maandag, februari 23, 2015

De Raad - Waarom Wachten? - 22 Februari 2015 / Ron HeadDe Raad
Waarom Wachten?
22 Februari 2015 / Ron Head

Laat ons vandaag deze assemblage verder bespreken. Laat ons de reden verkennen voor en de opmaak van wat wij noemen deze Raad.
Velen van jullie, zoals wij onlangs aangehaald hebben, hebben dromen gehad, visioenen of meditaties waarin jullie jezelf gezien hebben te kijken naar of te spreken voor een bijeenkomst van een Raad. Sommigen hebben een bestuursvergadering gezien, en auditorium, een stadium, enzovoorts. Wij hebben ook daarover gesproken. Wij zullen, voortaan, verzekeren dat dit de ervaring is van velen meer van jullie. Het is niet dat jullie geen deel uitgemaakt hebben van zoiets, zie je, maar dat jullie het je niet herinneren bij het wakker worden. Vraag voor dat om verholpen te worden als je dat wenst.
De ervaring is zeer gelijkaardig, maar niet voor iedereen identiek. Echter, sommigen zijn in staat om een meer accuraat terugroepen te accepteren dan anderen. Laat ons jullie verzekeren dat de waarheid van de Raad is, dat voor een ieder van jullie er, te allen tijde, ieder beetje van informatie en begeleiding beschikbaar is dat jullie nodig zijn in jullie huidige leven. Dat betekent, in jullie termen, dat dit lichaam bestaat uit gidsen, engelen, lichtwezens waarvoor jullie geen andere naam hebben, geliefden, leraren, wat wij genoemd hebben de leraren van de leraren, en  iedere bron van begeleiding en liefdevolle zorg en hulp die jullie mogelijk nodig zouden kunnen hebben. Jullie eigen hoogste zelf is altijd aanwezig.
Wij hebben ook gezegd dat jullie Raad nooit stop gezet wordt. Het is altijd in sessie geweest en het zal dat altijd zijn. Diens leden zullen variëren zoals jullie behoeften variëren. Frequent zullen andere versies van jullie aanwezig zijn.

Nu, laat ons het waarom van dat alles onderzoeken. Jullie hebben gekozen om een leven te ervaren dat niet, zoals het momenteel geleefd wordt, de normale volledigheid heeft van jullie geheugen en bewustzijn in het lichaam. Een grote hoeveelheid van jullie doel, specifiek in het leven waar jullie momenteel op gefocust zijn, is om de ascentie van deze lichamen te voltooien, en wij spreken over jullie collectief, in/naar een staat waarin dat niet langer meer het geval is. En hier is de belangrijke kern van deze boodschap. Jullie zijn niet, en zijn dat nooit geweest, bedoeld om deze monumentale aangelegenheid zonder hulp te doen. Alhoewel dat wel het geval mag schijnen te zijn, het is niet op die manier aan het gebeuren.
Dus in plaats van door te gaan die conditie door jullie leven heen te ervaren, wat jullie mogen doen als jullie dat kiezen, raden wij aan dat jullie iedere mogelijke inspanning maken om jullie zelf toe te staan om anderszins te ervaren en te geloven. Jullie acceptatie is vereist, zien jullie. Het is het geloof in een afgescheidenheid dat de sluier op z'n plaats houdt. Aan jullie werd dat gedurende een zeer lange tijd als een feit geleerd, en jullie hebben de les zeer goed geleerd. Wij zijn niet afgescheiden van jullie, niet in tijd, niet in plaats, niet op wat voor manier dan ook. Dus begin, stellen wij voor, door eenvoudig de mogelijkheid toe te staan.
Dit zal uiteindelijk, op de één of andere manier, de mogelijkheid in/naar jullie besef beginnen te brengen dat jullie inderdaad een goddelijk wezen zijn. Welnu, waar jullie zijn, mag dat een enorm groot iets zijn om te accepteren. Dus hebben wij een andere suggestie voor jullie. Zoek diegenen uit die karakteristieken belichamen die jullie bewonderen. Zie de goddelijkheid in hen. Gebruik deze spiegel waar wij tegen jullie over spraken in onze laatste boodschap. Besef dan dat zij niet anders zijn dan jullie. Zij zijn aspecten van de Ene expressie in de wereld, voor de wereld, en aldus zijn jullie dat. Aldus zijn jullie dat.  
Wij zijn niet in de uitoefening geweest van het uitreiken van instructies. En het schijnt voor sommigen dat wij in toenemende mate precies dat doen. Maar, dierbare, dierbare vrienden, de tijd nadert wanneer alles dat jullie zijn nodig zal zijn. Jullie zullen in jullie zelf moeten geloven als nooit tevoren. En de bron van waaruit jullie mogen trekken is zelfs nu beschikbaar voor jullie. Het water is Liefde, het is Licht, het is het Goddelijke Weten. Waarom wachten?

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten