zondag, februari 08, 2015

De Raad - Jullie zijn Leden die Hoog Geacht Worden in deze Raden - 7 Februari 2015 / Ron HeadDe Raad
Jullie zijn Leden die Hoog Geacht Worden in deze Raden
7 Februari 2015 / Ron Head

Wij hebben vastgesteld dat het nu tijd is om voor en met jullie, terwijl jullie deze boodschap lezen of horen, jullie doel en uitgekozen reis vanuit deze Raad naar jullie huidige geïncarneerde staat te verkennen. Jullie horen dit vaak op de één of andere manier aangehaald worden, maar zelden staan velen van jullie jezelf toe om werkelijk de omvang van het ding te begrijpen dat jullie uitgekozen hebben om te doen. Per slot van rekening, zijn jullie gewoon iemand anders in een lange lijn van miljarden persoonlijkheden in het lichaam op jullie prachtige blauwe globe, nietwaar? Wel, nee, dat zijn jullie niet. Maar ook, ja, dat zijn jullie. Het is de verbazingwekkende betekenis en waarde die wij vandaag zouden willen bespreken.
Eerst, of jullie nu wel of niet geloven in het feit dat de meesten van jullie er zijn voor jullie meest recente van een groot aantal incarnaties, het feit is dat jullie de laatste zijn in een lange, lange lijn van "jij" die deel uitgemaakt hebben van alles dat verdwenen is in/naar het worden wat de mensheid is. Al jullie "slechte" levens, en al jullie zo-zo levens, en al jullie briljante levens zijn wat verdwenen is in/naar de opmaak van wie jullie zijn als individuen en wie jullie zijn als het wezen genaamd de mensheid. En ja, wij zeiden welzeker het wezen, enkelvoudig, genaamd de mensheid. Omdat ieder niveau van bewustzijn, vanaf het begin van een gedachte naar diens uiteindelijke potentieel een wezen is. Laat ons echter bij jullie blijven.
Het is allemaal een ervaring geweest, en is en zal het zijn, een leerervaring. Het is de ervaring van IK BEN lerende wie IK BEN kan zijn.
Welnu, het is niet de eerste keer dat wie dan ook jullie een korte tijd geleden vertelde, ongeveer 70 jaren, dat het duidelijk werd dat jullie planeet hulp nodig had als zij zou gaan overleven met jullie nog steeds aan boord. En sinds die tijd, hebben leden van dit bewustzijn gevraagd om toegestaan te worden om terug te keren, en in sommige gevallen, voor de eerste keer naar de Aarde gingen, om deel te nemen aan deze grootse verschuiving en ascentie in/naar een hogere staat van zijn/bestaan dan dat wat zich daar geëvolueerd had tot aan dat punt. Wanneer wij zeggen leden van dit bewustzijn, bedoelen wij jullie te vertellen dat jullie leden zijn die hoog geacht worden in deze Raden.

Wij denken dat het voor jullie tijd is om te beginnen te begrijpen en leren te leven als de onschatbare, schitterende schepper wezens die jullie zijn. En tenzij jullie de mogelijkheid toe kunnen staan dat dat werkelijk is wie jullie zijn en mogen zijn, kunnen jullie niet als dat manifesteren, begrijpen jullie?
Misschien moeten jullie alleen in staat zijn om de onmeetbare waarde te zien van wat het is dat jullie al op jullie reizen doen. Jullie hebben een facet van het Licht genomen dat wij allemaal zijn, en jullie hebben, tegen alle verwachtingen in, het in/naar de dichtere trillingen van jullie werkelijkheid gebracht en het daar gehouden terwijl steeds meer arriveerden om het volledige bewustzijn van de mensheid te verhogen. Dit is geen kleine prestatie! Dit is Universum veranderend! En het is bijna tot aan het punt nu dat jullie succes overduidelijk zal worden voor allen die ogen hebben om te zien.
Wij willen dat jullie de ogen hebben om te zien. Bescheidenheid is een deugd. Echter, zelfwaarde en de bekwaamheid om te weten wie en wat je bent is ook een deugd. Wij spreken niet van overdreven opgeblazen ego's, wij spreken van niet te kleineren wie jullie zijn, wat jullie geschapen heeft. Neem vreugde van het weten. Neem kracht van het weten wanneer je het nodig hebt. Wij zijn ons goed bewust, zelfs diegenen van ons die niet geweest zijn waar jullie zijn, van de immense kracht die vaak noodzakelijk is om te doen wat jullie doen. Is het een wonder dan dat wij vaak spreken over ons respect en onze bewondering voor jullie.
Heb dit respect voor jullie zelf, en in dat besef, heb respect voor al diegenen rondom jullie heen die net zo'n ruwe tijd ervan hebben als jullie, zelfs als het anders lijkt te zijn vanuit jullie gezichtspunt. Allen hebben hun eigen gevechten te voeren. Allen beklimmen dezelfde berg.  
Wij zijn in afwachting van jullie terugkeer naar ons met open armen en grote Liefde. Goedendag.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten