donderdag, januari 08, 2015

Ascentie en Dieren - 8 Januari 2014 / Trish LeSage


“Ascentie en Dieren”
8 Januari 2014 / Trish LeSage
Ascentie naar het hogere bewustzijn is niet alleen beperkt tot mensen. Dieren ervaren ook ascentie.
Wij allemaal, of het nu mensen of dieren zijn, zijn hier op de Aarde om ons bewustzijn door ziellessen te evolueren. We worden in situaties geplaatst die specifiek pasklaar gemaakt zijn voor het onderwijzen van onze ziel. Wanneer we eenmaal onze lessen leren, en ons bewustzijn evolueert naar een hoger niveau, verhoogt onze energietrilling zich. Wanneer onze energietrilling eenmaal voldoende verhoogd is, transcenderen wij volledig de derde dimensie en ascenderen wij naar een hoger bewustzijn (naar een hogere dimensie).
Een goed voorbeeld van hoe dieren hun bewustzijn verhogen is wanneer een gedomesticeerde kat of hond diens voedsel, bed, speelgoed enzovoorts niet met andere katten en honden wil delen. Wanneer het uiteindelijk leert te delen, evolueert diens bewustzijn naar een hoger niveau.
Het leren van ziellessen en het evolueren naar een hoger niveau van bewustzijn is echter niet alleen maar gelimiteerd tot de gedomesticeerde dieren. Wilde dieren worden ook in situaties geplaatst die hen helpen om te leren en hun bewustzijn naar een hoger niveau te evolueren. Interessanterwijze, nadat ik iedere dag diverse uren doorgebracht heb in de natuur sinds Juli 2008, met wilde eenden, vele vogelsoorten, eekhoorntjes, wangzakeekhoorntjes, wilde konijnen en andere dieren, ontdekte ik dat de lessen die deze dieren leren zeer gelijkaardig zijn aan de lessen die wij mensen vaak leren of dat wij ervan zouden kunnen leren. 

Bijvoorbeeld, toen ik ermee begon om iedere nieuwe groep van wilde eenden te voeren, wilden zij gewoonlijk hun voedsel niet met elkaar delen. Zij zijn zeer territoriaal met betrekking tot hun voedsel. Uiteindelijk, leerden zij om hun voedsel met anderen te delen, en zij leerden zelfs om hun voedsel met andere diersoorten te delen. Het is voor mij niet ongewoon om een groep van wilde eenden te zien die ik voer en dat zij uiteindelijk in vrede eten aan de zijde van vogels, eekhoorntjes, wangzakeekhoorntjes, konijnen en zelfs wasberen en toebijtende schildpadden. Deze wilde dieren evolueren hun bewustzijn van dat van te wedijveren om voedsel naar dat van het te delen met anderen en in vrede te eten.
Niet alleen leren deze wilde dieren om hun voedsel te delen en aan elkanders zijde in vrede te eten, maar zij leren ook diversiteit door samen te eten. Zij wisselwerken op een dagelijkse basis met diersoorten waar zij waarschijnlijk anderszins in het wild niet mee omgegaan zouden zijn. Vandaar dat zij diversiteit leren, een waardevolle les die mensen ook leren wanneer zij met verschillende mensenrassen wisselwerken en wanneer zij wisselwerken met mensen van andere culturen.  
Dieren leren vaak ook lief te hebben terwijl zij op de Aarde geïncarneerd zijn. Mensen die gedomesticeerde dieren hebben ervaren niet alleen het geven van liefde aan hun harige vrienden, maar zij ervaren ook dat de liefde aanzienlijk beantwoord wordt door hun dierlijke metgezellen.
Op dezelfde wijze, leren zelfs wilde zwerfkatten om liefde te beantwoorden. Ik ontdekte dat dit het geval was toen ik een kat en haar zes baby's een paar jaar geleden van de straat redde. Katten zijn capabel om zich te ontwikkelen van wild te zijn naar gedomesticeerd te zijn als zij gevoed en aan hen liefde en aandacht gegeven wordt, en zij uiteindelijk de liefde beantwoorden wanneer zij eenmaal voorbij de angst evolueren.
Zelfs het wildleven evolueert voorbij de angst en leert liefde en affectie te accepteren. Ik heb dit ontdekt het geval te zijn toen sommige van de wilde eenden mij toestonden hen op hun ruggen te aaien terwijl zij eten wanneer ik een want of een zachte handschoen aan mijn hand doe. Zij behouden hun wilde instinct nog steeds als een beschermingsmechanisme zodat zij in staat zijn om in het wild te overleven, specifiek wanneer mensen, die zij niet kennen, dichtbij hen komen of wanneer roofdieren in de buurt zijn. Echter, zij leren welzeker om de liefde en de affectie van degene die hen voedt te accepteren. Toen vrienden van de familie een wild hert gered hadden, ontdekten zij ook dat wilde dieren leren om de liefde en affectie van mensen te accepteren. Het hert werd snel een familie huisdier en genoot er zelfs van om samen met de hond van de familie te spelen en te slapen.
Wij gezamenlijk, dieren en mensen, zijn aan het ascenderen naar het hogere bewustzijn. Wij zijn aan het ascenderen voorbij een plaats van competitie en angst naar een plaats van vreedzame co-existentie en liefde.

Vertaling: Cobie de Haan -http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Trish LeSage ©:  is a best selling author on Amazon and is a writer of magazine articles on Metaphysics, self-empowerment, spiritual awakening, ascension, and body-mind-spirit topics.  She is the author of four books:  "Meditations For Past Lives, Starseeds, Soul Mates and Beyond"; "Manifesting Success In Relationships, Career, and Business Via Numerology"; "Traveling To Parallel Universes"; and "How To Achieve Fifth Dimension Consciousness".  More information about her work is available on her website at http://www.beyond3dbooks.com 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten