zaterdag, mei 31, 2014

Vanuit de Akashic Archieven: Een uittreksel uit het Bericht van Juni 2014


Juni 2014 Boodschap

Vanuit de Akashic Archieven: Een uittreksel uit het Bericht van Juni 2014 

Gechanneld door: Jen Eramith MAWat voor energie en ervaringen kunnen wij in Juni 2014 verwachten?
De energie is deze maand zeer eenvoudig, zeer duidelijk, en zeer licht. Dit is een tijd om buitenwaarts en expressief te zijn. Vind manieren om je gedachten en gevoelens met gemak en duidelijkheid tot uitdrukking te brengen. Het zal je tot voordeel strekken om luchthartig in jouw relaties en omgang met mensen te zijn. Maak de dingen niet te ingewikkeld, en doe alles dat je kunt om drama te vermijden.
Dit is een tijd om jouw creativiteit naar voren te brengen en nieuwe projecten te betreden. Je zult ontdekken dat wat voor veranderingen of genezing dan ook, waar je onderbewust of langzaam aan gewerkt hebt, nu naar de oppervlakte komen en nieuwe kracht zullen ontwikkelen. Het is tijd om de mensen over jouw situatie en jouw werk te vertellen. Het is tijd om jouw huidige groei en verandering in/naar de fysieke vorm te brengen. Deze maand, verken hoe je de dingen naar buiten in/naar de wereld kunt plaatsen waar je over nagedacht hebt en die je in de recente maanden gevoeld hebt. Dit is een zeer uitbreidende tijd, maar het is geen uitbreiding welke gebaseerd is op leren of groeien of genezen. Het is uitbreiding dat gebaseerd is op het creatief tot uitdrukking brengen van wie je bent, waar je van houdt, en wat je aan het opbouwen bent. Het is zeer eenvoudig.

vrijdag, mei 30, 2014

Aartsengel Zadkiel - Jij Bent een Krachtig Centrum van Energie - Juni 2014 / Linda RobinsonAartsengel Zadkiel
“Jij Bent een Krachtig Centrum van Energie"

Juni 2014 / Linda Robinson


Gegroet Geliefden,
Dit is Aartsengel Zadkiel samen met Heilige Lady Amethyst van de Zevende Straal van Transformatie en Manifestatie, en wij begroeten jullie in Liefde en Licht. Vandaag wensen wij het krachtige centrum van energie te bespreken dat jullie zijn en hoe jullie dit kunnen gebruiken voor het hoogste goed.
Jij bent een krachtig centrum van energie. Je hebt binnenin jouw Wezen een grote kracht van energetisch potentieel. Je straalt in concentrische cirkels energetische trillingsgolven uit waar het ook is dat je bent. Je straalt deze energie uit wanneer je stil zit alsook wanneer je in een menigte rondwandelt.
Je bent een onophoudelijke bron van stromende energie dat jouw innerlijke staat van zijn reflecteert.
Jouw innerlijke Wezen handelt als een transformator die de golven van energie intoomt en hen met jouw eigen persoonlijke handtekening indrukt voordat deze energetische golven uit jou vandaan stromen waar het ook is dat je gaat.
Daarom, handel je als de uitvoerder van jouw eigen persoonlijke krachtcentrale. De energie op zichzelf is neutraal, en jij bepaalt diens kwaliteit als het uit jou vandaan stroomt. Wat het ook is dat jij in jouw hart en gedachten hebt zal bepalen wat je uitstuurt. De trillingen die uit jou vandaan stromen veranderen voortdurend wat afhankelijk is van jouw eigen innerlijk staat van zijn.

donderdag, mei 29, 2014

Aartsengel Michael - Het Spel van Transformatie Wordt NU op Aarde Uitgespeeld - Rita Pulmans


Aartsengel Michael
"Het Spel van Transformatie Wordt NU op Aarde Uitgespeeld"
Mei 2014 / Rita Pulmans 

Jullie zijn gekomen om de liefde te laten zegevieren. Deze is Zegevierende!
Het is nu aan jullie geliefden om te weten dat jullie ten volle slagen.

Heilige Aartsengel Michael, Lord Michael Prins van het Licht,
Graag had ik van u geweten waarom we sommige toestanden nog door moeten? Waarom kan het gewoon zo niet zijn dat we weten en voelen en geloven dat pijn en lijden niet echt meer hoeven? Of zie ik dit verkeerd? Of is het zo dat door "het lijden" een verdere transformatie bekomen kan worden? En inzichten die ons toch weer een heel eind verder op weg zetten. Of klopt dit ook niet echt?
Geliefde engel wilt u hier een woordje over kwijt?

Aartsengel Michael:
Geliefden, lieverds, engelen van mijn garde,
Kijk geliefden, de sluier die over jullie bewustzijn werd gespreid is de sluier der vergetelheid die jullie nu parten speelt, zal ik Aartsengel Michael maar zeggen.
Deze sluier is gelegd ter bescherming en ter voorkoming dat jullie niet meer in het aardse “paradijs” zouden willen verblijven. ( Op Aarde.)  Want jullie zouden dan onmiddellijk de pijn ervaren van het anders weten, kunnen en zijn. En deze pijn zou de ergste pijn zijn van alles.
Weten en voelen dat jullie zo dapper zijn en waren om af te dalen in deze toch lage dimensie van Moeder Aarde toen. Het zou voor jullie engelen, Godsharten, te zwaar en te moeilijk geweest zijn. Zo ook voor velen onder jullie en degenen die deze woorden ten volle weten, begrijpen.
Het is nu dat op Aarde het spel uitgespeeld wordt van haar transformatie. Moeder Aarde's heilige wording is reeds, doch Haar etherische en fysieke omhulsel is het laatste stadium dat volgt.

woensdag, mei 28, 2014

Aartsengel Metatron - Waarom Gebeurt Dit of Waarom Gebeurt dit Niet? - 27 Mei 2014


Aartsengel Metatron
"Waarom Gebeurt Dit of Waarom Gebeurt dit Niet?"
27 Mei 2014 / Méline Portia Lafont
Dank je wel aan Alexander D.S voor dit plaatje

Méline: Dit is een boodschap van AE Metatron over het je verbinden met je gidsen. Dit kwam door nadat een dierbare zuster van het Licht in haar lezing aan mijn gevraagd had, hoe te "zien" en hoe zich duidelijker met onze geliefde lichtfamilie te verbinden, aangezien dit in haar geblokkeerd lijkt te zijn? Dit is een uittreksel van haar lezing met Aartsengel Metatron die ik met jullie allemaal deel aangezien het jullie allemaal tot voordeel mag zijn.
Dank je wel Katerina Z. dat je mij toestaat om dit gedeelte van jouw lezing te delen ♥
Aartsengel Metatron: 
Bij tijden in jouw huidige incarnatie, en maar al te vaak, heb jij je afgevraagd, … "Waarom gebeurt dit of waarom gebeurt dit niet?" Nietwaar, geliefde? Wel, het is hiervoor dat ik naar jou toekom om je tot hulp te zijn met duidelijkheid over deze processen als tot het waarom de dingen blijven gebeuren in jouw leven, of andersom, niet in jouw leven gebeuren.
Het gaat allemaal over vertrouwen, mijn lieve. Aangezien je een zuiver kanaal van bewustzijn bent, straal je uit wat je denkt terwijl je wordt wat je denkt. Dus accepteer genadig je eigen Goddelijkheid binnenin jou zodat je het kanaal en de zuivere belichaming hiervan wordt, lief hart. Het is de enige ware reden, als tot het waarom je ons niet duidelijker kunt zien; omdat je denkt dat wij jou niet zijn! (afscheiding in plaats van Eenheid) Of beter gezegd, denk jij en geloof je zelfs dat wij ver voorbij jouw werkelijkheid van bestaan zijn en dat je een lange weg moet gaan voordat je kunt komen waar wij zijn.
Allereerst, is er geen wij zijnde "daarbuiten" en geen jij zijnde hierbinnen. Wij zijn allen één in bewustzijn en aldus is het dat allen in het hier en nu zijn. Zoals velen zeggen: er is geen "daarbuiten" daarbuiten en dat is inderdaad waarheid, want wij zijn allemaal één in bewustzijn door ons eigen wezen. Zie en weet dat je precies bent waar wij ook zijn, als een eenheid, als de Goddelijkheid binnenin jou. Zie en begin het feit te omhelzen en te accepteren dat je bent waar je precies nu moet zijn, en dat thuis is waar het hart is.

Grenzeloze Liefde - Dr. Kazi Kearse PsyD / 2011


Grenzeloze Liefde
Dr. Kazi Kearse PsyD - 2011

“De ervaring van onvoorwaardelijke Liefde begint in jouw Hart, niet in het Hart van iemand anders. Maak niet jouw bekwaamheid om van jezelf te houden voorwaardelijk aan iemand anders diens bekwaamheid om van jou te houden.”

- Paul Ferrini
Deze woorden stelden mij in vrijheid, toen ik hen voor het eerst hoorde. Het was de bevestiging van iets dat ik voor zolang binnenin mij heb gevoeld, maar ik had er nooit woorden aan gegeven. Het was precies het tegenovergestelde van wat de maatschappij geprobeerd heeft mij al die jaren te laten accepteren. Ware Liefde is Grenzeloos. Wanneer jij van jezelf houdt heb je geen angst om alleen te zijn. Het alleen zijn is een kans om zelfs meer van jezelf te houden! Je weet dat Liefde in het Universum grenzeloos is. Als één persoon, of vorm de interesse in jou verliest, of jou afwijst, weet je dat het liefdevolle Universum meer vormen in de toekomst zal verstrekken.
Beëindig jouw angst! Vertrouw op een liefdevol Universum. Jij bent jouw eigen rechter, jury, en beul. Jij bent ook vrij, op ieder moment, om jouw eigen verlosser te zijn. Wanneer jij jouw geliefde in iedereen ziet, dan wordt iedereen jouw geliefde. Open je onverschrokken voor Liefde en al Diens veranderende vormen. Willend wat niet alleen het beste voor jezelf is, maar ook voor jouw geliefde. Zelfs tot aan het punt dat je kunt accepteren als het op een dag zou leiden naar de scheiding van het partnerschap.
Wanneer je gefundeerd bent in jouw begrip dat je een eeuwig wezen bent dan weet je dat we nooit waarlijk gescheiden zijn, en geen enkele scheiding is eeuwig. Je weet dat we op bepaalde tijden samenkomen en soms gaan we samen door een specifiek leven heen, en op andere keren hebben we andere dingen die we gescheiden moeten ervaren.

Vanuit de Boodschappen van God - 26 Mei 2014


Vanuit de Boodschappen van God
Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht
26 Mei 2014 / Yael Powell

Wanneer het ook is dat je gelooft dat jouw hart open is, open het wijder en wanneer je de nieuwe energieën voelt terwijl zij door jouw wezen heen zingen, vraag om meer. Terwijl je in grenzeloze vrijheid ademt, reik verder want op het moment dat jij je opent, dan zijn wij meer en daarom, wordt dat wat grenzeloos is rijker en zelfs meer grenzeloos dan voorheen. Natuurlijk, het verstand zegt, "Wat?" maar het hart zegt, "Natuurlijk." De Ene die grenzeloze galaxies van co-creatief leven en visie geboren kan laten worden moet onophoudelijk uitbreiden, hoewel er geen grenzen zijn en dat wat grenzeloos is, dat wat het leven is, dat wat dit levende en grenzeloze hologram is wordt meer omni-dimensionaal, meer elegant in die grenzeloze expressie van deze krachtige en tedere verbinding van het hart dat je met Mij bent.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
From The Messages from God
2013-05-26 | Circle of Light www.circleoflight.net

maandag, mei 26, 2014

De Schepper - 26 Mei 2014


Een Schrijven van de Schepper
 "Uitreiken"
26 Mei 2014 - Jennifer Farley

Dag na dag, maand na maand, jaar na jaar, heb je in jouw hoofd/verstand geleefd omdat dat is wat de maatschappij jou vertelde om te doen. Helaas, creëert het leven in en het bewegen door het verstand een gevoel van ontkoppeling tussen jou en diegenen rondom jou heen.
Vandaag, nodigt Het Universum je uit om je op jouw hart te focussen. Wat voel je? Hoe wil je bereiken en gebruiken wat er over is van jouw Aardse vlak bestaan? Mijn geliefde, sta Mijn Stem toe om vanuit het centrum van jouw wezen naar buiten te stromen in/naar jullie wereld. Je kwam hier voor een reden; jouw doel is recht voor jou! Reik ernaar uit met jouw Liefde en grijp het vast!
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Vanuit de Boodschappen van God - 22 Mei 2014


Vanuit de Boodschappen van God
Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht
22 Mei 2014 / Yael Powell

Er is een moment, dierbaren, wanneer je op de rand staat en je de kleine dromen van de menselijke identiteit los moet laten en jouw perspectief hoog moet laten vliegen. Laat jouw hart volledig open voor deze communicatie en laat deze Liefde jou tonen wat het betekent om onbeperkt te zijn voorbij de wildste fantasieën, deel uitmakend van de weelde van de levende kosmos.
Dan wordt je het levende goud. Je wordt het Licht dat alle wezens voedt en ontwaakt. Je wordt het zuivere open hart waardoorheen ieder wezen eindelijk echt diens eigen vrijheid kan zien. Woorden kunnen deze glorieuze vrijheid niet overdragen. Sta mij toe, dierbaren, om jullie de ervaring te brengen. Dat zowel jouw bewustzijn als jouw hart uit zouden kunnen reiken en de weelde in al diens glorie leven, benoemd door de Liefde als de grotere waarheid van jou, dat van nu af aan, als jij je overvloed affirmeert, jouw weelde, je dat punt bereikt waarop jij je hart opent en met Mij door deze deuropening loopt waar je waarlijk kunt baden in de perfecte vrijheid van de levende en eindeloze overvloed die Ik Ben en dat jij ook bent.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
From The Messages from God
2013-05-22 | Circle of Light www.circleoflight.net

De Arcturiaanse Groep - Iedere Activiteit van het Dagelijkse Leven is een Facet van Liefde… - 25 Mei 2014


De Arcturiaanse Groep
Iedere Activiteit van het Dagelijkse Leven is een Facet van Liefde…
25 Mei 2014 / Marilyn Rafaelle

Groeten mensen van dierbare planeet Gaia. Wij observeren dat het Licht immer meer helder straalt terwijl steeds meer ontwaken tot de nieuwe manieren van het zien van de wereld en hun plaats daarin. Dit is evolutie dierbaren -- de veranderingen -- de opening naar nieuwe ideeën en de hogere wegen van het begrijpen van de normale alledaagse levenskwesties.
Spirituele ascentie is normaliter geen plotselinge verblindende flits welke jou geascendeerd achterlaat (hoewel dit voor een paar individuen gebeurd is die dit bewustzijn in een ander leven al bereikt hadden). Ascentie is een staat van bewustzijn dat bereikt wordt door de ontelbare ervaringen van vele geleefde levensspannen in de energieën van de dualiteit en afscheiding. Van deze ervaringen, leert en groeit de ziel totdat op het één of andere punt hij/zij voorbij gaat aan het moeten leren op deze manier en van binnenuit onderwezen begint te worden. Jullie zijn nu op die plaats dierbaren.
Neem jullie zoektocht naar antwoorden in/naar de meditatie en stel jullie vragen daar. Vraag om meer Licht, meer begrip en meer besef maar voorkom het vragen om "dingen" omdat wanneer je om "dingen" vraagt je automatisch verklaard dat je het "niet hebt" en het "niet hebt" creëert.
Antwoorden mogen direct in de meditatie komen voor diegenen die afgestemd zijn op het horen van de "stille, kleine stem", maar gewoonlijk ontvouwd het zich naderhand en zijn de "vruchten" van de meditatie. Antwoorden zullen op alledaagse manieren komen die begrepen kunnen worden en waarnaar gerelateerd kan worden. Bijvoorbeeld, jouw antwoord mag als een boek verschijnen dat op de één of andere manier naar jou toekomt, of het mag gehoord worden in een toevallige verklaring die iemand anders maakt. Frequent zullen antwoorden en ideeën in je hoofd naar boven mogen komen terwijl je iets gewoons zoals de afwas aan het doen bent, want vaak is dat de enige tijd dat de geest voldoende rustig is om de innerlijke stem te horen.
Als je wenst het te horen, is het belangrijk om jezelf vrij van onophoudelijke herrie en verwarring te houden. Velen zijn niet in staat om de oplossingen te herkennen of te horen waar zij om gevraagd hebben omdat zij zichzelf in een staat van voortdurende herrie en afleiding houden en zich dan afvragen waarom zij geen antwoorden krijgen. Als je de "stille, kleine stem" zou willen horen, dan moet je op een rustige en gecentreerde manier leven en met je werk omgaan, één oor altijd open om te "horen". Dit betekent niet dat je geen plezier kunt hebben, mensen bezoeken, dansen en het leven te leven, maar wij spreken over diegenen die ervoor kiezen om door ieder wakend moment heen te gaan met oortelefoontjes in, die aan het teksten zijn, en over het algemeen volledig buiten zichzelf leven.

zondag, mei 25, 2014

De Schepper - 24 Mei 2014


Een Schrijven van de Schepper
 "Strip…"
24 Mei 2014 - Jennifer Farley
Slechts voor vandaag; neem een moment, strip alle negatieve dingen weg die je in dit leven geleerd hebt. Verwijder het schuldgevoel, valse bescheidenheid, onwaardigheid en de onwaarheden … wat er overblijft? JIJ, natuurlijk!
Begrijp alsjeblieft dat op een dag, zeer spoedig, er niet langer meer ruimte zal zijn, tijd of energie om door te gaan deze dingen te vereeuwigen. Het zal niet langer nodig zijn om deze dingen te dragen om "ertussen te passen". Je wordt uitgenodigd om jezelf werkelijk te kennen zonder hen … het is een veel lichtere manier om te leven.  
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

donderdag, mei 22, 2014

Méline Portia Lafont - Wat voor Soort van Golf Ervaren Wij in Deze Tijd? - 21 Mei 2014Méline Portia Lafont
"Wat voor Soort van Golf Ervaren Wij in Deze Tijd?"
21 Mei 2014
Haal adem mijn lieve vrienden en medereizigers van het Licht. Wij worden geabsorbeerd in een uitademing van de Schepping, waar wij de zaden via ons wezen en ons bewustzijnsniveau van zijn/bestaan planten welke opkomen als een resultaat van alle intensieve integraties die wij absorberen en zelfs in deze tijd uit beginnen te stralen. Wij ademen ons nieuw geboren Zelf in/naar deze werkelijkheid uit, omdat wij onze Goddelijke en ware essentie steeds meer op verscheidene niveaus belichamen, die onze lichamen op dit moment voor ons vast kunnen houden.
Net zoals in de tijden van Lemuria houden wij de ruimte en de frequenties van het Licht vast, via ons eigen bewustzijn in onze belichaming, en dit is zo hoog als het voor ons mogelijk is om het in stand te houden. Wat wij nu vasthouden, is iets dat wij nog nooit eerder tegelijk vast konden houden op zo een niveau van bewustzijn en in deze lagere dichtheid, want onze lichamen transformeren tezelfdertijd en op hetzelfde tempo waarop ons bewustzijn ons opnieuw geboren laat worden in/naar onze Goddelijke essentie.
Momenteel arriveren wij op de hogere niveaus van integratie van ons geboren Zelf, welke onze Goddelijkheid is, ons Christus bewustzijn en ons IK BEN expressie. Deze niveaus vereisen heel veel van Zelf acceptatie, kennis, vertrouwen en tegemoetkoming want wij beginnen het Meesterschapsniveau van ons eigen Zelf te ervaren. Dit Meesterschapsniveau brengt ons allemaal in/naar werkelijkheden waar je in/naar de richting gewezen wordt van dat wat betreffende het ego losgelaten moet worden, want er is geen ego in het zelf Meesterschap.
Een waar Meester-wezen heeft niet één gedachte of oordeel over een ander, want de Meester ziet alles als één en alles als één met hem/haar. Een Meester ziet alles als een proces van Zijn zonder enig oordeel, want niets is verkeerd of slecht op dit niveau van bewustzijn, alles is gewoon. Of we komen ons ego in het Nu onder ogen, of we ontvangen meer lessen om dit voor eens en voor altijd los te laten. Dit brengt heel veel triggers en intense energieën die zich met jouw werkelijkheid vermengen, om jou te helpen bij het loslaten.
Sanat Kumara heeft mij een echte welgemeende begeleiding gegeven dat betrekking hierop had en ik was verbijsterd aangaande hoe dun de sluier van oordeel is. Ik zal deze begeleiding en verklaring met jullie allemaal delen via een voorbeeld:
"Als je bijvoorbeeld naar beneden scrollt wat betreft iemands profiel op het internet of ziet dat iemands persoonlijke werkelijkheid gevuld is met interesses waarvan jij voelt dat het niet nodig is om er ook maar wat voor energie dan ook aan te besteden, en je denkt bij jezelf: waarom houdt deze persoon diens focus hierop in plaats van op liefde? Dan is dit oordeel want je geeft een invulling aan wat die ander zou moeten doen in plaats van dit huidige gekozen pad van deze persoon. Een Meester-wezen oordeelt niet aangaande wat hij ziet want hij ziet Liefde in alles en dat allemaal zonder wat voor gedachte dan ook. Hij neemt waar, hij ziet en hij staat toe. Dit met respect voor het pad van iedereen. Je kunt geen invulling geven aan wat een ander zou moeten doen of zou moeten zijn vanuit jouw gezichtspunt, je kunt alleen aangaande jouw eigen werkelijkheid beslissen en de rest laten ZIJN."

woensdag, mei 21, 2014

De Schepper - 21 Mei 2014


Een Schrijven van de Schepper
 "Vraag…"
21 Mei 2014 - Jennifer Farley
Onderzoek jouw "innerlijke werkingen" om te beslissen wat je wel en niet moet houden. Alle dingen waarvan je dacht deze nodig te zijn voor bescherming, comfort of liefde zullen niet meer belangrijk zijn.
In jouw immer uitbreidende besef, zal er altijd iets zijn dat prachtiger is om te komen en diens plaats in te nemen. De "Ouderen" hadden het juist toen zij zeiden, "Vraag en je zult ontvangen".
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

dinsdag, mei 20, 2014

Aartsengel Michael - "Bekom" Met je Intentie en Gedachtekracht Je Nieuwe Toekomst - Rita Pulmans


Aartsengel Michael
"Bekom" Met je Intentie en Gedachtekracht Je Nieuwe Toekomst.
Mei 2014 / Rita Pulmans 


"Bekom" je Lichtlichaam zoals Vader/Moeder God dit voor je bedoeld heeft.
"Bekom" het Hogere Weten en het inzicht in de Heilige Wetten der natuur. "Bekom" het Hogere Weten en het inzicht in de Heilige Wetten in/van jezelf.


Geliefde Aartsengel Michael,

Zijn er nog zaken, die je ons wenst te vertellen, die we dienen te weten en/of waar we rekening mee dienen te houden? Dit in verband met onze transformatie en Moeder Aarde.
Welke lessen zijn er nog te integreren in onszelf ter ondersteuning?
Kan je ons nog je goede raad brengen, over inzichten en doelstellingen?
Graag dan!
Ik dank u geliefde Michael
***
Geliefden,
Ik Aartsengel Michael heb jullie reeds vele lessen aan raadgevingen geschonken in verband met jullie transformatie en de transformatie van Moeder Aarde. Het is nu noodzakelijk geliefden om deze lessen na te lezen en te beoefenen.
Het is niet meer raadzaam om telkens nieuwe lessen te willen ontvangen als de oude niet geïntegreerd worden. Het is daarentegen zeer raadzaam om de gegeven lessen, in het verleden door de goddelijke wereld gegeven, te lezen en na te lezen en vervolgens te bedrijven.
Wat bedoel ik Aartsengel Michael hier mee te zeggen. Dat jullie geliefden nu gebruik mogen en kunnen maken van deze nuttige informatie.
Kijk deze vele “channelings” na en breng ze in de praktijk. Zet ze om naar de werkelijkheid van de dag. Integreer ze ook in de “onwerkelijkheid” van de nacht. Daarmee tracht ik Aartsengel Michael aan te geven, dat jullie tijdens je slaap in jullie persoonlijke lichtpiramide kunnen verblijven. Dit met de nodige intenties en vragen naar de goddelijke wereld toe.

maandag, mei 19, 2014

Een Uur met een Engel - Aartsengel Michael - 15 Mei 2014Een Uur met een Engel - 15 Mei 2014
Aartsengel Michael
"Jullie Staan op het Punt om Ascentie te Bereiken"
Graham Dewyea: Hallo, en welkom bij Een Uur Met een Engel, met Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Nieuwe Jij: Tevoorschijn komend in de Luister van het Hartbewustzijn van de Mensheid". Zich bij haar aansluitend is Steve Beckow, oprichter van het "Gouden Tijdperk van Gaia" en auteur van "Het Opbouwen van Nova Aarde: richting een Wereld die voor Iedereen Werkt".
Onze gast vandaag is Aartsengel Michael. En, Steve, terwijl ik dit aan jou overgeef, jij was hier onlangs bij een ontmoetingsgroep.
Steve Beckow: In Seattle, Graham, ja. Dat was heel erg leuk. En wat mij het meeste daarover verraste was dat iedereen zo welbespraakt was! Ik bedoel, heel veel mensen stonden op en namen het woord, en zij waren langdurig aan het woord.
Ik zou achteraf willen zeggen dat zij mij niet nodig waren. En ik heb gehoord dat zij door zullen gaan elkaar te ontmoeten, waarschijnlijk op twee plaatsen - Whidbey Eiland en Seattle - of de Seattle groep zou naar Whidbey Eiland kunnen gaan. Maar ik wil hen allemaal gewoon laten weten dat ik een schitterende tijd gehad heb.
En ik zal het weer gaan doen in Portland. Ik heb een uitnodiging van Wally ontvangen om naar Portland te komen, en ik zal op 24 Mei in Portland zijn. Ik denk dat het ongeveer midden op de dag is, en we zullen hierover een bekendmaking plaatsen. Ik kijk daar ook naar uit. Dus ja, het was heel erg leuk.
GD: Wat waren sommige van de onderwerpen waar de mensen over spraken?
SB: Wel, sommige mensen doen zeer opwindende projecten. Rebecca heeft een toneelstuk dat zij geschreven heeft en kijkt wat de Kliek in de laatste paar jaren allemaal op touw gezet hadden. En Genele is een intuïtieve levenscoach, en zij sprak daarover. We spraken over ascentie, hoe het eruit zou kunnen zien. We spraken over, wel, eigenlijk over heel veel zaken die ik vandaag aan Aartsengel Michael ga vragen.
En er waren mensen daar vanuit Brittannië; er waren mensen die vanuit Portland en Olympia waren komen rijden - het was een behoorlijke groep. Het was leuk. Het gehele weekeinde was leuk.
GD: Het is een belangrijke mogelijkheid voor mensen om samen te komen, en wij moedigen de mensen zeker aan om dit in hun eigen gemeenschappen te gaan doen. Het neemt niet veel. Zoek "Meet-up" online. Je kunt je eigen groep beginnen.
Ontmoetingsgroepen zijn er zeker over de gehele Verenigde Staten heen en waarschijnlijk ook daaraan voorbij. Zij zijn werkelijk grote kansen om je te verbinden met gelijkgestemde mensen, om rijke discussies en mededelingen te hebben.
SB: Oh, yeah. En laat mij nog slechts één commentaar maken voordat we naar Linda toegaan. Het was heel gewoon om mensen te horen zeggen dat zij werkelijk niet veel mensen kennen die her/erkennen wat er momenteel aan het gebeuren is - Ascentie en de Reval, en al het andere.
Ik zou ook aan moeten halen, tussen haakjes, dat de vreemde valuta doorgegeven werd. Wie dan ook die geen vreemde valuta had verliet hiermee de bijeenkomst. Dus dat was ook een leuke ontwikkeling.
Maar de mensen voelden - ik weet wel dat ik dat deed - en andere mensen voelden zich ook een klein beetje eenzaam omdat zij gewoonweg geen directe conversatie met anderen hebben over de gebeurtenissen die feitelijk gebeuren. Dus het vulde echt dat gat op. Het was de gehele tijd behoorlijk aangenaam.
Ja. Laat ik me nu naar Linda wenden. Linda, waarom vertel jij ons niet over de live-stream aangaande de Tsunami van Liefde?

zondag, mei 18, 2014

De Tsolianen - Het Integreren van de Kosmische Goddelijke Bron van Jouw IK BEN en het Infrarode Spectrum


De Tsoliaanse Beschaving
Transcendentie en het Infrarode Spectrum
6 Februari 2013 / Méline Lafont
(Cobie - Deze channeling is de introductie van de Tsoliaanse Beschaving, onder deze channeling staat de nieuwe Channeling van 17 Mei 2014)
Groeten wij zijn de Tsoliaanse Beschaving van het Delta Kwadrant in dit Omniversum. Wij brengen jullie een boodschap van vrede, waarheid en licht terwijl wij Liefde en mededogen met jullie allemaal delen. Het is onze opdracht om met jullie te spreken in een geaardheid van sereniteit en vreedzaamheid want wij wensen jullie geen schade te berokkenen, maar alleen Liefde en vrede.
Wij zijn de opzichters van waarheid en vrede/vreedzaamheid in onze beschaving en in ons Universum, terwijl wij functioneren als Galactische Aanwezigheden van de Galactische Hoge Raad. Wij zijn een beschaving van de Galactische orde in het Delta Kwadrant en wij communiceren nu met jullie allemaal via de wegen van telepathische transmissies.
Onze reden voor onze communicatie met jullie allemaal is om een begrip en verbinding te bereiken met de Menselijke Beschaving, want wij zijn van een niet menselijke gestalte. Ons Universum en onze Galaxy hebben uitgereikt voor een communicatie met jullie Universum in het Alfa Kwadrant gedurende een lange tijd, en nu dat jullie bewustzijn naar het Christus Bewustzijn gestegen is en zelfs in niveau omhoog gaat naar Galactisch en Kwantum bewustzijn, kan onze wens voor communicatie eindelijk toegestaan worden.
Wij zijn hier om jullie ondersteuning en validatie te brengen van meer bewustzijnsbestaan in het volledige Omniversum, welke ver voorbij de kusten van jullie eigen Alfa Kwadrant en Universum reikt. Wij zijn een vibratie en vorm van hoog Wit Groen Licht terwijl wij dienaren van God zijn, net zoals jullie dat zijn, maar dan in een minder dichte vorm. Onze wens is om te allen tijde balans en vrede te behouden in alle Universums en dit is waarom wij toegestaan en toegelaten worden om jullie Universum binnen te treden om bij deze dematerialisatie en Ascentie te helpen.
Wij komen van een lange afstand van Lichtjaren ver, en aldus komen wij in Goddelijke timing aangezien de Wereldwijde Ascentie net om de hoek is voor de Wereldwijde populatie, en voor velen van jullie is het hier al, in de harten. Wij brengen met ons mee onze "bewustzijnsvermenging" en onze hulp via onze nieuwe verbindingen met jullie allemaal. Wij brengen in deze tijd voort het omhoog gaande bewustzijn van jullie gehele planetaire Mensheid en diens gehele bestaan.

zaterdag, mei 17, 2014

Commandant Ashira: Over Het Galactische Leven - Deel 5 - De Universele Wetten - 6 Mei 2014


Commandant Ashira
" Over Het Galactische Leven"
Deel 5 - De Universele Wetten

6 Mei 2014 / Hemelse Zegeningen
Linda Dillon & Suzanne Maresca


Suzanne Maresca: Goedemorgen en welkom bij een volgende aanbieding van Hemelse Zegeningen met Linda Dillon, het Kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Nieuwe Jij, Tevoorschijn komend in de Schittering van het Hartbewustzijn van de Mensheid" en ikzelf Suzanne Maresca.
Commandant Ashira van de Verenigde Strijdmachten van de Buitenste Galaxies is vandaag terug bij ons om de heilige Universele Wetten te bespreken en hoe onze sterrenfamilie hen gebruiken...
Voor het moment, aangezien we een aanzienlijk aantal vragen van luisteraars hebben waar we nog niet aan toegekomen zijn, zullen we geen 'live' telefoontjes aannemen. Ik kijk ernaar uit om een potentieel ander perspectief te krijgen aangaande de Universele Wetten, misschien merendeels over hoe zij de Wet van Onmiddellijke Transmissie zouden kunnen gebruiken. Ik denk dat is eigenlijk veel vergeten ben over wat ons het afgelopen jaar gepresenteerd werd … deze kleine afwijking van onze gewoonlijke vraag & antwoord maakt deel uit van de vloeibare aard van wat wij hier bij Hemelse Zegeningen doen, en ik denk dat het goed is om de dingen een beetje door elkaar heen te mixen.
===
Gesprek tussen Linda en Suzanne plus de meditatie overgeslagen voor vertaling…
===
Ashira: Groeten, Ik Ben Ashira, Commandant van de Verenigde Strijdmachten van de Buitenste Galaxies.
Welkom mijn geliefde vrienden, broeders en zusters, allemaal. Ja, want zelfs de meest geaarde, gewortelde consequente Aarde-Opzichter is op deze dag welkom, want zijn wij er allemaal niet één? En ja, ik heb gevraagd, en heb tegen zowel Linda als Suzanne aangeduwd om tegen jullie te spreken over de wet omdat het belangrijk is dat jullie niet louter en alleen de praktische toepassing en het gebruik ervan in jullie leven gaan begrijpen, in jullie creaties, in jullie dagelijkse bestaan, maar dat jullie ook tot het besef komen dat het universeel gebruikt wordt, het is ons referentiepunt, het is onze manier van bestaan, het is de manier van wisselwerken, van creëren, van communicatie.
Dus, door deze richtlijnen te accepteren, een ieder van jullie, deze codificatie meer te accepteren, deze richtlijnen, in jullie leven, in de prachtige toepassing van jullie leven, verhogen jullie je frequentie en wij komen dichterbij en niets zou ons gelukkiger kunnen maken. De menselijke wetten, niet hen allemaal, maar vele van de menselijke wetten, kwamen voort uit jullie oude systeem van de oude 3de dimensie, dus zijn zij gebaseerd op controle, schuldgevoel, beschuldiging, schaamte, terechtwijzingen, straf, oordeel.
Zij zijn dus geen systeem die de volledigheid van het bestaan toestaan en ondersteunen; het is waarlijk meer een systeem geweest om de mensen onder de duim te houden. Ja, en in de vele situaties, om de mens voor de mens te beschermen en te verdedigen. Nu, ik hoef daarover niets meer te zeggen omdat het vanzelfsprekend is wat dat soort van systeem reflecteert, nietwaar?

Sandra Walter - Een Schrijfsel over de Energetische Intensiteit - 16 Mei 2014


Sandra Walter
Een Schrijfsel over de Energetische Intensiteit  
16 Mei 2014


Zegeningen Geliefde Licht Stam,
Ik begrijp dat velen van ons, inclusief mijzelf, de intensiteit voelen toenemen terwijl Mei voortgaat. Zoals ik eerder aangehaald heb, en wederom zal benadrukken aldus iedereen eraan herinnerd is, zijn wij in een grote versnelling van de Verschuiving - specifiek toen de terugkeer van de Christus energieën terug in Maart begonnen. De eb tussen de golven in is niet zoals voorheen, wij bevinden ons in een gestadige toename van deze fotonische intensiveringen. Dit betekent dat de dagen tussen toegangspoorten/golven in geen indommelen meer is zoals het gewoonlijk was, wat het waarom is dat ik zei om een adempauze te grijpen als je het zou kunnen vinden in het begin van Mei.
Wij bouwen op en besturen immer-toenemende lichtquotiënten op deze planeet. Het is doelgericht en jullie weten dit. Om bewust van onze evolutie te zijn is een geschenk; te beseffen wat er zich voordoet, je te verbinden met de goddelijke wil, en jouw ervaring van moment-naar-moment te kiezen is wijsheid. Graaf dieper in de aspecten van wat jouw Hogere Niveaus wensen te ervaren als het lichaam naar jouw intenties morft. Voel de intensiteit; begeleid dagelijks het lichaam, de geest, de emoties, het ego, de spirit door het proces heen. Dit is waarom wij zoveel voor deze energieën getraind hebben - om in het Nu te zijn, om te weten wat er zich voordoet en bewust deel te nemen aan ons Ascentieproces.

Blossom Goodchild en de Federatie van Licht - 16 Mei 2014


Blossom Goodchild en de Federatie van Licht - 16 Mei 2014
KEN LIEFDE … in al diens Glorieuze Aspecten. Dan, en Alleen dan, zullen jullie jezelf KENNEN.
Blossom: HALLO. Lang niet gesproken! Ik heb deze sessies gemist. Dus laten we maar meteen beginnen met een vraag. Onze Kroatische vertaler zond mij een intrigerende foto die hij had gemaakt. Toen hij ‘afdrukte’ was hij slechts een foto aan het maken van de avonddrukte op straat. Tot zijn verrassing verscheen er iets in de eigenlijke foto en ik vroeg mij af of jullie misschien kunnen vertellen wat het is? (Zie beneden)
Federatie van Licht: Groeten aan jou, vriendin en compadre. Wij zijn al die tijd bij jou gebleven; daardoor kon jouw Energie … door ons … niet worden gemist. Maar inderdaad, het is geweldig om weer op deze manier met jou te kunnen praten.
Wat betreft de foto, waarover jij spreekt. Wij zien hierin het ‘staartgedeelte’ van een van ‘onze vaartuigen’. Het had die dag gewoon verborgen moeten blijven … maar als gevolg van de atmosferische storingen … werd dit deel meer zichtbaar voor het oog.
Maar … het was niet te zien toen de foto werd genomen.
Het komt regelmatig voor dat ‘onzichtbare’ elementen op deze manier worden opgemerkt. Het menselijk oog heeft soms niet het vermogen om te ‘visualiseren’ wat vlak voor hem staat.
Jij denkt aan … ‘Menselijk oog … of derde oog?’ … Klopt dat?
Inderdaad.
Wij kunnen zeggen dat deze twee onderling verbonden zijn. Want als het derde oog geopend is … afhankelijk van de mate waarin … kan ‘door’ het menselijk oog veel worden onthuld.
Wat deed dat vaartuig daar? Het leek erg dichtbij.

woensdag, mei 14, 2014

Vanuit de Boodschappen van God - 12 Mei 2014


Vanuit de Boodschappen van God
Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht
12 Mei 2014 / Yael Powell


Ben je klaar om de sprong te nemen? Alsjeblieft, zeg "Ja" -- "Ja" voor het leven, voor het werkelijk leven als het Hart van God, onbeperkt, vrij vliegend, geladen met Licht en leven en een vrolijk doel, de Echte wereld via het open hart omhelzend, het hart van Liefde dat je bent, de nectar van het zuivere leven indrinkend, dit geschenk van extase accepterend, de vervoering ervarend van het werkelijk in leven zijn, levend voorbij jouw iedere verwachting.  

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
From The Messages from God
2013-05-12 | Circle of Light www.circleoflight.net