zaterdag, januari 24, 2015

Lord Michael - Muzieknoten - 23 Januari 2015 / Annemiek Coenen


Lord Michael
Muzieknoten
23 Januari 2015 /  Annemiek Coenen
Doorgang heeft plaats gevonden, vele lichtwerelden kijken toe. Met een warm hart wordt er naar jullie gekeken. Er zijn zoveel verschillende stromingen, maar in het midden blijven dat is de kunst.
Muzieknoten zijn omhoog aan het komen, noten uit het Universum, de vreugde gaat verder omhoog voor zij die willen voelen. Gezegend zijn de trillingen die over u allen worden verspreid. Deze trillingen zorgen ook voor alle chaos, maar weet mijn harten, dat ook dit nodig is voor de verhoging van Alles Wat Is.
De massa staat op en is wakker aan het worden. Zoals jullie weten kan het wakker worden voor chaos zorgen, zowel binnen als buiten.
Het Gouden Ttijdperk wordt langzaam opgebouwd, laat de Zon, het Goud in U zelf schijnen.
De vele contracten die nu opgeschoond worden hebben het Licht nodig, dus straal lieve mensen, straal.

Woorden schieten te kort, harten stromen over van liefde, met alles wat is dat is. De bron verwelkomt zichzelf met al die liefdeskrachten. Het is als een magneet die alle liefde weer aantrekt. Zo is het altijd al geweest, alleen wordt dit nu door velen gevoeld.
Prachtige creaties ontstaan hierdoor. Sluiers vallen weg en poorten worden geopend. Vele herinneringen staan jullie te wachten. Wij kijken glimlachend toe en genieten vreugdevol van deze momenten.
Dit is waar U allen op gewacht heeft. Het opengaan van U zelf als de Lotus die U allen zelf bent.
Doorgang heeft plaats na het lezen van deze boodschap, die in DNA code wordt geschreven. Lieve mensen verwelkom jullie zelf als het geschenk waar jullie zo lang op hebben gewacht. Liefde vindt plaats in al diens vormen in het Nu moment.
In Liefde en Kracht Ik Ben Lord Michaël

Copyright © 2015 Annemiek Coenen
www.annemiekcoenen.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten