dinsdag, januari 20, 2015

Meer Rollen, Dimensies en Tijdreizen - 19 Januari 2015 / Brenda Hoffman


Meer Rollen, Dimensies en Tijdreizen
19 Januari 2015 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Sommigen van jullie hebben innerlijke boodschappen ontvangen over uiteenlopende rollen die jullie wensen of aan het spelen zijn. Natuurlijk, jij bent de CEO van jouw totaliteit - inderdaad een zeer veelomvattende rol. Maar hoe wens jij om jouw totaliteit te besturen? Dat is jouw CEO dilemma.
Misschien wens je om een rol te bezoeken die je in de 3D speelde en die je niet gemakkelijk voltooide. Misschien creëer je een rol die je nog nooit eerder gespeeld hebt, of misschien ontvang je schijnbare tegenstrijdige boodschappen - dat jij je totaliteit voor meer dan één rol bestuurt.
Dit is je eerste Aarde leven waarin je niet één rol om te selecteren hebt. Misschien is iets dergelijks verwarrend. Hoe kan je zowel een profeet als een koningin zijn? Ah. Dat is de boodschap voor deze week. Want je bent tamelijk capabel om verscheidene rollen in verscheidene dimensies tegelijkertijd te spelen.
Natuurlijk, een dergelijke gedachten scheen onmogelijk te zijn voor de 3D jij van weleer. Maar dan, heb je altijd verscheidene rollen in verscheidene dimensies tegelijkertijd gespeeld, je wist echter niet of begreep niet dat je dat aldus deed. Terwijl jullie tijd ineenstort, zullen jullie ontdekken dat het vrij gemakkelijk is om tussen diverse rollen te fladderen - tegelijkertijd uitgevoerd of gespeeld, maar op andere podiums.
Je hebt veel segmenten in jouw totaliteit verzameld - allen met andere interesses en vaardigheidssets. Jouw CEO rol is om de informatie te verzamelen die jouw segmenten creëren en dat je die informatie doorgeeft. Hoeveel informatie zou verzameld kunnen worden als alle segmenten dezelfde rol in dezelfde dimensie speelden?

Aldus is het dat jij je realiseert dat je niet langer van één dimensie bent - of slechts een paar segmenten. Het verzamelen van jouw informatie en het rapporteren is veel uitgebreider en gedetailleerder dan dat jij nu beseft. Want je gaat door rollen te spelen zoals je dat op de 3D Aarde deed. Maar deze rollen verwerken niet langer meer karma of wat voor woord je ook wenst te gebruiken om jezelf te vertellen dat jij of iemand slecht was en jij in een rol/drama bent om die slechtheid los te laten.
Iedere rol die je ooit gespeeld hebt door jouw gehele eeuwigheid heen ging over informatie verzamelen voor de Universele totaliteit. Het is slechts dat jouw 3D segmenten rechtvaardiging moesten creëren voor de pijn die jij ervoer terwijl je 3D angst-informatie op het aardse vlak verzamelde.
Je was en bent niet meer een vreselijk persoon dan dat Boeddha was, Mohammed, Jezus of ieder wezen die verheven was tot de superieure status. Deze wezens leken superieur want zij begrepen wat zij aan het doen waren en waarom. Zij openden hun dimensies gedurende een tijd toen jij de behoefte/noodzaak voelde om volledig angst te ervaren en daardoor, waardeloosheid.
Nu dat jij je frequenties naar de multi-dimensionaliteiten verschoven hebt, net zoals dat waar was voor diegenen die net genoemd werden in de vroegere stadiums in de aardse geschiedenis, speel je rollen met volledige kennis van het waarom en waar - en daardoor, in vreugde.
Er is een grote hoeveelheid aan verschil tussen het spelen van een rol waarvan je voelt dat je dat moet om karma te vervullen - een rol gevuld met angst en vergelding - of een rol die jij selecteert gebaseerd op uitbreidende kennis van de Universele totaliteit binnenin alle dimensies en met alle vaardigheidssets die je graag zou willen. Zulks is de vreugde van de Nieuwe Aarde. Je bent bewust en bestuurt je leven bewust.
Sommigen zullen argumenteren dat je altijd je leven op Aarde bestuurt. Zulks zou ietwat waar zijn. Want jij creëerde de omstandigheden die het beste jouw angst en waardeloosheid tot uitdrukking zouden brengen  - maar alleen in één dimensie en met weinig kennis over het waarom of wat.
Nu ben je volledig bewust van het waarom en wat. In waarheid, ben je zelfs nu aan het selecteren welke rollen je wenst te spelen.
Zullen jouw nieuwe rollen angst bevatten? Hoewel een beetje angst inbegrepen zou kunnen zijn, is het niet zo waarschijnlijk want je voltooide je encyclopedie van angst in je 3D wereld.
Het is tijd om nieuwe rollen te verkennen met nieuwe of zeldzaam eerder gebruikte vaardigheden en met volledige kennis van alles dat zich voordoet - verleden, heden en toekomst - in alle dimensies en tijdkaders. Iets dergelijks is voor jou in deze tijd waarschijnlijk geen gemakkelijk concept om te accepteren.
Het volstaat voor jou om te weten dat je zult voelen, horen of anderszins zult weten dat je wenst om talrijke rollen in talrijke dimensies te spelen om specifieke redenen waar alleen jij bewust van hoeft te zijn. Wees niet angstig voor deze nieuwe rollen. Je speelt louter in vreugde - veel zoals je als een kind deed. Was het zo ongewoon om op een dag of een uur cowgirl te spelen en een dokter de volgende? En schakelde je niet gemakkelijk om tussen de twee in termen van activiteiten en acties? Aldus is het nu voor jou. Je zult veelvoudige rollen spelen als zij en wanneer zij juist aanvoelen.
Jij hebt volledig de leiding over de Nieuwe Jij. Net zoals dat waar was toen je een kind was en verschillende rollen speelde. "Deze rol voelt vandaan prachtig aan, maar morgen of in een andere dimensie of tijd, wens ik om iemand anders te zijn." Aldus zal het voor altijd doorgaan in vreugde en spel.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2015, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten