vrijdag, januari 09, 2015

Djwhal Khul - 2015 Ommekeer - 8 Januari 2015 / Terri NewlonDjwhal Khul
"2015 Ommekeer"
8 Januari 2015 / Terri Newlon

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Prima. We zijn zo ongeveer gereed om te werken met het neerleggen van de doelbewuste intentie voor het jaar 2015 en wij hebben een volledige Tele-seminar aangaande dat de komende vrijdag. En ik zou willen zeggen dat dit een tijd is om werkelijk ietwat te kijken naar de diepere inzichten.
Het is een jaar van totale ommekeer en er is heel veel ruimte voor positieve veranderingen tenzij je tegenstrevend bent en dan ga je veranderingen op gang gebracht krijgen door negatieve omstandigheden. Als je naar het nieuws kijkt en wat al niet meer, zal je zien dat dit al gereflecteerd wordt in wat er gaande is in verschillende gemeenschappen rondom de wereld.
Dus willen wij een positieve zienswijze, een positieve intentie en dan zeer bewust alle noodzakelijke veranderingen overlaten aan het Hogere Zelf en je kunt ook verzoeken, "Met gratie en gemak alsjeblieft" en ik suggereer sterk dat jullie dat doen.

Welnu, verandering gaat specifiek gedurende de eerste 6 maanden vlug zijn, vaak onverwacht en ik zou zeggen voor de meesten, jullie kennen de manier waarop het menselijke verstand het zou willen interpreteren, niet echt welkom maar wederom wil je meer denken vanuit het Hogere Zelf perspectief, vanuit het grotere plaatje, dat deze noodzakelijke veranderingen tot stand komen.
Dus verander; ben positief, sta open voor iets volledig onverwachts en verzoek om "Gratie en gemak alsjeblieft".
Prima Dierbaren, zoals altijd, dank je wel en mijn liefde naar jullie.
Djwhal Khul 

Gechanneled door Rev. Terri Newlon
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen