vrijdag, januari 23, 2015

Karen Dover - De Overjas van de ZIEL Constructie en de Noodzaak voor Loslating - 22 Januari 2015


 Karen Dover
De "Oorlog" - De Overjas van de ZIEL Constructie en de Noodzaak voor Loslating
22 Januari 2015
Zoals velen van jullie nu ervaren, de energieën zijn intens, velen zijn in chaos in deze tijd en velen voelen zich geïrriteerd en voelen zich alsof zij in cirkels rondgaan. Natuurlijk is het in WAARHEID niet mogelijk om "in cirkels rond te gaan" want energie breidt zich van nature uit, maar wij werden niet in een natuurlijke uitbreidende ruimte geplaatst, de genoemde natuurlijke uitbreidende ruimte bestaat voorbij de oude 3D Aarde gecreëerde constructie. Velen verkeren in het geloof dat zij in evenwicht zijn en nochtans is het in evenwicht zijn, om in de STROOM te zijn van de natuurlijke energieën die overal om ons heen bestaan. Om in een patroon "vastgehouden" te worden is de manier waarop het Universum ons laat zien dat wij ons stevig vasthouden aan een geloof welke geen WAARHEID is, en aangezien alleen WAARHEID ondersteund wordt op de Nieuwe Aarde is het niet mogelijk eraan voorbij te ervaren zonder het genoemde geloof los te laten.
Er is geen enkel geloof dat wij kunnen kiezen dat een vibrerende-ingang opent, dit is een diepe spirituele lering die ernaar streeft te onderwijzen dat wij eenvoudigweg kiezen te geloven dat alles prima in orde is en voila het is zo. Dit is illusie, WAARHEID is geen geloof, het IS GEWOON. We hoeven niet in WAARHEID te "geloven", het bestaat voorbij de grenzen die aan ons onderwezen werden als overtuigingen. Dit houdt velen in deze tijd in patronen en het vereist om losgelaten te worden.
Dus hoe laten we een geloof/overtuiging los? Wel, allereerst moeten we het uitdagen en dan accepteren dat het een geloof/overtuiging is. Het te ontkennen is om de werkelijke frequentie die aan ons getoond wordt als een vervorming opnieuw te bekrachtigen. Het moet herinnerd worden dat de oude 3D Aarde gecreëerde constructie binnenin iedere lagere dimensionale frequentie een "beschermende terugslag" plaatste, dit is te zeggen dat wanneer wij eenmaal de frequentie verlichten het ernaar streeft dat wij het met rust laten. Het streeft ernaar om diens noodzaak voor ons te bewijzen, daarom zichzelf voor loslating beschermend. Vaak zal de vereiste zijn om los te laten en getoond te worden wat voorbij de beperking is NA de loslating. Dit wordt GELOOF/VERTROUWEN genoemd en is een vereiste voor de Nieuwe Aarde werkelijkheidsfrequenties.

Om een meer glanzende versie van de oude 3D Aarde gecreëerde constructie te ervaren is om eenvoudig weg wat er al is op te poetsen, het is geen nieuwe werkelijkheid of een nieuwe menselijke levenservaring. Velen zitten zich af te vragen wat er gebeurt gelovend dat de Nieuwe Aarde gearriveerd is en zijn in verwarring als tot het waarom het niet voor hen schijnt te werken. De nieuwe Aarde is bezig geboren te worden, het wordt op alle momenten van alle momenten gecocreëerd en dit proces is EEUWIG, er komt nooit een landingsmoment waar wij kunnen verkondingen, "Oké we zijn op de Nieuwe Aarde" want het is een proces van EVOLUTIE. Aangezien het menselijke logische verstand gewoonweg niet kan accepteren dat het een proces is, zal het beginnen dit af te wijzen en te proberen ons te leren dat wij een bestemming hebben.
Voor al die mensen die wachtende zijn op 5D is het een lange wacht, wat verschuldigd is aan de leringen die ernaar streven om te onderwijzen dat het een bestemming is en het dan voor jou definiëren. De Nieuwe Aarde is een evolutionair proces waar wij onze menselijke levenservaring kunnen verkennen en waar wij onophoudelijk uit kunnen breiden. Het is geen nirwana, het is geen ruimtestation, het is niet bovenop een berg, het is de EVOLUTIE van een soort dat gedefinieerd is als het menselijke ras.
2015 is een jaar van UITBREIDING waarin deze WAARHEID steeds weer opnieuw thuisgebracht zal worden, diegenen die niet kunnen accepteren dat hen eenvoudigweg een ander geloofsysteem onderwezen werd, zullen hun persoonlijke leven gewaarworden er één van chaos en verwarring en frustratie te zijn. Dit zal erop toezien dat velen zich tegen elkaar keren gelovend dat hun geloof op de één of andere manier beter is dan dat van een ander, ondertussen eruit filterend dat het probleem een concept van GELOOF is. WAARHEID IS GEWOON, het is geen geloof.
De ZIEL constructie komt nu naar de oppervlakte van de menselijke levenservaring, voor velen zal dit een schok zijn, verstrikt te zijn binnenin hun eigen werkelijkheid en geen deuropening die tevoorschijn komt, doch een andere cyclus van energetische ervaring maar op het menselijke wakende geestesniveau wordt niets fysiek geboren. Dit is de blindheid en de "bescherming" die in de ZIEL constructie is ingebouwd. Wij zijn SPIRIT geschonken in een menselijk voertuig, ons werd geleerd dat de ZIEL een deel van ons is terwijl het een verzameling van frequenties is die ons alleen uitlijnen met de leringen van de oude 3D Aarde gecreëerde constructie. De ZIEL constructie is geen WAARHEID, het is de sluier die het menselijke wezen van SPIRIT afscheidt en gebruikt werd om in te dammen, te manipuleren en om de menselijke levenservaring te dirigeren. Dit blijft voor velen in deze tijd verborgen, een beetje zoals het wandelen in het bos en niet in staat te zijn om door de bomen het bos te zien, het gevoel dat er iets niet helemaal goed zit en toch niet in staat te zijn om er een vinger opgelegd te krijgen.
De mannelijke energie verankerd nu volledig, de gefractureerde vrouwelijke energie zal proberen om ons over te halen dat het aan het binnendringen is, dat er geen behoefte aan is, en het zal proberen de "'oorlog van de seksen" aan te steken waar de oude 3D Aarde gecreëerde constructie op opgebouwd werd. Daarom is het onontbeerlijk om het menselijke ras als MENS te bekijken en het verder niet te definiëren. Om vrede toe te staan op deze planeet te verankeren moeten wij SAMEN werken, dat is niet vrouwelijk met vrouwelijk een verdere fractuur creërend, maar vrouwelijk met mannelijk. De oude 3D Aarde gecreëerde constructie onderwees met een reden "zusters samen" en "broers samen", de leringen onderwezen aan iedere sekse te versterken en daarom verder te verblinden wanneer zij niet samen gemixt zijn. MANNELIJK/VROUWELIJK is balans, het feitelijke geslacht is een afleiding wat het waarom is dat er zoveel nadruk geplaatst is op de menselijke naakte gedaante.
Seks werd gebruikt om kapot te maken, om te ontkoppelen en om BEIDE seksen te scheiden, niet slechts vrouwen maar mannen ook, en wederom streeft de oude 3D aarde gecreëerde constructie ernaar om ons te leren om de schuld aan de voeten van de mannen te leggen. Dit is een optische illusie die de verankering van de mannelijke energie mag tegenwerken, er is geen wegkomen van de mannelijke energie ongeacht welke menselijke gestalte we genomen hebben, want balans is MANNELIJK/VROUWELIJK ongeacht wat, het is de natuurlijke Wet van het Universum.
In deze tijd wordt aan ons gevraagd om adem te halen en om alles dat binnenin ons naar boven komt los te laten, alles IS GEWOON, wat is het dat wij geloven dat ons een plaatje laat zien dat alles is behalve dat het GEWOON IS?, als er in deze tijd een belangrijke/grote emotionele trigger is en die emotionele trigger de "bescherming" is die ernaar streeft om jou over te halen ergens anders te kijken. Kijk naar de emotie en daag het uit, alles IS GEWOON en WIJ ZIJN.
"LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag."
Kx

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Dover, all rights reserved.
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen