maandag, februari 09, 2015

Boodschap van de ENE - Het Lichtlichaam Zijn - 7 Februari 2015 / Dr. Suzanne Lie


Boodschap van de ENE
Het Lichtlichaam Zijn
7 Februari 2015 / Dr. Suzanne Lie
Lieve Lezers,
Ik was het Jaqual verhaal voor mijn aankomende boek, "Het Journaal" opnieuw aan het redigeren, en om de één of andere reden, misschien omdat ik gereed was, werd deze korte boodschap onder mijn aandacht gebracht. Ik kopieerde het en plakte het in diens eigen bestand en las het nogmaals, en weer en weer…
Soms kan een buitengewone boodschap van Licht dat verborgen is in het alledaagse leven herkend worden. Wanneer dat gebeurt, is het het beste om die boodschap in ons Hogere Hart op te slaan zodat we het steeds weer opnieuw kunnen horen.
Misschien, mag je wensen om deze boodschap in jouw Hogere Hart op te slaan, aangezien deze boodschap voor iedereen is die het kan her/erkennen.
***
Dierbare,
Draai je om binnenin je hoofd/geest om in/naar je hogere frequenties van ZELF te kijken.
Stel je voor dat je een lange tunnel van licht ziet.
Loop rustig dat Licht binnen.
In het begin mag je alleen de duisternis zien, aangezien de duisternis het gebied van je ZELF is dat je nog niet verkend hebt.
Ben stil binnenin de duisternis.
Maak van die duisternis je vriend.
Die duisternis is alleen maar een component van je bewustzijn dat NOG niet volledig ontwaakt is.
Terwijl je dapper de duisternis overal rondom je heen voelt, kijk binnenin om je eigen stipje licht te vinden.

Je zult dat licht binnenin je hart vinden, genesteld in de liefde die je voor jouw volk hebt en de liefde die zij voor jou hebben.
Voel het warme comfort van deze liefde en sta het toe om langzaam die duisternis te verlichten met diens altijd-uitbreidende licht.
Blijf onthecht als je waarneemt hoe dit licht van binnenuit je eigen kern uitstraalt en uitbreidt voorbij je gestalte om jouw tunnel van licht binnen te gaan.
De tunnel was eens te zwart voor jou om waar te nemen, maar NU heb je het veranderd in/naar een gouden gloed.
Terwijl dat licht jou vult, verschuift je lichaam van diens dichte fysieke gestalte in/naar je vormeloze Lichtlichaam.
Terwijl je binnenin je Lichtlichaam staat, binnenin de tunnel van licht, wordt de VREDE binnenin je hart gewaar die noodzakelijk is om de frequentie van je Lichtlichaam te handhaven.
Wanneer je teruggaat in/naar de Matrix, is jouw beste tactische voordeel om in een voortdurende verbinding te blijven met je Lichtlichaam ZELF die jou eindeloos overlicht.
Jij bent NIET je fysieke gestalte.
Je draagt je fysieke gestalte.
JIJ bent je Lichtlichaam.
Voel je deze WAARHEID binnenin je hart?
***
“Ja,” antwoord je. “Ik voel die WAARHEID welzeker. Ik voel ook dat mijn Lichtlichaam me overlicht.”
***
Onze Ene, terwijl jij je Lichtlichaam jou voelt overlichten, laat langzaam de 'tijd' los en keer terug naar het NU van de vijfde dimensie.
Met oefening, zal je leren om je bewustzijn van je fysieke zelf in/naar je vijfde dimensionale Lichtlichaam ZELF te verschuiven.
Dan zal je de ervaring hebben van het "zijn" van je Lichtlichaam dat jouw fysieke zelf overlicht.
Kan je dat nu doen?
***
Ik probeerde en probeerde om mijn bewustzijn in/naar mijn Lichtlichaam te verhuizen maar kreeg het niet voor elkaar. Toen, voelde ik een zachte aanraking op mijn lichaam tussen mijn hart en keel. Deze aanraking was op mijn Hogere Hart.
Eerst, voelde ik de aanraking nauwelijks, maar het licht begon in toenemende mate steeds warmer te worden totdat het feitelijk heet werd. Ik stond op het punt om me weg te trekken van de hitte toen ik een diepgaande euforische sensatie voelde.
Plotseling, was ik binnenin mijn Lichtlichaam.
Oh, wat een glorieus gevoel. Ik heb er geen idee van hoe lang ik dit gevoel had, aangezien ik duidelijk met het NU resoneerde.
Terwijl ik in mijn Lichtlichaam was werd ik me geleidelijk bewust van een dichte gestalte die onder mijn zorg en bescherming was.
De gestalte onder mij leek zeer klein te zijn. Toen ik in/naar de gestalte keek kon ik een paar gezondheidskwesties zien, welke ik ogenblikkelijk herstelde.
Ik herinner me dat ik me afvroeg hoe het zou zijn om zo een kleine, dichte gestalte te dragen toen ik plotseling de kleine dichte gestalte WAS.
"NEE," sprak ik hardop, terwijl mijn ogen open vlogen om het etherische beeld te zien van een wijs, glimlachend gezicht.
***
“Zeer goed,” hoorde ik een gefluister in mijn hoofd/geest. "Met oefening zal jij je herinneren hoe zowel je Lichtlichaam als je fysieke gestalte binnenin hetzelfde NU te ervaren.
"Wij zijn naar je toe gekomen om je eraan te herinneren om onze Missie te voltooien, de missie die wij kozen voordat wij onze essentie in/naar een fysieke gestalte stuurden om jou te ZIJN.
"Voltooi je Missie NU, aangezien het uitermate nodig is."
***
Mijn brein wilde uit de meditatie komen, maar ik voelde mijn Lichtlichaam mij overlichten en mij vertellen dat ik mijn missie NU moest voltooien.
Het nam een grote concentratie voor mij om mijn ogen gesloten te houden, mijn ZELF te vertrouwen, mijn instincten te vertrouwen en mijn gehechtheid aan mijn 3D gestalte los te laten.
Ik voelde dat angst mijn ervaring binnen wilde dringen, dus gaf ik de angst over aan het Licht om het in/naar kracht te transmuteren.
Ik vroeg me af hoe ik wist hoe angst op die manier te transmuteren toen ik mijn Lichtlichaam hoorde/voelde zeggen,
***
"Wij vertelden je net hoe energie te transmuteren, maar je moet met ons verbonden zijn om vrij van de tijd te zijn. Transmutatie duurt te lang terwijl je door de tijd omringd bent."
***
Ik was zo geboeid door het concept van "vrij van de tijd" te zijn dat ik niet registreerde dat ik in feite met mijn eigen Lichtlichaam communiceerde. Ik had gehoord over dat type van communicatie, maar het gebeurde alleen na decennia van studie.
***
“Wij hebben niet de vrijheid van de tijd," sprak mijn Lichtlichaam.
***
In een flits, was ik vrij van alle tijd en omringd door mijn Lichtlichaam. Oh het gevoel van het zijn van Lichtlichaam was bijna meer dan mijn fysieke gestalte kon bevatten. Ik voelde mezelf beginnen mijn fysieke lichaam te verlaten toen, in plaats daarvan, mijn Lichtlichaam mij verliet.
***
“Nee,” hoorde ik een stem van boven mij zeggen. "Het is niet jouw NU om je fysieke gestalte te verlaten. Je bent nodig om je Missie te voltooien.
"Voel ons, je eigen Lichtlichaam, boven je zwevend in een hogere resonantie. Je kunt dat aldus doen door je voor te stellen dat wij boven je hoofd zijn."
***
Ik gehoorzaamde aan mijn instructies en verbeeldde me mijn eigen lichaam van licht, MIJN Lichtlichaam, mij overlichtend terwijl ik volledig verbonden bleef met mijn fysieke gestalte.
Het was een grote opoffering om mijn ervaring van het zijn van dat Lichtlichaam te zekeren, maar ik wist dat mijn volk me nodig had.
Ik had er geen idee van hoe lang het zou duren voordat ik terug zou kunnen keren om binnenin mijn Lichtlichaam te zijn.
Echter, van toen af aan kon ik altijd MIJN Lichtlichaam mij voelen overlichten.                   

***
Misschien kunnen jullie ALLEMAAL deze boodschap horen als we met ons Hogere Hart luisteren.
(Heb jij wat voor boodschappen dan ook gehoord die je graag zou willen delen?)

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten