vrijdag, januari 09, 2015

SaLuSa via Mike Quinsey - 9 Januari 2015


SaLuSa
Wij Verwachten Grote/Belangrijke Gebeurtenissen om Plaats te Vinden die tot Dusverre Opgehouden Werden
9 Januari 2015 / Mike Quinsey
Er zijn signalen overal om jullie heen die de periode van immense verandering waar jullie doorheen gaan aangeven, en oude problemen die jullie gedurende millennia aan tijd belaagd hebben worden kritiek. De mensheid wordt geconfronteerd met condities die ontoelaatbaar worden, en zij zullen daarmee doorgaan totdat jullie gedwongen zijn om hen af te handelen. Vreedzame oplossingen kunnen gevonden worden, maar het vereist de wil van diegenen die jullie leiden om naar meer acceptabele en blijvende oplossingen te zoeken. Jullie kunnen niet langer op de oude manieren doorgaan, en in sommige landen zal het een nieuw Leiderschap vereisen om naar voren te komen om de Mens richting vreedzame en acceptabele antwoorden te dirigeren. Een deel van deze verandering van richting komt van jullie de mensen, die veel meer macht hanteren dan dat jullie je voorstellen. Wanneer de gedachtevorm voor verandering groeit, wordt het een krachtig gereedschap dat de Menselijke populatie beïnvloedt. De scène werd gedurende vele jaren geleidelijk neergezet terwijl jullie in een andere richting gingen met betrekking tot de oude manieren van confrontatie. Vrede is in de gedachten van veel mensen die moe geraakt zijn van het gebrek aan leiderschap dat de koers zou veranderen naar eentje van vreedzaam onderhandelen. Het zit eraan te komen, maar zoals jullie vaak zeggen, "Oude gewoonten sterven moeilijk". 
Deze zijn tijden wanneer jullie je focus op jullie eigen doel moeten houden, en jullie zouden nu zo onderhand precies moeten weten wat dat doel is. Wanneer je ferm op je pad bent zal jij je vervuld en onaangedaan voelen door de gebeurtenissen die rondom jou heen gaande zijn. Het leven zal vriendelijk verder stromen en je zult beseffen dat hoewel je deel van het geheel uitmaakt, je nog steeds ten zeerste een individuele ziel bent die z'n eigen pad volgt. Doch er zijn anderen die een gelijksoortig pad volgen en bij tijden zullen jullie tot elkaar aangetrokken zijn. Er is in feite een uiteen trekken van diegenen die gereed zijn om te ascenderen van diegenen die niet in staat zijn om hun trillingen te verheffen. Zij zullen veel van hun ervaringen leren die hen zullen helpen veel sneller dan voorheen te groeien en vooruit te gaan. Zielen van een gelijkaardige vibratie neigen ernaar om een groep te vormen wat ervoor zorgt dat zij zich met gelijkgestemden comfortabel voelen.
Opdoemend in de toekomst zijn oneindige openbaringen over jullie geschiedenis in de huidige cyclus die nu bezig is af te sluiten. Jullie zullen leren dat jullie door de Duisteren teruggehouden werden, en dat aldus veel vooruitgangen van jullie weggehouden werden die jullie naar een veel grotere kwaliteit van leven gevoerd zouden hebben. Het heeft hoofdzakelijk te maken met jullie kwaliteit van leven dat in een tijdslot vastgehouden werd, vrije energie zou zoveel van jullie problemen opgelost hebben en jullie onmiddellijk omhoog getrokken hebben. Desondanks, zal het niet lang duren om jullie de vooruitgangen te brengen die jullie ontkend werden, en het lichaam van alle kwalen genezen zal uiteindelijk betekenen dat jullie een leven van volmaakte gezondheid zullen leven. Dit is omdat er een hoger niveau van vibratie is waarop de lagere vibraties niet kunnen bestaan.


Wij zijn goed voorbereid op de tijden die er in het verschiet liggen wanneer wij tussen jullie in kunnen komen, en een aantal van geavanceerde technologieën zijn voor jullie gebruik voorbereid. Zij zullen jullie vooruitgang versnellen in/naar het Nieuwe Tijdperk terwijl zij tezelfdertijd helpen de Aarde en haar oceanen te reinigen van jarenlange verwaarlozing en misbruik. Er is veel werk te doen, maar moderne technologieën zullen de gespendeerde tijd aan dergelijke projecten aanzienlijk reduceren. Schoonmaken is onze voornaamste prioriteit en wanneer het eenmaal voltooid is kan de rest veel gemakkelijker volgen. Wees ervan verzekerd dat wat voor tegenvallers zich ook voordoen tijdens de eerste fasen jullie geen verlies zullen lijden, en in feite alles om te winnen hebben. Dus wanhoop alsjeblieft niet ongeacht door wat voor ervaringen jullie heengaan in de vroege fasen, alles zal naar jullie tevredenheid uitwerken.
Zoals jullie onderzoekers bezig zijn te ontdekken, hebben wij sommige van onze bases op jullie zeebodem, maar goed buiten jullie bereik op dieptes waar jullie niet in kunnen overleven. Zoals jullie opgemerkt hebben kunnen onze vaartuigen met gemak en zonder kwalijke effecten in en uit vliegen, aangezien het krachtveld rondom hen heen hun bescherming is. Zoals jullie ook opgemerkt hebben, kunnen wij ook een schild van onzichtbaarheid rondom hen heen plaatsen, hetgeen verklaard waarom bij tijden wij gewoonweg van jullie radar af of uit jullie zicht verdwijnen. Als individuen kunnen wij ook onze trillingen verhogen zodat wij door materie heen kunnen lopen en onszelf totaal onzichtbaar kunnen maken als wij dat noodzakelijk vinden. Op deze manier kunnen wij deze "geheime" bijeenkomsten bijwonen die door de Duisteren gehouden worden. Onze technologieën zijn veel meer geavanceerd dan die van jullie en jullie Duisteren zouden goed geadviseerd zijn om ervan af te blijven.
Het is onze intentie om jullie tot nieuwe ideeën en technologieën te introduceren zodra als het geschikt is, maar onze eerste prioriteit is om jullie Aarde schoon te maken. We zouden dan graag een niveau van leven willen vestigen wat betekent dat niemand in behoefte is van de basisvereisten voor een bevredigend leven. Het contrast tussen de verschillende regionen op Aarde is tamelijk verbazingwekkend, aangezien sommigen nog steeds bestaan in wat alleen omschreven kan worden als primitieve condities. Het heeft zeker de meest extreme condities verstrekt waarvan verwacht kan worden dat het menselijke leven daarin kan overleven. Deze hebben echter vele uitdagingen voor de Mens verstrekt, en diens incasseringsvermogen en bekwaamheid om hen te overwinnen werden steeds maar weer opnieuw bewezen. Deze dagen komen nu tot een afsluiting aangezien het Nieuwe Tijdperk gevestigd is, en jullie zullen hen geleidelijk achterlaten.
Dit jaar zou jullie met een stevige indicatie achter moeten laten als tot welke richting het opgaat, en vooruitgang zal versnellen aangezien inmenging met jullie bestemming niet toegestaan zal zijn. Wij verwachten grote/belangrijke gebeurtenissen om plaats te vinden die tot dusverre opgehouden werden, en jullie zullen zonder enige twijfel zijn dat de vooruitgang in/naar het Nieuwe Tijdperk zich versneld heeft. Het is een historische periode om in te leven en te ervaren en jullie zijn inderdaad bevoorrecht om die kans gegeven te zijn. Doch, wanneer jullie eenmaal in/naar het Nieuwe Tijdperk vorderen zullen jullie spoedig zo druk bezet met alles zijn dat er aan het gebeuren is, dat jullie weldra jullie eerdere ervaringen achter jullie zullen laten. Houd in gedachten dat wat er aan het gebeuren is op de Aarde de laatste pogingen zijn van de Duisteren om hun wil op jullie op te leggen. Zij zullen niet slagen, maar in het proces van het te proberen zullen zij vele lessen van hun ervaringen leren.
Ik ben SaLuSa van Sirius, en hoop dat jullie onze opwinding delen aangaande de veranderingen die bezig zijn plaats te vinden. Sommige zijn nog niet duidelijk maar gaan door te gebeuren aangezien de fundering voor hen neergelegd is. Jullie mogen ervan verzekerd zijn dat als het begint om veiliger te zijn om open contact te maken, het plaats zal vinden aangezien wij natuurlijk welzeker vele contacten op Aarde nodig zijn om ons werk uit te voeren. Ik verlaat jullie nu met de Liefde en beste wensen van het personeel van ons vaartuig, die veel interesse nemen in jullie vooruitgang.
Dank je SaLuSa,
Mike Quinsey

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten