dinsdag, januari 13, 2015

CEO is Jouw Nieuwe Rol - 12 Januari 2015 / Brenda Hoffman


CEO is Jouw Nieuwe Rol
12 Januari 2015 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Nieuwe energieën stromen dagelijks naar de Aarde - sommige meer opmerkzaam dan andere, niettemin een onophoudelijke stroom omdat jullie en de Aarde voorbij de 3D overgegaan zijn. Jullie zijn de brug overgestoken en leren nu om aan de andere zijde te leven. Aldus is het dat de Universums aanvullende ondersteuning verstrekken terwijl jullie leren om in jullie nieuwe omgeving te leven.
Wat je nog niet beseft hebt is dat de jij van dit leven een nieuwe rol geaccepteerd heeft voor jouw totaliteit. Jij bent de CEO (chief executive officer) of manager van jouw totaliteit.
Velen van jullie schreeuwen om informatie van hoe het beste de wereldwijde corporaties en instituten opnieuw te creëren en negeren echter het stukje dat vanaf het begin van deze overgang deel van jullie uitgemaakt heeft. Alles begint op het micro niveau en evolueert naar het macro niveau. Aldus is het nu.
Ten eerste, moedigde je vele van jouw segmenten in andere delen van de Universums en/of op de Aarde aan om zich bij je aan te sluiten in een coalitie van Liefde. Ten tweede, paste jij je fysiek aan of ben jij je fysiek aan het aanpassen aan de nieuwe jij inclusief DNA, cellulaire en bloed veranderingen. Het is nu tijd voor jou om de rol aan te nemen waar jij je gedurende eonen op voorbereid hebt - die van CEO van jouw totaliteit.
Velen van jullie zijn moe want jullie zijn bang om binnenin jullie zelf de verantwoordelijkheden naar delen van jullie totaliteit te delegeren - zeer opmerkelijk jullie 3D segment. Je gelooft dat je alle segmenten te allen tijde in de gaten moet houden. Een extreem uitputtende uitoefening dat weinig anders dan uitputting produceert.

Het is voor jullie tijd om los te laten. Weet dat jullie segmenten volledig voorbereid zijn op welke rol dan ook die zij selecteerden zonder hen weinig of helemaal niet in de gaten te houden.
Als de nieuwe CEO van jouw totaliteit, ben je tot laat opgebleven en werd je vroeg wakker om te verzekeren dat ieder segment aan het doen was dat zij verondersteld werden om te doen. Jou weinig tijd toestaand om te spelen of te doen wat jou vreugde geeft.
Aldus is het dat je een kruispunt bereikt hebt over hoe je wenst te leven de rest van het leven op Aarde in dit leven. Wens je om met de adelaars te vliegen en op de groene heuvels te spelen? Of wens je om iedere ochtend een zakenpak aan te trekken en gedetailleerde rapporten van ieder segment te eisen?
Natuurlijk is het jouw keuze. Misschien heb je altijd gewenst om een actieve CEO te zijn en is iets dergelijks voor jou plezier. Maar als je uitgeput bent, irriteerbaar en zoals jullie zeggen, "gestrest", dan speel je niet in de zonneschijn zoals je innerlijke-wezen wenst.
Velen van jullie denken dat jullie niet weten hoe los te laten van zo een nevelachtig stuk van jullie totaliteit. AH. Niettemin voelden jullie je volledig comfortabel met het loslaten van angst. Zien jullie niet de humor in jullie dilemma? Jullie waren moedig genoeg om jullie 3D leven los te laten - om die berg te beklimmen. Echter, nu dat jullie een lichte hobbel op jullie groene heuvels ontdekt hebben, verklaren jullie dat iets dergelijks niet mogelijk is.
Jullie doen dat aldus omdat jullie volledig comfortabel waren met jullie angsten, maar deze machtige CEO rol is voorbij jullie overtuigingen over jullie zelf. Je gelooft dat hoewel jij je berg beklom - nooit afwijkend, nooit stoppend - deze nieuwe rol van CEO voorbij jouw begrip en macht is - want jij bent slechts jij zoals je was in de 3D wereld.
Jij bent NIET slechts jij. Jij bent een glorieuze god/godin van de grootste macht. En nu neem je één van je nieuwe machtsrollen aan - die van CEO van jouw totaliteit.
Dus is het voor jou tijd om te begrijpen dat jouw segmenten net zo machtig zijn als jij - want zij zijn jou. Je hoeft hun activiteiten niet in de gaten te houden. Jouw segmenten hebben zich ook voorbereid op hun nieuwe Aarde rollen gedurende eonen.
Is het niet logisch dat CEO een zeer andere definitie heeft nu dan dat waar was zelfs als je een CEO in de 3D wereld zou zijn? Deze titel kan nu gedefinieerd worden als een entiteit die alle segmenten samenbrengt op bepaalde tijden om te rapporteren wat deze segmenten geleerd hebben om de kennis van de totaliteit uit te breiden.
Jouw CEO rol is ietwat zoals die van een 3D administratieve assistent. Je plant segment bijeenkomsten en verzamelt en verwerkt de informatie zodat de totaliteit meer kennis heeft voor jouw volgende uitbreiding - en de volgende en de volgende.
Het gaat niet over straf, het betalen van opslag of te verzekeren dat de winsten van het volgende kwartaal groter zijn dan het kwartaal ervoor. Jouw CEO rol gaat over het verhogen van de kennis en ervaringen van jouw totaliteit, en het rapporteren van die informatie aan jouw Nieuwe Aarde gemeenschap. Welke op diens beurt informatie aan de totaliteit van de Aarde rapporteert. Welke op diens beurt die informatie aan de totaliteit van de Universums rapporteert. Zodat de overgang waar je middenin zit een Nieuwe Aarde en een nieuwe jij van Liefde en vreugde creëert.
Financiële hulpmiddelen zijn niet langer de indicator van macht. In plaats daarvan, is macht kennis welke toepasbaar is op deze overgang en daaraan voorbij. Dat is niet te zeggen dat financiële hulpmiddelen slecht zijn, slechts niet de machtsindicatoren van weleer.
Sta jezelf toe om diep binnenin jezelf te weten dat je niet langer wie dan ook hoeft te controleren - inclusief jezelf.
Hoewel je de CEO van jouw totaliteit bent, betekent een dergelijke titel niet langer meer controle - maar vrijheid. Vrijheid voor jouw segmenten om te doen wat zij het beste doen en wat hen vreugde geeft. Laat de teugels van macht los en verval in/naar het vreedzame standpunt van plezier en Liefde. Sta jezelf - inclusief al jouw segmenten - toe om te zijn.
Jouw nieuwe 3D segment vindt grote vreugde in het zijn van de 3D wereld - de ware jij van de wereld die jou vermoeid. Wat is jouw persoonlijke segment diens vreugde? Welke gebieden wens jij om te verkennen wanneer je eenmaal de zware teugels van zelfcontrole opgegeven hebt?
Ga spelen en alles zal goed zijn. Blijf stevig in controle, zoals jou in de 3D wereld geleerd werd, en je zult uitputting ervaren en ja, verveling.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2015, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten