zaterdag, januari 31, 2015

Vanuit de Akashic Archieven - Februari 2015 Boodschap


Vanuit de Akashic Archieven
 Februari 2015 Boodschap
Gechanneld door: Jen Eramith MA
Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in Februari 2015 verwachten?
Deze maand brengt het onverwachte. Er is een gevoel dat iedere dag de dingen in een nieuwe richting om zullen draaien. Zodra als je denkt dat jij jezelf georiënteerd hebt met de nieuwe richting, zal alles weer veranderen. Zodra als jij je aanpast, zal alles wederom veranderen.
Het zal handig zijn om het onverwachte te verwachten en bereid te zijn om steeds weer opnieuw te veranderen. Het zal ook nuttig zijn om iedere dag als een aparte gebeurtenis te benaderen. Soms zal je zelfs ieder uur als een aparte gebeurtenis moeten benaderen. Maak je geen zorgen als je niet kunt zien hoe gisteren je naar vandaag leidde, of hoe vandaag jou gaat leiden waar je morgen wilt zijn. Focus op één moment per keer. Als jij je best zult doen om oprecht en authentiek, rechtschapen en liefdevol te zijn, dan zal je precies van deze maand krijgen wat je nodig bent. Aan de andere kant, als je ernaar streeft om een gevoel van controle te herkrijgen over wat er gebeurt of wat mensen voelen, dan zal je gewaarworden dat deze maand jou een grote hoeveelheid van lijden zal veroorzaken.
Deze maand brengt voor iedereen waarschijnlijk sterke emoties naar de oppervlakte. Het zal nuttig voor je zijn om naar je emoties te kijken als zij naar boven komen. Accepteer hen, neem verantwoordelijkheid voor hen, en laat hen dan gaan. Als jij je aan emoties vasthoudt en wacht op andere mensen om jou je beter te laten voelen, zal je wederom jezelf gewaarworden te lijden deze maand. Het is alsof de maand gevuld is met kosmische portalen. Het is alsof iedere dag een nieuwe, volledige andere uitbreiding brengt tussen jou en spirit. Om open te zijn voor het volgende portaal moet je het voorafgaande portaal loslaten. Dit is echt een soort van dag-tot-dag maand.

Zijn er specifieke activiteiten die voordelig voor ons zouden zijn en ons het beste helpen om de energie deze maand te gebruiken?
Eén van de dingen die zeer voordelig voor jullie zal zijn deze maand is gewend te raken om te zeggen, "Het spijt me". Als je "Het spijt me" zult zeggen, wanneer het ook is dat je het nodig bent, zal het je helpen de dingen los te laten en verder te gaan.
Wanneer het ook is dat je denkt dat jij je voor iets moet verontschuldigen, doe dat dan alsjeblieft. Wanneer het ook maar is dat je denkt dat er iets is waar jij verantwoordelijk voor moet zijn, ben openlijk verantwoordelijk. Vertel iedereen dat je jouw vergissing erkend en dat je verder gaat. Laat iedereen precies weten wat je geleerd hebt zodat anderen kunnen weten dat jij de verantwoordelijkheid genomen hebt voor jouw aandeel in de situatie.
Als jij je bereidheid om te leren en verantwoordelijkheid te nemen zult communiceren deze maand, zal je ontdekken dat de dingen verder kunnen gaan en dat je in staat zult zijn om vooruit te gaan, zelfs als de mensen rondom jou heen proberen je terug te sleuren. Raak er deze maand aan gewend te zeggen, "Het spijt me," of raak eraan gewend om de dingen te benadrukken die je leert of de dingen waar je aan werkt om te veranderen. Als je deze dingen vaker hardop zegt, zal het andere mensen toestaan om ofwel jou te accepteren of jou los te laten.
Is er iets voor ons om te vermijden deze maand?
Deze maand, het voornaamste om te vermijden is je aan de dingen vast te houden en te proberen de dingen te controleren, maar dat werd al gezegd.
Het zou ook gunstig kunnen zijn om lange-termijn planning te vermijden als je dat kunt. Probeer om je streefdatums te verlengen; probeer om jezelf meer tijd te geven. Vraag mensen om een verschoningsperiode, omdat er zoveel zal veranderen deze maand, wat het ook is dat je in beweging zet zal waarschijnlijk anders uit gaan komen dan je verwacht zou hebben. Als je jouw streefdatums kunt vertragen, geef jezelf meer tijd en maak deze grotere beslissingen begin Maart of op het allerlaatste van Februari, dan zal je gewaarworden dat alles ernaar neigt op de manier waarop je het verwacht uit te werken.
Aan de andere kant, als je iets begint en je aan iets verplicht aan het begin of middenin deze maand, zal je gewaar worden dat aan het einde van de maand jij je zeer anders zult voelen over die kwestie. Vermijd spijt door de lange-termijn verplichtingen vroeg in de maand uit te stellen.
Is er nog iets anders dat de Opzichters ons willen vertellen over Februari 2015?
Deze maand kan echt leuk zijn. De reden waarom de maand met zo een gefragmenteerde energie komst is om jullie oefening te geven in het zeer aanwezig te zijn met ieder moment. Hoe meer jullie het verleden en de toekomst los zullen laten en slechts focussen op wat er precies nu gebeurt, hoe beter af je zult zijn deze maand.
Dit is een gouden kans voor jullie om aan de spirituele lessen te werken van aanwezig te zijn in ieder moment als het zich voordoet. De lessen zijn altijd de gehele tijd op iedereen van toepassing, dus deze maand is gunstig als jullie het voor deze les zullen gebruiken. Ben zo aanwezig en authentiek en geaard in ieder moment terwijl jullie erdoorheen gaan als jullie mogelijk maar kunnen. Grote beloningen en ongelooflijke blijmoedigheid zullen voor jullie binnenin ieder moment beschikbaar zijn als het op komt dagen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations. It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution. https://akt.memberclicks.net/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten