vrijdag, januari 16, 2015

SaLuSa - De Toekomst Wacht op Jullie en Bevat Vele Verrassingen… - 16 Januari 2015 / Mike Quinsey


SaLuSa
De Toekomst Wacht op Jullie en Bevat Vele Verrassingen…
16 Januari 2015 / Mike Quinsey
Het heeft een lange tijd genomen om dit punt in jullie evolutie te bereiken, maar wij nemen een nieuwe opstijgende energie waar die houvast neemt op Aarde en welke samenwerking en vrede brengt. Na jaren van oorlog en confrontatie, ontwaken de energieën de mensen betreffende de vreedzame uitoefening van manieren om een harmonieuze co-existentie tussen alle mensen te bewerkstellingen. Wanneer nu een oorlog dreigt zijn daar nog steeds diegenen die op een gelijke manier reageren, doch tezelfdertijd streven velen, velen meer vreedzame oplossingen na. Wij zullen zeer zeker doen wat wij kunnen om diegenen te beïnvloeden en te helpen die vrede en een volledig einde aan oorlog nastreven, en om een vreedzame oplossing te vinden. De stemmen van diegenen die moe zijn van dood en de verspilling van de hulpmiddelen van jullie Aarde door agressief gedrag, winnen aan kracht en invloed hetgeen de weg naar vreedzame samenwerking en staatsmanschap zal leiden. Het zal tijd nemen om sommige mensen te overtuigen dat oorlog alleen de paar tot voordeel strekt die er zeer zwaar in geïnvesteerd hebben. Echter, de tijd zal vele waarheden naar voren brengen en diegenen onthullen die diens begunstigden zijn.
Aan de andere kant worden jullie aangevallen door de acties van een kleine minderheid die ingesteld zijn om verschrikkingen naar jullie toe te brengen, terwijl diegenen die voorvechters zijn voor de zaak van vrede er zeer hard aan werken om het te verwezenlijken. Er is natuurlijk karma bij betrokken in al deze kwesties en het maakt het moeilijk voor jullie om precies te begrijpen wat er plaatsvindt. Onze aanwezigheid zal verzekeren dat kwesties niet uit de hand lopen maar zoals jullie je gedurende enige tijd nu gerealiseerd moeten hebben, moeten de oude energieën op de één of andere manier "verwijderd" worden. Zoals jullie zo onderhand nu ook moeten weten, is vrees jullie grootste vijand en helpt diegenen die bekend zijn als de Duisteren. Zij gedijen op het creëren van vrees en zonder het zouden zij hun macht verliezen om het Licht te blokkeren. Hun tijd is bijna op wat het waarom is dat wij jullie regelmatig herinneren aan de noodzaak om jullie trillingen zo hoog mogelijk te houden, en hen iedere kans te ontkennen om hun behoeften van brandstof te voorzien.
Veranderingen zijn overal om jullie heen en niet op z'n minst deze die betrekking hebben op Moeder Aarde. Zij is zich aan het voorbereiden op een grote verheffing in haar trillingen, en brede variërende veranderingen die al duidelijk worden voor diegenen die dergelijke onderwerpen bestuderen. Vrees de uitkomst niet zoals in tegenstelling tot eerdere Tijdperken toen grote overstromingen, branden of catastrofes zich in de eindtijden voordeden, aangezien jullie een vreedzame verhuizing in/naar het Nieuwe Tijdperk zullen ervaren. Het is de intentie van de Spirituele Hiërarchie geweest om te verzekeren dat jullie het oude Tijdperk met succes voltooien, en het kwam grotendeels neer op jullie incasseringsvermogen en kordate voornemen om met jullie hoofden hoog gehouden door deze periode heen te komen. Jullie hebben natuurlijk iedere hulp ontvangen en vele zielen vanuit de hogere dimensies hebben eraan deelgenomen. Wanneer jullie in beschouwing nemen hoeveel ondersteuning aan jullie gegeven werd, krijgen jullie een idee van hoe belangrijk jullie evolutie opgevat wordt. Nochtans zullen jullie het moeilijk vinden om volledig jullie succes te begrijpen, aangezien het veel verder gereikt heeft dan dat jullie je voor kunnen stellen.

Jullie geliefden kijken toe en zijn zich bewust van hoe goed jullie het doen, en er zullen grote feestvieringen zijn wanneer jullie tijd erop zit en jullie elkaar weer ontmoeten. Het is vanzelfsprekend dat zij bij blijven met jullie vooruitgang, hetgeen zij met gretige interesse volgen. Dus Dierbaren houd alsjeblieft in gedachten dat niet alleen zijn jullie familie en vrienden zich bewust van jullie voortgang, zij proberen ook vaak om jullie met hun boodschappen te beïnvloeden en jullie op te beuren wanneer jullie bedroefd zijn. Zo jij je er niet al bewust van bent zal je verrast zijn gewaar te worden dat je geliefden behoorlijk fit en gezond zijn ongeacht hun conditie toen zij overgingen. Verder, zullen zij zeer bewust zijn en net zo alert als zij waren toen zij een heel stuk jonger waren. Er is zoveel om naar uit te kijken, dat jullie jezelf geen zorgen hadden hoeven te maken over diegenen die eerder gingen. Er wordt naar niemand gekeken als zijnde superieur aan een andere ziel en rijkdom is überhaupt geen factor, aangezien geld geen plaats heeft waar in alle behoeften voorzien wordt door de kracht van de gedachte. Het mag sommige mensen ook verheffen te weten dat zelfs baby's die overgegaan zijn tamelijk snel in de Geest opgroeien, en de meesten zullen jullie als volwassenen ontmoeten. De kracht van de gedachte is effectief op Aarde, maar handelt zelden net zo snel als het dat in de hogere trillingen doet.
Als er niet tussenbeide gekomen was met jullie vooruitgang, zou jullie evolutie veel sneller gevorderd zijn, in plaats daarvan werd jullie aldus een kans ontzegd. Echter, wanneer jullie eenmaal toegestaan worden om profijt te hebben van de vooruitgangen die van jullie teruggehouden werden en uitsluitend voor het gebruik van de Illuminatie gehouden werden, zullen jullie de verloren tijd snel inhalen. Zoals wij eerder vermelden, zullen de meest spectaculaire veranderingen zijn wanneer jullie profiteren van vrije energie. Jullie wetenschappers kennen al vele toepassingen ervoor en machines en apparatuur werden al ontworpen en succesvol getest. De toekomst wacht op jullie en bevat vele verrassingen, die allemaal jullie kwaliteit van leven zullen verbeteren.
Dus terwijl jullie je weg door de laatste capriolen van de Duisteren banen, weet dat jullie in werkelijkheid niet lang hoeven te wachten voordat prachtige veranderingen beginnen plaats te vinden. Voor jullie zou het zonder twijfel een opluchting zijn om in staat te zijn in vrede te leven en te gedijen in een maatschappij gebaseerd op liefde en delen. Het komt eraan maar eerst moeten de Duisteren en hun machtsbasis en wapens van vernietiging uitgeschakeld en verwijderd zijn. Vele vooruitgangen werden ten koste van jullie geheim gehouden en nieuwe technologieën zijn voor jullie ogen verborgen. Bijvoorbeeld, er zijn ondergrondse middelen van reizen waar snelheden bereikt worden van boven de 1126,5km per uur (700 mijlen), en zij bedekken al een groot gebied van de globe. Deze vooruitgangen zullen uiteindelijk jullie allemaal bevoordelen, en de toekomst bevat zoveel verrassingen dat momenteel jullie alleen maar over hen kunnen dromen.
Wij zullen verzekeren dat wanneer de tijd juist is jullie bewust gemaakt worden van de nieuwe technologieën, en dat zij aan jullie geïntroduceerd zullen worden. Echter, jullie zullen begrijpen dat daar diegenen zijn die zouden willen wensen om hen voor zichzelf te houden, en we moeten hen eerst verwijderen om aldus interferentie te voorkomen met jullie vooruitgang. Al deze dingen zullen tijd nemen, maar jullie zullen op z'n minst bewust zijn als tot wat er op jullie wacht in de nabije toekomst.
Ik ben SaLuSa van Sirius, en zo verheugd dat de tijd gearriveerd is om informatie vrij te geven als tot wat de toekomst voor jullie bevat. Blijf sterk in jullie geloof/vertrouwen en weet dat wij bij jullie zijn. Ik verlaat jullie met onze Liefde en zegeningen.
Dank je SaLuSa,
Mike Quinsey

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
http://www.treeofthegoldenlight.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten