zondag, januari 11, 2015

De Raad - Ascentie Versnelt Nu - 10 Januari 2015 / Ron HeadDe Raad
“Ascentie Versnelt Nu”
10 Januari 2015 / Ron Head

Wij hebben voor een aanzienlijke tijd nu als De Raad tegen jullie gesproken. Velen van jullie zijn zich volledig en persoonlijk bewust van wie wij zijn. Jullie hebben dromen, visioenen of meditaties gehad waarin jullie ons ontmoet hebben. Wanneer jullie horen of lezen over de raadkamer, raadzaal, amfitheater of andere afdeling, weten jullie onmiddellijk wat er besproken wordt. En toch weten wij dat nogal veel nog steeds vragen hebben betreffende wie en wat wij zijn. Vandaag zullen wij een geringe omleiding nemen van onze gewoonlijke boodschap en dit voor jullie uitleggen.
De Raad, zoals wij het hier noemen, is een samenstelling van diegenen die jullie uiteenlopend lichtwezens, engelen, gidsen, leraren en andere aspecten van jullie zelven noemen die in sessie zijn om jullie te helpen beslissingen te maken met betrekking tot jullie huidige geïncarneerde levens. Er is niemand op jullie wereld, of welke andere dan ook, die geen Raad heeft. Er is niemand die geen toegang tot diens Raad heeft. Je eigen Hogere Zelf heeft een zetel in jouw Raad. Dit zou niet verrassend moeten zijn, aangezien de Raad ten gunste voor jou zitting neemt. Dit is waar je intuïtie vandaan komt. Dit is de oorsprong van de ingevingen, de duwtjes, het weten.

Wanneer je slaapt of mediteert kom je vaak naar jouw Raad om informatie en begeleiding. Je zult nooit gewaarworden dat De Raad niet in sessie is, en dat er geen informatie is dat je mogelijk ooit nodig zou hebben wat niet voor jou beschikbaar is. Vaak is er informatie wat gezien wordt het potentieel te hebben om je bewuste geest te verstoren, hetgeen jij je niet herinnert bij het wakker worden. Dat betekent niet dat de informatie niet aan jou gegeven werd en dat je er geen gebruik van maakte. Er is, per slot van rekening, tamelijk veel waar jouw Zelf zich bewust van is en jouw bewuste geest niet … nog niet. Maar jullie zullen je gewaarworden, terwijl jullie nieuwe jaar voortgaat, dat velen van jullie steeds meer in staat zullen zijn om veel meer te belichamen van wat jullie noemen jullie Hogere Zelven.
Deze ontwikkeling is niet nieuw. Het is gedurende enige tijd gaande geweest. Velen van jullie worden zich er persoonlijk bewust van. Jullie noemen het ascentie. En terwijl jullie lichaam meer in staat wordt om meer van je wezen op te nemen, ervaar je uiteenlopende dingen die jullie ascentiesymptomen noemen. Deze zijn tijdelijk en wij zouden willen dat jullie aan hen denken als wegwijzers van vooruitgang en niet iets om behoedzaam over te zijn.
Nu dat jullie weten wie wij zijn, zullen wij terugkeren naar ons normale thema van toekomstige boodschappen. Jullie zullen ontdekken dat in dit jaar de boodschappen die jullie zullen ontvangen steeds meer in/naar dit thema van alle bronnen stromen. Dat is verschuldigd aan de tijd. Het is voor jullie tijd om je eindelijk bewust te worden van wie jullie zijn. Het is tijd voor jullie om opzettelijk en bewust meer van de goddelijke zelven die jullie zijn te belichamen. Ascentie versnelt nu. En dus, aangezien dat ons doel in deze tijd is, zullen jullie gewaarworden dat wij er vaak over spreken, zo niet altijd.
Geniet van de rit!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten