zondag, februari 01, 2015

De Raad - Velen van Jullie Zullen Terugkijken en Zeggen, "Wat is er Gebeurd?" - 31 Januari 2015 / Ron HeadDe Raad
Velen van Jullie Zullen Terugkijken en Zeggen, "Wat is er Gebeurd?"
31 Januari 2015 / Ron Head

Wij zullen de boodschap van vandaag illustreren door jullie te vragen je een waterdruppel voor de geest te halen die op de bodem van een houten emmer valt. Deze druppel beseft nu niet dat zij niet alleen is, maar in feite, gevolgd zal worden door twee extra druppels, terwijl elk van hen door twee extra druppels gevolgd zal worden. Als de eerste druppel in de lege emmer land, spat het uiteen. En het lijkt alsof het effect slechts een kleine natte spat op de bodem van de emmer is. En dan landen de twee volgende druppels op ver uit elkaar gelegen plekken. Er is nog steeds geen duidelijke opbouw van water in de emmer, maar nu zijn er vier extra druppels onderweg.
Dit is een zeer goede illustratie van de ontwaking waar jullie in deze tijd deel van uitmaken. Natuurlijk zijn er veel meer dan twee die jullie zullen beïnvloeden. Laat ons deze illustratie voorwaarts dragen.
Spoedig zijn er genoeg druppels in de emmer om een zichtbare stijging van het waterniveau te laten zien. En de hoeveelheid aan druppels gaat door zich te verdubbelen. Dan lijkt het erop dat de emmer bezig is gevuld te raken. Niet lang daarna, lijkt het water gereed te zijn om over de rand heen te morsen.
Dat, vrienden, is precies de staat van de emmer van jullie bewustzijn in deze tijd. En de druppels blijven zich vermenigvuldigen. Of om een andere analogie te gebruiken waar jullie dol op zijn, jullie zijn het negenennegentigste aapje.

Welnu, het is voor jullie niet noodzakelijk om het laatste aapje te vinden, het honderdste aapje. Want in werkelijkheid, wat volgt zullen honderd-achtennegentig aapjes zijn, juist? Alles dat jullie hoeven te doen is voor jullie eigen bewustzijn te zorgen en naar het plezier te kijken.
Het morsen over de randen van de emmer is begonnen. Kijk. Observeer. Geniet. Maak het je voornemen om de positieve kant te zien van wat er rondom jou heen gebeurt. Zie de veranderingen als wat er nodig is om de volgende hogere conditie te produceren. Wij beloven jullie, niet lang vanaf nu zullen velen terugkijken en zeggen, "Wat is er gebeurd?" Ben de waterdruppel die het weet. En ja, wij weten dat wij onze metaforen hopeloos gemixt hebben. Geniet daar ook van.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten