dinsdag, januari 27, 2015

Is Jouw Vreugde van de Toekomst? - 26 Januari 2015 / Brenda Hoffman


Is Jouw Vreugde van de Toekomst?
26 Januari 2015 / Brenda Hoffman

Dierbaren,
Jullie beklommen je berg en jullie zijn vrij - jullie hebben echter nog niet geaccepteerd dat jullie dat zijn. Jullie zijn een beetje zoals olifanten getraind vanaf de kindsheid om in één gebied met een touw te blijven waar zij als een volwassene gemakkelijk van vrij zouden kunnen breken.  
Jullie zijn vrij.
Hoewel je vrijheid met je logische verstand accepteert, heb je het er moeilijk mee te geloven dat je vrij bent - dus ben je dat niet.
Misschien heb je boodschappen van je innerlijke-wezen of andere segmenten ontvangen over de focus van jouw totaliteit - ten minste voor de korte termijn. Nochtans, kan jij je niet in de vervulling van die rol inleven om een variëteit aan redenen wat allemaal betekent dat je erop hoopt, maar nooit helemaal de koperen ring (de gewonnen prijs) begrijpt die jij bent.  
Je past nieuwe jij boodschappen toe op Oude Tijdperk angsten.
Misschien is één van je nieuwe rollen een terugblik op een vroeger aards leven (jullie frase), aardse rol. In plaats van je te verheerlijken met de gedachten van het verschuiven van stukjes van één of meer van je segmenten en daarom jouw totaliteit, herinner jij je de angsten geassocieerd met die rol plus nieuwe angsten die weinig of niets te maken hebben met je nieuwe werkelijkheid.
Herinner jij je het leren niet, misschien decennia geleden, dat je capabel bent van het verschuiven van je huidige werkelijkheid door de uitkomsten van wat jullie labelen als het leven van gisteren opnieuw te bezoeken en te verschuiven? Aldus is het en is het altijd geweest. Nu dat je beter ingelicht bent, aarzel je want zo een theorie lijkt te goed om waar te zijn - en zo zij het.  

Als jij één van deze entiteiten bent die verkozen heeft om naar een leven van het verleden (jullie inzicht) te reizen om de uitkomst te veranderen, weet dat je de vaardigheden hebt om dat aldus te doen - in Liefde en vreugde, in plaats van pijn en angst. Het is een beetje zoals een student uit een hogere klas die zijn kleine zuster in de eerste klas helpt met haar wiskunde. Het is voor hem gemakkelijk om zijn zusters wiskunde af te maken - helemaal niet zoals het was toen hij in de 1ste klas zat en wenste om de kennis om deze zelfde wiskundige problemen te begrijpen.
Aldus is het nu voor jou/jullie. Je hebt meer vaardigheden, meer kennis en een andere benadering - eentje van vreugde in plaats van vrees. Toch, ga je op je tenen door dit vroegere leven heen - terwijl je het labelt - je handen in frustratie en angst ineen wringend en gelovend dat je niet capabel bent om wat dan ook te veranderen.
Natuurlijk kan je dat. Je overtuigingen houden je slechts bij de vuren van de angst van het oude Tijdperk. Je hebt echter de vreugde van de nieuwe jij niet toegestaan om door jouw gehele wezen heen te stromen.
Hoe kan jij je overtuigingen van vrees naar vreugde veranderen?
De gemakkelijkste methode is om gewoon door je gehele wezen heen te weten dat je jouw overtuigingen verschoven hebt. Maar voor de meesten, is iets dergelijks niet voldoende.
Jullie geloven dat jullie Nieuwe Aarde levens - wanneer zij gebeuren - van vreugde zullen zijn. Maar vreugde is in de toekomst. Dus jullie terugkeer naar een voorafgaand leven - in jullie overtuiging - geeft aan dat een dergelijk leven opgelost moet zijn met inbegrip van Oude Tijdperk angsten.
Natuurlijk, je zou je oude gedachten ook kunnen ontkennen. Je zou het nieuwe jij werk dat je ijverig en met een grote hoeveelheid aan pijn volbracht hebt kunnen verdedigen. Je weet dat je veel pijn en vrees gereinigd hebt, dus waarom leef je in deze droomwereld van niet complete angst, maar zeer zeker niet complete vreugde?
Het is aldus omdat je in de toekomst veranderingen verwacht, maar niet nu. Zeker, je moet beter zijn, wijzer of op de één of andere manier anders van wat je nu bent.
Je spreekt over vreugde. Je hoopt op vreugde. Maar je wezen gelooft dat iets dergelijks alleen in de toekomst mogelijk is. Dat jij je wezen in slechts een paar jaren van vrees naar vreugde veranderd zou kunnen hebben. En zelfs als je dat deed, zou dit op jou in dit ogenblik niet van toepassing zijn - en zeer zeker niet op je verleden.
Je ketent jezelf aan de angst vast hoewel je de sleutel hebt om de keten te ontsluiten. Open dat slot. Loop een beetje rond om je vrijheid te testen. Begin dan van vreugde te springen volledig goed wetend dat jouw overtuigingen eindelijk helemaal bij zijn met jouw nieuwe werkelijkheid.
Jij bent/jullie zijn VRIJ. Vrij om naar ieder leven te reizen waar jullie innerlijke wezen jullie naartoe dirigeert - en om de uitkomst van dat leven te verschuiven. Jullie zijn vrij om in het hier en nu te blijven, jullie leven verschuivend op iedere vreugdevolle manier dat jullie wensen. Jullie zijn vrij naar andere dimensies, frequenties of tijden te reizen, jullie vreugde en plezier verspreidend.
Jullie zijn vrij. Jullie moeten geloven dat iets dergelijks zo is.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2015, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten