donderdag, januari 15, 2015

Blossom en de Galactische Federatie van het Licht - 15.01.2015 - Het Komende Jaar Zal Jullie Zoveel Meer Onthullen …


Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van het Licht
15 Januari 2015
Het Komende Jaar Zal Jullie Zoveel Meer Onthullen …
Voorwoord: gisterenmiddag, 14 januari, stuurde Blossom een enthousiaste mail rond, waarin zij een link naar een filmpje had gezet dat nog maar net op het internet was gezet. Wat nu volgt is het vervolg daarop.
****
Blossom: Hallo vrienden. Mag ik met de deur in huis vallen? Er gaat een video rond met een Lichtschip, waaruit 5 orbs naar beneden kwamen. Maar allereerst, zijn jullie er?
Federatie van Licht: Welkom in Liefhebbende armen, jij en jouw dilemma.
Het is inderdaad een dilemma … want, zoals jullie al weten, is mijn tweede vraag … is het echt of is het een hoax?
Wij willen je vanuit ONZE WAARHEID zeggen dat deze Lichtshow er niet één is, waaronder wij onze naam zouden willen zetten.
Het is, met andere woorden, een hoax?
Maar wel een slimme, nietwaar? (1)
Inderdaad. Oké … ik was hierover dus aan het nadenken, afhankelijk van wat jullie antwoord zou zijn. Een deel van mijzelf zou geïrriteerd kunnen raken over die schavuit. Een ander deel van mij denkt … nou ja, het was voor zeer velen absoluut opwekkend, zolang het duurde … gezien mijn inbox. Dus … ik wil jullie zeggen dat … als een hoax voor zoveel enthousiasme kan zorgen (die alleen maar werd tenietgedaan toen de Waarheid werd ontdekt) … zien jullie dan niet hoe opwekkend een ECHTE LICHTSHOW van JULLIE zou zijn? Weet je … DE WERKELIJK ECHTE SHOW. Ik was ZO opgewonden toen ik gisterenavond naar bed ging … me voorstellend hoe meer en meer van dit soort dingen zouden plaatsvinden. Ik VOELDE dat het zo’n groot verschil zou maken voor de Planeet en haar Trilling. Ik zeg het maar! Ik herhaal alleen maar wat ik altijd zeg … ‘IETS ALS DIT … MISSCHIEN ZELFS NOG WAT GROTER … VAN JULLIE KOMEND … ZOU VOOR ONS ALLEN … EEN WERELD VAN VERSCHIL MAKEN!’
Wij aanvaarden wat je zegt.
We hoeven het niet allemaal weer op te rakelen. Dat hebben we al veel gedaan. Maar alsjeblieft, neem er nota van hoe opgewonden EN GEREED iedereen hierbij was. Voordat we verder gaan, wil ik jullie danken voor dit antwoord. Ik zag er, om begrijpelijke redenen, een beetje tegenop om dit vragen.
Wij kunnen in jou … jouw Echte teleurstelling VOELEN.
Yep. Feitelijk voel ik me nu, na hierover zo High geweest te zijn, WERKELIJK neerslachtig. Ik zou het niet vast moeten houden en om eerlijk te zijn … ik moest een lange tijd mediteren voor ik begon, aangezien ik vanmorgen sowieso al wat gestrest was. Ik denk dat dit het alleen maar erger maakte. Laten we verdergaan naar Opgewektere stof!
En daarvan is er veel. We vragen jullie om jullie Trilling niet omlaag te laten halen door het plezier en spel van iemand anders. Want Ieder van jullie WEET dat jullie hierboven staan. Jullie kunnen ongetwijfeld … DE VERANDERING IN ENERGIE VOELEN DIE EEN STEEDS STERKERE GRIP KRIJGT OP JULLIE PLANEET tot vreugde van velen. Jullie zijn je ervan bewust dat wat er gaat komen de harten heel erg zal verblijden.


Jij maakte het ons heel duidelijk … wat deze bewuste video aan vreugde in ieders harten bracht … en zeker, wij herhalen dat er meer van hetzelfde gaat komen … maar dan vanuit een WARE bron.
Feit is, Blossom … dat het komende jaar jullie zoveel meer zal onthullen … van waar jullie naar verlangen en zelfs verwachten. Dus, zet je schrap (houd je hoed vast).
Met alle respect … Mijn hoed is een paar jaar geleden al tot ontbinding overgegaan!!
Dat voelt beter, nietwaar? Jouw humor heeft een magisch effect op je … en op vele anderen.
Nou, om positief te kunnen blijven, zal ik maar zeggen … ik zie er erg naar uit!
Kunnen vele van jullie niet zeggen dat jullie een verandering opmerken in ‘wie je denkt dat je bent’? … Bij gebrek aan een betere uitleg.
JULLIE VOELEN … MEER DAN JULLIE DENKEN.
Jullie laten dat gevoel de overhand krijgen en dat moet ook.
Het is alsof ‘De Roep’, waarop je hart reageert, je laat WETEN dat alles werkelijk klaar is en gereed staat om mee te gaan in een hogere Trilling en snelheid. Jullie zijn het zat om niet te kunnen beantwoorden …
Wat niet kunnen beantwoorden? Op dat punt werd het stil … Nog steeds niets! … Alles oké?
Ja, het is meer dan goed. De vertraging in de communicatie kwam doordat we de juiste bewoordingen moesten vinden, die dat wat we proberen uit te drukken, goed weergeven.
Jullie konden niet beantwoorden aan jullie vermogens … in veel aspecten van jezelf en dit leidde tot een gevoel van teleurstelling en desillusie. Maar … terwijl de sluier wordt opgelicht en deze krachtige Energieën binnenkomen … zal jullie geestelijk Wezen veel meer kunnen BEANTWOORDEN aan ALLES WAT JULLIE ZIJN … waardoor jullie … in staat zullen zijn om gaven voort te brengen die een ongehoorde schat zullen blijken.
Keer op keer zullen jullie jezelf en anderen verrassen met wat jullie in jezelf kunnen aanboren.
Wij onderstrepen wederom het belang … alleen als het je keus is … om naar binnen te gaan. De stilte binnenin je … de lege ruimte waarnaar jullie reizen … als je in meditatie bent, dan ben je in staat om met het Hogere deel van jezelf , dat ernaar VERLANGT om gehoord te worden, contact te maken.
NU IS HET DE TIJD.
NU … KAN JE VAN ZOVEEL MEER VAN JEZELF GETUIGE ZIJN.
DIT IS EEN HEEL OPWINDENDE TIJD … EN ALLES WAT ZICH DAARIN BEVINDT … BEVINDT ZICH DIEP IN JOU … WACHTEND OP DE ROEP OM OP TE STAAN EN UITGEZONDEN TE WORDEN/NAAR VOREN GEBRACHT TE WORDEN.
Dit klinkt inderdaad opwindend. Waarom nu?
Omdat jullie Trilling trekt aan de Aarde en een punt heeft bereikt, waardoor de Hogere Energieën zich kunnen vermengen en een verandering in jullie tot stand kunnen brengen.
Die verandering … wanneer je die van binnen kunt zien … zal dan de Verandering aan de buitenkant … doen materialiseren.
Dus, door simpelweg te mediteren … brengen we dit allemaal voort?
Jullie kunnen veel meer dan mediteren. Maar, met humor bedoeld … kunnen we ook zeggen … het is alleen maar nodig om te ademen en dan hebben jullie alles wat je nodig hebt.
Jullie praten nogal vaak over de ademhaling … Wat mis ik?
Het feit dat het veel meer bevat dan het automatische mechanisme dat jullie voor vanzelfsprekend houden.
Op wat voor manier?
Op een manier die ‘jou leven geeft’. Is het niet zo dat, wanneer je stopt met ademhalen … je lichaam ophoudt te functioneren?
Ja.
Zou je dan niet denken dat zo’n mechanisme veel meer geheimen in zich heeft wat zijn ultieme bedoeling betreft, dan slechts in- en uitademen om te overleven?
Nou, ik heb er wel over nagedacht, wanneer jullie erover praatten en door diep adem te halen gedurende het mediteren … maar ik snap het nog steeds niet helemaal.
Daarop zeggen we … dat de adem nog geheimen aan jullie zal openbaren. Luister naar het geluid van jullie ademhaling. Laat het jullie meevoeren buiten jullie wereldse kennis en jullie kennis verstrekken waarmee jullie ziel zich verlangt te verbinden.
Bedank je ademhaling … zelfs als jullie dagelijkse taken verrichten. Wees je ervan bewust … neem de kans waar om je uit te zetten bij het ademen … en samen te trekken in de Liefde die de adem is.
Wacht even … adem is LIEFDE? Ik moet lachen, want ik weet dat jullie willen zeggen …
BINGO!
ALLES IS LIEFDE, ZOALS JULLIE WETEN.
DAAROM IS IEDERE INADEMING LIEFDE.
Wanneer jullie op dit WETEN afgestemd raken … wanneer jullie je volledig bewust zijn dat jullie … elk moment in LIEFDE ademen … zodat dit WETEN even automatisch komt als het ademen zelf … zul je een verandering voelen in wie je bent.
Wie je bent … LIEFDE … zal dan meeklinken in elke ademhaling die het met/vanuit zichzelf doet. Je laten rijzen naar een Hoger niveau van het zelf. SIMPEL.
Ik neem aan dat dit zo is … Dus we hoeven dit alleen maar te WETEN? Klopt dat?  
WETEN is de sleutel tot alles dat jullie zielezelf verlangt te ZIJN. Wanneer je WEET dat je LIEFDE BENT … wanneer je WEET dat je met iedere ademhaling … meer Liefde absorbeert … denk je dan eens in hoe opwekkend de versmelting van die twee voor jullie zal zijn … GEWOON DOOR DAT WETEN.
Oké. Hier zal ik aan werken. Ik kan het niet helpen dat ik weer terugdenk aan het begin van dit gesprek en dat hoax-gedoe. Ik veronderstel dat een positieve manier om ernaar te kijken is … dat wij op zekere dag … zoals jullie zeggen … zullen WETEN … dat wat wij zien met geen mogelijkheid een hoax kan zijn. Het zal zo WAAR zijn … ZO BUITENGEWOON … ZO ECHT. Zijn jullie er helemaal zeker van dat het niet van jullie kwam? Ik moet erom lachen … ik wil het eigenlijk niet loslaten … ik wilde zo graag dat het WAAR was.
Wij houden vol, Blossom … dat deze kleine interventie … dit spelletje … ontworpen was vanwege de sensatie … maar niet door ons.
Even wat nachecken … Wanneer jullie zeggen ‘niet door ons’ … dan bedoelen jullie door De Galactische Familie in het algemeen?
Inderdaad.
O shoot! Hey Ho! Het is dus nu aan mij … mijn keuze … om vandaag mijn Trilling Hoog te houden en door te gaan in de verwachting dat op zekere dag … ik over iets dergelijks niet eens meer bij jullie hoef in te checken … omdat we gewoon zullen WETEN dat het WAARHEID is … omdat het zo enorm zal zijn.
En ondertussen, onze Aardvrienden … onze zielen van Licht die zo dapper in hun Waarheid bleven … zelfs in tijden dat de Waarheid werd vervormd en verdraaid … DANKEN wij JULLIE.
Wij DANKEN JULLIE … omdat jullie degenen ZIJN die op het ‘hoofddek’ staan … die alle stormen moeten weerstaan … en dat doen … met jullie hart heel stevig verbonden aan JULLIE WAARHEID … want jullie WETEN dat de stille wateren en de schoonheid en de rust die jullie zullen gaan overspoelen … naar jullie onderweg zijn … door jullie heen … als jullie … voor jullie.
Laat je niet terneerslaan door de truc van iemand anders die jullie voor de gek wil houden … Zend die ziel Liefde … dat is ‘de truc’!
Ik weet het. Ik weet dat jullie gelijk hebben … Bedankt voor alles wat jullie geven. Bedankt voor alles wat jullie zijn. Ook al hoopte ik dat jullie zouden zeggen dat het geen hoax was, ik ben toch dankbaar voor de Waarheid, hoewel een beetje teleurgesteld … desalniettemin.
WEES DAT NIET! HET BESTE MOET NOG KOMEN.
Dan hoop ik echt dat het snel komt. Voor nu, tot ziens. In Liefde en dank. Xxx
****
Voetnoot:  Opmerking van Cobie - Zoals ik vandaag ook aan Lia (de vertaalster van Blossom op deze Blog) vertelde, had ik gisteren niet echt het "Jippiekajee" gevoel over de video, maar legde dat naast me neer. Daarnaast kreeg ik de bewuste video om de één of andere reden ook niet op de Blog gezet, en ben nu blij en dankbaar dat ik min of meer 'tegengewerkt' werd hierin. Ik had de video wel op Facebook gezet, en heb deze inmiddels verwijderd, want waarom een Hoax ondersteunen nietwaar? En … zoals wij Denk Met Je Harters inmiddels wel weten, zegt de bovenstaande zin het helemaal…. "Zend die ziel Liefde … dat is ‘de truc’"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten