maandag, maart 31, 2014

De Ster Ouderen: De Landingssequentie is Nu Begonnen - 29 Maart 2014 / Aluna Joy Yaxkin


De Ster Ouderen
De Landingssequentie is Nu Begonnen
Het Komende "Nieuwe Aarde"Portaal
29 Maart 2014 / Aluna Joy Yaxkin
 
Aluna: Ik zag een grap online. Het gaat zo … "Deja Poo … Het gevoel dat je deze troep eerder gehoord hebt". Het is een echte uitdaging geweest voor visionairs om om te gaan met en te schrijven over wat er gebeurde gedurende de laatste 16 maanden zonder je te voelen als een overslaande plaat. Wij hebben het gevoel dat wij dezelfde dingen steeds maar weer opnieuw vertellen … idealen, concepten, symptomen herformulerend totdat zij helemaal geen betekenis meer schijnen te hebben. We waren op een raket-schip en knalden naar een nieuwe bestemming ons ondertussen voelend als een overslaande, ouderwetse, 45-toerenplaat. Zo is het wel genoeg! … En toen was daar deze ochtend een kleine scheur in de voering van de volgende werkelijkheid … En jullie hebben er geen idee van hoe moeilijk het voor mij was om dit te posten. Ik heb het gevoel of ik hier een risico voor jullie neem.

Van de Ster Ouderen.
Het is hier . . .
Jullie hebben in een universele 'crock-pot'(langzame koker) gezwommen sinds 22 December 2012. Jullie hebben geprobeerd om het, zonder veel succes, te vermijden of ermee te vermengen, je over te geven aan de verpletterende hitte van ongedefinieerde, ongekende transformatie ongeacht welke richting jullie ook opgingen. Het is echt verwarrend geweest aangezien jullie innerlijke kompas niet jullie echte noorden aangewezen heeft. Jullie hebben een moeilijke tijd gehad met het behouden van jullie centrum en het verlies van het overzicht van jezelf. Overvloed is uitdagend geweest. Het handhaven van jullie gezondheid was verwarrend. Relaties werden opnieuw geëvalueerd en verschoven vaak. Vele collectieve koerscorrecties hebben veel mensen middenin het creëren van iets achtergelaten, en dat dan ineens de energie wegviel, je voelde je overdonderd toen je achtergelaten werd en het onafgemaakte project vasthield.
. . . de landingssequentie is nu begonnen in een "Nieuwe Aarde" Portaal. Dit is de langzame brandende fase voor de landing. Het wordt van brandstof voorzien door de druk te versnellen wat veroorzaakt wordt door de toenemende zwaartekracht-aantrekking van de Nieuwe Wereld die jullie gecreëerd hebben. Jullie zijn eindelijk met jullie landingssequentie begonnen om neer te strijken in/op deze Nieuwe Wereld. Dit werd getriggerd door de sprong die jullie op 22 December 2012 maakten.
Er is nu teveel zwaartekrachtdruk voor jullie lichaamsgeheugen om af te weren wat eraan komt. Het oude geheugen van jullie lichaam staat op het punt om het op te geven en eindelijk met de nieuwe frequenties te versmelten om het volledige voertuig waar jullie in zitten op te waarderen. Het oude magnetische gebied dat jullie werkelijkheid op z'n plaats hield is aan het vervagen en laat jullie los … en wordt vervangen met een nieuw gebied van aantrekking. De meesten van jullie gaan hiervan houden. Deze zwaartekracht-aantrekking kan een groot aantal van controversies veroorzaken en sommige mensen zullen proberen om Obi-Wan te zijn (uit de Star Wars films), zodat zij de Ster des Doods trekstraal kunnen uitschakelen. Maar deze drang om het proces te stoppen is de angst van hun lichaam en de oude wereld illusie/geheugen dat spreekt. Jullie voelen de magnetische aantrekking van jullie Nieuwe Wereld. Jullie geheugen is bezig eindelijk los te laten.

zondag, maart 30, 2014

De Arcturiaanse Groep - Energie is de Essentie van Alle Dingen, want het Is Goddelijk Bewustzijn…


De Arcturiaanse Groep
Energie is de Essentie van Alle Dingen, want het Is Goddelijk Bewustzijn…
30 Maart 2014 / Marilyn Rafaelle

Groeten dierbaren,
Wij zien velen die beginnen om verandering in hun levens te accepteren en deze te begrijpen … sommigen zeggen zelfs, "Waarom dachten we hier niet eerder aan?" De mensen verliezen de angst voor verandering hetgeen een groot deel van de evolutie is, dat is hoe het werkt. Wees nooit bang om iets nieuws uit te proberen en als je dan gewaarwordt dat het niet werkt, is dat prima, de hemel komt niet naar beneden vallen. Leren om open te staan voor nieuwe ideeën en verandering op alle niveaus staat een individu toe om op dezelfde wijze op alle niveaus te ontvangen--de innerlijke deur opent zich.
Velen van de zogenoemde "oudere generatie" gaan door met zichzelf terug te houden door het geloof dat er geen betere manieren zijn van de dingen te doen dan dat hun levenservaringen hen geleerd hebben. Zij zijn comfortabel geworden in de routine, weigerend om zelfs andere manieren van het bekijken van de wereld te overdenken en missen kansen voor spirituele groei. Jezelf toestaan om nieuwe ideeën te overdenken betekent niet levens te leven zonder vreugde of plezier in het werk en activiteiten, noch betekent het dat jouw huidige manier van doen en zien, ofwel wereldwijd of persoonlijk, verkeerd is en veranderen moet. Open staan betekent eenvoudig een bereidheid om weerstand los te laten en niet zo opgesloten te zitten in wat bekent en vertrouwt is zodat iedere verandering mogelijk is.
De Arcturiaanse Groep wenst te spreken over energie. Energie is de essentie van alle dingen, want het is Goddelijk Bewustzijn en de inhoud van alle vorm. Energie op diens zuiverst, is wit Licht en wordt geïnterpreteerd overeenkomstig met het bewustzijn van ieder individu. De halo van licht welke gezien wordt rondom heiligen en meesters is eenvoudig hun energiegebied, zo gevuld met zuiver Licht dat velen het kunnen zien.
Energie, zijnde het Alomtegenwoordige Bewustzijn kan nooit verloren raken, en verandert alleen van vorm. Jullie zijn je bewust van en ervaren te allen tijde energie, maar jullie zijn je er niet altijd bewust van wat jullie voelen. Je mag een zwaarte voelen op plaatsen zoals oude slagvelden die nog steeds de trilling van angst en lijden vasthouden. Kroegen/dranklokalen dragen vaak een zeer zware driedimensionale energie welke onmiddellijk gevoeld kan worden. De meesten hebben de vreedzaamheid en lichtheid van een kathedraal of een eenvoudige landelijke kerk ervaren waar de gebeden van velen door de tijd heen bijna een "aanwezigheid" van lichtenergie gecreëerd hebben. De genezende energie van de natuur in een onontgonnen woud of naast een stromende stroom wordt door bijna iedereen gevoeld en is de reden dat deze krachtige en heilige plaatsen beschermd moeten worden.

Grote X1-Class Zonne Vlam 29 Maart 2014


Grote X1-Class Zonne Vlam 29 Maart 2014
Zonne Vlam Veroorzaakte een Zeldzame "Magnetische Haak": Op 29 Maart om 18:52 (17:52 UT), barstte de magnetische baldakijn van zonnevlek AR1890 uit, en produceerde een korte maar intense X1-klasse zonne vlam.
Een magnetische haak is een rimpeling in het magnetische gebied van de Aarde veroorzaakt door elektrische stromingen die 60-100km boven onze hoofden stromen. Ongelijk aan geomagnetische verstoringen die met CME's dagen na een vlam arriveren, doet een magnetische haak zich voor terwijl de vlam in voortgang is. Zij neigen ernaar zich voor te doen tijdens snelle impulsieve vlammen zoals deze.

zaterdag, maart 29, 2014

Aartsengel Zadkiel - Laat Jouw Licht Stralen - April 2014 / Linda Robinson


 
Aartsengel Zadkiel
“Laat Jouw Licht Stralen"
April 2014 / Linda Robinson

Gegroet Geliefden,
Dit is Aartsengel Zadkiel samen met Lady Amethyst van de Zevende Straal van Transformatie en Manifestatie, en wij begroeten jullie in Liefde en Licht. Vandaag komen wij samen met Heer Sananda, Meester van het Licht en het Christus Bewustzijn. Wij zullen de grote invoer van de hogere energie bespreken om de persoonlijke kwaliteiten te verfijnen en te perfectioneren die jullie wensen voort te stralen voor jullie eigen vooruitgang en voor het profijt van iedereen.
Zoals wij eerder met jullie besproken hebben, nodigen grote hoeveelheden van hogere trillingsenergie jullie uit naar een hoger niveau van bewustzijn. Wanneer je deze energie gebruikt, verheft het jou naar een hoog trillingsniveau. Het is als het hoogste punt van een golf te berijden, alleen is dit een onophoudelijke stijging naar een hoger niveau.
Dit is een kans om het Licht te gebruiken om jouw eigen energiegebied te verfijnen en om deze persoonlijke kwaliteiten uit te stralen die een hoger bewustzijn vergezellen.
Deze zijn kwaliteiten die alle grote Wezens van Licht uitstralen, en zij werden door Sananda geperfectioneerd in zijn aardse incarnatie als Yeshua (Jezus).
Eén van de grootste kwaliteiten is Liefde. Dit breidt zich naar alle andere kwaliteiten uit, want wanneer je vanuit een niveau van universele Liefde leeft, doordringt het al jouw gedachten, intenties en handelingen.

vrijdag, maart 28, 2014

Sandra Walter - De Terugkeer van de Kosmische Christus: De Belofte Vervullen - 27.03.2014


Sandra Walter
De Terugkeer van de Kosmische Christus: De Belofte Vervullen  
27 Maart 2014

Zegeningen Geliefde Licht Stam,
De Equinox Toegangspoort opende een krachtige stroom van Zonne Kosmische Christus energetica. Diepe dankbaarheid naar iedereen die deelnam aan het verwelkomen van deze nieuwe golf van Kosmisch Christus Licht. Het is GLORIEUS en gaat door te intensiveren en in de rastersystemen te gutsen. Het zal met de Verduistering op 14 april volledig verankerd zijn, gestaag de eis voor Vrede binnen en buiten verhogend. Het is een goddelijke gunst voor de gehele MENSheid; herinner je alsjeblieft dat als de tijdlijn splitst sensaties meer intens omhoog komen.
Ik houd iedereen in mijn hart die door deze activering heengaat. Er is hier veel om te openbaren, en ik zal mijn best doen om duidelijk te zijn. Mijn communicatie is aan het veranderen, hoofdzakelijk vanwege een recente verplichting en deels vanwege stappen naar het eerste contact. Er is zoveel gaande, ik zou maar al te graag een volledige telepathische uitwisseling met jullie willen hebben. Woorden vangen de intensiteit van sommige van deze ervaringen niet. Nochtans, zijn er nog steeds 3 maanden van werk over naar deze toegangspoort hetgeen overzichtelijkheid vereist in mijn huidige rol van dienstverlening. Ik zal proberen een stijl van 'zoals het zich ontvouwt' te gebruiken om de details hier onderbouwd te krijgen.  

De Equinox Toegangspoort
In de dagen voorafgaand aan de Equinox terwijl de golf binnenkwam, zag ik een gigantische dikke straal van Licht in de poorten rondom en op Berg Shasta gutsen. Het zag er anders uit dan het gebruikelijke pilaar-type licht dat wij zien tijdens een poortopening. Meer zoals stromen van Goud Kristallijne Licht dat in de poorten welft, hetgeen in mijn ervaring de goddelijke hulp aanduidt die de stromen van het gebogen Licht in/naar specifieke kanalen focust. Het duidt ook voorzichtigheid aan met de magnetische uitbalancering. Zoals ons voorafgaand aan de Equinox verteld werd, intensiveren de Hogere Rijken deze golf van Zonne Kosmisch Christus Licht.
Toegangspoorten zijn kenmerkend 7 dagen lang (zeer bijbels), zij openen 3 dagen ervoor en 3 dagen erna. Zij zijn een venster van mogelijkheden om het bewustzijn te verheffen. Aangezien wij zoveel MENSen hebben die versnelling eisen (hoewel vele niet voorbereid zijn op de resultaten van deze eisen) en een flink aantal die gereed zijn om nieuwe niveaus van bewustzijn aan te nemen, zet het een vooraf-afgesproken overeenkomst tot actie aan. Dit is waarom het zo belangrijk is om je hart nu meteen te openen voor Alles Dat Is. Wij hebben keerpunten waar cocreatie tussen de lagere en hogere rijken de criteria vervullen van het Gouden Tijdperk.

donderdag, maart 27, 2014

Tsunami van Liefde Meditatie - 25 Maart 2014 / Linda Dillon


Tsunami van Liefde Meditatie
Voel je de Liefde Tussen de Woorden?
25 Maart 2014 / Linda Dillon

Groeten, Ik Ben Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van het boek "The New You and The Great Awakening". Ik ben hier vandaag om samen met jullie door de meditatie heen te lopen om jullie te helpen verankeren en te helpen het anker te zijn voor de Tsunami van Liefde van de Moeder.
De Tsunami van Liefde van de Moeder is het geschenk van de Liefde van de Moeder, van de Goddelijke Bron/de Ene/Liefde dat naar deze planeet gestuurd wordt om ons met ons Ascentieproces te helpen, om ons naar een hoger octaaf en naar een nieuwe staat van Zijn te brengen.
Het is een ongelooflijke tijd om in leven te zijn en dit geschenk helpt ons met de vervulling van onze missie en ons doel, het is waar we op gewacht hebben, het is waar we voor gebeden hebben, het is waar we om gevraagd hebben en het is een fenomenaal geschenk. Sommigen van ons hebben zich vrijwillig aangeboden, eonen geleden, om de ankers te zijn voor wanneer deze energie op de planeet begon te stromen. Maar ongeacht of wij een vroeg anker zijn of naar de thuisbasis glijden, wij allemaal, de gehele mensheid, zal dit geschenk van Liefde ontvangen, zal helemaal en compleet, volledig, door deze golf van Liefde gepenetreerd worden. Dus laat ons beginnen:
Hoe wij deze meditatie beginnen is door onszelf naar de 13de Octaaf te brengen. De 13de Octaaf is een plaats, een staat van zijn, van Goddelijke Vereniging. Het wordt in en met het Hart van de Ene verankerd; het is Thuis zijn. Voorheen moesten we sterven om feitelijk deze situatie te hebben, deze staat van zijn, maar dit is een geschenk dat de Raad van Liefde ons gegeven heeft, en het is één van de primaire dingen waarom ik hier op Aarde ben.

Aartsengel Michael - Alles op Aarde is ÉÉN Verbonden "Vat van Liefde" - 27.03.2014


Boodschap van Aartsengel Michael
Alles op Aarde heeft een Ziel
Alles op Aarde is ÉÉN Verbonden "Vat van Liefde"
27 maart 2014/ Rita Pulmans

"Jullie zullen meer en meer ontwaken via jullie harten. Zo zullen jullie je Heilige Harten in vereniging brengen met AL WAT IS." 

Geliefde zielen, liefdevolle harten.
Het is verlichtingstijd! Jawel, het is nu, "The time to remove the old stuff!" Het is nu tijd om de oude rommel op te ruimen.
Geliefde kinderen van het Licht, en dat zijn jullie allemaal, zonder uitzondering. Ik Aartsengel Michael kom tot jullie vandaag om deze uitzonderlijke boodschap te brengen. Samen met Mijn collega's Aartsengel Gabriel, de boodschapper van God, en Aartsengel Rafael, de goddelijke genezer, zullen wij intens werk verrichten vandaag.
Waarom vandaag geliefde zonnekinderen, daar jullie als het ware in een "tussentijd" beland zijn. Daarom kunnen jullie wel een stootje in de goede richting gebruiken.
En wij de goddelijke gezondenen zijn er. Wij de Aartsengelen zijn jullie heel nabij. Zo nabij dat wij nu op Aarde zijn, om jullie werk te verlichten.
Wij vliegen van her naar der (AEM zegt dit breeduit lachend en grappig bedoeld, want engelen kunnen overal tegelijkertijd aanwezig zijn). Dit om jullie in je wensen bij te staan. Dit om jullie te begeleiden.

Jeshua - Jouw Eigen Keuzes Maken - Maart 2014 / Pamela Kribbe


Jeshua
"Jouw Eigen Keuzes Maken"
Maart 2014 / Pamela Kribbe

Dierbare vrienden, ik groet jullie allen vanuit het hart. Voel mijn hart, want ik ben met jullie verbonden. Adem mij in. Er is een broederschap tussen ons, een gelijkgestemdheid tussen jullie en mij en een grotere groep van zielvrienden, van Lichtwerkers. Sommigen kennen jullie, anderen kennen jullie niet, tenminste niet in de aardse betekenis, maar er is een affiniteit, een grotere eenheid waarvan jullie deel uitmaken. Voel die vereniging binnenin jullie zelf.
Jullie allemaal proberen een evenwicht te vinden tussen jullie Aarde wezen en jullie Ziel wezen. Aan de ene kant, ben je een Aarde mens, geboren in een lichaam met een aanleg richting een bepaalde persoonlijkheid, en jullie zijn grootgebracht in de culturen en de tradities van de Aarde. Aan de andere kant, is daar de grotere werkelijkheid van jullie Ziel, jullie kosmische nalatenschap. Jouw Ziel is veel ouder dan dit op zichzelf staande leven en heeft een overvloed aan ervaring in uiteenlopende incarnaties opgebouwd. Daar bovenop, als een Ziel, maak je deel uit van een grotere spirituele familie welke, benevens jullie aardse familie, deels op Aarde en deels op andere werelden woont.  
De versmelting van jouw Ziel met jouw aardse zelf is vaak verwarrend voor jullie. Hoe integreer je beide? Velen van jullie voelen de werkelijkheid van jullie Ziel. Je voelt iets door je heen stromen dat "niet van deze Aarde" is, iets dat niet toegeschreven kan worden aan jouw opvoeding, genen, of culturele achtergrond. Er is iets unieks en onpeilbaars dat van jou "jij" maakt. Gevoelige mensen kunnen glimpen van hun ziel opvangen, omdat zij intuïtief verbonden zijn met een innerlijke wereld voorbij tijd en ruimte, en zij willen vaak volledig van die wereld zijn. Zij voelen dat hun Thuis, hun Bron, daar is, en zij hebben het juist. Echter, omdat jullie als een menselijk wezen leven, hier en nu, is het noodzakelijk om de verbinding met jullie Ziel en belichaming "handen en voeten" te geven. Je zou niet de verbinding tussen jouw Ziel en de Aarde moeten scheiden, eerder precies het tegenovergestelde: plaats jezelf steviger in die verbinding, en doe het met enthousiasme en passie. Dan heb je werkelijk jouw Aarde Zelf en jouw Ziel Zelf geïntegreerd.
De reden dat dit vaak moeilijk voor jullie is, is dat velen van jullie Lichtwerkers voorrang geven aan jullie Ziel boven jullie aardse persoonlijkheid. Jullie nemen aan dat jullie Ziel het beste weet wat te doen. Echter, hoewel jij als een aarde mens jezelf zou moeten laten inspireren door jouw Ziel, ben jij degene, en zou je dat moeten zijn, die de keuzes vaststelt en de beslissingen maakt. Jij bent degene die uiteindelijk jouw leven creëert, en laat me dat uitleggen.

Méline Lafont - De Lente Equinox Schenkt het Leven aan het Kwantum Bewustzijn - 26.03.2014


Méline Lafont ~ Boodschap van Zelf
De Lente Equinox Schenkt het Leven aan het Kwantum Bewustzijn
26 Maart 2015

De wedergeboorte van de eenwording is hier terwijl de lente Equinox de eenheid als een collectief bewustzijn versterkt. Dus terwijl we nu allemaal de integraties van onze persoonlijke reizen toestaan om plaats te vinden, door onze IK BEN Aanwezigheid en Gechristende Zelven te omhelzen, zullen wij nu met deze reis doorgaan met voorop de actualisering van onze voormalige aanwezigheden die bekend zijn als onze Lemuriaanse belichamingen.
In deze tijden was ons Lemuriaanse bewustzijn en waren onze belichamingen van een zeer hoog en verfijnde standaard. In deze dagen stonden wij voorbij de behoefte aan een fysieke expressie aangezien wij verheven waren in een hogere staat van bewustzijn. Deze waren Lichtlichamen die wij in die tijd belichaamden en dus was er tegelijkertijd een verschuiving in bewustzijn terwijl wij voorbijgingen aan de grenzen van "sterven" en de gestalte van een Lichtlichaam aannamen.
In dit Nu moment staat alles op het punt om abrupt te veranderen en het zal met jullie eigen besef opgemerkt worden als het collectieve bewustzijn bezield wordt met een aanzienlijke hoeveelheid van energiegebieden die met de Grote Centrale Zon uitlijnen. De Kosmische orde en het niveau van begrip op dit vlak bereikt diens eerste herzieningen van het kwantum bewustzijn, waardoor de eerste MENSelijke wezens in deze staat van verkenning zijn, en begenadigd zijn met de mogelijkheden om niet alleen te verkennen maar ook om een kwantum bewustzijn in een belichaming te worden.
Dit Kwantum bewustzijn dat jullie zullen beginnen te belichamen is bezig geactiveerd te worden terwijl wij spreken, dit gebeurd door de energieën van het portaal van de Lente Equinox samen met de hulp van de integraties van het Kosmische Licht, de Zonnevlam opwaarderingen en de Foton energiegolven welke allen helpen door omhelst en toegestaan te worden in jullie persoonlijke werkelijkheid en vlak van bestaan.

woensdag, maart 26, 2014

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van Licht - 26 Maart 2014


Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van Licht - 26 Maart 2014
Jullie Hebben het GEDAAN...
Jullie Hebben aan Jullie Contract VOLDAAN.
Jullie ZIJN Er.
Wees Blij, Wees Blij, Wees Blij!
 
 

Blossom: Wel, hallo! Ik vind het zó leuk om weer de gelegenheid te hebben om met jullie te kunnen praten. Het voelt alsof het maanden geleden was, maar op de keper beschouwd hebben we nog maar vijf weken geleden met elkaar gecommuniceerd. De tournee vraagt al mijn aandacht en ‘channelingszaken’ lagen ver buiten mijn aandachtsveld. Daarom leg ik mijn Liefdevolle Vertrouwen bij jullie neer en vraag aan jullie om een boodschap te brengen, waarvan JULLIE VOELEN dat het ons Hoogste goed dient en het meest passend is in deze tijd. (Mits jullie er zijn natuurlijk … in mijn wereld is het bijna middernacht!)
Federatie van Licht: Liefste Blossom … Wij hebben veel Liefhebbende Energie naar jouw Wezen gestuurd, terwijl jij in jouw land rondtoerde op de wijze die bij jouw Wezen hoort.
Dank je wel daarvoor. Ik probeerde ook ‘Hallo’s’ naar jullie uit te zenden! Er is veel waarover de lezers met jullie willen praten … maar ik geef er de voorkeur aan om jullie de leiding te geven. Ga alsjeblieft door …
Waarmee we van wal willen steken … bij wijze van spreken … gaat over de Energie van het zelf, dat jullie Hoogste doel dient … die … op zijn beurt … de Hoogste visie dient die ten goede komt aan het geheel.
Ben er niet zeker van dat dit logisch klinkt … Ik bid u, ga door!
Wij hebben opgemerkt dat velen van jullie wereld kijken naar allerlei dingen die in hun ogen als ‘opmerkenswaard’ worden beschouwd … maar dat in onze ogen … niet zijn! We begrijpen dat wij een heel ander gezichtpunt innemen en een heel andere agenda hanteren met betrekking tot dat wat wij willen doorgeven. We zijn ons er terdege bewust van dat velen ons graag willen horen praten over de kwestie van het vliegtuig dat volledig uit het zicht verdween. In onze ogen … willen we graag zeggen, dat het niet aan ons is om het eens of oneens te zijn met anderen, die verklaringen wilden geven over waar dit voertuig zich bevindt. Er zitten veel tegenstrijdige aspecten aan dit verhaal en we gaan ervan uit dat elke opinie die wij zouden kunnen hebben … wat we in volledige WAARHEID niet hebben … alleen maar meer onrust zou toevoegen aan wat er momenteel al is … en dit … vinden wij … draagt niet bij aan het doorgeven van wat wij beschouwen als LICHTWERK.

dinsdag, maart 25, 2014

Een Uur met een Engel - Aartsengel Michael - 20 Maart 2014


 
Een Uur met een Engel - 20 Maart 2014
Aartsengel Michael
"Lente Betekent de Tijd van Wedergeboorte en Ontwaking"

Geoffrey West: Hallo, en welkom bij Een Uur Met een Engel, met Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Nieuwe Jij: Tevoorschijn komend in de Luister van het Hartbewustzijn van de Mensheid". Zich bij haar aansluitend is Steve Beckow, oprichter van het "Gouden Tijdperk van Gaia" en auteur van "Het Opbouwen van Nova Aarde: richting een Wereld die voor Iedereen Werkt". Ik ben Geoffrey West en ik val deze avond in voor Graham Dewyea.
Ik nodig jullie uit om de Blauwe Vlam van Waarheid en Vrede/Vreedzaamheid van Aartsengel Michael binnen te brengen, terwijl wij Aartsengel Michael weer terug verwelkomen. Deze avond zal Michael ons inzichten aanbieden over wat het betekent om wereldwijde en soevereine burgers van de Planeet Aarde te zijn. Hij zal ook enige updates aangaande uiteenlopende huidige gebeurtenissen en de aankomende Tsunami van Liefde aanbieden.
Hiermee, geef ik de dingen aan jullie over, Steve, Linda en Michael.
Steve Beckow: Heel veel dank, Geoff. En, Aartsengel Michael, voordat u begint en uw openingscommentaar geeft, zouden wij kunnen bespreken waar vandaag over gesproken zal worden en dat we daarvoor met een plan kunnen komen, alstublieft?
Aartsengel Michael: Ja. Wat zou je graag willen doen, lief hart?
SB: Wel, ik plande oorspronkelijk om de wereldwijde burgers eerst te bespreken, maar ik denk dat het beter zou kunnen zijn om die discussie als laatste te doen en in plaats daarvan eerst de lente Equinox te bespreken, de nadering van de Tsunami van Liefde, de Reval, en Vlucht 370, en dan zo'n 15 tot 20 minuten bewaren voor de discussie over wereldwijde burgers. Zou dat voor u werken?
Aartsengel Michael: Ik ben zeer flexibel. En wanneer wij over elke van deze onderwerpen spreken, terwijl wij wat voor aantal van onderwerpen dan ook behandelen, begrijp dat waar wij over spreken in elke van deze arena's is wat het betekent om een wereldwijde burger te zijn.
SB: Dat is maar al te waar.
Aartsengel Michael:  Wat het betekent om een burger van Terra Gaia te zijn. Dus laat ons beginnen waar het ook is dat je kiest.
SB: Prima. Dank u wel, Heer. De lente Equinox begon gisteren. Het gaat door tot morgen. Wat kunnen we ervan verwachten?
Aartsengel Michael: Laat ons bij het begin beginnen. Groeten. Ik Ben Michael, Aartsengel van Vrede/Vreedzaamheid, Strijder van Liefde en zou ik mogen zeggen, in diepe eerbiediging en waardering voor Gaia, Brenger van de Lente? Wat betekent de lente werkelijk, behalve het begin van het nieuwe, van de nieuwe tijd van wedergeboorte, van een cyclus van wedergeboorte, van herontwaking, van grote ontwaking?

maandag, maart 24, 2014

Aartsengel Michael - Het is Nu een Aanbreken van een Kristallen Gouden Tijdperk - 23.03.2014


Aartsengel Michael
"Het is Nu een Aanbreken van een Kristallen Gouden Tijdperk"
23 Maart 2014 / Rita Pulmans
 
"Velen trekken reeds hun vernieuwde kleed aan, het Christuskleed, wat hen, jullie, oneindige ontembare vreugde zal brengen, daar jullie vanuit dit Christusbewustzijn je Meesterschap zullen ontdekken, beleven, uitdragen en intensiveren."
Rita:
Geliefde Aartsengel Michael, broeder in het hoogste Licht, mag ik je broeder noemen? Daar ik het gevoel heb, dat je steeds dichter en dichterbij komt, bijna alsof je mens zou zijn, zo heel dichtbij voel ik je. Of is het misschien andersom?
Is het waarschijnlijk zo dat wij, als mensheid, dat ook ik, als mens, steeds een trapje hoger  kom? Ik ben zo geestdriftig, in grote blijdschap, van een gevoel niet te omschrijven.
Ik voel de ene keer een enorme stilte, dan weer een prachtige energiestoot of een gevoel van heerlijke trillingen of een zachte streling.
Ook zie ik, als ik de lucht aanschouw, een "andere" lucht dan voorheen, ijler zeg maar, een "luchtigere" lucht, zoals een doorzichtige kristallen bel.
Ook zie ik en voel ik dat de zon werkelijk kristallen licht uitstraalt, een prikkelend licht, bijna niet te verdragen, zo intens. De zon is ook veel krachtiger in straling dan wat ik vroeger voelde. Toen was ze zacht en mild, nu is ze heftig en penetrerend.
Ook was het met de equinox "opruim tijd", opruim tijd van karma en oude patronen. Het heeft zich prachtig uitgewerkt bij mij, geweldig. Het was net of het allemaal gepland en geregeld was, bijna zoals in een film die reeds gemaakt is en waarnaar je kijkt en die al vaststaat, of hoe zal ik het zeggen. Er zijn ook zo'n wonderbare zaken te zien, steeds meer en meer. Is dit alleen bij mediamieke mensen of zien wij dit allemaal?
Het is een prachtige tijd, en ik weet dat alles maar ook alles, neen ik voel het, in vernieuwing is. Wat een opwindende tijd ook, wauw.

Aartsengel Michael:
Geliefde zielen, inderdaad het is een opwindende tijd, niet te vergelijken met geen enkele tijd uit het verleden. Alhoewel er reeds meerdere Gouden Tijdperken geweest zijn (en nog zijn, maar dit ga ik je nu niet uitleggen, hoe dit zit).

zondag, maart 23, 2014

Commandant Ashira - Over Het Galactische Leven - 18 Maart 2014


Commandant Ashira
" Over Het Galactische Leven"
18 Maart 2014 / Hemelse Zegeningen
Linda Dillon & Suzanne Maresca

Suzanne Maresca: Goedemorgen en welkom bij een volgende aanbieding van Hemelse Zegeningen met Linda Dillon, het Kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Nieuwe Jij, Tevoorschijn komend in de Schittering van het Hartbewustzijn van de Mensheid" en ikzelf Suzanne Maresca.
Deze week zijn wij blij om Commandant Ashira in de show terug te verwelkomen. Hij heeft zeer toeschietelijk ingestemd om ons enige inzicht aan te bieden over het Galactische leven, en het is wederom een eer om in staat te zijn om een ontmoeting te hebben met de Commandant van de Verenigde Strijdmacht van de Buitenste Galaxies.
Ik kan eerlijk vele dagen spenderen met het hebben van conversaties van allerlei slag met Ashira, en de tweede aflevering is inderdaad zeer welkom.
(Gesprek tussen Linda en Suzanne + de meditatie overgeslagen om te vertalen)
Ashira: Groeten, Ik Ben Ashira…
SM: Welkom.
Ashira: En welkom aan jou, lieve Suzanne. Ik ben Ashira - Ashira van Neptunus - want dat is vaak hoe wij onszelf identificeren. Ik ben de Commandant van de Verenigde Strijdmacht van de Buitenste Galaxies. En wederom is het mij een eer, en genoegen om vandaag jouw gast te zijn. Weet je, hoezeer als een ieder van jullie, mijn geliefde vrienden en familie, hoezeer als jullie hunkeren om te zijn…., om te weten … - wat is jullie taalgebruik - om in ons gezelschap te zijn (hang out with us), zo is het ook voor ons.
Er is niet één Wezen aan boord van welke van de uiteenlopende Vloten dan ook die niet gekomen is, zich vrijwillig aangemeld heeft, gereisd heeft, die niet aanwezig is vanwege jullie. Vanwege een ieder van jullie - individueel en collectief - en ja ons werk is natuurlijk met het Collectief en met Gaia. Maar onze interesse gaat naar jullie uit - als familie, als vrienden, als potentiële vrienden, als collega's - er is niemand aan boord die gezegd heeft, "Wel ik zal gaan, en ik zal dienen en ik zal mijn missie en mijn doel voltooien, maar ik zal geen wisselwerking aangaan met de menselijke wezens en ik zal de Aarde niet bezoeken."
Oh nee, dat is eenvoudigweg niet het geval. Jullie leven op één van de meest uiteenlopende en prachtige, verleidelijke planeten in de Galaxy. Er is zo een uiteenlopende schoonheid - er is zoveel te zien en van te genieten - en nu spreken we over de natuur, maar ik spreek ook over de mensen. Jullie zijn een verrukkelijke mix, dus wij kunnen ook niet wachten, en zoals jullie goed weten hebben velen van ons niet gewacht en wij bezoeken jullie planeet en wij bezoeken velen van jullie, veel meer dan jullie denken.
We kennen - en, tussen haakjes, wij verwelkomen - jullie nieuwsgierigheid over ons en wij zullen jullie vragen bespreken, maar denk voor geen moment dat de nieuwsgierigheid, het enthousiasme, het verlangen om te engageren en om echt een gemeenschap te vormen, dat wij deze verwachting niet vastgehouden hebben - wel, voor veel te lang! Dus ja, en misschien is het niet louter dat jullie uitstraalden vanuit de Sterren, zovelen van jullie. En ja, voor sommigen van jullie is het dat jullie ge-bilocaliseerd zijn of dat jullie aspecten op de uiteenlopende schepen hebben - en er is een verschil tussen bi-locatie en aspecten - laat ons daar duidelijk over zijn.

dinsdag, maart 18, 2014

Aartsengel Michael - Belangrijke Boodschap Over de Naderende Equinox van 20 Maart - Rita Pulmans


Aartsengel Michael
Belangrijke Boodschap Over de Naderende Equinox van 20 Maart
Met geleide meditatie voor die dag
17 Maart 2014 / Rita Pulmans 

Michael: "Vorm in jullie "mind" reeds een nieuwe wereld, een nieuwe werkelijkheid en begrijp, besef, wees bewust dat jullie "Meesters zijn"


Geliefde Aartsengel Michael,

Kunt u mij wat aanreiken in verband met de Equinox die zal plaatsvinden op 20 maart dit jaar. Het is een zeer intense tijd, waar we toch wel erg kampen soms met onszelf, om onze onzuivere stukken achter te laten.
Het is een intense tijd van zuivering, en de energieën die nu onze Aarde bombarderen zijn zeer heftig. Wat kunt u mij geliefde Lord brengen, dit om onze barensweeën naar de nieuwe tijd, toekomst te verzachten voor ieder mensenkind, die deze poort kan betreden?
Breng uw raad tot ons, dit in een geleide meditatie. Ik dank u geliefde engel vanuit het diepst van mijn hart, voor al uw prachtige boodschappen die ik in het verleden mocht ontvangen.
 
Ik dank u voor de vele mensen die hier gebruik maken van uw mooie meditaties.
Dank!
Rita 

Rita: Ik las ook de volgende woorden in een boodschap van Sandra Walter over de komende Equinox. Zie link: Sandra Walter Equinox Toegangspoort
"Equinox Verenigde Intenties"
Alle Bronnen moedigen BIJEENKOMSTEN en de VERENIGDE FOCUS op de Equinox zelf aan. Kom tezamen precies daar waar jij geplaatst bent - VIND het locale collectief (hang een flyer op, sla holistische centrums erop na, overal waar ontwaakte mensen bijeen neigen te komen). Je zult verrast zijn over hoe wijdverspreid de ontwaking geworden is. Geen aannames dat jouw stad/dorp of buurt slapende is. Dat is op dit punt onmogelijk. Laat ons allemaal met gratie en harmonie in de Leiderschapsrollen treden. Als je naar een Heilige Plaats geleidt wordt, kom met anderen bijeen - vermijd elkaar niet, dit licht is ingesteld op Vrede en Eenheidsbewustzijn. Iedere soort van vreedzame meditatie in het Equinox uur wordt gewaardeerd. Zoals altijd, visualiseer het harmonieuze nieuwe paradigma in het Nu.

De Arcturiaanse Groep - Er is Slechts Eén Leven en het is Goddelijk - 16 Maart 2014


De Arcturiaanse Groep
Er is Slechts Eén Leven en het is Goddelijk … het is het Enige Leven dat er Is
16 Maart 2014 / Marilyn Rafaelle

Groeten dierbaren,
Wederom komen wij om met jullie over ascentie te spreken. Allen zijn in andere fasen van het ascenderen in/naar de hogere dimensionale energieën. Niet allen zullen volledig ascenderen in deze tijd, want velen zijn nog niet gereed om de volledigheid van hun innerlijke ziel te omhelzen. Echter, allen ervaren het Licht dat over Gaia uitgegoten wordt in deze krachtige tijd en allen hebben de vrije wil keuze om erdoor te groeien of het af te wijzen.
Herinner je dit als je de vele veranderingen die binnenin jou en in de wereld plaatsvinden observeert. Verandering kan zeer verontrustend zijn voor diegenen die nog steeds stevig vasthouden aan levenslange leringen en overtuigingen die niet langer meer voor het hoogste goed werken, maar dat is de manier waarop de evolutie werkt … het is een geleidelijke (soms niet zo'n geleidelijke) verschuiving in/naar nieuw en meer ontwikkeld denken, zijn, en doen, en oude overtuigingen kunnen het niet tegenhouden als de meerderheid ontwaakt en immer meer Licht aan het universele bewustzijn toevoegt.
Aangezien allen scheppers zijn, kan de evolutie vertraagd worden, maar nooit gestopt want het is het doel van het leven. Door de vrije wil, kan een individu diens spirituele groei gedurende een tijdje vertragen of zelfs stoppen, zelfs levensspannen lang, maar de evolutionaire reis kan nooit permanent vertraagd worden … de ware aard van de mens is Goddelijk, en de hunkering om dit te herinneren raakt nooit verloren. Het is vaak diep binnen begraven door intentie of onwetendheid, maar kan nooit verdwijnen of er zou geen individu zijn. Men kan niet in wat voor manier, gestalte of vorm bestaan zonder de Goddelijkheid binnenin, aangezien het de inhoud van alle vorm is … Alles Dat Is.
De Arcturiaanse groep wenst te spreken over het leven. Wanneer je functioneert binnenin het driedimensionale geloofsysteem, wordt het leven in bepaalde gevallen beschouwd als heilig, (vrienden en familieleden) maar niet zo heilig (oorlog) in andere gevallen … volmaakt de afscheiding en de dualiteit van het derde dimensionale denken reflecterend. Er is slechts één leven en het is Goddelijk … het is het enige leven dat er is. Menselijkerwijze, kunnen wetenschappers iets creëren dat in leven mag schijnen te zijn in een fles, kloon, of testbuis, maar dit is alleen fysiek, een interpretatie van het "leven". Leven wordt alleen LEVEN, wanneer Goddelijke energie erin binnengaat wat het waarom is dat een fysiek lichaam zo snel desintegreert wanneer de ziel het eenmaal verlaten heeft.

maandag, maart 17, 2014

Commandant Ashira: Een Update over Huidige Gebeurtenissen & Het Galactische Perspectief over de Staat van het Collectieve Menselijke Bewustzijn


Commandant Ashira
"Een Update over Huidige Gebeurtenissen & Het Galactische Perspectief over de Staat van het Collectieve Menselijke Bewustzijn"
11 Maart 2014 / Hemelse Zegeningen
Linda Dillon & Suzanne Maresca

Suzanne Maresca: Goedemorgen en welkom bij een volgende aanbieding van Hemelse Zegeningen met Linda Dillon, het Kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Nieuwe Jij, Tevoorschijn komend in de Schittering van het Hartbewustzijn van de Mensheid" en ikzelf Suzanne Maresca.
Vandaag zijn wij vereerd om Ashira in onze show te verwelkomen - De Commandant van de Verenigde Strijdmacht van de Buitenste Galaxies. Het is geen titel die men iedere dag in onze werkelijkheid gebruikt, nog niet, maar ik houd ervan om te denken dat dit weldra wel zo zal zijn. Vandaag zullen we een update krijgen over huidige gebeurtenissen alsook over het Galactische perspectief over de staat van het collectieve menselijke bewustzijn.
Opmerking van Cobie: Grote delen van het begin heb ik niet vertaald omdat dit in de eerste plaats niet veel 'om de hakken' had, en daarnaast wilde ik meteen "overgaan" naar Ashira. Het enige wat ik extra toe zal voegen is wat Linda Dillon over Ashira te zeggen had.
Linda Dillon: … over Ashira. Ik weet dat je vele vragen voor hem zult hebben, en zijnde een Sterrenvloot Commandant neigt hij ernaar om een … ah, laag profiel te houden. Maar, dit is een Wezen die niet eenvoudigweg een Commandant van een op zichzelf staand schip is, maar hij is de Sterrenvloot Commandant van de Verenigde Strijdmacht van de Buitenste Galaxies.
En wat de Buitenste Galaxies betekenen is letterlijk de zeer verre Galaxies, dus niet slechts deze Galaxy, maar Galaxies die miljarden kilometers ver weg zijn en daar zijn duizenden en duizenden aan schepen - en dat is waar hij fundamenteel de leiding over heeft - niet slechts een paar schepen die…., nou, slechts een 'paar' zijn - honderden feitelijk - die rond onze planeet cirkelen, maar de gehele Vloot. En ja, het is echt een privilege dat hij komt om met ons te praten.
Nu het "vriendinnen" gedeelte! En ik ben er zeker van dat Ashira vast en zeker precies hier bij mij zit, maar hij is "drop dead" gorgeous! (uitermate verrukkelijk/goddelijk knap) Dus, voor iedereen die luistert/leest, verschijnt hij in een mensachtige gestalte. Hij is van het Hussian ras, en wanneer je aan Hussians denkt zijn zij zeer "katachtig" en hij is de zoon van Grener van Ashira, van Neptunus, en hij aanvaarde deze rol als Sterrenvloot Commandant … Oh hemel, bijna vijftien van onze jaren geleden. En ik weet dat ik hem vaak geplaagd heb door te zeggen, weet je, dat hij de baan kreeg vanwege zijn vader.
Maar dat deed hij niet - hij verdiende het toen Grener wegging om het Hoofd van de Intergalactische Raad te worden - de reden dat hij wegging om dat te doen was om de Aardse initiatie, Gaia's initiatie te overzien - en hij ging in die Raad om te helpen het proces voor ons allemaal te sturen. Maar denk aan een euh…. Een jonge Omar Sharif, donker haar, donkere ogen, en er zeer "Bedoeïen uitziend" - en dan heb je Ashira. Ja, zeer, zeer charmant, en wij zijn zeer gelukkig om hem te hebben.
Ashira: Groeten, Ik Ben Ashira - Ik Ben Ashira van Neptunus. Welkom en dank je wel, en ik breng jullie Groeten - ik breng jullie Groeten en welkomstgroeten, zegeningen van de Verenigde Strijdmacht van de Buitenste Galaxies, van alle Sterrenvloten, van de Raad - en ik bedoel de Intergalactische Raad - en ik verwelkom jullie allemaal en ik dank jullie geachte vrienden, dierbare familie, om mij vandaag uit te nodigen want het is enige tijd geleden dat wij deze kans om te spreken hadden. 
Ik kom vandaag niet alleen naar jullie toe als de Opperbevelhebber, niet om slechts over technologie of de werkzaamheden van onze Vloot te spreken. Ik kom als een broeder naar jullie toe en ik kom met een open hart en open handen om met jullie te spreken, van het ene naar het andere hart. Wij zijn niet de één of andere afstandelijke Entiteit, wij zijn geen Engelen, wij zijn geen Geascendeerde Meesters. Hebben wij ons ontwikkeld? Ja. En omdat wij door ons eigen evolutieproces gegaan zijn zou ik tegen jullie kunnen suggereren dat wij zeer nabij/innig met jullie zijn en wij begrijpen - en ik zou zelfs kunnen zeggen leven mee - met jullie evolutie proces.

zondag, maart 16, 2014

De Pleiadianen - Het Equinox Portaal en Bewust Contact - 19 Maart 2014


De Pleiadianen
"Het Equinox Portaal en Bewust Contact"
19 Maart 2014 / Méline Lafont

Groeten, wij zijn de Pleiadianen en wij komen voort in Gratie en met Onvoorwaardelijke Liefde voor ieder wezen op dit vlak en daaraan voorbij. Wij komen met een dieper begrip en een weten over jullie Planetaire Ascentie en de stadiums waarin het vertoeft. Terwijl een dieper bewustzijn door velen van het collectief bereikt wordt op jullie vlaktes van werkelijkheid, worden er vele nieuwe kansen en mogelijkheden gecreëerd en zelfs gemanifesteerd in jullie eigen collectief - en jullie persoonlijke werkelijkheid.
Waar wij over wensen te spreken in dit Nu moment op jullie Aardse vlakten, zijn de Equinox energieën/het portaal en diens invloed op ieder individueel bestaan en werkelijkheid. Wees dapper onze collega Lichtwerkers, Broeders en Zusters, want deze nieuwe golf en hoeveelheid aan Zonne energie zal de spijker op diens kop slaan wat betreft vele dingen en Aardse werkelijkheden die nu gedurende verscheidene jaren uitgespeeld werden.
Drastische veranderingen zijn aanstaande voor jullie vlak, aangezien het collectief en vele van jullie Lichtwerkers hunkerden, creëerden en vele van deze veranderingen verordend hebben. Er zal een afwerpen zijn, schuddingen in de vorm van energiegolven en letterlijk gigantische hoeveelheden aan loslating van dichtheid en het loslaten van oude patronen/vormen/creaties. Dat wat eens oud en ongemakkelijk was zal niet langer meer ZIJN en zoals stof in de wind vervagen.
De Equinox is hier om velen van jullie op jullie pad te helpen om Multidimensionaal te worden in jullie eigen frequentie en trilling van de hoogst mogelijke energie voor JULLIE/JOU. Dit zal enige goedkeuring naar voren brengen zoals een eerste persoonlijk contact in jouw eigen werkelijkheid, als eerste voordat het collectief betrokken zal worden bij deze wisselwerkingen. Waarom is het belangrijk om deze eerste contacten aanvankelijk op een echt, fysiek niveau (jouw eigen niveau) te beginnen?! Omdat, wanneer jij bewust en gereed wordt voor deze niveaus van wisselwerking op jouw eigen manier en trilling, wordt het collectief bezield met acceptatie en liefde, met een begrip van ons bestaan en onze aanwezigheid op jullie Aardse vlakten.