zondag, februari 08, 2015

Aartsengel Michael's Pleidooi voor Vrede NU!Aartsengel Michael's Pleidooi voor Vrede NU!

Linda: Aartsengel Michael heeft alle Wezens op Gaia uitgenodigd om zich aan te sluiten in een cocreatie met Hem om Vrede op Aarde te creëren met St. Valentijnsdag - 14 Februari 2015. De instructies, energie download en boodschap van Aartsengel Michael zijn een onderdeel van deze video. Verplicht je alsjeblieft volledig aan deze onderneming. Xxx Linda.
Cobie: Deze video is, uiteraard, Engelstalig waarin Linda Dillon, het Kanaal voor Het Gezelschap van de Hemel, de Raad van Liefde, een voorwoord geeft over dit initiatief om met Valentijnsdag Vrede op Aarde gevestigd te zien. Daarna, channelt zij Aartsengel Michael met zijn Pleidooi om ons bij Hem aan te sluiten en verdere instructies aangaande zijn initiatief.
Drie belangrijke richtlijnen zijn:
- Genoeg!
- Stel je open voor de Blauwe Winden van Vrede, stel je open voor Aartsengel Michael zelf.
- Laat de energie door je heen passeren, stuur deze vanuit je wezen naar iedereen.
Via de channeling in een Uur met een Engel van 3 Februari jl. is deze pleidooi, dit initiatief, naar voren gekomen en opgepakt door het Team van "Golden Age of Gaia". Deze channeling kan hier, op deze Blog, in het Nederlands gelezen worden: "Laat ons Vrede Op Aarde Creëren"


Laten we ons allemaal bij dit initiatief aansluiten en daadwerkelijk vanaf NU Vrede op Aarde Creëren. Maak het je intentie (dagelijks) om vanaf nu 24/7 een Portaal van Vrede te zijn, waardoorheen de Winden van Blauw vrijelijk kunnen stromen, naar buiten de Wereld in. Breng de energie van "Genoeg" in je Wezen. Visualiseer hoe deze Blauwe Winden van Aartsengel Michael een ieder omringt en als een geschenk aangeboden worden. Voorkom het dat je een uitkomst voor jezelf visualiseert/bedenkt. Laat je 'denken' hierbuiten. Laat het zich in alle vrijheid ontwikkelen, 'bemoei' je niet met de uitkomst. Heb Vertrouwen en Geloof in de allerhoogste uitkomst. Dat is alles dat er nodig is.
Samen Eén, Samen Sterk. Laten we dit DOEN!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten