zaterdag, mei 31, 2014

Vanuit de Akashic Archieven: Een uittreksel uit het Bericht van Juni 2014


Juni 2014 Boodschap

Vanuit de Akashic Archieven: Een uittreksel uit het Bericht van Juni 2014 

Gechanneld door: Jen Eramith MAWat voor energie en ervaringen kunnen wij in Juni 2014 verwachten?
De energie is deze maand zeer eenvoudig, zeer duidelijk, en zeer licht. Dit is een tijd om buitenwaarts en expressief te zijn. Vind manieren om je gedachten en gevoelens met gemak en duidelijkheid tot uitdrukking te brengen. Het zal je tot voordeel strekken om luchthartig in jouw relaties en omgang met mensen te zijn. Maak de dingen niet te ingewikkeld, en doe alles dat je kunt om drama te vermijden.
Dit is een tijd om jouw creativiteit naar voren te brengen en nieuwe projecten te betreden. Je zult ontdekken dat wat voor veranderingen of genezing dan ook, waar je onderbewust of langzaam aan gewerkt hebt, nu naar de oppervlakte komen en nieuwe kracht zullen ontwikkelen. Het is tijd om de mensen over jouw situatie en jouw werk te vertellen. Het is tijd om jouw huidige groei en verandering in/naar de fysieke vorm te brengen. Deze maand, verken hoe je de dingen naar buiten in/naar de wereld kunt plaatsen waar je over nagedacht hebt en die je in de recente maanden gevoeld hebt. Dit is een zeer uitbreidende tijd, maar het is geen uitbreiding welke gebaseerd is op leren of groeien of genezen. Het is uitbreiding dat gebaseerd is op het creatief tot uitdrukking brengen van wie je bent, waar je van houdt, en wat je aan het opbouwen bent. Het is zeer eenvoudig.

donderdag, mei 29, 2014

Aartsengel Michael - Het Spel van Transformatie Wordt NU op Aarde Uitgespeeld - Rita Pulmans


Aartsengel Michael
"Het Spel van Transformatie Wordt NU op Aarde Uitgespeeld"
Mei 2014 / Rita Pulmans 

Jullie zijn gekomen om de liefde te laten zegevieren. Deze is Zegevierende!
Het is nu aan jullie geliefden om te weten dat jullie ten volle slagen.

Heilige Aartsengel Michael, Lord Michael Prins van het Licht,
Graag had ik van u geweten waarom we sommige toestanden nog door moeten? Waarom kan het gewoon zo niet zijn dat we weten en voelen en geloven dat pijn en lijden niet echt meer hoeven? Of zie ik dit verkeerd? Of is het zo dat door "het lijden" een verdere transformatie bekomen kan worden? En inzichten die ons toch weer een heel eind verder op weg zetten. Of klopt dit ook niet echt?
Geliefde engel wilt u hier een woordje over kwijt?

Aartsengel Michael:
Geliefden, lieverds, engelen van mijn garde,
Kijk geliefden, de sluier die over jullie bewustzijn werd gespreid is de sluier der vergetelheid die jullie nu parten speelt, zal ik Aartsengel Michael maar zeggen.
Deze sluier is gelegd ter bescherming en ter voorkoming dat jullie niet meer in het aardse “paradijs” zouden willen verblijven. ( Op Aarde.)  Want jullie zouden dan onmiddellijk de pijn ervaren van het anders weten, kunnen en zijn. En deze pijn zou de ergste pijn zijn van alles.
Weten en voelen dat jullie zo dapper zijn en waren om af te dalen in deze toch lage dimensie van Moeder Aarde toen. Het zou voor jullie engelen, Godsharten, te zwaar en te moeilijk geweest zijn. Zo ook voor velen onder jullie en degenen die deze woorden ten volle weten, begrijpen.
Het is nu dat op Aarde het spel uitgespeeld wordt van haar transformatie. Moeder Aarde's heilige wording is reeds, doch Haar etherische en fysieke omhulsel is het laatste stadium dat volgt.

woensdag, mei 28, 2014

Grenzeloze Liefde - Dr. Kazi Kearse PsyD / 2011


Grenzeloze Liefde
Dr. Kazi Kearse PsyD - 2011

“De ervaring van onvoorwaardelijke Liefde begint in jouw Hart, niet in het Hart van iemand anders. Maak niet jouw bekwaamheid om van jezelf te houden voorwaardelijk aan iemand anders diens bekwaamheid om van jou te houden.”

- Paul Ferrini
Deze woorden stelden mij in vrijheid, toen ik hen voor het eerst hoorde. Het was de bevestiging van iets dat ik voor zolang binnenin mij heb gevoeld, maar ik had er nooit woorden aan gegeven. Het was precies het tegenovergestelde van wat de maatschappij geprobeerd heeft mij al die jaren te laten accepteren. Ware Liefde is Grenzeloos. Wanneer jij van jezelf houdt heb je geen angst om alleen te zijn. Het alleen zijn is een kans om zelfs meer van jezelf te houden! Je weet dat Liefde in het Universum grenzeloos is. Als één persoon, of vorm de interesse in jou verliest, of jou afwijst, weet je dat het liefdevolle Universum meer vormen in de toekomst zal verstrekken.
Beëindig jouw angst! Vertrouw op een liefdevol Universum. Jij bent jouw eigen rechter, jury, en beul. Jij bent ook vrij, op ieder moment, om jouw eigen verlosser te zijn. Wanneer jij jouw geliefde in iedereen ziet, dan wordt iedereen jouw geliefde. Open je onverschrokken voor Liefde en al Diens veranderende vormen. Willend wat niet alleen het beste voor jezelf is, maar ook voor jouw geliefde. Zelfs tot aan het punt dat je kunt accepteren als het op een dag zou leiden naar de scheiding van het partnerschap.
Wanneer je gefundeerd bent in jouw begrip dat je een eeuwig wezen bent dan weet je dat we nooit waarlijk gescheiden zijn, en geen enkele scheiding is eeuwig. Je weet dat we op bepaalde tijden samenkomen en soms gaan we samen door een specifiek leven heen, en op andere keren hebben we andere dingen die we gescheiden moeten ervaren.

dinsdag, mei 20, 2014

Aartsengel Michael - "Bekom" Met je Intentie en Gedachtekracht Je Nieuwe Toekomst - Rita Pulmans


Aartsengel Michael
"Bekom" Met je Intentie en Gedachtekracht Je Nieuwe Toekomst.
Mei 2014 / Rita Pulmans 


"Bekom" je Lichtlichaam zoals Vader/Moeder God dit voor je bedoeld heeft.
"Bekom" het Hogere Weten en het inzicht in de Heilige Wetten der natuur. "Bekom" het Hogere Weten en het inzicht in de Heilige Wetten in/van jezelf.


Geliefde Aartsengel Michael,

Zijn er nog zaken, die je ons wenst te vertellen, die we dienen te weten en/of waar we rekening mee dienen te houden? Dit in verband met onze transformatie en Moeder Aarde.
Welke lessen zijn er nog te integreren in onszelf ter ondersteuning?
Kan je ons nog je goede raad brengen, over inzichten en doelstellingen?
Graag dan!
Ik dank u geliefde Michael
***
Geliefden,
Ik Aartsengel Michael heb jullie reeds vele lessen aan raadgevingen geschonken in verband met jullie transformatie en de transformatie van Moeder Aarde. Het is nu noodzakelijk geliefden om deze lessen na te lezen en te beoefenen.
Het is niet meer raadzaam om telkens nieuwe lessen te willen ontvangen als de oude niet geïntegreerd worden. Het is daarentegen zeer raadzaam om de gegeven lessen, in het verleden door de goddelijke wereld gegeven, te lezen en na te lezen en vervolgens te bedrijven.
Wat bedoel ik Aartsengel Michael hier mee te zeggen. Dat jullie geliefden nu gebruik mogen en kunnen maken van deze nuttige informatie.
Kijk deze vele “channelings” na en breng ze in de praktijk. Zet ze om naar de werkelijkheid van de dag. Integreer ze ook in de “onwerkelijkheid” van de nacht. Daarmee tracht ik Aartsengel Michael aan te geven, dat jullie tijdens je slaap in jullie persoonlijke lichtpiramide kunnen verblijven. Dit met de nodige intenties en vragen naar de goddelijke wereld toe.

maandag, mei 19, 2014

Een Uur met een Engel - Aartsengel Michael - 15 Mei 2014Een Uur met een Engel - 15 Mei 2014
Aartsengel Michael
"Jullie Staan op het Punt om Ascentie te Bereiken"
Graham Dewyea: Hallo, en welkom bij Een Uur Met een Engel, met Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Nieuwe Jij: Tevoorschijn komend in de Luister van het Hartbewustzijn van de Mensheid". Zich bij haar aansluitend is Steve Beckow, oprichter van het "Gouden Tijdperk van Gaia" en auteur van "Het Opbouwen van Nova Aarde: richting een Wereld die voor Iedereen Werkt".
Onze gast vandaag is Aartsengel Michael. En, Steve, terwijl ik dit aan jou overgeef, jij was hier onlangs bij een ontmoetingsgroep.
Steve Beckow: In Seattle, Graham, ja. Dat was heel erg leuk. En wat mij het meeste daarover verraste was dat iedereen zo welbespraakt was! Ik bedoel, heel veel mensen stonden op en namen het woord, en zij waren langdurig aan het woord.
Ik zou achteraf willen zeggen dat zij mij niet nodig waren. En ik heb gehoord dat zij door zullen gaan elkaar te ontmoeten, waarschijnlijk op twee plaatsen - Whidbey Eiland en Seattle - of de Seattle groep zou naar Whidbey Eiland kunnen gaan. Maar ik wil hen allemaal gewoon laten weten dat ik een schitterende tijd gehad heb.
En ik zal het weer gaan doen in Portland. Ik heb een uitnodiging van Wally ontvangen om naar Portland te komen, en ik zal op 24 Mei in Portland zijn. Ik denk dat het ongeveer midden op de dag is, en we zullen hierover een bekendmaking plaatsen. Ik kijk daar ook naar uit. Dus ja, het was heel erg leuk.
GD: Wat waren sommige van de onderwerpen waar de mensen over spraken?
SB: Wel, sommige mensen doen zeer opwindende projecten. Rebecca heeft een toneelstuk dat zij geschreven heeft en kijkt wat de Kliek in de laatste paar jaren allemaal op touw gezet hadden. En Genele is een intuïtieve levenscoach, en zij sprak daarover. We spraken over ascentie, hoe het eruit zou kunnen zien. We spraken over, wel, eigenlijk over heel veel zaken die ik vandaag aan Aartsengel Michael ga vragen.
En er waren mensen daar vanuit Brittannië; er waren mensen die vanuit Portland en Olympia waren komen rijden - het was een behoorlijke groep. Het was leuk. Het gehele weekeinde was leuk.
GD: Het is een belangrijke mogelijkheid voor mensen om samen te komen, en wij moedigen de mensen zeker aan om dit in hun eigen gemeenschappen te gaan doen. Het neemt niet veel. Zoek "Meet-up" online. Je kunt je eigen groep beginnen.
Ontmoetingsgroepen zijn er zeker over de gehele Verenigde Staten heen en waarschijnlijk ook daaraan voorbij. Zij zijn werkelijk grote kansen om je te verbinden met gelijkgestemde mensen, om rijke discussies en mededelingen te hebben.
SB: Oh, yeah. En laat mij nog slechts één commentaar maken voordat we naar Linda toegaan. Het was heel gewoon om mensen te horen zeggen dat zij werkelijk niet veel mensen kennen die her/erkennen wat er momenteel aan het gebeuren is - Ascentie en de Reval, en al het andere.
Ik zou ook aan moeten halen, tussen haakjes, dat de vreemde valuta doorgegeven werd. Wie dan ook die geen vreemde valuta had verliet hiermee de bijeenkomst. Dus dat was ook een leuke ontwikkeling.
Maar de mensen voelden - ik weet wel dat ik dat deed - en andere mensen voelden zich ook een klein beetje eenzaam omdat zij gewoonweg geen directe conversatie met anderen hebben over de gebeurtenissen die feitelijk gebeuren. Dus het vulde echt dat gat op. Het was de gehele tijd behoorlijk aangenaam.
Ja. Laat ik me nu naar Linda wenden. Linda, waarom vertel jij ons niet over de live-stream aangaande de Tsunami van Liefde?

zaterdag, mei 17, 2014

Commandant Ashira: Over Het Galactische Leven - Deel 5 - De Universele Wetten - 6 Mei 2014


Commandant Ashira
" Over Het Galactische Leven"
Deel 5 - De Universele Wetten

6 Mei 2014 / Hemelse Zegeningen
Linda Dillon & Suzanne Maresca


Suzanne Maresca: Goedemorgen en welkom bij een volgende aanbieding van Hemelse Zegeningen met Linda Dillon, het Kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Nieuwe Jij, Tevoorschijn komend in de Schittering van het Hartbewustzijn van de Mensheid" en ikzelf Suzanne Maresca.
Commandant Ashira van de Verenigde Strijdmachten van de Buitenste Galaxies is vandaag terug bij ons om de heilige Universele Wetten te bespreken en hoe onze sterrenfamilie hen gebruiken...
Voor het moment, aangezien we een aanzienlijk aantal vragen van luisteraars hebben waar we nog niet aan toegekomen zijn, zullen we geen 'live' telefoontjes aannemen. Ik kijk ernaar uit om een potentieel ander perspectief te krijgen aangaande de Universele Wetten, misschien merendeels over hoe zij de Wet van Onmiddellijke Transmissie zouden kunnen gebruiken. Ik denk dat is eigenlijk veel vergeten ben over wat ons het afgelopen jaar gepresenteerd werd … deze kleine afwijking van onze gewoonlijke vraag & antwoord maakt deel uit van de vloeibare aard van wat wij hier bij Hemelse Zegeningen doen, en ik denk dat het goed is om de dingen een beetje door elkaar heen te mixen.
===
Gesprek tussen Linda en Suzanne plus de meditatie overgeslagen voor vertaling…
===
Ashira: Groeten, Ik Ben Ashira, Commandant van de Verenigde Strijdmachten van de Buitenste Galaxies.
Welkom mijn geliefde vrienden, broeders en zusters, allemaal. Ja, want zelfs de meest geaarde, gewortelde consequente Aarde-Opzichter is op deze dag welkom, want zijn wij er allemaal niet één? En ja, ik heb gevraagd, en heb tegen zowel Linda als Suzanne aangeduwd om tegen jullie te spreken over de wet omdat het belangrijk is dat jullie niet louter en alleen de praktische toepassing en het gebruik ervan in jullie leven gaan begrijpen, in jullie creaties, in jullie dagelijkse bestaan, maar dat jullie ook tot het besef komen dat het universeel gebruikt wordt, het is ons referentiepunt, het is onze manier van bestaan, het is de manier van wisselwerken, van creëren, van communicatie.
Dus, door deze richtlijnen te accepteren, een ieder van jullie, deze codificatie meer te accepteren, deze richtlijnen, in jullie leven, in de prachtige toepassing van jullie leven, verhogen jullie je frequentie en wij komen dichterbij en niets zou ons gelukkiger kunnen maken. De menselijke wetten, niet hen allemaal, maar vele van de menselijke wetten, kwamen voort uit jullie oude systeem van de oude 3de dimensie, dus zijn zij gebaseerd op controle, schuldgevoel, beschuldiging, schaamte, terechtwijzingen, straf, oordeel.
Zij zijn dus geen systeem die de volledigheid van het bestaan toestaan en ondersteunen; het is waarlijk meer een systeem geweest om de mensen onder de duim te houden. Ja, en in de vele situaties, om de mens voor de mens te beschermen en te verdedigen. Nu, ik hoef daarover niets meer te zeggen omdat het vanzelfsprekend is wat dat soort van systeem reflecteert, nietwaar?

zaterdag, mei 10, 2014

Commandant Ashira: Over Het Galactische Leven-4: Vraag & Antwoord - van luisteraars en lezers


Commandant Ashira
" Over Het Galactische Leven"
Deel 4
(Vraag & Antwoord - van luisteraars en lezers)
22 April 2014 / Hemelse Zegeningen
Linda Dillon & Suzanne Maresca

Suzanne Maresca: Goedemorgen en welkom bij een volgende aanbieding van Hemelse Zegeningen met Linda Dillon, het Kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Nieuwe Jij, Tevoorschijn komend in de Schittering van het Hartbewustzijn van de Mensheid" en ikzelf Suzanne Maresca.
Commandant Ashira van de Verenigde Strijdmachten van de Buitenste Galaxies sluit zich vandaag weer bij ons aan om jullie vragen te beantwoorden. Er zijn vrij veel vragen, dus we zullen zoveel als we kunnen behandelen, en we waarderen het dat zoveel van onze luisteraars ervoor gekozen hebben om hieraan deel te nemen. Aangezien wij jullie ingediende vragen vandaag adresseren, zullen we geen telefoontjes in de uitzending behandelen.
Dit is voor mij een interessante oefening geweest met het ervaren van de energie van andere mensen rondom onze Galactische familie en hun aanwezigheid hier. De zienswijzen zijn overal geweest van onbezonnen met opgetogenheid tot teleurstelling en kwaadheid, gelukkig met het laatste slechts in een kleine hoeveelheid van de reacties. Het voelt een lange tijd geleden sinds we de show deden en ik ben opgetogen om wederom de discussie binnen te gaan.
==============
Gesprek tussen Linda en Suzanne + de meditatie overgeslagen voor vertaling…
==============
Ashira: Groeten, Ik ben Ashira, Commandant van de Verenigde Strijdmachten van de Buitenste Galaxies. Welkom mijn geliefde vrienden, en dank je wel - de onderbreking was het waard.
Ik ben blij om terug te zijn en met jullie te spreken. Het is niet alleen de Mensheid en Gaia, en alle planten en dieren, de Koninkrijken die deze Tsunami (van Liefde) ontvangen. Een dergelijke kolossale energie kan door jullie gebied heengaan, door jullie Universum, door jullie Zonnesysteem, door jullie Galaxy en niet ook door ons gevoeld te worden. Is het op precies dezelfde manier? Nee, omdat wij op een andere trillingsfrequentie zitten - maar genieten wij ervan? Ja!
En mijn geliefde vrienden, ik moedig jullie aan om hetzelfde te doen. Zet jullie zorgen terzijde, jullie ergernis, jullie bekommernissen, de of's, de en's, de maar's en geniet er eenvoudigweg van. De geschenken van boven zijn overvloedig en jullie ontvangen hen iedere dag - maar jullie zijn je niet bewust van alle geschenken die jullie ontvangen. En het is belangrijk; inderdaad het is kritiek, dat jullie je bewust zijn van dit geschenk en het met een open hart ontvangen.
Nu, wij hebben de mensheid gevraagd - en diegenen van InLight Radio - om hun vragen in te dienen. Waar wens je om te beginnen Miss Suzi?
SM: Welkom Ashira. Heel veel dank voor je terugkeer om vragen te beantwoorden die rechtstreeks van onze luisteraars komen. Ik moet zeggen dat niet alle vragen zeer vriendelijk zijn geweest en het had een verrassend effect op mij om te ervaren hoe anderen de huidige situatie zouden kunnen waarnemen.
Dat gezegd hebbende, zal ik eraan toevoegen dat de meeste berichten binnenkwamen met een groot verwelkomend open hart, mensen brachten hun wens voor vriendschap naar voren, om vriendschap te ontwikkelen en er zijn zelfs aanbiedingen om zich bij de Galactische Strijdmachten aan te sluiten en Federatie burgers te zijn, met vragen als tot hoe dat voor elkaar te krijgen.

vrijdag, mei 09, 2014

Aartsengel Michael - Heb Vertrouwen in het Zelf. Heb Vertrouwen in Jullie Zelf - 8 Mei 2014


Aartsengel Michael
Heb Vertrouwen in het Zelf
Heb Vertrouwen in Jullie Zelf
8 mei 2014 / Rita Pulmans 

"Voel waar jij liefde voelt. Ga er naar toe.
Weet, dit is je Heilige Hart.
Weet, dat uit je Heilige Hart, Heilige Woorden ontspruiten.
Hier ligt de waarheid. Hier woont de Liefde". 

Rita:
Geliefde Aartsengel Michael, Lord van Licht Liefde en Vrede, liefdesengel,
Het is naar mijn mening echt wel wat langzamer dan voorzien, de beloofde transformatie? Moeder Aarde die helemaal in haar nieuwe "vel" komt te zitten en wij zelf, die in een "nieuw kleedje" worden gestoken, om het zo maar eens uit te drukken. De transformatie van/in ons zelf, de algehele mensheid en Moeder Aarde laat toch wel erg lang op zich wachten. Of zie ik dit verkeerd? Geduld is een mooie zaak, ik weet het!
Maar er is nog zoveel onrechtmatigheid, onrechtvaardigheid gaande, zoveel onmacht ook, om nog niet te spreken over de onbewustheid die nog steeds erg dominant aanwezig is. Ik geloof dat ik mooiere tijden herinner, deze van eeuwen en eeuwen geleden, uit de tijden van Lemurie, het land van Mu, Atlantis. Atlantis zeker in het begin toch. Ik herinner mij prachtige werelden, en deze zijn ons ook weer beloofd, toch? Zovele boodschappen en channelings spreken hierover.
Maar mijn vraag aan U geliefde Lord, hoelang moeten we nog in deze trilling van 3D "aanmodderen"? Ikzelf weet ook wel dat de ene keer we 5D reeds kunnen waarnemen en de andere keer ploffen we als het ware weer met onze neus en voeten in 3D.
Niet gemakkelijk hoor lieve Lord Michael! 

Aartsengel Michael:
Geliefde zielen, mooie harten!
Ik Aartsengel Michael zal blijven herhalen en herhalen en herhalen, dat Wij er steeds en altijd voor jullie zijn! Waarom geliefden is dit zo moeilijk te geloven?
Oké, jullie kunnen ons niet waarnemen, jullie kunnen ons niet horen (sommigen onder jullie wel, dit even hier buiten gelaten). Maar lieverds, tracht te voelen! Tracht steeds naar binnen te gaan. Naar je centrum van je Heilige Hart.
Sommigen van jullie vragen zich af waar dit centrum dan is?

woensdag, mei 07, 2014

Een Uur met een Engel - Aartsengel Michael - Wat Zou Liefde Doen? - 1 Mei 2014


 
Een Uur met een Engel
1 Mei 2014
Aartsengel Michael
"Wat Zou Liefde Doen?"

Graham Dewyea: Hallo, en welkom bij Een Uur Met een Engel, met Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Nieuwe Jij: Tevoorschijn komend in de Luister van het Hartbewustzijn van de Mensheid". Zich bij haar aansluitend is Steve Beckow, oprichter van het "Gouden Tijdperk van Gaia" en auteur van "Het Opbouwen van Nova Aarde: richting een Wereld die voor Iedereen Werkt".
Onze gast vandaag is Aartsengel Michael. Aldus geef ik het hiermee aan jou over, Steve.
Steve Beckow: Heel veel dank, Graham, en, excuseer me, maar voordat we beginnen … We hebben allemaal interessante ervaringen gehad van de tsunami van Liefde, dus Linda, misschien zou jij een klein beetje kunnen vertellen over wat er voor jou gebeurde vanochtend. 
Linda Dillon: Ik zou het fantastisch vinden om erover te spreken, omdat ik weet dat er zo een mix van ervaringen geweest is waar wij over gehoord hebben van onze lezers en luisteraars, maar, zoals veel mensen, heb ik ook mijn ups en downs gehad. Maar vanochtend werd ik zeer vroeg wakker, om ongeveer 5:20 vanochtend voelde ik deze golf na golf na golf mij vullen met dit ongelooflijke gevoel van Liefde, van geliefd te zijn, van het gevuld te zijn met Liefde.
Het voelde niet aan op de manier zoals je dat doet wanneer je verliefd bent of dat je ergens van houdt; het was gewoon een gevoel door mijn gehele wezen heen, van gewoon gevuld te zijn met Liefde. En dus stond ik op, ik was gelukkig. Ik had daar gedurende een poosje gelegen en had er gewoon van genoten. Maar toen ik opstond en ik naar buiten ging, leek alles veel helderder te zijn.
De vogels, de struiken het gras. Ik liep over straat, liep met de hond, en deze Liefde gutste naar binnen. En toen moest is weg in de auto om een boodschap te doen. Ik reed over straat en deze liefde gutste alleen maar bij me naar binnen, en de tranen stroomden gewoon langs mijn gezicht omlaag. Tranen van vreugde, ik bedoel, ik kon het zelfs niet beginnen te rationaliseren. Maar ik zou het niet hebben kunnen stoppen al zou ik het gewild hebben, en vertrouw me, ik wilde het niet!
En hoewel het iets afgenomen is, ben ik in deze prachtige plaats van dat ik me gewoon uitgebreid voel, alsof de moeilijkheden van de wereld weggegaan zijn.
SB: Wow. Dat is opmerkelijk.
LD: Yeah. Kom het maar brengen! En kom het maar voor ons allemaal brengen! (lacht)
SB: Ja, inderdaad. Ik heb mijn ervaring van de afgelopen nacht op het 'Gouden Tijdperk van Gaia' (website) opgeschreven. Graham, wil jij iets zeggen over jouw ervaring van de afgelopen nacht?
GD: Wel, het mag op grond zijn van slechts het opruimen van sommige dingen, maar één van de dingen die ik opmerkte was, die als een nachtmerrie beschouwd kunnen worden. En ik neig er niet naar om mijn dromen zozeer te onthouden, maar ik deed dat welzeker de afgelopen nacht, en het was alles behalve leuk.
En ik kan niet weerkaatsen wat Linda zegt in termen van het niveau van de kwaliteit van wat zij ervaren heeft. Ik voel me aardig vreedzaam en kalm vandaag, en ik voel me behoorlijk moe. En dat is de laatste tijd het thema geweest. Maar ik merkte net op dat het schijnt dat wij drieën de afgelopen nacht enige uitdagende dromen hebben gehad, waarvan, Linda, jij suggereerde dat zij van een soort van opruiming geweest zouden kunnen zijn.

donderdag, mei 01, 2014

Vanuit de Akashic Archieven: Een uittreksel uit het Bericht van Mei 2014


Mei 2014 Boodschap

Vanuit de Akashic Archieven: Een uittreksel uit het Bericht van Mei 2014 

Gechanneld door: Jen Eramith MA
 
 

Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in april 2014 verwachten?
Dit is een tijd voor het diepgaand geaard en verbonden te zijn met de Planeet Aarde. Een gigantische, energetische verschuiving heeft zich voorgedaan voor de planeet en voor de mensheid in de laatste paar maanden. Velen van jullie hebben in jullie levens veranderingen gemaakt die de verschuiving vergemakkelijkten. Bijgevolg, deed er zich in April voor de gehele mensheid een energetische download voor. Nu is het voor jullie allemaal tijd om jullie voeten weer terug op de grond te krijgen. Het is voor jullie allemaal tijd om meer praktisch en werkgeoriënteerd te worden.
Het is tijd op plannen te maken en strategieën te ontwikkelen voor genezing, het beëindigen of creëren van wat het ook is dat jullie in jullie leven nodig zijn. Jullie mogen gewaarworden dat dit werk emotionele genezing omvat, het opbouwen van relaties, professioneel werk, familie communicatie, of het werken aan de gezondheid en de kracht van je lichaam. Er zijn eindeloze verschillende aspecten van jullie leven die de plaats zouden kunnen zijn waar jullie je op moeten focussen. Het zal aan een ieder van jullie individueel zijn om te beslissen waar het werk ligt en hoe jullie aan de slag zullen gaan het te doen. Het is tijd om gefundeerd/geaard en praktisch te zijn. Het is tijd om naar de fysieke stappen te kijken die ondernomen kunnen worden om je leven beter te maken en kwesties voorwaarts te bewegen, wat deze kwesties dan ook maar zouden kunnen zijn.
Daar binnenin, daar is een enorme positieve energie beschikbaar deze maand. Er is aldus veel energetische ondersteuning van de spirit van de Planeet Aarde. Er is aldus veel potentieel voor de goede wil tussen mensen en dit creëert een ondersteunende energie. Het is zeer belangrijk dat jullie ernaar streven om het beste in de mensen te zien en dat jullie bereid zijn om uit te reiken om elkaar te helpen en te ondersteunen.