vrijdag, januari 23, 2015

Sandra Walter - De Toegangspoort van Goddelijke Keuze: Januari 23-25


Sandra Walter
De Toegangspoort van Goddelijke Keuze: Januari 23-25
19 Januari 2015
Zegeningen Geliefde Lichtstam,
Januari 24-25 presenteert zich als onze volgende invoer van versnelde energieën. Ik begrijp dat iedere dag aanvoelt als een versnelling in 2015; wij zijn gezegend met een intensivering van de vermenging met deze hogere, positieve tijdlijnen van Ascentie. Door 2015 heen zullen wij doorgaan om kansen te hebben om op meer precieze manieren in niveau omhoog te gaan.
Toegangspoort van Goddelijke Keuze
Mijn Team noemt dit een Toegangspoort van Goddelijke Keuze. Deze boodschap is gericht op de Goddelijke Mensen die al gekozen hebben zich te verbinden met de Hogere Ascentie Tijdlijnen. Zoals altijd, is ons werk binnenin deze Toegangspoorten om het onbekende te ervaren en paden voor anderen te creëren om te volgen. Niemand wordt in de steek gelaten; vrije wil domineert de energie van iedere creatie, die energie die door diens Schepper (Jij/Jullie) bestuurd wordt. Weet dat er eerst een collectief kiezen is om door deze toegangspoorten heen te lopen, om de Mensheid te dienen.
Zo krachtig als onze ervaringen geweest zijn in slechts de laatste paar weken, wij staan op het punt om energieën te ontvangen welke ons insluiten betreffende de Equinox - Bloed Maan Verduistering Toegangspoorten. De energieën zullen meer precieze activeringen produceren; je mag de grote optillende of trekkende sensaties voelen die meer acuut en meer consistent worden.

Poortopzichters en Rasterwerkers
Onze dienstverlening, nu dat de vermenging van rastersystemen compleet is, wordt tamelijk krachtig en nauwkeurig. Terwijl ons bewustzijn vermengt met onze Hogere Niveaus, teams en Gechristende Zelven, zal ons werk van het verzenden van deze goddelijke energieën door het collectieve ascenderende menselijke hartraster heen een zeer euforische sensatie aannemen. Onze aarding is aan de 5D/6D kristallijne kern van Gaia door jullie eigen Gechristende hartcentrum, en omhoog naar de kern van het Zonne Licht (onze geliefde ZON).
Intentie: Goddelijke niveaus van ondersteuning en stabiliteit van de Hoogste orders van het Goddelijke Bewustzijn om stabiliteit, kracht en een intensivering van de Goddelijke Menselijke Ascentie te verstrekken.
Frequentie Stralen: Goud, diamant, magenta, aqua – blauw.
Visualisatie: Bewust de kosmische fotonische lichtgolven bedraden in het kristallijne raster en de gefundeerde Aarde systemen, in/naar ieder goddelijk menselijk hart die kiest om in dit nu te ascenderen. Oneindigheidssymbool, Toegangpoortsymbool (diamanten octahedron binnenin de Vesica Piscis - zie mijn logo, het is een Poortopzichter Activeringssymbool).
Voorbereiding: Licht-aarden van goddelijke intenties, individuele meditatie gefocust op persoonlijke expressie, het maximaal openen van de cellulaire structuur (vasten zou complementair zijn), verbinden met de zonnelicht teams, kristallen rasters op Gaia geactiveerd voorafgaand aan de golf, en verbinden met de welwillende 5D en hogere ondersteuningsteams.
Denk eraan wij nemen de dynamiek van het Zonne Licht aan, de Zonne Kosmische Christus. Beziel je intenties en activiteiten met dat sjabloon. Zegenen aan ieder goddelijk wezen in dienstverlening aan de Ascentie!
In Liefde, Licht en Dienstverlening,
Sandra

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2015 Creative Evolution, All rights reserved.
The writing and materials on this site may be shared under the guidelines of this Creative Commons License. If you would like to use any of the work on this website, in whole or in part, you must attribute Copyright to Sandra Walter and link back to sandrawalter.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten