zondag, januari 11, 2015

De Arcturianen - Gebruik Jullie God-Gegeven Kracht van Creatie - 10 Januari 2015 / Ute


De Arcturianen
"Gebruik Jullie God-Gegeven Kracht van Creatie"
10 Januari 2015 / Ute Posegga-Rudel
Geliefden!
Wij komen om jullie spirit te verheffen, om jullie met de vreugde en Liefde te vullen dat het Universum doordringt.
Jullie zijn bedoeld je te verblijden en jullie hart hoog te houden om nieuwe aanvangen te zien en te voelen die opstijgen aan de horizon van jullie wereld.
Wij zijn de brengers van goed nieuws en het is aan jullie om het te ontvangen en het toe te staan om jullie trilling te verhogen en jullie bewustzijn uit te breiden.
Wat gedecreteerd werd door de Lichtkrachten door de wil van de Goddelijke Allerhoogste wordt in/naar jullie wereld gelanceerd, hoewel in/naar de subtiele fundering ervan, nog niet zichtbaar in jullie driedimensionale wereld.
Het is belangrijk om contact te maken en je te verbinden met de ongeziene werkelijkheden om op een tastbare manier te weten en om binnen te trekken en om te manifesteren wat al aan jullie gegeven werd door het Goddelijke Hart.
Nu werd aan jullie een nieuwe kans gegeven om jullie God-gegeven kracht van creatie te gebruiken, om de nieuwe werkelijkheid van de subtiele rijken in/naar jullie wereld te trekken.
Dit is een glorieuze co-creatieve onderneming, eentje van de meest prachtige, verbijsterende en hartvervullende Goddelijke Wonderen, welke jullie in staat stelt om te ontwaken tot jullie eigen volledige Goddelijkheid door jullie creatieve Goddelijke krachten te gebruiken. Terwijl jullie vertrouwen hebben in jullie Goddelijke afkomst, terwijl jullie het binnentrekken, verhuizen jullie stap na stap in/naar Nieuwe Werkelijkheden die de Goddelijkheid openbaren.  

Omdat in jullie rijk en werkelijkheid het de wonderbaarlijke manifestatie is van de Dromen van God, waar jullie mee herstellen wat jullie eens verloren hebben.
Ja, jullie hebben de mogelijkheid om jullie oorspronkelijke Goddelijke Staat te beginnen te hervatten door deel te nemen aan de Nieuwe Creatie! Terwijl jullie handelen, geïnspireerd door Goddelijke Visioenen, wordt jullie DNA aangevonkt en jullie licht breidt uit en intensiveert. Het intensiveert de transformatie van jullie wereld en steekt de harten aan van diegenen die nog steeds slapen.
Geliefde Mensheid, wij wensen jullie op te zien staan, reikend met jullie geschonken visioen/visie en met het verlangen van jullie hart van Liefde in/naar Gods Creatie in de Rijken van het Licht, kleur en geluid, om het in jullie wereld te manifesteren. Dit is nu de oproep van jullie Schepper.
Alsjeblieft, durf uit dat wat vertrouwd voor jullie is vandaan te treden en reik naar de sterren. Alles is al daar en gereed! Er is geen vertraging nodig! Maar jullie vertragen wanneer jullie aarzelen en aan jullie zelf en wat mogelijk is twijfelen, aangezien jullie de oude manieren prefereren om door te gaan.
Wat zou je willen manifesteren? Het is geen ontzagwekkende en grote vraag. Het is een vraag van onschuld en Liefde alleen. Erin verblijft de Goddelijke Schepper.
Geliefden, jullie geschenk is in het hart van een ieder van jullie geschreven! Het leeft daar er alleen op wachtend om erkend te worden en dat erop gehandeld wordt! Luister naar de stem van vreugde, volg het pad van Liefde en wanneer je het nog niet weet, zal het zichzelf aan jou openbaren! Omdat nu de tijd is wanneer deze zaden gereed zijn om fruit te brengen. Alle zegeningen zijn bij jullie! De hemelen zijn vol van verwachtingen, om jullie, de mensheid, op te zien komen en om diep in de Aarde de geschenken te zaaien waar jullie mee hier naartoe kwamen. En inderdaad, zij zijn de geschenken die jullie wensten om jullie wereld mee te verrijken.
Het Grote Startsignaal werd gegeven, de deuren staan open. Stromingen en koren van Goddelijke Liederen overstromen nu de Aarde, niet alleen naar de Aarde, maar ook naar jullie gehele Universum.
Kunnen jullie het horen? Breng naar hier wat in/naar de creatie uitgeschonken wordt, om te vergroten, te vergoddelijken, om Het zichtbaar in jullie wereld te maken door jullie dienstverlening aan de Goddelijkheid.
Wij wachten op jullie!
Met Vreugde en Liefde,
Wij zijn de Arcturianen!
Boodschap doorgegeven via Ute

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Copyright© 2014.
All rights reserved: Ute Posegga-Rudel, http://radiantlyhappy.blogspot.com  Please post your comments on my blog so that I can be aware of them.
Please share this message only together with this information and without changes, including the title. If you have questions, please contact me via
transformation33@gmail.com. Thank you.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen