zich nu steeds meer gaan manifesteren. Jullie kunnen trots zijn op jezelf, een goed gevoel hebben over jezelf, jullie verdienen het. De Liefde heeft vele boodschappen en jullie hebben ze verstaan.
Vreugde, voelen jullie het, dat de liefde weer verder omhoog gegaan is? Het is inderdaad de omgedraaide wereld van een andere kant te bezien. Het duurt niet lang meer, de verandering komt er op grote schaal aan. De tijd waarop jullie gewacht hebben is gekomen. Het lichaam is totaal aan het veranderen, naar hartenlust zou je kunnen zeggen.
Voel de blijdschap lieve mensen, doe mee. Woorden die gesproken worden zijn energie, dus lieve mensen verblijd je zelf met wat je zegt en voelt.
Ben dankbaar voor al die energieën, die op het ogenblik jullie bereiken. Hier hebben jullie op gewacht, op deze doorstroming. Het liefdesgevoel wordt groter en groter op Aarde. Het punt van ommekeer duurt maar even.


De gouden tijd breekt aan en is genieten van het vreugdevolle leven. Het leven waarin jullie gaan creëren en manifesteren. Dit is een groot plezier voor ieder. Het wordt langzaamaan gebracht zodat jullie er allen aan kunnen wennen.
Spelen met de ervaringen je kunt alles wensen. Jullie zijn de magiërs over je eigen leven.
In meervoud deze boodschap te verspreiden, helpt bij de vredesenergieën die op het ogenblik volop aan de gang zijn.
Jullie liefhebbende broeder JEZUS

Copyright © 2015 Annemiek Coenen
www.annemiekcoenen.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten