donderdag, juli 31, 2014

Sandra Walter - Goddelijke Interventie: Alles Nieuw Creëren - 30 Juli 2014


Sandra Walter
Goddelijke Interventie: Alles Nieuw Creëren
30 Juli 2014
Zegeningen Geliefde Licht Stam,
Wat een schitterend einde aan de Juli energetica - Stimulerend, hart-openend, uitbreidend Licht. Onze volgende Kosmische Toegangspoort is 4-12 Augustus, hoe dan ook, IK BEN opgetogen voor het NU van dit Licht en wat het ons allemaal heeft te laten zien.
Het Pad Opruimen voor MEER
Mijn dierbare 2008 Mac, een afscheidsgeschenk van mijn laatste werkgever, reflecteerde mijn wens om het gloednieuwe te creëren en hield er afgelopen ZONdag mee op om van dienst te zijn. Zoals de Goddelijke Wil het zou willen hebben, gebeurde dit de dag na een diepe conversatie met een vriend toen ik meedeelde dat ik Augustus gefocust door wilde brengen op dit Nieuwe Licht en op alles dat het voor mij heeft te openbaren. De Nieuwe Maan manifestatie zei, *ZO ZIJ HET!* - Mac weg, niet meer creëren met het gereedschap dat mij zo genadig ondersteunde door deze overgang heen en in/naar het Nieuwe Licht. En een grote JA om de tijd te nemen om de krachten van Augustus te ervaren, welke ons voorbereiden op een volgende trigger-achtige energetische verschuiving in de eerste week van September (wat een prachtig Verjaardagsgeschenk!)
Terwijl mijn Goddelijke Team en ik de overvloed van een nieuwe computer manifesteerden, hetgeen de creatie in staat zal stellen van het gloednieuwe werk (zeer opwindend, daar meer over wanneer het juiste moment daar is), zijn mijn online gereedschappen tamelijk beperkt. Doelgericht en briljant.
Sommigen hebben de opmerking gemaakt aangaande de ontbinding van de Mac met de oude energie reactie van, "Het betekent dat spirit wil dat je er mee ophoudt*. (Pauzeer voor Hoger Rijk gelach …) Tegen hen zeg ik respectvol, "Oh Geliefde, We beginnen nog maar net op gang te komen!" Mijn Hogere niveaus laten mij zien dat het Nieuwe Licht krachtigere gereedschappen nodig heeft, een betere ruimte (Aho daarvoor, kom het maar brengen), en verder te reiken dan ooit in de komende maanden. Ik voel dat de nieuwe ontwakende vaardigheden in mij (lieve hemel geliefden, ik had een channeling gisterenavond welke 12 stemmen in één keer bevatte, en op de één of andere manier begreep ik alle 12 tegelijkertijd) nieuwe creatieve platformen nodig zijn.

Steve Beckow"- De Tegenstribbelenden worden in Vrijheid Gesteld door van Hen te Houden & Galactisch Advies aangaande het Werken met het Reval Geld


Steve Beckow
De Tegenstribbelenden worden in Vrijheid Gesteld door van Hen te Houden
29 Juli 2014
Ik zou graag terug willen keren naar de commentaren van een bron die ik de Galactische Groep noem aangaande de Reval, de Illuminatie, enzovoorts, omdat ik hun gezichtspunt zeer behulpzaam, zelden gehoord enz. vond.
Ik handhaaf de anonimiteit van de groep omdat het kanaal, die goed bekend is (niet Linda Dillon), geen doelwit van de Illuminati wil worden.
De Reval is een onderdeel van de Ascentie, en de Galactische Groep zegt: "Het zal er een deel van zijn. Het zal de opstart zijn, zogezegd."
De Groep observeert dat vele Lichtwerkers aan de rand van armoede leven. En "Leven op de rand van overleving is een welkomstmat voor de duisternis."
In de huidige tijd, "Daar is zo een grote angst van overleving op de planeet - met goede reden. En de hoop is dus dat deze angst van overleving losgelaten kan worden. Geld is iets dat mensen kan toestaan om die duisternis voor eens en voor altijd los te laten."
De duisternis kan het Licht niet zien. Zij kunnen niet in/naar de hogere frequenties doordringen. Wanneer wij de hogere frequenties bereiken, zoals dat zich momenteel voordoet met de Tsunami van Liefde, en zij doen dat niet, zegt de groep, "Deze gelden kunnen vrijgegeven worden aan diegenen die het voor Gaia en het voor Liefde en Licht zullen gebruiken, maar diegenen die resoneren met de duisternis, met macht-over anderen zullen niet in staat zijn om dat moment van Nu gewaar te worden."
Het is, "Niet dat de Reval nu niet aan het gebeuren is. Er is een werkelijkheidsfrequentie waarin het gebeurt," zeggen zij.
De Illuminatie gelooft dat zij winst zullen halen uit hun aankoop van de valuta. De groep vertelt ons:
"De Illuminatie is zich goed bewust van de gelden en zij hebben het plan om het tegen te houden, maar zij hebben ook het plan om enorme grote hoeveelheden te kopen aldus zij er het meeste van krijgen, maar dat is op een zeer lage frequentie omdat dat de frequentie van controle en duisternis is."

woensdag, juli 30, 2014

De Schepper - 30 Juli 2014


Een Schrijven van de Schepper
 "Liefde is Constant"
30 Juli 2014 - Jennifer Farley

Er is niets permanent aangaande jullie Aardse vlak bestaan. Diens veranderlijke energie verschuift en verandert, herhaalt nooit hetzelfde patroon. Echter, er IS één constante; Mijn Liefde voor jullie is nooit-eindigend, verandert nooit en is altijd bij jullie. Wanneer je het gevoel hebt dat je alle geloof in alles verloren bent, herinner je dan dat Het Universum altijd daar is en jou ondersteund en diens adoratie van jou fluistert!
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Sandra Walter - Een Aantekening Aangaande Openbarende Energieën - 28 Juli 2014


Sandra Walter
Een Aantekening Aangaande Openbarende Energieën
28 Juli 2014
Zegeningen Geliefde Licht Stam,
De toegangspoort van het weekeinde was krachtig. Merk de Pijnappel opwaarderingen en het opnieuw instellen van de meridianen op ( een sterke circulerende energie binnenin je lichaam en velden, als in tegenstelling tot het tintelen en de golven) Velen van ons krijgen deze Zomer de herijkingen, het maakt deel uit van de Gechristende DNA sjabloon activering binnenin belangrijke punten op de Aarde rasters.
Wij zijn ons aan het uitlijnen met onze nieuwe, ware zelven, en het zal niet in één nacht tijd gebeuren - het zal verscheidene sluier-optillende sessies nemen voordat wij dit nieuwe niveau van waarheid kunnen belichamen. Net toen je het gevoel had dat je een gloednieuw niveau aangenomen had, presenteert een andere openbaring zich. Het kan zenuwslopend zijn ~ zelfzorg en geduld helpen tijdens deze transformationele passage.
Laat de persoonlijke openbaringen ontvouwen, volledige duidelijkheid aangaande het voorwaarts gaande momentum zal niet arriveren totdat de persoonlijke uitlijningen zich gestabiliseerd hebben. Het is een passage om met het lichaam en de energie waar te nemen en aanwezig te zijn. Te proberen om voorwaarts te duwen met ideeën die gefundeerd zijn in de oude energie, oude licht aannames makend over wat er aan het gebeuren is, of na te denken over onze persoonlijke evolutie kan verontrusting of verwarring veroorzaken. Als duidelijkheid aan jou ontkomt, ben oké met het niet weten totdat het nieuwe licht openbaart wat er zich voor jou ontvouwt.

Jeshua - Neem Mijn Hand en Wij Steken de Drempel Over - 24 Juli 2014 / Yael en Doug Powell


Jeshua
Neem Mijn Hand en Wij Steken de Drempel Over
24 Juli 2014 / Yael en Doug Powell
Mijn geliefde vrienden, laat los als je Mijn hand neemt en met Mij over de drempel en uit de wereld vandaan loopt, terwijl je het rijk van het hart binnengaat en beseft dat je zuivere Liefde bent. Laat alles los dat je geloofd hebt dat je anders dan God bent.
Wanneer Ik zeg dat je de drempel overgestoken bent, bedoel ik dat de tijd van de dualiteit gedaan is. Dat de mensheid massaal de beslissing gemaakt heeft om te herinneren en nu is niets anders mogelijk. Dus vanaf dit punt wat duidelijk is, is het zuivere licht van onbegrensd bewustzijn en de majesteitelijke Liefde dat de waarheid is van dit bestaan dat wij delen.
Weldra zal iedere illusie verdwenen zijn. Iedere identiteit die gebaseerd was op angst, wat voor gewaarwordingen dan ook van het afgescheiden zijn van de Ene - dit ene leven, deze zuivere Liefde, deze glorie die het leven omhelst en niet anders kan doen. Het is een grote ommekeer - een schitterende ommekeer ongeëvenaard in de gehele kosmos, dat een bewustzijn dat zover weg de andere kant op zou kunnen gaan dat het kon geloven dat het God niet was, om zou kunnen keren en de waarheid zou kunnen omhelzen. Herinner de Liefde - zeg ja. Dit is wat er zich voorgedaan heeft. En nu is het enige dat overgebleven is om gedaan te worden het laten vallen van de valse identiteiten van de droom van afscheiding.
Diep in je kern heb jij je altijd herinnerd dat Liefde jouw ware natuur is. Dat er echt niets anders is en dat deze Liefde universeel is. Dat is het leven dat ieder hart laat slaan. Het is het bewustzijn dat iedere beslissing maakt. Het is de beweging van het leven richting het grotere leven, Liefde richting immer-grotere Liefde. Het is de uitbreiding van het Universum, de ontwaking van de Schepper en het is wat hier als de mensheid leeft.
En nu wordt dit besef volledig bewust. Dit is een opwindende tijd. En Ik Ben hier niet om de weg te leiden, maar om jullie terug naar jullie eigen grote waarheid te wijzen en om jullie te helpen beseffen dat jullie iedere beweging, jullie iedere ademteug, jullie iedere hartslag het leven van God is dat hier als jij geleefd wordt. Daar is alleen één leven en het is Echt en schitterend.
Jullie zullen nu snel ontdekken dat dit grote, grote hart dat is wat in jullie leeft. Dat als je beweegt, het waarlijk God is die beweegt. En als je Liefhebt het God is waarvan gehouden wordt. En zoals je leeft is het een onbevreesde en volledige omhelzing van het leven dat zuivere extase is, totaal opwindend en absoluut nooit eindigend.  

dinsdag, juli 29, 2014

Aartsengel Zadkiel - Je Energetische Kanalen Uitbreiden - Augustus 2014 / Linda RobinsonAartsengel Zadkiel
“Je Energetische Kanalen Uitbreiden"
Augustus 2014 / Linda Robinson


Gegroet Geliefden,
Dit is Aartsengel Zadkiel samen met Lady Amethyst van de Zevende Straal van Transformatie en Manifestatie, en wij begroeten jullie in Liefde en Licht. Wij worden vergezeld door Sananda (Yeshua) om het uitbreiden van jullie energetische kanalen te bespreken.
In onze laatste boodschap aan jullie, bespraken wij het zuiver houden van jullie energetische kanalen door het uitoefenen van geen-oordeel en vergiffenis. Het is belangrijk om door te gaan met deze uitoefeningen op een doorgaande basis om de weg voor te bereiden voor de uitbreiding van jullie energetische kanalen.
In deze boodschap zouden wij graag enige manieren willen bespreken om jullie energetische kanalen uit te breiden. Deze uitbreiding zal jullie toestaan om informatie vanuit de hogere dimensies te ontvangen en om af te stemmen op de toenemende hogere concepten.
Het handhaven van een positieve houding zal een groot pluspunt zijn bij de voorbereiding van het uitbreiden van jullie energetische kanalen. Wanneer je een positieve houding hebt, ben je ontspannen en open voor uitbreiding.
Om dit te illustreren, denk na over hoe jij je voelt wanneer je gelukkig en betrokken bent bij iets plezierigs. Je mag opmerken dat jouw spieren ontspannen zijn en dat jouw geest open is voor nieuwe mogelijkheden. Breng dit nu in tegenstelling met na te denken over hoe jij je voelt wanneer je bezorgd of overstuur bent. Jouw spieren zullen waarschijnlijk gespannen en samengetrokken worden, en jouw geest mag gefocust zijn op het handhaven van de status-quo. Je bent minder waarschijnlijk in een modus om hoger niveau informatie te ontvangen omdat jouw energetische kanalen zich versmald hebben. Nu, ga terug met het focussen op iets positiefs. Voel jouw spieren ontspannen en jouw geest meer open worden. Dit staat jou toe het belang te beseffen van het focussen op manieren om jouw energetische kanalen open en gereed voor uitbreiding te houden.

zondag, juli 27, 2014

Een Uur met een Engel - De Goddelijke Moeder - 22 Juli 2014


Een Uur met een Engel - 22 Juli 2014
De Goddelijke Moeder
"Jullie zijn in een Kritieke Samenloop van Omstandigheden"
Suzanne Maresca: Hallo, en welkom bij Een Uur Met een Engel, met Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Nieuwe Jij: Tevoorschijn komend in de Luister van het Hartbewustzijn van de Mensheid". Zich bij haar aansluitend is Steve Beckow, oprichter van het "Gouden Tijdperk van Gaia" en auteur van "Het Opbouwen van Nova Aarde: richting een Wereld die voor Iedereen Werkt".
Ik ben Suzanne Maresca, die Graham Dewyea vervangt, en wij zullen vandaag wederom begenadigd worden met de aanwezigheid van de Goddelijke Moeder. Aldus geef ik het hiermee aan jou over, Steve.
Steve Beckow: Heel veel dank, Suzanne. Weet je, de luisteraars zullen zich herinneren dat de Goddelijke Moeder gezegd heeft dat zij terug wilde keren en meer te vertellen had. Ik kijk daar naar uit.
En, Linda, ik weet dat het moeilijk voor jou is om te spreken voorafgaand aan het channelen van zo een krachtige energie als van de Goddelijke Moeder, maar we zullen vandaag kernkwesties bespreken, en ik vroeg me af als je zou willen, of zou kunnen, om een woordje binnen te brengen over jouw ervaring van de kernkwesties van de mensen, door de lezingen die je geeft of het teamwerk dat je doet? 
Linda Dillon: Ja. Ik denk zo nu en dan dat het belangrijk voor ons is - en ik bedoel welzeker ons alle drie - om te spreken vanuit ons menselijke perspectief, vanuit ons Ascentie-in-voortgang perspectief, over wat er gaande is op de planeet en hoe wij ons voelen, en niet alleen in de mega-betekenis, maar ook in de van-dichtbij-en-persoonlijke betekenis.
En één van de dingen die ik zeker opgemerkt heb, ja, bij het teamwerk dat ik doe, in de mensen waar ik mee spreek, in de opmerkingen die ik ontvang, is dat de mensen echt hun kernkwesties hebben - waar de Raad vaak naar refereert als belangrijke motivatoren - die naar boven voor het grijpen komen. En in feite was ik vanochtend aan het werk met de nieuwsbrief voor de Raad van Liefde en adresseerde precies deze kwestie. Maar ik denk dat het belangrijk is dat we erover spreken, en Steve en Suzy, alsjeblieft, voel je vrij om in te vallen.  
Nu, wat ik zie - en het is specifiek waar voor Lichtwerkers, Wegwijzers - weet je, als je aan ons denkt als zijnde de eerste golf, de mensen over wie onze Goddelijke Moeder vorige week, de vorige show, sprak - ik ben in en uit de tijd! - maar dat zij sprak over die groep die misschien uitgeput en te vermoeid om te strijden is.
En wat ik zie is dat onze kernkwestie, het ding dat voor velen van ons betekend heeft de op leven-of-dood overleving, het ding is waar me mee geconfronteerd worden. En het is niet slechts recht voor ons en confronteert ons goedmoedig of subtiel, we worden ermee om de oren geslagen, bam, bam, bam.  
En een ieder van ons, ik ben er zeker van, heeft er een idee van wat onze kernkwestie of onze belangrijke motivator is. Het is die kwestie die we vergelijken waarbij we ons in het verleden voelden, als we te ver gaan, dan wil ik dat ik dood ga, en ga ik waarschijnlijk uitchecken.
En dus kan het verraad zijn, het kan wanhoop zijn, het kan verlating zijn, angst om te falen, angst voor succes. Het zijn deze basis, basis kwesties. En dus wat er gaande is - en ik ben er zeker van dat jullie beide iets bij te dragen hebben, en ik weet dat dit gaat resoneren met onze luisteraars vanavond - is dat wij geconfronteerd worden met de ware kwestie waarvan wij denken dat dat het ergste is.

zaterdag, juli 26, 2014

De Schepper - 25 Juli 2014


Een Schrijven van de Schepper
 "Het is Tijd om Op te Houden met Je te Verbergen"
25 Juli 2014 - Jennifer Farley
GirlHiding
Het is tijd, mijn geliefd kind, om te beginnen jouw angsten te onderzoeken. Hoe vaak ben je voor hen weggerend; je verbergend achter een masker, met een veel te snelle hartslag, hopend dat zij je niet zouden vinden? Op de één of andere manier, en werkelijk door de ware aard van angst, spelen zij het altijd klaar om jou met doorslaggevende precisie te vinden.
In plaats van voor hen weg te rennen, draai je om en kom hen met opgeheven hoofd onder ogen. Doe je bent om jezelf emotioneel te ontkoppelen, kijk naar hen voor wat zij werkelijk zijn en stel jezelf deze vragen:
Wat triggert dit in mij? Waarom? Als ik deze angst loslaat, wat zal er dan gebeuren? Als ik het houd, wat zal er dan gebeuren? Sta Het Universum toe jou bij het proces van het te onderzoeken te helpen, ervan houdend en het erend voor het jou in veiligheid te houden. Je hebt niets te verliezen, en alles te winnen, behalve de angst welke jou gelijkblijvend en bevroren hield in diens greep. Bevrijd jezelf en groei!
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

vrijdag, juli 25, 2014

St. Germaine vraagt Ons om Ons Opnieuw te Verplichten aan het Plan van de Goddelijke Moeder


St. Germaine vraagt Ons om Ons Opnieuw te Verplichten aan het Plan van de Goddelijke Moeder
19 Juli 2014 / Linda Dillon
Groeten, Ik Ben St. Germaine. Ja ik weet het, er waren velen van ons die in de rij stonden, want Aartsengel Gabrielle wenste om haar groeten en haar uitnodiging naar jullie te sturen om jullie aan te sluiten bij de hoogste rijken. En natuurlijk, de Moeder gaat ook verder met haar besprekingen met jullie. Maar iedereen heeft gebogen, wel op z'n minst achterover geleund, en mij het privilege toegestaan om vandaag naar voren te treden.
Dus, begroet ik jullie als broeder, als vriend, ja als de Opzichter van de Violette Vlam en de IK BEN Aanwezigheid, als leraar, als mentor, en als steward en als verzorger, niet slechts van de Violette Vlam en niet slecht van de IK BEN Aanwezigheid, maar ook als leraar en mentor en steward van een ieder van jullie. Waarom denken jullie dat ik niet op de Aarde ben?
Ik maak altijd licht en zeg dat ik nooit de bedoeling heb om naar de Aarde terug te keren maar een onderdeel daarvan dierbare harten, is dat ik naar jullie neig/voor jullie zorg. Ja, daar zijn velen van ons die vreugdevol deze rol van steward en mentor op zich genomen hebben, een vorm van bescherming, nee nooit om jullie beschermengelen en jullie geliefde gidsen te vervangen, maar toch een vorm van bescherming om over jullie te waken, specifiek in jullie rol als stewards … ja jullie zijn als wegwijzers, als leraren, als kanalen, als genezers, als pilaren, als poortopzichters van deze miraculeuze ontvouwing van het plan van de Moeder.
En het is, kan ik zeggen, efficiënter op zoveel manieren voor mij om aan deze zijde te zijn om mijn werk met jullie te doen; net zoals Sanat Kumara dat is, die wij graag zouden willen dat jullie oproepen 'Sanat Kumara' en Heer Maitreya, en Jezus Sananda, wij allemaal, de Magdalena, St. Teresa, St. Catherine, St. Bernadette, St. Franciscus, ook bekend als Frank. Daar zijn zovelen van ons in aanwezigheid voor jullie en bij jullie in deze tijd.
Daar zijn punten van samenvloeiing, niet alleen in waar jullie aan denken als jullie tijd en ruimte spectrum, maar ook op jullie raster, jullie etherische raster, jullie fysieke raster, het raster van Gaia, het raster van het Universum, en dan zijn er onderdelen … als je aan het plan van de Moeder denkt … die referentiepunten hebben waar er een samenkomst van energie is, goddelijke energieën, mijn geliefden, en ook menselijke energieën.

Steve Beckow - Een Kwestie van Timing of Frequentie? - 25 Juli 2014


Steve Beckow
Een Kwestie van Timing of Frequentie?
25 Juli 2014
Wanneer ik tijd heb zal ik enige van de inzichten meedelen van het anonieme Kanaal en zijn Galactische Bron (niet vertaald), maar het is zo druk dat ik er niet zeker van ben wanneer dat zal zijn.  
Ik ben er zeker van dat het een monade of groepziel was waar ik mee sprak. Zij refereerden in meervouw naar zichzelf.
Maar ik zou graag willen rapporteren over de impact dat dit interview op mij had.
Ik denk voor de eerste keer dat ik eindelijk snapte dat ik de verkeerde criteria gebruikt heb, de verkeerde bril, om te kijken naar alles dat er in de wereld vandaag de dag gebeurt. Ik snap het echt.
Ik bleef erop staan om de dingen als een kwestie van timing te zien. En dat is het niet.
De Galactische Groep waar ik mee sprak - als ik hen zo mag noemen - zeiden vaak genoeg "nee" tegen mij, dat ik begreep dat ik de zaken niet accuraat bekeek.
De Galactics ervaren geen tijd. Zij leven in een Nu moment waar ik niet in leef. Hoewel ik het tijdloze een paar keer in mijn leven ervaren heb, herinner ik me de details niet.
Zij maken hun beslissingen en gaan door met hun werk gebaseerd op beschouwingen van frequentie, geen tijd.

donderdag, juli 24, 2014

Verdraagzaamheid - 24 Juli 2014 / Jamye Price


De Wekelijkse Licht Explosie
"Verdraagzaamheid"
24 Juli 2014 / Jamye Price
Verdraagzaamheid is geduld, uithoudingsvermogen, een overeenkomst of schuld toestaan om opnieuw bewerkt of vergeven te worden. Het kwam eerst door als een LichtExplosie onderwerp in december van 2012. Ik wist niet wat het betekende, en hoewel ik als een bewust kanaal toegang kan krijgen tot woorden die ik niet ken is, over het algemeen, mijn vocabulaire waar mijn gidsen mee moeten werken. Ik zocht het woord op en was opgetogen over hoe de LichtExplosie verder zou gaan. Hier zijn we weer op een prachtig overhellend punt van Verdraagzaamheid. Wat heeft jouw Verdraagzaamheid in jouw leven nodig? Jij? Ben je geduldig met jezelf, daardoor de Beweging van Gratie toestaand om opnieuw te vormen? Is er iemand anders in jouw leven die voordeel zou kunnen hebben van de ondersteuning van jouw Liefdevolle staren, hen de Verdraagzaamheid toestaand om hun hart jegens het Leven te openen? Is er een situatie in de wereld dat jouw Verdraagzaamheid zou kunnen gebruiken om de kwaadheid en frustratie los te laten en jouw hart te openen voor de stroom van verandering? Jouw focus is krachtig. Jouw Verdraagzaamheid geeft een evenwichtige houding in de eeuwigdurende beweging van het leven.
In december van 2012, ging ik naar een grote Kryon bijeenkomst in Maui voor de zonnewende. Ik zag twee prachtige Lichtwerkers daar, Charlene en Wendy, die een schitterend verhaal hadden over de "Bomen van Verdraagzaamheid". Voorafgaand aan het evenement, reden Charlene en Wendy in Maui en waren overdonderd en vol ontzag toen zij de ongebruikelijke regenboog-geschorste eucalyptus bomen zagen. Zij zetten de auto aan de kant van de weg om het nauwkeuriger te bekijken. Charlene zei, "Ik vraag me af wat zij zijn," en Wendy hoorde onmiddellijk en duidelijk, "Wij zijn de Bomen van Verdraagzaamheid." Charlene had de LichtExplosie van die week gelezen, maar Wendy had dat niet. Zoals ik, kende zij niet echt de volle definitie van Verdraagzaamheid voorafgaand aan het helderhoren van de woorden. Het was een grote bevestiging van de tijd van verandering waar wij op inscheepten (ha ha!) met de ommekeer van de zonnewende in 2012. Veel van 2013 vereiste geduld en vergiffenis! ;o) Waarom komt dit nu terug? 2013 was een jaar van uitgebreid loslaten, maar 2014 is een jaar van het opbouwen van persoonlijke bekrachtiging. Verdraagzaamheid, zoals de kracht en de schoonheid van de regenboog eucalyptusboom, vereist een gratie met het tempo van het Leven en een vertrouwen met de veranderingen van het Leven. Je hebt beide, je hoeft hen louter te voeden in/naar consistent groter bewijs voor jezelf.

maandag, juli 21, 2014

De Arcturiaanse Groep - Het is Tijd om Je Eigen Goddelijke Kracht Op te Eisen - 20 Juli 2014


De Arcturiaanse Groep
"Het is Tijd om Je Eigen Goddelijke Kracht Op te Eisen"
20 Juli 2014 / Marilyn Rafaelle
Vandaag spreken wij tegen jullie over Ascentie. Jullie beginnen nu de resultaten te zien van de hogere dimensionale energieën die het wereldbewustzijn binnen gutsen, en de oorzaak zijn van de ontbinding van vele oude paradigma's en het binnenbrengen van een ontvankelijkheid voor de waarheid en er moet nog steeds veel komen. Tot nu toe, is Ascentie het verafgelegen doel geweest van honderden van individuele levensspannen aan ervaring en het verwerven van kennis, om uiteindelijk alleen begrepen te worden na het sterven met de hulp van je Gidsen. Echter, in deze tijd -- NU, verschuift en verhoogt de planetaire frequentie door de aanwezigheid van zoveel verlichte wezens op de Aarde in deze tijd. Er zijn velen van andere planeten hier in het menselijke lichaam, om eenvoudig hun licht aan het proces toe te voegen. Het hogere dimensionale Licht van velen terwijl zij nog steeds in het fysieke lichaam zijn. Diegenen van jullie die de Arcturiaanse boodschappen lezen en ermee resoneren, kunnen ervan verzekerd zijn dat jullie ervoor kozen om hier te zijn in deze krachtige tijd om hier deel van uit te maken.
Ascentie is de reden dat zovelen worstelen met moeilijke ervaringen. Om in/naar de hogere dimensionale energie te verschuiven, moet er eerst een opruiming zijn van de lagere resonerende energieën die nog steeds vastgehouden worden in het cellulaire geheugen -- deze energieën kunnen niet met je meegedragen worden in/naar het hogere. Deze energieën blijven gewoonlijk sluimerend zolang als een individu comfortabel is en alles goed lijkt te gaan -- aldus mogen enige krachtige "oproepen om te ontwaken" nodig zijn om hen uit de zelfgenoegzaamheid vandaan te schokken. "Negatieve" ervaringen zijn geen signalen van mislukking voor de spirituele student, maar in plaats daarvan zijn zij indicaties van een spirituele gereedheid om dieper te gaan. Hoewel niet alle energieën die losgelaten moeten worden negatief zijn, soms is het een krachtige verbinding met iemand die gedurende de tijd aldus wederzijds afhankelijk geworden is met betrekking tot het terughouden van de student. Omdat dit zo een belangrijke tijd op de Aarde is, kozen de meesten van jullie geboorte families die zouden dienen om diep begraven kwesties te activeren, hen naar een bewust niveau brengend waar zij uiteindelijk opgelost en losgelaten zouden kunnen worden.
Door een eerlijk onderzoek van alle ervaringen, het goede alsook het slechte, zal je tot het begrip komen dat veel van wat je geaccepteerd hebt als de manier waarop de dingen "gedaan moeten worden, moeten verschijnen, moeten werken" om voor hen correct te zijn, in plaats daarvan eenvoudig concepten zijn, velen van welke geaccepteerd werden in andere levenspannen en  in/naar dit leven gedragen werden. Iedereen heeft een andere levenservaring en dus zal ieders opruimingservaring anders zijn.

Aartsengel Michael - GELOOF IN HET GOEDE! - 21 juli 2014 / Rita Pulmans


Aartsengel Michael
"GELOOF IN HET GOEDE!"
Blijf Geloven in de Grote Kracht van de Liefde!
21 juli 2014 / Rita Pulmans 
Beantwoording van een Vraag aangaande het Ontvangen Visioen door  AmmaBenDevi, van Vader/Moeder God op 19 Juli 2014

Persoon: Ik begrijp hier niets van, dat zielen besluiten zich op te offeren om kwaad te bestrijden (voor hun geboorte en onwetend in het leven) dat geloof ik wel, maar dat daarmee de situatie ten goede keert, nee. En dat het duister met hun eigen staart v/d Aarde zijn gezwiept. Misschien kan iemand me overtuigen?

Aartsengel Michael: Geliefde harten, ik Aartsengel Michael wil jullie hier van antwoord dienen. Niet om jullie te willen overtuigen, neen.
Wel om te durven kijken dat in deze"eindtijden" of zeg ik Aartsengel Michael, "nieuwe tijden", want dat zijn ze, zaken gebeuren die zoals jullie zouden zeggen "Niet door de beugel kunnen".
Dit gezegde; "Niet door de beugel kunnen" haal ik hier even aan als voorbeeld.
In vroegere tijden was het zogenaamd gebruikelijk, (volgens jullie overgeleverde woorden) dat kleine honden toegestaan werden binnen de stadsmuren, als ze door "de ijzeren beugel gehaald"  konden worden. Grotere honden die "harder konden bijten", zeg maar, en niet door de beugel konden moesten buiten de stadsmuren gehouden worden, dit als veiligheid.
Waarom haal ik AEM deze gegevens aan geliefden. Om jullie duidelijk te maken dat grote honden die bijten wél door de beugel zijn gehaald. Jullie hebben dit toegestaan geliefde zielen.
De kwade krachten hebben zodoende de mensheid gebruikt om dit boosaardige gegeven met het vliegtuig te laten gebeuren. De mensheid heeft zich laten "bijten" door "de grote kwaadaardige hond", zeg maar. Doch jullie hebben "de kwade hond" zelf binnen gehaald, binnen jullie "stadsmuren".
Wat bedoel ik AEM hier nu mee te zeggen, geliefde harten.

Gigantische Anomalie / UFO Boven de Noordpool van de Zon - 21 Juli 2014


Gigantische Anomalie / UFO Boven de Noordpool van de Zon - 21 Juli 2014

zondag, juli 20, 2014

Aartsengel Michael - Boodschap van Vader/Moeder God - 19 Juli 2014


Aartsengel Michael
Boodschap van Vader/Moeder God
19 Juli 2014
Geliefde lezers,
De volgende boodschap van Vader/Moeder God via Aartsengel Michael via AmmaBenDevi, werd op wonderbaarlijke wijze doorgegeven na de vraagstelling van enkele personen, die om meer duidelijkheid vroegen aangaande het vliegtuig van Maleisia-Airlines, dat onlangs neergehaald werd. De vraag rees of deze boodschap geplaatst moest worden, maar het is een dermate verheffende boodschap dat deze niet verzwegen dient te worden. Het medium die deze boodschap mocht ontvangen, ontvangt normaal gesproken de boodschappen als tekst (horen en spreken) met heel soms een begeleidend beeld. Deze boodschap werd volledig in beelden (visioen) doorgegeven door de Goddelijke Wereld, door God / Alles Wat is of hoe je deze energie ook wenst te noemen. Met de hoogste achting voor alle betrokkenen volgt hier de channeling over dit voorval.
***
Vragenstellers:
Geliefde Aartsengel Michael,
Wij hebben een vraag over het vliegtuig wat is neergehaald van Maleisia-Airlines. Mogen wij daar meer over vernemen? Mogen wij het hoe, het waarom, en evt. wie dit heeft verricht weten?
AmmaBenDevi:
Ik zie Aartsengel Michael voor mij.
Ik zie AEM zich nu omdraaien en Hij gaat met de Goddelijke Wereld in beraadslaging, over deze vraagstelling. Over welke informatie bekend mag worden.
Nu draait Aartsengel Michael zich naar mij om, en gaat achter een soort tafel zitten. Ik zie een heel groot boek voor Hem neerliggen. AEM schrijft nu met een gouden pen met een gouden veer bovenaan, in het boek.
"Dit is het Boek Des Levens." hoor ik.
Aartsengel Michael schrijft ijverig in het Boek Des Levens.
AEM legt de pen neer, Hij kijkt me aan en zegt; "Geliefd hart, geliefde ziel van het Licht, aanschouw......."

Sandra Walter - De Goddelijke Herijkingen - 19 Juli 2014


Sandra Walter
De Goddelijke Herijkingen
19 Juli 2014

Zegeningen Geliefde Licht Stam,
Jullie mogen opgemerkt hebben dat enige belangrijke veranderingen zich voorgedaan hebben tijdens de laatste paar Toegangspoorten in jullie persoonlijke reis. Alles is zo heel anders dan onze oude ervaring, en ik hoop dat de laatste paar artikelen geholpen hebben met het begrip van het lineaire aspect van deze ontvouwingen. Terwijl het ontworpen is om diepe persoonlijke aspecten van jouw expressie hier te ontsluieren, zijn er enige overeenkomsten geweest die het oude comfort verstrekt van Ja, ik ook tijdens deze fase van ons proces.
Sommigen van jullie mogen fysieke herijkingen ervaren hebben tijdens deze openbaringspoorten, wat gedurende een paar maanden door zal gaan. Deze zijn kansen om welwillend, bewust gewaar te worden wat het ware pad, het ware doel van jouw persoonlijke expressie is, en in veel gevallen jouw ware Multidimensionale Zelf.
Het neemt een bewuste verbintenis om de beweging naar het Nieuwe Zelf te ervaren. Het is nieuw, en IK BEN er zeker van dat velen van jullie deze sequenties van Alles is veranderd, IK BEN nu een ander persoon hebben. Het lijkt vooruit te gaan met iedere toegangspoort. Ben zeker om terdege te integreren; het is jouw vrije wil keuze om automatisch terug te vallen op het oude Zelf gedrag uit angst of gewoonte.
De Drie Dagen in de Grot Scenario
In mijn persoonlijke reis, had ik drie zeer intense dagen op de berg tijdens de laatste toegangspoort. Ik kon me nauwelijks bewegen. Wat deze aanpassingen anders maakt dan de pijnlijke dagen van het verleden is dat zij zich voordoen binnenin een sluier-optillend scenario. Gedurende drie dagen lag ik in mijn schermtent op de berg, hetgeen voorzag in een volledig panorama van het woud, de hemel, dieren en de activiteit rondom mij heen. Fysiek, voelde het aan alsof mijn zenuwen uitgestrekt werden, mijn beenderen en gewrichten waren vreselijk pijnlijk.  

zaterdag, juli 19, 2014

Dringend Bericht van Aartsengel Michael - 18 Juli 2014 / Rita Pulmans


Dringend Bericht van Aartsengel Michael 
18 Juli 2014 / Rita Pulmans


Wij de goddelijke wereld vragen u om uw gebed en meditatie!
De Rama Zonnemeditatie (zie link hieronder) is een zeer krachtig liefdes-wapen om alles in het Licht, uw Licht te plaatsen.
Zend, straal deze krachtige straal, uw LiefdesLicht naar de slachtoffers van de Maleisia- Airlines-vlucht via uw intense Liefde.
Het is een zeer krachtige begeleiding voor de zielen die zijn overgegaan.
Richt daarom dit Licht en uw Liefde naar de slachtoffers van de Maleisia- Airlines-vlucht, alsook naar alle getroffen personen, familie, vrienden en hun geliefden.
Straal uw liefdeslicht naar het getroffen gebied, alsook naar de leiders van de betrokken landen.
Je kunt ook veelvuldig gebruik maken van het Violette Licht van St.Germain.
Je kunt ook je eigen methode van meditatie gebruiken.
 
Straal geliefden! Straal!
Uw hulp is meer dan welkom.
 
Aartsengel Michael 


Rita Pulmans ©

vrijdag, juli 18, 2014

De Schepper - 18 Juli 2014


Een Schrijven van de Schepper
 "Geef aan Jezelf"
18 Juli 2014 - Jennifer Farley 
Houd van mij, keur mij goed, voed mij en mijn ego, maak mij sterker, veiliger en zekerder. Deze zijn verklaringen die je tegen anderen maakt maar, zelden tegen jezelf maakt. Als je binnenin kijkt en deze dingen eerst aan jezelf geeft, valt de rest op diens plaats. Vraag niet iets van iemand dat je niet bereid bent om aan jezelf te geven.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

"Standvastigheid" - 17 Juli 2014 / Jamye Price


De Wekelijkse Licht Explosie
"Standvastigheid"
17 Juli 2014 / Jamye Price
Wij zijn in een grootse tijd waarin veel verandering beschikbaar is. Ascentie is louter een snelle evolutie en het is een natuurlijk onderdeel van het leven. Lichtwerkers zijn de voorlopers van het implementeren van innerlijke verandering, of verandering binnenin het subtiele rijk van Zelf; hetgeen op diens beurt een nieuwe, nieuwe, NIEUWE vorm creëert, niet slechts een nieuwe façade aangaande het oude pakket. Terwijl je van binnenuit verandert, beïnvloed je de trilling die vormgeeft, en in het begin onzichtbaar is. Je kunt jouw subtiele verschuiving afmeten aan jouw subtiele ervaringen van emoties en gedachten. Terwijl je voelt en denkt, vibreer je informatie in/naar het gebied van de reactie dat het Leven voor jou is. Als je jouw Standvastigheid van vrede/vreedzaamheid, bekwaamheid, verbazing, opgetogenheid, geduld en vertrouwen handhaaft; sta jij jouw creatie de wijd open ruimte naar de vorm toe. Jouw Standvastigheid van focus bepaald jouw vorm en het tempo waarmee het gemanifesteerd wordt.

donderdag, juli 17, 2014

Aartsengel Michael - "Rama-Zonnemeditatie" - 13 Juli 2014 / Rita Pulmans


Aartsengel Michael 

"Rama-Zonnemeditatie" 

13 Juli 2014 /  Rita Pulmans

 
"Ik Aartsengel Michael wens jullie de Rama-Zonnemeditatie te instrueren, zodat jullie Kinderen van de Zon, dagelijks tijdens jullie meditatie contact kunnen opnemen met jullie thuisland de Zon."
 

De Gayatri: Hindoegebed tot de verborgen Zon.
O gij gouden Zon, met de meest uitmuntende pracht, verlicht ons hart en vul onze geest, zodat we, in herkenning van onze eenheid met de Goddelijkheid die het hart van het Universum is, het pad voor onze voeten kunnen zien, en het pad gaan naar die doelen van perfectie, gestimuleerd door uw eigen schitterende licht. 

De Oude Egyptenaren begonnen hun dag met een gebed tot de opkomende Zon:
Hulde aan u, O Ra (de Zon), bij uw grote opkomen!
Kom op! Schijn! De hemelen worden opzij gerold!
U bent de Koning der Goden, u bent de Alomvattende,
Van u komen we voort, in u zijn we vergoddelijkt.  

Rita: Geliefde Michael, geliefde ZonneEngel, 

Ik heb het gevoel dat ik van jou een mooie zonneboodschap/meditatie mag ontvangen klopt dit? Ik heb mij ervoor neergezet, laat maar komen geliefde Michael, ik ben er klaar voor.  

Aartsengel Michael: Geliefden, geliefde harten, 

Mag ik, Aartsengel Michael jullie eerst dit attenderen: dat wij verblijd zijn met jullie prachtige werk voor en met de Lichtwereld. Jullie geliefde lichtwerkers doen je job van Job zeer goed. Wij, de goddelijke wereld, zijn verheugd met hoe jullie dit lichtwerk neerzetten.  

Knap! Blijf dit in verenigde krachten volbrengen geliefden. 

Wat de meditatie betreft, het gevoel dat je hebt, lieverd, is helemaal correct. Ik Aartsengel Michael wens je de Rama-Zonnemeditatie te instrueren, door te geven, opdat jullie geliefden van de Zon, dagelijks tijdens jullie meditatie contact zouden kunnen opnemen met jullie thuisland de Zon. Het Gouden land waar de meesten van jullie vandaan komen, en weer naar terug zullen keren. 

De Zon is niet mannelijk, noch vrouwelijk, maar gelijktijdig en in evenwicht. Jullie zouden zeggen androgeen. Waarom noemen jullie de Zon, Vader Zon? Dit is in feite een misopvatting, als ik Aartsengel Michael zo vrij mag zijn om me zo uit te drukken. De Zon is noch mannelijk, noch vrouwelijk, maar in aardse termen uitgedrukt androgeen. (Aartsengel Michael vindt geen ander bijpassend woord zegt hij.)