woensdag, januari 14, 2015

Blossom Goodchild en De Galactische Federatie van het Licht - 10 Januari 2015 + Meditatie


Blossom Goodchild en De Galactische Federatie van het Licht
10 Januari 2015
Dit is een Tijd waarin Alles ‘Op Zijn Plaats Zal Vallen’
Blossom: Hallo daar en welkom tot het jaar 2015. Ik vroeg me af of jullie het passend zouden vinden om ons een boodschap te geven over wat JULLIE zien dat het komende jaar voor ons in petto heeft?
Federatie van Licht: In de grootste Liefhebbende Energie, Liefste Zielen, komen we weer met jullie samen. Bij de overgang van het oude in het nieuwe jaar was er een uitwisseling van Energie van dat, wat niet langer dienstbaar was … en kwam er een Nieuwe Energie door. Een Hogere Energie die jullie zullen ontdekken … tot jullie verrukking … jullie aanzienlijk zal helpen bij de verheffing van jullie geest-zelf naar een plaats die veel vreugde brengt.
Samen met de feestelijkheden van jullie Kersttijd … die een moeheid kunnen veroorzaken als gevolg van de mogelijke toegeeflijkheid tegenover veel zaken … heeft deze Energieuitwisseling tijdens zijn ‘wissel’ ook een moeheid gebracht. Bij het loslaten van het oude … laat het het lichaam giftige stoffen en bepaalde biologische deformaties loslaten die jullie kwijt moeten raken uit jullie primaire innerlijke functies.
Wanneer jullie ‘wissel’ zeggen … wat bedoelen jullie dan precies?
Wij bedoelen dat jullie deze Energie ‘wisselen’ voor dat wat jullie helpt … voor dat wat een veel Hoger profijt oplevert.
Maar met wie/wat/waar/wanneer wisselen we deze Energie?
Jullie sturen het terug naar een ‘plaats’ waar het weer vernieuwd kan worden tot een meer verfijnde bron. Het wordt daardoor niet afgedankt … maar, zo je wilt, gerecycled … en weer geënergeticeerd, zodat het opnieuw van nut kan zijn.
Hoe gaat dat in zijn werk?
Het is een versmelting/vereniging met Energieën die Hoger zijn dan het zelf is. Een geleidelijk opnieuw vermengen. Vergelijk het met het toevoegen van bestanddelen aan cakedeeg … beetje voor beetje … zodat de juiste samenstelling ontstaat, waardoor het kan rijzen.
Dus met die Hogere Energieën … wat kunnen wij verwachten?
Je mag een GEVOEL van euforie verwachten, dat je tot nu toe nog niet meegemaakt hebt. In het voor je liggende jaar gaan jullie naar de volgende fase. Jullie hebben hard en heel veel gewerkt aan de voorbereiding en er was veel toewijding in geest, lichaam en ziel die jullie leidde naar de ingang van een Hogere toegang … die jullie op enig moment kunnen betreden … wanneer je je er klaar voor voelt.
Kunnen jullie hierover meer vertellen? Ben ik zelfs maar in de juiste straat? Laat staan voor de juiste deur?

Deze deur leid je tot een Hoger begrip van jezelf. Het is van een Helderder graad van Licht/Liefde … alleen te bereiken VIA deze deur.
Wanneer we erdoor naar binnen gaan … gaat dat via meditatie?
Zeker. Maar door dit te doen … zullen jullie merken dat de JIJ die jullie worden … bij jullie blijft … tot op zekere hoogte … wanneer jullie dat, wat je ‘erbinnen’ ervaart, toepassen … op dat wat jullie ‘erbuiten’ doen. Klinkt dit logisch?
Ja, voor mij wel. Het betekent dat wij een deel van wat wij ervaren wanneer we aan de andere kant van de deuropening ZIJN mee ‘terugbrengen’ op zielsniveau. Hebben we daarvoor een speciale meditatie nodig?
Nee. Je hoeft alleen maar VERTROUWEN te hebben in WIE JE BENT. De intentie is de sleutel. Jullie intentie bij ALLE dingen is de sleutel tot het ontdekken van de ‘rechtvaardiging’ van jullie ervaring op Aarde.
Het ervaren van deze meditatie, als zij steeds weer herhaald wordt … zal, naarmate men er keer op keer weer binnengaat, vloeien naar diepere plaatsen.
Wat voor iets kunnen we verwachten?
Ontmoetingen met veel gelijkgestemde zielen, zowel van de Aarde als van niet-Aarde … en velen zullen de volgende fase van zichzelf tegenkomen.
Jullie zijn er nu klaar voor om ‘de enveloppe te openen’ en jullie instructies te ontvangen!
WOW! Dat is erg spannend. White Cloud sprak hier vaak over. Kunnen jullie hier nu over praten? … voor degenen die zeggen ‘Enveloppe? Welke enveloppe? Komt het in de mail? Ik heb die nog niet gekregen? Enz.
We begrijpen wat je wilt zeggen. We willen het graag op deze wijze uitleggen.
Diegenen onder jullie die zich beschikbaar stelden voor deze unieke expressie van het zelf op het Aardse vlak in deze tijd … zij die WISTEN dat zij, door NU op de Aarde te komen … de grootste missie zouden vervullen die zij konden meemaken … en we willen wel toevoegen … ‘Verduren’ … kregen IEDER een bepaalde ‘rol’ om te spelen toegewezen. Door ‘het spelen’ van bepaalde gegeven ervaringen, die zouden leiden tot het ontvouwen van bepaalde gaven … die op hun beurt de ontvouwing van bepaalde gaven bij veel anderen zouden laten plaatsvinden.
Met andere woorden … instructies … voor hoe je kunt helpen bij de Ontwaking van velen op de planeet.
Iedere enveloppe is ontworpen opdat Ieder individu deze kan interpreteren en er gebruik van kan maken.
Velen hebben menig keer geuit dat zij WETEN dat zij hier zijn om iets te doen … hier zijn met een bedoeling … maar niet zeker waren van wat dat is. Door toegang te krijgen tot deze enveloppen … krijgt men (vat op) een grotere helderheid.
Dus jullie zeggen nu … men gaat gewoon mediteren en ‘Boem’ … Daar heb je het! Het antwoord op onze individuele bestemming op Aarde in deze tijd.
Ja … dat zeggen we.
Ongelooflijk. Om eerlijk te zijn … ik dacht dat jullie ‘mogelijk’ zouden gaan zeggen, of op een andere manier vaag zouden blijven. Maar nee! Recht op het doel af … Leuk! Ik krijg het gevoel dat jullie wel eens zouden kunnen gaan helpen met die meditatie … gaan jullie er een doorzenden?
(Toen voelde ik dat dit het geval was, dus ik zette de recorder aan en ging direct in de geleide meditatie. Vanwege het spontane gebeuren, moeten jullie de geluiden van buiten van vliegtuigen, vogels, kikkers, enz., de ervaring laten versterken en niet storend laten zijn! Ik probeerde achtergrondmuziek toe te voegen, maar dat bleek om de een of andere reden storend te zijn voor de stem. Dus, hier is het dan! Onbewerkt! (17 min.)
Klik hier voor de meditatie: Meditatie
Dank je wel. Dat was prachtig. Wat een VREDE brachten jullie naar mijn Wezen. Hebben jullie, ter afsluiting, nog iets hierover te zeggen?
Zeker. Wij spreken onze Dankbaarheid uit voor het feit dat dit mocht doorkomen. Wij willen alleen nog opmerken … dat de ‘opname’ van de ‘instructies’ in de enveloppe tijd zal vergen om ‘zich te openen’ voor/in het WETEN. Houd ook in de gaten … dat, ook al gebruiken we het woord ‘instructies’ … dit ‘plannen’ zijn die door JOU voor JOU gemaakt zijn. In de wetenschap dat IEDER EEN voluit kan helpen bij het voortbrengen van hun gaven in/van een creatieve vorm, die als een sleutel zal werken om vele deuren te openen … voor veel zielen.
Dit is inderdaad een opwindende tijd voor het OP GANG BRENGEN VAN DINGEN.
Dit is een tijd waarin alles waarover in het verleden is gesproken ‘op zijn plaats zal vallen’.
Dit is een tijd waarin JULLIE zullen BEGRIJPEN waarvan/hoe jullie gemaakt zijn en op een dieper niveau de reden kunnen bevatten van jullie komst en het waarom.
Liefste zielen … Wees zo blij als maar kan.
Jullie lopen nu dieper het bos van Licht en Liefde in en de bomen geven een Hogere Energie af dan ooit tevoren … want de zuurstof die wordt aangeboden … in van een Hoger niveau … zodat het tegemoetkomt aan het Hogere niveau van Liefde dat jullie je toestaan te worden.
WIJ HOUDEN VAN JULLIE.
WIJ ZIJN OPGETOGEN OVER ALLES DAT JULLIE ZULLEN ONTDEKKEN OVER/VOOR JEZELF …
En al doende … zie … zie gewoon, hoe snel de veranderingen binnenin en buiten je tot stand komen. Zij zullen je ziel verrukken … zoals bij een kind dat een cadeautje onder de boom openmaakt … en bij het ontdekken van de ‘gift’ … zal het NU van WIE JE BENT zich aan je ‘geven’ op een wijze waarvan je echt nooit kan hebben gedroomd.
In diepste Dankbaarheid aan Allen van de Aarde die standvastig bleven in het geloof en zijn doorgegaan onder omstandigheden die bij tijden minder plezierig waren.
WIJ EREN JULLIE …
GA GENIETEN …
O, dat zullen we. In Liefde en dank aan jullie, mijn vrienden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten