woensdag, januari 21, 2015

De Raad - “Wat Zal Je Doen Wanneer Je Het Weet?” - 20 Januari 2015 / Ron HeadDe Raad
“Wat Zal Je Doen Wanneer Je Het Weet?”
20 Januari 2015 / Ron Head

Verandering is ons onderwerp voor vandaag. Jullie leven in een tijd van grote verandering. Jullie hebben dat gedurende een aanzienlijke tijd gehoord. Jullie leven in het enige moment waarin verandering gemaakt kan worden. Dat is ook iets waar jullie vertrouwd mee zouden moeten zijn. Jullie kunnen geen enkele verandering in de toekomst maken, noch kunnen jullie wat voor verandering dan ook in het verleden maken. Het enige moment dat jullie kunnen veranderen is dit moment, het heden, en met dat aldus te doen zullen jullie alle toekomstige mogelijkheden veranderen. Jullie mogen ook de effecten van het verleden veranderen.
Wij zouden echter aan willen geven, dat de enige verandering waar wij jullie over raad geven is de verandering die jullie binnenin jullie zelf kunnen maken. Jullie mogen iets van een idee van het belang daarover hebben, maar wij verzekeren jullie dat jullie bekwaamheid om het grote bereik te voorzien dat jullie persoonlijke veranderingen zullen hebben op de toekomst en de omvang van het effect op het volledige Universum voorbij jullie begrip gaat. Zelfs op jullie wereld en in jullie maatschappij, is er geen manier voor jullie om de effecten te zien welke jullie kleinste actie zal hebben met diens rimpeleffect op personen die jullie nooit ontmoet hebben en nooit hoeven te ontmoeten. Jullie bespreken dit bij tijden, maar hebben jullie het werkelijk "aan boord genomen", zoals jullie zeggen?

Dat zou voldoende moeten zijn om jullie in jullie dagelijkse activiteit en gedachte te motiveren. Maar overweeg ook dat er geen enkele manier voor jullie is om te begrijpen wat voor effect de geringste verbeteringen die jullie binnenin jullie zelf mogen maken zullen hebben op de toekomstige zelven die jullie worden. Je zult iemand worden met wie je niet op z'n minst vertrouwd bent, iemand voorbij je ervaring. Een kleine verandering in houding, in jouw manier van waarneming, van reageren, en boven alles, in jouw overtuigingen over jezelf, zal radicaal jouw toekomst veranderen. In feite, is dit het enige dat het aldus kan doen.  
Dus, zoals wij jullie onlangs verteld hebben, zou onze aanbeveling aan jullie zijn dat jullie geen inspanning uit de weg gaan met het uitvinden van wie het werkelijke zelf is die jullie zijn onder en achter alle kleine overtuigingen die jullie geleerd werden te accepteren over jullie zelf. Wie ben je werkelijk? Wat is het binnenin jou dat echt, permanent, onveranderlijk is? Hoe zal je dat vinden? Wat zal je doen wanneer je het weet?
Het is niet iets dat je moet worden. Het is iets dat je bent en dat je nog niet gezien noch gevoeld hebt. Dat is de werkelijke zoektocht. Dat is jullie werkelijke doel. En dat, wanneer het eenmaal gevonden is, zal jullie wereld veranderen.
Het schreeuwt nu om gehoord te worden. Het is dichterbij dan ooit. Luister, voel, en weet.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten