maandag, januari 26, 2015

De Raad - Jullie Zitten er Zo Dichtbij … Zo Dichtbij - 26 Januari 2015 / Ron HeadDe Raad
“Jullie Zitten er Zo Dichtbij … Zo Dichtbij”
26 Januari 2015 / Ron Head

Meer dan honderd jaren geleden deden een handjevol mannen, natuurkundigen, ontdekkingen en maakten gevorderde theorieën welke hun kijk op de werkelijkheid op diens kop zette. Nu, na al deze tijd, hebben vele van deze ideeën zich ver genoeg door jullie maatschappijen heen gefilterd om geaccepteerd en op z'n minst deels begrepen te worden door een meerderheid van jullie.
Wat er in de tussenliggende jaren gebeurd is, is dat er veel, veel meer ontdekt werd. Er zijn dingen die ontdekt werden, getheoretiseerd en bewezen, zelfs in gebruik genomen, welke nog steeds voor slechts een paar van jullie bekend is. En de bedoeling van diegenen die deze dingen gebruiken is dat het op die manier zou moeten blijven. Het effect van de verspreiding en de acceptatie van vele van deze dingen zou jullie volledige wereld revolutioneren. Jullie worden "afgeschermd" van deze dingen.
Een grote hoeveelheid van wat er bekend is en wat er gedaan wordt op jullie planeet wordt geheim gehouden. Maar jullie begrip van de mogelijkheid daarvan, van geheimhouding, zal in de nabije toekomst een beetje van een verandering ondergaan. Als jullie de aard van de eenheid van jullie bewustzijn begrijpen, zullen jullie ertoe komen om dat te weten wat bekend is, bekend te zijn. Er is niets dat bekend is waartoe jullie niet in staat zullen zijn om het te weten. Verder, werden jullie ertoe geleid te geloven dat er veel is dat jullie niet zouden begrijpen, en jullie zullen weldra een staat van zijn bereiken waarin jullie in staat zijn om te begrijpen wat het ook is dat jullie moeten en wensen te begrijpen.

Welnu, wij zeggen niet dat jullie die net die laatste zin lazen overmorgen alwetend zullen worden, maar zeer zeker, als een collectief, zijn jullie je nu bewust van de uitbreiding die zich binnenin jullie aan het voordoen is. Als jullie deze mogelijkheden accepteren en wensen om aan deze evolutie deel te nemen, vragen wij aan jullie om jezelf eenvoudigweg open te stellen voor de mogelijkheid dat jullie nu in/naar een veel grootstere versie van jullie zelf kunnen groeien, en dat ook doen, dan waarover jullie ooit gedroomd hebben. En dan, in de diepte van jullie wezen, mogen jullie wensen om een weerklinkend "JA!" uit te zingen.
Ga nu verder op jullie voorwaarts gaande pad, niet als zeven miljard individuen, maar als één familie. Hij is niet jouw broeder. Zij is niet jouw zuster. Op het ware niveau, zijn zij jou. Leer dit goed en jullie wereld zal nooit meer hetzelfde zijn. Jullie zitten er zo dichtbij … zo dichtbij.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten