dinsdag, januari 06, 2015

Rollend, Rollend, Rollend - 5 Januari 2015 / Brenda Hoffman


Rollend, Rollend, Rollend
5 Januari 2015 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
De volgende paar dagen zullen vele veranderingen brengen voor jullie leven en dat van anderen. Jullie hebben door wilde energiestromingen gesurft en beklommen emotionele bergen. Jullie hebben gevoelens ervaren zoals zalmen die tegen de stroom op zwemmen - het allemaal accepterend, altijd voorwaarts gaand. Maar jullie hebben nog niet waarlijk de AHA's geaccepteerd die nu voor altijd van jullie leven zijn.
Een deel van jullie klim was het accepteren van jullie werkelijke waarde. Hoewel velen van jullie zich voelen alsof jullie nog vele bergen om te beklimmen hebben, zijn jullie verder vooruit dan dat jullie je realiseren.
Jullie geloven dat jullie de beloningen niet verdienen totdat jullie al jullie taken voltooid hebben - een 3D geloof dat weinig te maken heeft met de Nieuwe Jij.
Dergelijke angsten, bezorgdheden en de behoefte om volmaakt te zijn is wat jullie achterlaten, niet waar jullie naartoe gaan. Hoewel sommigen van jullie een behoefte voor een A+ voelen in alle onderdelen van jullie overgang, alles dat jullie ooit hoefden te doen was jullie interesse in de Nieuwe Jij te erkennen en de rest volgde automatisch.
Misschien herinner jij je, jouw "duistere nacht van de ziel", die vreselijke periode toen jij je grootste angsten, je waardeloosheid, je onvermogen om heel te zijn losliet. Of misschien herinner jij je hoe je heel vaak jouw duistere nacht van de ziel opnieuw bezocht - om alleen maar deze angsten wederom opnieuw te ervaren.
Dat was gisteren. Jullie zijn voorbij dat overgegaan.
Iedere bijkomende opruiming is jullie oude 3D behoefte om in andermans ogen volmaakt te zijn. Iets dat jullie nooit echt konden bereiken voor de ingestelde richtlijnen van anderen die niets te maken hadden met jullie aangeboren wezen, maar in plaats daarvan hielpen om de maatschappij te controleren.

Nu dat jullie deze 3D gevoelens van gebrek en niet goed genoeg opgeruimd hebben, is het tijd om volledig jullie wezen te bezitten. Aldus is het, dat jullie in de volgende paar dagen stukjes van jullie zelf zullen ontdekken die jullie eerder niet accepteerden of opgemerkt hebben.
Jullie zijn goden/godinnen van de hoogste vorm. Niemand, inclusief de maatschappij, goeroes, engelen of wezens in andere dimensies, is machtiger dan jullie.
In de volgende paar dagen, zullen jullie BEGINNEN om dat concept te accepteren. Jullie zullen weten dat jullie capabel zijn van wat het ook is dat jullie wensen, of wat het ook is dat jullie innerlijke-wezen in jullie oor fluistert.
Betekent dat dat jij je baan zult verlaten, familie of vrienden om een nieuw leven op te starten? Nee, slechts dat je zult weten dat je het aldus kunt doen als je het wenst - maar alleen als je het wenst.
Velen klampen zich aan het idee vast dat zij de wereld moeten redden, dat je een voorbeeld voor anderen moet zijn door dit of dat te creëren.
Het is niet van belang wie of wat je bent in de aardse rijken, want je zult weldra binnenin iedere cel van elk segment van je wezen weten dat je werkelijk een god/godin in iedere betekenis van het woord bent. Je hoeft niet aan jezelf of aan wie anders dan ook te bewijzen dat je dat bent. Je hoeft louter je innerlijke-stem te volgen om de vreugde te vinden welke jouw recht is - en rol.
Denk nooit dat je HET rolmodel moet zijn voor wie anders dan ook behalve jezelf.
Door jezelf in totale vrijheid te zijn, zal je het baken zijn dat je verkoos om te zijn voordat je de Aarde in dit leven betrad en zeer waarschijnlijk, vele andere.
Deze overgang is ver voorbij alles dat jij je levensspannen geleden voorstelde of zelfs voordat je de Aarde in dit leven betrad. Je nieuwe wereld staat op het punt te exploderen in plezier en vreugde want jij hebt jouw berg beklommen. Je hebt de golven gesurft. Je hebt iedere moeilijke taak volbracht die voor jou neergelegd werd inclusief de energiestromingen en software uploads. Nochtans, ging je door met de beweging naar jouw beloofde land op vertrouwen/geloof en enige gechannelde boodschappen.
Je staat op het punt om in/naar je nieuwe leven te exploderen. Want nadat jij je berg beklommen hebt, rol je zachtjes aan de andere zijde naar beneden in kinderlijke vrolijkheid - deze stukje van jezelf opeisend die in dit leven vergeten waren.
Deze volgende wonderbaarlijke fase gaat over het opeisen van jouw totaliteit. Je denkt nu waarschijnlijk, "Dus wat is er nieuw dan?" Deze fase is niet de zware klim op onregelmatige/ruwe bergen bedekt met sneeuw en wilde schepselen die jou beangstigen in jouw noodwendigheid om de top te bereiken. Maar in plaats daarvan, vreugde en zelf-liefde opeisend terwijl je vreugdevol de glooiende heuvels omlaag rolt en huppelt naar jouw beloofde land beneden.
Daar zijn sommigen die doorgaan hun berg te beklimmen. Dat is prima en oké want deze overgang gaat in stadiums. Maar diegenen van jullie die jullie berg beklimmen moeten weten dat diegenen die jullie voorgingen een helder pad voor jullie achterlieten, aldus jullie dat gedeelte van het afschudden van de oude jij in een veel kortere tijd zult voltooien dan dat voor hen waar was.
Weet dat jullie berg hopmannen kinderen geworden zijn die op jullie wachten om met hen te spelen terwijl zij de vriendelijke glooiende heuvels omlaag rennen die nu hun domein zijn. Sta hen toe en moedig hen aan te zijn, want zij zijn degenen die jullie toe zullen staan te zijn wanneer het jullie beurt is om op de vriendelijke heuvels bedekt met groen gras en lentebloemen naar beneden te rollen.
Wanneer je eenmaal de vallei of het beloofde land bereikt hebt - misschien over een paar maanden of een klein beetje langer - zullen jullie zowel kind als volwassen zijn, vrij van de overblijfselen dat de 3D Aarde gedurende eonen op jullie oplegde.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2015, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten