vrijdag, januari 30, 2015

Blossom - Mijn ORBServaties Omtrent Deze Zaak - 30 Januari 2015


Blossom Goodchild
Mijn ORBServaties Omtrent Deze Zaak
30 januari, 2015

Na het dilemma en de onzekerheid vanwege de gegeven uitleg over de orbvideo’s … hoax of Waarheid … tijd en niet-tijd … ontving ik letterlijk honderden emails. 99% ervan was vervuld van Liefde en getuigden van een volledig begrijpen van de verklaring die de Federatie van Licht gegeven had via de audio van de stem-channeling. Velen hadden  door de vibratie van hun stem zoveel Liefde ontvangen, dat het hen tot huilen had gebracht. (Dit is goed!)
Gisterenmorgen maakte ik een lange strandwandeling … nog steeds onzeker en behoorlijk down.
Toen herinnerde ik me om te ADEMEN … zoals zij me hadden geleerd …
Toen herinnerde ik me alles waarvoor ik dankbaar kon zijn … zoals zij me hadden geleerd …
Toen herinnerde ik me dat ik MIJN HOUDING MOEST VERANDEREN … zoals zij me hadden geleerd…
Toen herinnerde ik me dat NIETS ERTOE DOET … zoals zij mij geleerd hadden …
Toen herinnerde ik me DAT ALLES LIEFDE IS … zoals zij me geleerd hadden …
Toen herinnerde ik me om te LACHEN (om de situatie) … zoals zij me hadden geleerd …
En voor ik het wist … was Mijn Energie getransformeerd … Blossom was weer terug!

Alle wijsheid die ‘Zij’ doorgeven … Alles wat ‘Zij’ mij hebben gegeven … en duizenden anderen, niet te vergeten … door zulke dingen als gedachten die het LEVEN ten goede VERANDEREN … hebben mijn leven duizendmaal rijker gemaakt.
De LIEFDE waarvan zij spreken … de Liefde binnenin ons … is iets dat ik nastreef in mezelf te vinden … op fulltime basis.
Ik overwoog ook het gegeven dat … als De Federatie van Licht niet van/uit Waarheid was/kwam … White Cloud (die ik voor 100% vertrouw) niet zou toestaan om met de gesprekken met hen door te gaan … en zeker niet zou doorkomen in hetzelfde stem-channel … en zeggen ‘Ik ben aanwezig … De Federatie Van Licht is hier … Blossom is hier’.
Al deze gedachten brachten mij tot de conclusie dat, overwegende dat ik op het Aardse vlak verblijf en De Federatie Van Licht ergens, veel manen verwijderd, verblijft … als wij nu en dan ‘een uitglijder maken’ of dat ik er behoefte aan heb om twijfels te uiten over de ontvangen informatie … dat wij het, op AL die gesprekken die we de laatste 9 jaar TELEPATISCH hebben gevoerd … zo gek nog niet doen!
Ik weet dat ik gegroeid zal zijn door deze ervaring … en wederom voel ik me geroepen om mijn absoluut oprechte DANKBAARHEID te uiten voor de steun die velen gaven. Het is eigenlijk overweldigend … en zo goed om te weten dat zij … ongeacht wat ze voor de kiezen kregen … DE WAARHEID  van De Federatie Van Licht VOELEN … hen vaak veel beter begrijpend dan ik!
IK VOEL ME WAARLIJK GEZEGEND OM ZO’N VERBAZINGWEKKEND BACKUPTEAM TE HEBBEN … DICHT AAN MIJN ZIJDE.
WIJ ZULLEN NIET ALLEEN SAMEN HAND IN HAND LOPEN IN DE NIEUWE DAGERAAD … MAAR, DOOR NU EN DAN EEN KLEIN KNEEPJE TE GEVEN … IN DIE STILTE GEWOON WETEN … DAT WIJ HET VOOR ELKAAR HEBBEN!
In ALLE OPRECHTHEID vanuit de diepte van mijn hart DANK IK JULLIE … DANK JE WEL … DANK JE WEL … aan Elk en Iedereen.
Blossom G. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten