zaterdag, februari 21, 2015

Aartsengel Michael - Aangaande de Kunstmatig Gecreëerde Mens - 20 Februari 2015 / Rita Pulmans


Aartsengel Michael
"Aangaande de Kunstmatig Gecreëerde Mens"
20 Februari 2015 / Rita Pulmans
Vaikelis - https://www.flickr.com/photos/49507393@N08/

Aan de hand van dit artikel, zie link https://www.earth-matters.nl/13/10597/grenswetenschap/wetenschap-gaat-micromens-kweken-voor-medicijnproeven.html   en op de vraag van een persoon: "Wat gebeurd er als de mens kunstmatig gecreëerd wordt?"
Geeft Aartsengel Michael het volgende verhelderende antwoord.
"Ieder "stukje", noem het organen, noem het, een menselijk lichaam, noem het een foetus, noem het een bevruchting, noem het een miniatuur, ( kunstmatige mens) : elk stukje zal bezield zijn via de geestelijke wereld met een goddelijke kern.
Wat wil zeggen dat elk deeltje van deze "kunstmatige mens", een echt levend wezen is!
Men dient te weten dat geen menselijke of dierlijke proeven zijn toegestaan door de Goddelijke wereld daar ook dieren bezield zijn. (R: bezieling dier: Hetzij in het een wat andere vorm)
Ik Aartsengel Michael heb gesproken."

****
Nawoord van Michael.
"Zoals de mens een emotioneel lichaam heeft, een causaal lichaam heeft, een etherisch lichaam, een astraal lichaam heeft, zo ook heeft het dier dit.
Zo ook de kunstmatige gemanipuleerde mens.
Men snijdt het mes in eigen vlees. 
Wat vooral betekent dat men de genetische codes niet respecteert. Het (wezen) heeft niet de goddelijke bezieling van de Liefde. Het gemanipuleerde lichaam heeft een ziel, doch een ziel uit de astrale lagen.
Met dien verstande dat de ziel wél de goddelijke kern bevat.
AEM"

Channeling via Rita Pulmans 
© Copyright Rita Pulmans 
Er mag niets veranderd/toegevoegd of weggelaten worden van de tekst. De tekst dient in algehele vorm gekopieerd te worden of weergegeven. Gedeeltelijke weergave is niet toegestaan. De tekst mag niet gebruikt worden voor commerciële doelstellingen. De tekst  mag enkel gekopieerd worden voor eigen gebruik. Bij doorgaven aan derden mag dit enkel zonder winstoogmerk. Plaatsen in geschriften of boeken uitsluitend na schriftelijk aanvraag op: pulmans@live.be Dit artikel mag in z’n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-meldingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten