zondag, februari 15, 2015

Hilarion - Ben Niet Bevreesd om Je Waarheid te Spreken - Februari 15-22, 2015Hilarion
Ben Niet Bevreesd om Je Waarheid te Spreken
Februari 15-22, 2015
 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Geliefden,
Jullie hebben de kracht om prachtige nieuwe werkelijkheden in jullie leven te creëren. Als jij je klem hebt voelen zitten in een plaats waar het de persoonlijke plannen die je gemaakt hebt betreft, dan is het belangrijk om je te herinneren dat jouw visioen of intentie duidelijk en gedefinieerd moet zijn zonder innerlijke conflicten die naar het oppervlak komen. Met liefde en geduld gericht op jezelf, met focus en vastberadenheid, is de nieuwe start waar je op mikt bereikbaar. Geef jezelf de tijd, de loyaliteit en de inspanning die je verdient en blijf sterk, vastbesloten en consequent op het pad en de richting die je wenst voort te zetten. Je bent op het juiste pad en je hebt de bekwaamheid om de acties te kiezen die het in ere houden. In de loop van de tijd, zal je de resultaten zien en ervaren waar je voor gewerkt hebt om te bereiken. Soms, mag je meer flexibel en open moeten zijn, om te veranderen wat niet werkt. Probeer een andere benadering, ben zoals de rivier die naar een berg toegaat en eromheen stroomt.
Terwijl de kosmische energieën doorgaan hun werk te doen, denk eraan dat je in het proces bent van een diepe en prachtige verandering, een transformatie in/naar een nieuwe manier van zijn en deze verandering kan soms een pijnlijke verandering zijn. Er wordt van je vereist om alle oude patronen van gedachten en gedrag los te laten die niet langer meer het visioen dienen dat je nastreeft om in/naar de manifestatie in je leven te brengen, en dit is waar sommigen van jullie stoethaspelen. Ongeacht hoe comfortabel je leven ook geweest is, om voorwaarts te gaan in/naar de nieuwe versie van jezelf, vereist het soms een opoffering. Ga naar binnenin, want dit is waar duidelijkheid gevonden wordt en probeer vast te stellen welke gedachten en welke expressies getransformeerd moeten worden in/naar meer positieve en levensbevestigende, gedachten en expressies die bevorderlijk zijn voor het pad dat jij voor jezelf ingesteld hebt.

Jullie zijn op het grootste avontuur van jullie levens en het gebeurt in het Nu moment. Terwijl jullie in/naar nieuw territorium stappen, heb vertrouwen/geloof dat jullie veilig en voorzien zullen zijn. Je wordt nooit alleen gelaten om je nieuwe pad te bewandelen, er zijn altijd ongeziene vrienden die bij jou lopen. Alles dat er nodig is, is een open oprecht verzoek om hulp en dan toestemming te geven voor deze ongeziene vrienden en gidsen om jou te helpen. Je zult waardevolle inzichten ontvangen, en synchroniciteiten zullen vaak tevoorschijn komen, jou brengend wat je nodig bent om te weten en te ervaren, wat je denken op manieren uit zal breiden die jou zullen bekrachtigen. Een ieder van jullie heeft de bekwaamheid om uit te stijgen boven alle uitdagingen die je in het leven tegenkomt, zowel mentaal als emotioneel. Dit is hoe jij je opent voor jouw ware en unieke potentieel.
Terwijl je doorgaat te gaan waar niemand eerder gegaan is, blijf gecentreerd en gebalanceerd, geef aan jezelf wat vereist is in ieder moment wat jou zal voeden en ondersteunen. Ben niet bevreesd om je waarheid te spreken wanneer het noodzakelijk wordt. Vaak door tot uitdrukking te brengen hoe jij je voelt, geef je een nieuw perspectief en open nieuwe deuren aan de mensen rondom jou heen die zij eerder niet konden zien. Zij beginnen na te denken over de waarheden die jij gepresenteerd hebt en zij accepteren deze nieuwe waarheden. Heel vaak ben je bevreesd geweest om je waarheid te spreken en nu is dit aan het veranderen, want als je jouw eigen innerlijke begeleiding en aansporingen opvolgt zien anderen de wijsheid die jij hen aangeboden hebt. Je hebt heel veel wijsheid om aan te bieden en anderen zullen jouw raad zoeken als je doorgaat om je waarheid te spreken.
Met de altijd verhogende intensiteit van de energieën die nu de Aardse atmosfeer doordringen, stel jij je krachten van gewaarwording open en begin je een verhoogd besef te ervaren van de gedachten van andere mensen en dit geeft jou een intuïtief begrip van hun motieven en intenties. Dit is een vaardigheid die enige aanpassing zal vereisen zodat je niet op alles reageert dat jij onderscheidt. Wordt de waarnemer van je eigen gevoelens wanneer je bij anderen in de buurt bent en dit zal een barometer worden die je kunt gebruiken om door je communicaties en relaties met anderen heen te navigeren. Luister altijd naar de aansporingen van je eigen ziel en alles zal goed zijn. Jouw toegevoegde inzicht zal je helpen om jouw relaties op nieuwe en positieve manieren te transformeren. Houd jezelf altijd in ere voor de waarheid die je draagt, waardeer jezelf en de Onvoorwaardelijke Liefde die je belichaamt.
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten