vrijdag, januari 02, 2015

SaLuSa - Dit Jaar Zal een Jaar Zijn om te Herinneren… - 2 Januari 2015


SaLuSa
Dit Jaar Zal een Jaar Zijn om te Herinneren…
2 Januari 2015 / Mike Quinsey
Wij horen velen van jullie vragen waarom de tijd zoveel sneller lijkt te gaan. Het is eenvoudig dat de snelheid van de trilling aan het verhogen is, terwijl tezelfdertijd de trillingen jullie uit de lagere trillingen verheffen. Het zal doorgaan totdat jullie volledig in/naar de 4de Dimensie opgetild zijn, en niet langer meer overvallen worden door de lagere trillingen. De komst van de Lichtstad, die ook deel uitmaakt van de nieuwe dimensie, is slechts één van de vele manifestaties die in de rij staan om dit jaar tevoorschijn te komen. Dat het al toeschijnt vertraagd te zijn zou jullie niet ongerust moeten maken, aangezien het gereed is om zeer binnenkort tevoorschijn te komen. Wij weten dat mensen ongeduldig zijn, maar jullie zijn zo dicht bij het zien van de Lichtstad dat wij jullie vragen om geduld te hebben.
Er gebeurt zoveel en zodra de veranderingen beginnen te komen, zullen jullie verbijsterd zijn over hoe snel zij van kracht zullen zijn. Wij hebben jullie geïnformeerd als tot wat er zal gaan plaatsvinden en iedere stap zal jullie dichter bij de dag brengen wanneer jullie je zullen bevrijden van diegenen die het Licht tegenwerken en tussenbeide komen met het proces. Wat voor pogingen dan ook om het te vertragen zal geen invloed hebben en de Duisteren beginnen de moeilijkheden waar zij mee geconfronteerd worden al te waarderen. Er mogen individuen zijn die van zichzelf een overlast maken, maar zij zullen terzijde geveegd worden. Dierbare Lichtwerkers, dit jaar zal een jaar zijn om te herinneren, en jullie rol is om anderen te helpen die minder geïnformeerd zijn om de waarheid te begrijpen van wat er gebeurt.
Van hier af aan zal jullie bestaan geleidelijk gemakkelijker worden, en jullie zullen overvloedige kansen hebben om openlijk voor het Licht te werken. Er zal veel te doen zijn aangezien een groot aantal van de Mensheid in grote verwarring en zelfs angstig zal zijn. Jullie aanwezigheid en verzekeringen van wat er aan het gebeuren is, zullen veel doen om hun zorgen tot bedaren te brengen. Natuurlijk, mettertijd zullen wij een plaats op de televisie hebben om rechtstreeks met de mensen te spreken, hetgeen hun zorgen tot rust zou moeten brengen. Daar zullen altijd diegenen zijn die de komst van het Licht niet zullen begrijpen, en er geen interesse in laten zien. Jullie rol is niet om jullie tijd te verspillen aan diegenen die overduidelijk tegen het Licht ingesteld zijn, maar om diegenen te helpen die eenvoudig verward zijn. Het zal een belangrijke/grote stap voorwaarts voor hen zijn, specifiek als zij vurige aanhangers zijn van een religieus lichaam.

Vele Lichtwerkers mogen de koude schouder binnenin hun eigen familie krijgen, dus sta hen toe om hun eigen pad te vinden. Wat het ook is dat voor hun evolutie gepland is zal overduidelijk juist voor hen zijn. Echter, er zullen velen zijn die vanuit hun slaap ontwaken en enige begeleiding verwelkomen om hen door het begin van het Nieuwe Tijdperk heen te helpen. Houd in gedachten dat iedereen precies is waar zij bedoeld zijn om te zijn, en dat is waar zij zullen ervaren in overeenstemming met hun behoeften. Hetzelfde is van toepassing op de Lichtwerkers dus maak je geen zorgen als er niet veel gebeurt in deze tijd, jouw tijd zal komen.
Wij zouden willen zeggen dat zodra als het Nieuwe Tijdperk her/erkend wordt voor wat het is, het tijd zal zijn voor de Lichtwerkers om actief te worden. Als er niets gebeurt dat jij beschouwd als jouw oproep om aan het werk te gaan, wacht je tijd af aangezien niet alles onmiddellijk zal komen. Gebruik je intuïtie om in te schatten wanneer je het werken voor het Licht zou moeten beginnen en je zult niet ver verkeerd gaan. De Spirituele Kerk zou in/naar diens eigen moeten komen aangezien het nauwkeurig het werkelijke spirituele Pad volgt. Echter, laat het gezegd zijn dat je een volger van de waarheid kunt zijn zonder je aan te sluiten bij wat voor religie dan ook. Dat gezegd hebbende, zullen mensen die net begonnen zijn aan hun spirituele reis profijt hebben van het bezoeken van een Spirituele Kerk.  
De Aarde zelf gaat door veranderingen heen, en zal zichzelf uiteindelijk verheven gewaarworden in de hogere dimensie. Dat is echter nog een tamelijk lange weg te gaan, en op dat moment zullen jullie je ook voorbereid hebben op het leven in de hogere trillingen. In zoverre dat het eenvoudig een voorproefje is van wat zal komen, aldus jullie zullen weten dat jullie alles hebben om naar uit te kijken. Dus houd jullie zicht op jullie doel, wetende dat er niets is om jullie tegen te houden om van de toekomst te genieten. De Middeleeuwen zijn geëindigd en de slaafse volgelingen van de Duisteren zijn in verwarring gebracht.
Op dit moment zijn veel mensen grotendeels accepterend van Buitenaardsen omdat er geen incidenten geweest zijn die rechtstreeks bij kunnen dragen aan hun acties. Waar er een confrontatie geweest is zullen jullie bijna zeker ontdekken dat het veroorzaakt werd door de Grijzen (Grey's) of jullie eigen Duistere Strijdkrachten. Valse Vlag aanvallen zijn ook een terrein waar zij bij betrokken geweest zijn, maar een nauwkeurig kijken naar de feiten zou de waarheid moeten blootleggen. Onze missie is om vrede te brengen naar een planeet in moeilijkheden die dicht bij de vernietiging gekomen is door de acties van de Duisteren. Wij hebben aangaande vele gelegenheden verklaard dat wij niet klaar zouden staan en dat toestaan te laten gebeuren. Wij zijn bedoeld om de voltooiing te overzien van jullie ervaring in de derde dimensie, zodat jullie op kunnen stijgen in/naar de volgende dimensie.
Blijf stevig in jullie overtuigingen en weet dat niets hen van jullie af kan nemen. Wat zal gebeuren als jullie bewustzijn stijgt, is dat jullie steeds minder te maken zullen hebben met dingen van de lagere trillingen. Jullie bereiken een stadium waar jullie voorbij het bereik van de Duisteren verhuizen. Echter, maak je geen zorgen over hun aanwezigheid. Zij zijn nu ingeperkt tot wat voor ellende zij uit kunnen voeren, maar sommigen van jullie zullen karma hebben om op te ruimen niettemin zouden jullie je toch moeten concentreren op het Licht. De meesten van jullie hebben jullie schulden opgeruimd, dus probeer, en ben zorgvuldig, om geen nieuw karma te creëren.
Geloof geen bangmakerij en geruchten als tot wat Obama's intenties zijn, aangezien de Duisteren angstig rondlopen en zoeken naar iedere kans om chaos op gang te brengen. Angst is hun wapen en zij zullen hard proberen om jullie in een angstige staat te krijgen. Wederom is dit waar jullie intuïtie nuttig gebruikt kan worden, en als je onderscheidend bent zal je de energie "voelen" en weten wat voor type het is.
Ik ben SaLuSa van Sirius, en wens iedere lezer een fantastisch Nieuw Jaar. Heel veel is beloofd en als een resultaat zullen jullie zonder enige twijfel achtergelaten worden dat het Nieuwe Tijdperk nu voor jullie aanstaande is. De wereld draait zichzelf ondersteboven terwijl de chaos doorgaat, maar dit is de uitwerking van de laatste grote karmische kwesties. Vier jullie Nieuwe Jaar met vreugde en straal jullie Licht in/naar duistere hoeken. De Galactische Federatie zal de gehele weg bij jullie zijn.
Dank je SaLuSa,
Mike Quinsey

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten