donderdag, januari 08, 2015

Lord Michael - Celdeling - 7 Januari 2015 / Annemiek Coenen


Lord Michael
Celdeling
7 Januari 2015 /  Annemiek Coenen
Driedimensionaal verdwijnt spoedig. Sta open mijn harten om de grootste uitdaging aan te gaan. De verbintenis met het hart is dan een feit. Met liefde de architect zijn van je eigen ontwerpen, verbindingen maken en voelen. Alles door je heen laten gaan als het net van licht wie je bent.
De splitsing van de cellen is een grootse verandering die bij iedereen gaat gebeuren. Deze celdeling kan op dit moment voor een hoop fysieke kwalen zorgen, maar denk aan de verbetering.
Het Al weten komt weer langzaam naar boven. Geef het tijd en weet dat dit de verandering is die je voelt. Wonderen gebeuren, dit zijn herontdekkingen in de alchemie die voor de mensheid weer geopend is.

Een hele nieuwe wereld zelf creëren in Liefde en Licht. Alles is mogelijk, in Liefde kan zo veel gecreëerd en opnieuw geboren worden.
Sta in je kracht lieve mensen, blijf vertrouwen. Vertrouw in jezelf, geloof in jezelf en houd van jezelf en alles komt goed.  Het goede is er altijd geweest, het is het herontdekken van de geest die weer opengaat.
Blijf bij jezelf en doe niet mee aan de wereld buiten, zorg dat jezelf binnen blijft.
In Liefde en Licht Ik Ben Lord Michaël

Copyright © 2014 Annemiek Coenen
www.annemiekcoenen.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten