dinsdag, februari 24, 2015

Blossom Goodchild en De Galactische Federatie van het Licht - 21 Februari 2015Blossom Goodchild en De Galactische Federatie van het Licht
21 Februari 2015
Door de Kracht van de Geest … de Kracht van de Ziel … wordt Wel-Zijn Voortgebracht
Blossom: Hallo vrienden. Wel, om een of andere reden was deze week ‘’em niet’ voor mij. Maar vandaag voel ik me ‘helder’ genoeg om te channelen en wil ik dat ook graag.
Federatie van Licht: Met warme groeten … heten we jou welkom en allen, die zich aangetrokken voelen tot onze woorden. Iedereen kent tijden waarin men weinig energie voelt … maar, zoals jullie weten … wanneer de geest weer opspringt … wat het zonder twijfel zal doen … is er een frisheid in je stap … die Men niet zou voelen, wanneer men die tijd van lagere energie niet had ervaren. 
Ja, dat ben ik me bewust … en ik ben altijd blij wanneer ik me meer afgestemd voel op mezelf, dat staat vast. Dus wat zal het onderwerp van vandaag worden?
Wat je … redelijkerwijs … maar wilt.
En die redelijkheid houdt in?
Het gegeven dat er thema’s zijn die we liever niet bespreken. Want wij VOELEN ons verlangen om alleen maar opwekkend te zijn …
In plaats van verwarring te scheppen …
Wij zitten absoluut op één lijn met elkaar.
Oké … omdat ik zie wat jullie aanbieden … ik heb de laatste tijd veel over onze Planeet nagedacht … over andere Planeten … eigenlijk over ‘Het Geheel’. Jullie zeggen dat wij werden geschapen als experiment … wie ‘ontwierp’ ons in feite? Hoe draaide het erop uit dat die lichamen van ons werken zoals ze doen … en … hoe komt de ziel zo’n lichaam binnen? Ik ga voor goud.
We verwachten dat je ons antwoord zal horen.
Bedoelen jullie dat jullie willen spreken? Het nu vertrouwde gevoel van van mijn stuk gebracht zijn, is over me gekomen.
Als het … en ALLEEN als het goed voelt voor jou.
Ik wil er zeker voor gaan … Het regent niet … wat me verbaast, daar we nog een staartje meemaken van een passerende cycloon. Oké, zullen we?


Het transcript volgt onderaan.
Nou. Bedankt. Interessant om te merken hoe ons praatje uitdraaide op iets dat ik WERKELIJK graag wilde horen … en ik weet zeker dat velen er baat bij zullen hebben.
Dit is onze wens. Wij zijn nog steeds erg Gelukkig met deze nieuwe manier. Het was altijd al de volgende stap voor ons.
Wat ik moet hebben geweten … maar niet wist … tot ik het wist! Graag gedaan, al moet ik er nog aan wennen. Willen jullie nog meer zeggen?
Alleen maar dat we van jullie Houden. Maar dat weten jullie. Jullie kunnen dit VOELEN.
Dat weet ik ZEKER. Dat VOEL IK. Dank je wel.
*****
Transcript. 21 feb.
Weer zijn we meer dan verrukt om deze kans te hebben om door middel van geluid te spreken … zodat jullie harten mee kunnen trillen met de Vibratie waarin deze woorden worden aangeboden.
Vragen … Vragen … Vragen. Er is zo veel dat de menselijke geest wil weten, alsof niet keer op keer verteld is … dat alle antwoorden ín jullie zitten.
Velen begrijpen … velen accepteren dit antwoord … en toch kent men niet altijd volledig … het antwoord … op het antwoord.
Waar binnenin jullie liggen die antwoorden? Op jullie vingertopjes? Op het puntje van je tong? Of binnenin jullie hartruimte?
Verwijder je lichamelijkheid van de gedachten … en verwijder dan … de gedachten. In deze onmetelijkheid … van niets … hier is waar alle antwoorden liggen. Voor jullie klaarliggend om op te pakken wanneer jullie willen … zoals appels van een boom.
Jullie kunnen alle antwoorden leren kennen … wanneer de ziel er klaar voor is om ze te herontdekken.
Je vroeg ons vandaag … over de schepping van het fysieke lichaam. We glimlachen … want is het niet op een gelijkaardige manier … dat wetenschappers en zelfs professoren in jullie wereld … op eendere wijze … uit veel verschillende materialen … wat jullie noemen een robot in elkaar zetten? En zijn functioneren … functioneert … door een bepaald programma.
En als aldus een bepaalde knop wordt ingedrukt … weet de arm dat het naar rechts moet bewegen … enzovoort … We zouden door kunnen gaan met uitleggen … maar wij begrijpen dat jullie begrijpen waarover we het hebben.
Het was daarom een goede inschatting … dat door middel van een gedachte een fysieke beweging tot stand kon komen … zodat daarom … zo je wilt … jullie gedachte … de gedachte die voortkomt uit het GEVOEL van de mens, het programma is, de knop die wordt ingedrukt, wanneer men de arm naar rechts wil laten gaan. Het lijkt er heel erg op en is toch, zoals jullie weten … veel complexer … vanwege de miljarden processen van binnen.
Het Kracht Huis, dat jullie fysieke lichaam is, is een Wonder op zichzelf. Het is een levend organisme die een wereld op zichzelf is. Want als er iets kapot gaat … vindt er … van alles plaats om er … zo snel mogelijk … voor te zorgen dat het weer gaat werken.
Jullie artsen en onderzoekers begrijpen al veel van het lichaam. Maar we willen erg graag de gedachte eraan toevoegen … dat het basale onderhoud van het lichaam … plaatsvindt door het GEVOEL van Wel-Zijn.
Wanneer men zich niet zo Helder VOELT in denken en fysiek bewegen … in het inwendige fysieke GEVOEL … is het veel moeilijker voor … laten we zeggen … de Wezens binnenin jullie lichaam … (Jullie zouden ze wellicht mechanismen noemen) … maar wij noemen ze liever ‘De Wezens’ binnenin jullie lichaam … om volledig te functioneren op Liefde.
Alle dingen in jullie lichaam functioneren 100% wanneer zij Verliefd/in Liefde zijn op/voor elkaar … En zeker zo belangrijk op/voor de ziel … die … zogezegd … het computerprogramma is van dat fysieke lichaam.
Daarom … wanneer er GEVOELENS van Vreugde en Geluk zijn … Gevoelens van Eenheid … reageert het lichaam.
Dit is het beste medicijn voor het lichaam. En wij begrijpen … aanvaarden … hoe moeilijk het voor Iemand moet zijn … wanneer jullie fysieke lichaam niet zo functioneert als zou moeten … om in Vreugde te blijven … in Blijdschap … in volle Energie.
Maar door de kracht van de geest … de kracht van de ziel om de patronen van de geest te beheersen … wordt Wel-Zijn voortgebracht.
Zelfs wanneer de scanners van jullie Aarde iets anders zeggen. Jullie hebben misschien wel eens een scan gezien van iets dat in jullie lichaam gebeurt … wat voor jullie bewijs is dat jullie een bepaalde kwaal of pijn hebben gekregen. Maar jullie denkpatroon … jullie GEVOEL van Wel-Zijn … kan dat wat jullie zien op die röntgenopname bepalen.
Jullie GEVOELENS kunnen worden ingezet als vlakgum … en de beelden die er ooit waren letterlijk weggummen.
Wij zijn niet over dit onderwerp begonnen op een ‘zo eenvoudig als wat’-manier … en toch is het zo.
Wanneer we aan jullie uitleggen dat het jullie GEVOEL is die … jullie hele fysieke Zijn … wat diens programma is … door gedachten … tot leven brengt … dan, zie je, Liefste zielen? Door die houding te aanvaarden en te adopteren … wetend dat het jullie Waarheid is … is alles wat jullie hoeven doen, te VOELEN dat wat jullie wensen te VOELEN goed is.
Blossom spreekt nu tot ons en zegt dat, toen wij zeiden dat Iemand ‘ziek’ kan zijn … echter, wij zijn het niet eens met het woord ‘ziek’ … maar laten we doorgaan. Wanneer Men in het fysieke lichaam een groot gevecht voert … is het laatste ding waar men aan denkt dat men in staat zou zijn om zich goed te VOELEN. Men weet dat men zich goed wil VOELEN, maar is daartoe niet in staat … omdat men dat niet is.
Wij zeggen … dat het overwinnen van GEVOELENS van negativiteit … niet de worsteling hoeft te zijn, die velen ervan maken.
Ga naar het speelveld dat in je hoofd zit. Haal jezelf weg van datgene, waarvan jullie aannemen dat het jullie realiteit is … en ga spelen … met de kinderen in de velden van Gouden mais. Breng jezelf naar plaatsen waarvan je droomt dat je ze kunt bezoeken. Je hebt niet per se je fysieke Zijn nodig … om dit te doen.
Jullie hoeven niet overal je fysieke Wezen … mee naartoe te slepen.
Alles wat jullie zijn … is Liefde.
Dat is de essentie van jullie zielezelf.
Dit zielezelf van jullie heeft … als een individueel aspect van Het Geheel … het recht om iedere plek die het wil te bezoeken … met of zonder het lichaam … en mocht het zijn dat het lichaam een belemmering is … laat het dan achter.
Als jullie terugkomen van jullie bezoek … zullen jullie merken dat jullie GEVOELENS een veel sterker fundament hebben. Daarom kan dit worden toegepast om het GEVOEL van het lichaam te verhogen … beetje bij beetje.
Jullie programmeren jullie lichaam. Het wordt niet door iemand anders geprogrammeerd, door op knopjes te drukken … en schakelaars om te zetten.
Dit Wonder, waarvoor jullie op het Aardse vlak wilden verblijven, is de beste multi, bulti (?), miljard, biljoen dollar residentie die jullie kunnen krijgen.
Maar is het niet zo … dat velen de huishouding laten versloffen? Het maakt niet uit of zij zeggen ‘ik laat die kamer stoffig worden of er is een lek in die kamer … dat doe ik later wel’. Wij raden aan dat Men altijd zijn huis op orde houdt … zodat het zijn Hoogste prestaties kan halen.
Jullie zien misschien iemand anders vele kilometers rennen in een race … of de Hoogste berg beklimmen … en denken ‘ik zal nooit in staat zijn om dat te kunnen’ … en dat zullen jullie ook niet … omdat jullie dat denken.
Wanneer jullie de kracht van jullie GEVOELENS en denkpatronen volledig zouden begrijpen … zouden jullie dat wat je VOELT en wat je denkt zorgvuldig uitzoeken … in plaats van toestaan dat jullie gedachten en GEVOELENS vrolijk alle kanten opschieten … en daardoor veel chaos op jullie weg brengen.
VISUALISEER … VOEL … ACCEPTEER … WEET DAT HET WAAR IS … DAT JE LICHAAM JE VRIEND IS.
Om je te helpen … in heel veel opzichten. O! Wat helpt je lichaam jou … en toch wordt het dag na dag vanzelfsprekend gevonden. Inademing na uitademing.
Wij zeggen jullie, Liefste vrienden, hoe meer jullie het wonder dat jullie lichaam is willen erkennen … hoe meer jullie diens grootsheid zullen ontdekken.
Hoe meer jullie je lichaam behandelen zoals jullie een vriend zouden behandelen … hoe meer jullie lichaam jullie … de LIEFDE die jullie het geven … teruggeeft.
Die cirkel van Energie die ÉÉN is.
JIJ KOOS JE LICHAAM … JE LICHAAM KOOS JOU NIET. 
Maak daarom het meeste van waarom jij het koos.
Doe er alles mee wat je kunt …
Lach ermee … Beweeg ermee …
Want de Energie die JIJ bent … gedurende jouw tijd op Aarde … wordt door jouw lichamelijke expressie gedeeld.
Jullie zijn … zo je wilt … met Elkaar getrouwd.
Welke geloften? Welke beloften ben je nu bereid te maken aan die partner die bij jou is … gedurende jouw tijd … jouw totale tijd … op Planeet Aarde?
Is het niet het beste om een buitengewone relatie te hebben? Om Lief te hebben en te koesteren … zo lang wij beiden leven?
Liefste vrienden … wij Danken Jullie voor het luisteren naar wat wij vandaag wilden overbrengen … en wij Vertrouwen erop dat dit bijdroeg aan jullie groei … bijdroeg aan jullie begrip van de band die jullie hebben met jullie fysieke huis … jullie fysieke partner.
We trekken nu onze Energie in deze vorm van onze Lieve vriendin Blossom terug. In Liefde en dank voor iedereen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten