zaterdag, januari 03, 2015

De Raad - Gelukkig Nieuw Jaar - 1 Januari 2015 / Ron Head
De Raad
“Gelukkig Nieuw Jaar”
1 Januari 2015 / Ron Head

Wij begrijpen dat deze dag het begin van een nieuwe cyclus is in jullie methode van tellen. Wij wensen jullie een cyclus van grote transformatie en vreugde in jullie overvloed toe. Wat jullie overvloed betreft, zouden wij willen wensen dat jullie het volgende in overweging nemen:
Jullie zijn overvloedig. Er is niemand op jullie planeet geïncarneerd die niet in overvloed leeft. Er is geen gebrek. Jullie creëren alles dat jullie zien. De overduidelijke vraag is, als je dat accepteert, wat creëer ik en waarom. Waarom creëer ik, als ik inderdaad dus zeer krachtig ben, dingen die ik niet op prijs weet te stellen?
Er zijn vele mogelijke antwoorden op die vraag. Maar er zullen geen antwoorden op zijn totdat de vraag eindelijk gesteld is. Zien jullie dat? Je kunt niet het hoe en waarom zien dat je iets doet zolang als je gelooft dat de verantwoordelijkheid ergens anders ligt. Merk alsjeblieft op, dat wij NIET het woord beschuldiging aanhaalden. En dat is waarom het dus vaak onderwezen wordt dat je de volledige verantwoordelijkheid moet nemen voor alles in je leven. Wanneer dat aangenomen is, opgeëist voor jezelf, dan zal de kracht van verantwoordelijkheid terugkeren naar waar het thuishoort.

En dus wensen wij dit voor jullie in jullie Nieuwe Jaar. Dat jullie je wensen voor de aankomende twaalf maanden in/naar intenties om mogen keren. Dat jullie de vreugde mogen voelen van wat de vervulling van deze intenties zullen brengen. Dat jullie je focus mogen handhaven totdat deze visioenen jullie werkelijkheid mogen worden. En uiteindelijk, dat jullie van daaruit de les mogen nemen van hoe krachtig jullie werkelijk zijn.
Dat de overvloed van het Universum, dat jullie onophoudelijk omringt, miraculeus dat mag worden wat jullie op prijs stellen.


Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten