dinsdag, februari 24, 2015

Je Bereidt Je voor op De Rol van Je Leven - 23 Februari 2015 / Brenda Hoffman
Je Bereidt Je voor op De Rol van Je Leven
23 Februari 2015 / Brenda Hoffman

Dierbaren,
Misschien voel jij je alsof je zenuwen bovenop je huid liggen, dat je kwesties opnieuw adresseert waarvan je dacht hen lang geleden al geadresseerd te hebben, of je bent kwaad voor schijnbaar een kleine of helemaal geen reden. Weet dat jullie in deze tijd een grote/belangrijke overgang ondergaan.
De gehele Aarde is nu onder de beïnvloeding van de opbouwende energieën in jullie leefomgeving.
Diegenen van jullie die jullie berg beklommen zijn zeer zeker kwaad. Waar is de pret? Waar is de vreugde?
Ah, jullie begrijpen nochtans niet dat jullie een specifieke rol selecteerden om in dit 'nu' te spelen en jullie zijn je ijverig aan het voorbereiden op die rol.
Misschien zou een analogie kunnen helpen zodat jullie het beter begrijpen. Laten we pretenderen dat je geselecteerd was voor een toneelrol in 3D die je jarenlang begeerde (je voltooide je bergbeklimming). Nu moet jij je tekst leren en je voorbereiden op de feitelijke rol - en aldus doe je dat. Hetgeen betekent dat je ieder stukje loslaat dat jou zou kunnen hinderen - en nieuw type van reiniging zo je wilt.

En je doet dat aldus toegewijd omdat jij je fel begeerde rol veroverde. Niets is nu belangrijker voor jou dan je voor te bereiden op die rol inclusief - zoals vele 3D acteurs doen - je prachtige haren afknippen, aan gewicht winnen of gewicht verliezen, iemand schaduwen met een gelijkaardig leven, je tekst en fysieke plaatsing leren en ga zo maar verder. Niets hiervan is noodzakelijkerwijs vreugdevol, maar voor jou vereist om de rol naar het beste van je vermogen te spelen.
Wederom, zoals zalmen stroomopwaarts zwemmen.


Wanneer deze energie uitbarsting over een paar weken passeert, zal je de vreugde in dit alles ontdekken. Net zoals dat waar zou zijn in de 3D wanneer jij je eenmaal comfortabel voelt in de toneelrol die je geaccepteerd hebt. Jouw ellende, als je het zo wenst te noemen, is kortdurend en iets dat je besloot te accepteren tijdens deze dynamische energie uitbarsting.
Misschien ben je kwaad op jezelf of de Universums voor je gevoelens of symptomen. Allemaal voor niets aangezien dit deel uitmaakt van je nieuwe jij rol.
Zou te beslissen om je nieuwe rol niet te spelen of te vertragen je erop voor te bereiden helpen je huidige ongemak teniet te doen of te verschuiven? JA - een weerklinkend ja. Maar de meesten van jullie die de heuvel afrollen kozen ervoor om jullie zelf te reinigen voor jullie specifieke rol in dagen in plaats van in maanden. Dus klaag alles dat jullie willen. Jullie ongemak zal weldra voorbij zijn en een belangrijke fase voltooid - in een veel kortere tijd dan waarop geanticipeerd werd vanwege deze energie uitbarsting vanuit de Universums.  
Diegenen van jullie die jullie berg beklimmen kunnen ook de "koperen ring" grijpen dat deze specifieke energie uitbarsting is - of niet. Jullie hebben meer flexibiliteit dan diegenen die van de heuvel afrollen omdat jullie in een trager tempo gaan en op een meer algemene manier.
Als je aan je bergbeklimming begint, zou je deze energie uitbarsting kunnen wensen te gebruiken om je voortgang te versnellen - of niet. Want je beweegt op het juiste tempo voor jouw wezen. Hoewel deze energie uitbarsting verleidelijk zou kunnen zijn voor diegenen van jullie die jullie berg beklimmen en die altijd extra werk doen, het zou jullie verboden kunnen worden door jullie fysieke wezen. Hetzelfde is waar voor anderen van jullie in alle stadia's van het beklimmen van jullie berg.
Wanneer de energieën eenmaal, zoals zij nu op de Aarde gericht zijn, de Aardse atmosfeer binnengegaan zijn, blijven zij. Dus diegenen van jullie die klagen over dat jullie te moe zijn of te wat dan ook om deze koperen ring te grijpen, sta jullie zelf toe te zijn. Jullie zullen deze energie op een tijdstip ontdekken welke meer geschikt voor jullie is.
Diegenen van jullie die jullie bergbeklimming voltooid hebben grijpen zeer zeker de koperen ring welke deze enorme grote energie uitbarsting is. Jullie zullen zeer waarschijnlijk enig ongemak voelen als jullie je voorbereiden op jullie nieuwe rol - net zoals dat waar is voor de meeste 3D acteurs wanneer zij zich op hun rollen voorbereiden. Teksten leren, bewegingen, fysieke wijzigingen, nieuwe inzichten en wisselwerkingen zijn noodzakelijkerwijs niet gemakkelijk, maar vereist om de rol te vervullen die jullie lang begeerd hebben.
Velen van jullie schreeuwen vals spel, want jullie verwachten dat het omlaag van de heuvel afrollen dikke pret zou gaan zijn - en aldus is het. Het is gewoon dat deze specifieke energie uitbarsting - waar jullie om vroegen mogen wij daaraan toevoegen - zoals een straf voor velen aanvoelt. In plaats daarvan, is het slechts een korte termijn voorbereiding op de 5D, 6D of 7D rol die jullie lang diep binnenin jullie wezen begeerd hebben.
Jullie hebben de noodzakelijke segmenten voor deze rol verzameld. Jullie hebben jullie algemene reinigingen voltooid en nu bereiden jullie je ijverig voor op het creëren van jullie rol - in die zin, jullie beoordeling van die rol.
Misschien zouden anderen jouw rol een beetje anders spelen. Het is niet van belang, want het is jouw rol. Aldus is het dat het tijd voor jou is om zowel jij als je nieuwe rol op te eisen.
Je ongemak zal over een paar dagen eindigen, en dat is wanneer je met je eerste rol van de nieuwe jij zult beginnen, inderdaad een glorieuze gedachte. Sta jezelf toe de vreugde daarin te voelen als jij je voorbereidt om de mantel van je nieuwe rol te accepteren. Want inderdaad, het enige verschil tussen jou en een 3D acteur van het aangeboden worden van een rol en deze te accepteren die zij gedurende vele jaren begeerd hebben is, dat jij nog niet de resultaten van je voorbereiding kunt begrijpen.
Ga in vrede, wetende dat jij bent voorbereid op de rol van je leven - tot op heden.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2015, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten