vrijdag, januari 31, 2014

Aartsengelen Michael en Rafael - De Straling der Liefde - + Meditaties - 31 Januari 2014 / Rita Pulmans


Aartsengelen Michael en Rafael
Jullie Buigen Nu als het ware Jullie Negatieve Straling om naar Positieve Straling;
De Straling der Liefde
31 Januari 2014 / Rita Pulmans 

Rita: Ik plaats eerst even dit citaat in verband de vraag die ik aan Aartsengel Michael stel.
Citaat uit: Een Uur met een Engel van Steve Beckow, Zie link: http://denkmetjehart.blogspot.nl/2013/09/een-uur-met-een-engel-aartsengel.html
Steve Beckow:  Dank u wel. Laat mij snel twee vragen stellen van een luisteraar die ik beloofd had te zullen vragen, en dan keren wij terug naar deze discussie. Deze luisteraar woont op Maui, en hij zegt, "Wij krijgen heel veel serieuze rapporten over de ernst van de gelekte straling in de oceaan vanuit Fukushima dat nu diens weg naar hier gemaakt heeft. Ik voel dat ons niet de gehele waarheid verteld wordt". Hij zegt dat er tests geweest zijn op de tonijn die hoge niveaus aan straling laten zien en grafieken van NOAA tonen de verspreiding van de straling aan. Zijn deze tests en andere rapporten ontworpen om de mensen in de angst te plaatsen? Hoe is de situatie met de vermeende Fukushima straling?
Nu, ik heb hem al verteld dat Hatton gezegd heeft, bijvoorbeeld, dat agentschappen zoals NOAA niet de gehele waarheid vertellen, en dat de galactics de straling opruimen. (5) Maar zou u hem ook gerust kunnen stellen, alstublieft?
Aartsengel Michael:  Ik zal verheugd zijn om hem gerust te stellen. NOAA. Ja, de omvang van de straling is niet werkelijk, compleet, volledig bekend gemaakt. En het is niet iets waar wij alarmen voor uitgestuurd hebben omdat het opgeruimd en getransmuteerd wordt door jullie galactische en intergalactische broeders en zusters.
Dus, is er lekkage in de oceanen geweest? Ja. Is het van het niveau waar de mensen angstig voor zijn? Nee. Wordt het schoongemaakt door jullie sterrenvrienden? Ja. Zal het een lange termijn effect hebben? Nee, zeer zeker omdat Gaia dat niet zal gaan laten toestaan. Want zie, Gaia bezit de capaciteit om ook straling te transmuteren. Er is natuurlijke straling dat zich op vele verschillende plaatsen voordoet en in vele verschillende vormen. Het is een vraag van balans. Dus, er wordt voor gezorgd.
SB:  Dank u wel daarvoor.
Tot zover het citaat. 

Rita: Geliefde Aartsengel Michael, grote engel van bescherming, Geliefde Aartsengel Rafaël, grote engel van genezing, Ik wilde U graag vragen of u een boodschap en meditatie kunt geven op het volgende:
Namelijk de vraag is: Is het zo, zoals ik gelezen heb (zie bovenstaand citaat), dat de goddelijke wereld reeds heeft ingegrepen in de problemen aangaande Fukushima? Dat er wordt schoongemaakt door de sterrenvrienden, onze galactische broeders en zusters? Is het dan zo dat wij ons dan geen zorgen meer hierover hoeven te maken? Dat we niets moeten doen of ondernemen ter bescherming van onszelf en moeder aarde? Of zie ik dit verkeerd?

Het Manuscript van Overleving - Deel 393


Laat Los, en Spring van die Klif Af en in/naar de Vrijheid waar Jullie zo naar Verlangen
30 Januari 2014 / Aisha North

Zo onderhand, zullen jullie goed bekend zijn met deze eindeloze fluctuaties van energie welke jullie wezen binnenkomen, en wij wagen het te veronderstellen dat jullie allemaal op de één of andere manier in staat geweest zijn om tot dusverre binnenin toegang te verkrijgen tot onontgonnen territorium. Dit mag voor sommigen van jullie niet aanvoelen als wat voor een grote prestatie dan ook, aangezien jullie tot nu toe waarschijnlijk niet in staat geweest zijn om nochtans een kleine teug te krijgen van deze enorme grote oceaan van eindeloze informatie welke binnenin ligt, maar toch, denken wij dat het jullie hongergevoel voor meer aangezet heeft. Want meer zit eraan te komen dierbaren, en het zal met horten en stoten komen, in enorme grote brokken en in piepkleine hapjes, en waarschijnlijk wanneer je het het minst verwacht. Want wat dit betreft, zoals met al het andere, te proberen om jouw weg voorwaarts te dwingen zal niet zeer goed werken, omdat het door het eenvoudig toestaan van jezelf is om de behoefte los te laten om dit proces te controleren dat je in staat zult zijn om volledig deze oceaan van de toekomst te betreden. En dus, wat het ook neemt, verzeker jezelf ervan dat je niet de vergissing maakt van het opzetten van een plan aangaande hoe dit te doen.
Want herinner je, de mensheid heeft er een gewoonte van gemaakt om kleine lijstjes te maken, jullie noemen hen zelfs "te doen lijstjes", en jullie hebben jezelf goed getraind te denken dat zolang als je dit zorgvuldig geconstrueerde papieren spoor volgt, jij jezelf voorwaarts gaande op een passende snelheid gewaarwordt, en dat jij je voorbestemde doel zult bereiken net zoals jij het gepland hebt. Wel, dit is niet één van deze oude en letterlijk op zichzelf staande dimensionale reizen, en dit is zeer zeker geen koers om genomen te worden of een stukje meubilering om in elkaar gezet te worden volgens die bijgesloten handleiding. Wat jullie aan het doen zijn, is inderdaad iets zeer, zeer anders, en dat is waarom wij steeds maar weer opnieuw tegen jullie zeggen om wat voor vooraf opgevatte zienswijzen dan ook los te laten met betrekking tot hoe hier op de eerste plaats mee om te gaan.
Want hoe meer je probeert om de "juiste" weg te vinden om dit te doen, hoe meer jij jezelf letterlijk in de weg zult staan, en hoe meer je volgt wat je geleerd hebt een voortreffelijk gereedschap te zijn - namelijk het vooruit plannen en handelen vanuit een zorgvuldig samengestelde sequentie om richting jouw doel voorwaarts te gaan - hoe meer geneigd je zult zijn om jezelf in jouw eigen goede intenties te verliezen. Dus wij zeggen weer, gooi de voorzichtigheid overboord, houd ermee op zo hard te proberen om te DOEN en probeer gewoon JIJ te ZIJN. Dit zal klinken als een nogal kinderachtig en overdreven vereenvoudigde manier om hiermee om te gaan, maar nogmaals, wij hebben jullie eerder verteld om weer zoals een kind te worden. Herinner je, wij proberen om jullie door dat proces van het bevrijden van jezelf van de oude banden van het zijn van een menselijk wezen heen te gidsen binnenin de strikte inperkingen die jullie rondom jullie heen opgericht hebben, en de enige manier om dat te doen, is ermee op te houden je als eentje te gedragen. Want zie, jullie werden jullie gehele levens zorgvuldig getraind om het juiste te doen op het exacte juiste tijdstip, en als je ooit aangemoedigd werd om buiten het kader te denken, waren er enige zeer strikte regels die ten grondslag lagen aan die schijnbare bevrijde manier van hoe met de dingen om te gaan.

De Schepper - 30 Januari 2014


Een Schrijven van de Schepper
"In Jouw Kracht Staan"
30 Januari 2014 - Jennifer Farley

Wanneer je verklaard dat een omstandigheid voorbij jouw controle is, dan geef jij jouw kracht weg en laat jij je verantwoordelijkheid ervoor los. Stap achteruit, haal diep adem en weet dat jij het was die om de ervaring vroeg. Je hoeft het niet noodzakelijkerwijs leuk te vinden, maar wanneer het arriveert, verdient het om net zoveel als wat anders dan ook geëerd te worden.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

donderdag, januari 30, 2014

Aartsengel Michael via Ronna Herman - Februari 2014


 
Aartsengel Michael
"Jouw Gebied van Hemels Licht Creëren"
Doorgegeven via Ronna Herman, LM-02-2014 (Februari 2014)

Geliefde meesters, jullie beginnen te begrijpen hoe anders jullie fysieke werkelijkheid zal zijn als jullie toegang verkrijgen tot de hogere rijken en steeds meer verfijnde frequenties daarvan integreren. Jullie zullen ook beseffen hoe radicaal jullie toekomstige levenservaringen zullen veranderen. Aangezien de telepathische en heldervoelende vaardigheden van iedereen geperfectioneerd worden, zullen jullie begrijpen waarom waarheid, eer en integriteit doorslaggevend zullen worden. Wij zijn ons bewust van de Lichtpatronen welke jullie uitstralen, en ook van de resonantie van jullie energetische handtekening, of het nu harmonieus of disharmonieus is. Wij zien jullie uitstraling of het gebrek daaraan, en voor ons kunnen jullie niet waarlijk verbergen wie jullie zijn. In de nabije toekomst, zal dit geschenk ook de norm voor vele geavanceerde Lichtwerkers worden.
Je streeft er niet alleen naar om naar balans en harmonie binnenin terug te keren, maar het is de grootste wens van jouw Hogere Zelf dat je het prachtige Ziel Lied, dat onvergelijkbaar van jou is, opnieuw opeist en perfectioneert. De spectrums van Licht en van geluid in ons rijk van bestaan zijn ver voorbij jullie zintuigen en zelfs voorbij jullie voorstellingsvermogen. In jullie werkelijkheid, kunnen jullie alleen een minuscuul portie van de hemelse geluiden ervaren, het stralende Licht, en de macht en majesteitelijkheid van onze omgeving.
Angst en ego zijn jullie grootste vijanden. Zoals wij in onze recente eerdere boodschappen uitgelegd hebben, worden de negatieve, stressvolle gebeurtenissen die jullie in deze tijd ervaren van binnenuit geactiveerd om jullie te helpen de vroegere conditioneringen uit te roeien en/of te raffineren. Tests en situaties van tolerantie worden gecreëerd om jullie te helpen wat voor beperkende, beschadigende gedachtepatronen dan ook waar jullie je op een bewust niveau niet bewust van zijn te her/erkennen. De Universele Wet verklaard dat de frequenties van jouw gedachtepatronen geraffineerd en verheven moeten worden om in te kunnen tappen op het volgende hogere niveau van bewustzijn. Je moet de bevoegdheid verwerven of afgestemd raken op elk nieuw niveau van bewust besef voordat je de trillingsenergieën die het bevat mag integreren. Wanneer jij je eenmaal dat niveau tot een bepaalde graad eigen hebt gemaakt, zal je gereed zijn om diens unieke geschenken en voordelen te ontvangen.

Aartsengel Zadkiel - Het Ontvangen van de Energie van het Hogere Licht - Februari 2014


 
Aartsengel Zadkiel
“Het Ontvangen van de Energie van het Hogere Licht"
Februari 2014 / Linda Robinson

Gegroet Geliefden,
Dit is Aartsengel Zadkiel samen met Lady Amethyst van de Zevende Straal van Transformatie en Manifestatie. Vandaag, wensen wij te spreken over de energetische patronen van verandering en hun belang bij het binnenbrengen van nieuwe patronen van het Hogere Licht.
Jullie ontvangen krachtige instromingen van hogere energie die in golven naar jullie toekomen en die exponentieel toenemen.
Oude energetische patronen worden ontmanteld om een duidelijke weg voor te bereiden voor de nieuwe energie om zich te ontwikkelen en te manifesteren in/naar formidabele nieuwe patronen van het hogere trillingsLicht.
De oude energetische patronen zijn samengesteld uit gedachten en houdingen die gebaseerd zijn op de derde dimensionale frequenties. Terwijl deze niet ongunstig zijn, zijn zij niet de hoogste mogelijkheid die nu voor de mensheid beschikbaar is. Het is gelijk aan het krijgen van een nieuw model auto of een gebruiksvoorwerp dat meer opgewaardeerde eigenschappen heeft.
De nieuwe hogere dimensionale energie opent de weg voor groter besef zowel op een aards niveau als op een galactisch niveau. Dit staat toe naar de hogere Lichtpaden voor Ascentie.

De Raden van Hogere Zelven via Ron Head - 29 Januari 2014


 
De Raden van Hogere Zelven
"Dit is Zeker een Tijd Waarvoor Wij Gewerkt en Waarop Wij Gewacht Hebben"
29 Januari 2014 / Ron Head
 

Vandaag zal onze conversatie verder gaan met een discussie over wat Februari jullie brengt.
Er wordt nu veel gesproken en gespeculeerd over dit onderwerp. Dat is in feite omdat een groot aantal mensen in staat zijn om de energie van een grote op handen zijnde energie te voelen. Zelfs diegenen zonder toegang tot jullie nieuws media, welke jullie sowieso niet veel vertellen, of jullie internet voelen de intense rusteloosheid welke vele van jullie maatschappijen overspoelen. Allen zijn onderworpen aan de immer toenemende overstromingen van Licht waar jullie planeet doorheen passeert. Alles en iedereen heeft veranderingen aan hun opmaak van energie gehad, en krijgen dat nu, en dat heeft steeds meer invloed op hun fysieke en mentale zelven.
Wij kunnen dat allemaal in één eenvoudig idee samenvatten, en hebben dat aldus eerder gedaan. Maar wij zullen het op verscheidene manieren zeggen omdat het beter enorme grote concepten overgedragen krijgt in jullie beperkte woorden. Jullie beginnen steeds meer van jullie ware zelven te belichamen. Jullie Hogere Zelven, dat wat wij zijn, zijn nu beter in staat om ons door jullie heen tot uitdrukking te brengen. Jullie verhogen jullie frequenties. De veranderingen waar jullie naar streefden manifesteren zich. En wij zouden alsmaar door kunnen gaan.  
Dit wordt door miljarden ervaren die er geen idee van hebben over waar wij tegen jullie over spreken. Wees hierop voorbereid. Denk aan de dingen waarvan je weet dat die met je gebeurd zijn, die je gevoeld hebt, gezien, of gehoord, en stel je voor hoe jij je zou voelen als je geen begrip van tevoren gehad zou hebben. Je zou hebben kunnen denken dat je krankzinnig aan het worden was. Velen zullen op onfortuinlijke manieren reageren. Maar velen meer, wetende van jullie gedachten aangaande dergelijke zaken, zullen op een stil moment naar jullie toekomen en vragen gaan stellen, zij zullen proberen een conversatie te beginnen waarvan zij niet weten hoe zij die moeten hebben.

De Schepper - 29 Januari 2014


Een Schrijven van de Schepper
"Woorden"
29 Januari 2014 - Jennifer Farley

Het is tijd om nauwkeurig aandacht te schenken aan jouw woorden. Toegeven aan elkaar en jezelf met frasen van zelfgeringschatting doen niets behalve jou in de ruimte houden van het niet waardig en verdienend zijn. Waardeer jezelf en diegenen rondom jou heen als een eerste stap naar gezonde manifestatie.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

woensdag, januari 29, 2014

Ondertussen op de Ascenderende Aarde - Deel 5: Het Portaal van Manifestatie


Ondertussen op de Ascenderende Aarde - Deel 5
Het Portaal van Manifestatie
25 Januari 2014 / Dr. Suzanne Lie

Mytria Spreekt:
"Ik denk dat het het NU voor Sandy en Jason is om naar het Schip terug te keren. Hoe denk jij daarover mijn geliefde?"
"JA," antwoordt Mytre. "Ik heb hun energie geobserveerd terwijl zij samenwerkten. Ik denk dat zij gereed zijn voor een ervaring van het versmelten in/naar één wezen."
"Ja," antwoord ik met een stralende glimlach. "Herinner jij je onze eerste versmelting nog?"
"Ik heb het nooit vergeten," antwoordt hij met die speciale blik in zijn ogen. "Ik zie hoe de energie van hun samenwerking aanzienlijk aan het uitbreiden is, en ik weet dat zij gereed zijn voor een bewuste versmelting op het Schip. Herinner jij je, geliefde, toen de Arcturiaan ons begeleidde in/naar onze eerste bewuste versmelting in/naar ÉÉN?"
"Ik heb het nooit vergeten," antwoord ik terwijl ik in zijn prachtige blauwe ogen kijk. "Binnenin het NU versmolten wij in/naar ÉÉN wezen. Onze gedachten waren ÉÉN, onze emoties waren ÉÉN, en onze lichamen waren ÉÉN stralende Merkaba. Wij beide voelden onze Merkaba opstijgen in/naar de innerlijke rijken van de ENE. Levensspannen (of waren het seconden) later trokken wij ons energie-gebied terug in/naar onze twee gestalten van Licht."
"Deze versmelting is steeds meer een spontane gebeurtenis voor ons geworden. NIET dat ik daarover klaag," zegt Mytre met een sexy glimlach.
In antwoord op de uitdrukking op zijn gezicht, kijk ik weer in zijn prachtige ogen en zeg, "Ik denk dat wij weldra in dat hogere dimensionale energie-gebied zullen blijven."
Mytre slaat zijn armen zo stevig om mij heen dat onze twee lichamen in één vermengd raken, en kust mij zo diepgaand dat er geen woorden noodzakelijk zijn. Als hij zich uiteindelijk terugtrekt zegt hij telepathisch, "Wij waren altijd en zullen altijd ÉÉN zijn!"
"Nu terug naar onze missie van het helpen van Gaia met Haar ascentie," zegt Mytre uiteindelijk met zijn stem. "Ik denk dat Sandy en Jason gereed zijn om meer over hun grote macht/kracht van manifestatie te leren."
"Daar ben ik het volledig mee eens," antwoord ik. "Zij leven nog steeds het driedimensionale paradigma welke gebaseerd is op ofwel/of. Dit paradigma veroorzaakt voor hen te geloven dat zij de één of andere levensstijl moeten kiezen. Daarom, zijn velen van onze galactische uitzendteams die een aards voertuig dragen in/naar de illusie vervallen dat zij spiritueel OF rijk moeten zijn."

Geen Aarde of Niet-Aardse Leraar is Wijzer dan Jij - 28 Januari 2014 / Brenda Hoffman


Geen Aarde of Niet-Aardse Leraar is Wijzer dan Jij
28 Januari 2014 / Brenda Hoffman

Dierbaren,
Misschien vragen jullie je af of deze 'woo woo' zaken echt zijn. Wat als deze overgang een volgende 3D illusie is om jullie wezenlijkheid binnenin een bepaalde parameter te handhaven? Alsnog een andere manier van het jullie op regel te houden. Toegegeven, de "slechte kinderen" van gisteren zijn niet meer aan het bewind - maar zijn de "goede kinderen" van vandaag ook maar iets anders?
Velen verklaren nu dat dergelijke gedachten anti-nog-wat zijn. Maar is dit niet iets dat jullie voor jullie zelf moeten verkennen? Want inderdaad, als je anderen volgt - kerkelijke- en regeringsleiders van het verleden of de Nieuwe Aarde leraren van vandaag - is er dan enig verschil?
Als je wie dan ook volgt, inclusief een Nieuwe Aarde leraar, zonder de informatie door jouw innerlijke wezen heen te laten lopen en jouw persoonlijke stukjes aan de mix toe te voegen, ben je weinig anders van dat wat waar was voordat deze overgang begon.
Deze overgang is een werkelijkheid - zoals velen van jullie getuigen via de fysieke en emotionele veranderingen. Maar geen massale overgang van één pad met slechts een paar mensen die de informatie hebben die jullie nodig zijn voor jullie verschuiving. Er zijn velen die stukjes hebben die zij graag via het internet, boeken, seminars en uiteenlopende andere mult-media formaten willen delen. Maar deze stukjes zijn niet bedoeld om de enige informatie te zijn die jullie verzamelen. Jij bent degene die de kwesties ervaart die voor jou belangrijk zijn. Dus jouw innerlijke richtlijn is om alleen stukjes informatie van anderen aan te nemen die het pad dat door jou, voor jou, ontworpen is te verbeteren.
Niemand anders kan jouw pad creëren of zelfs een gemakkelijker pad. Velen van jullie van de 'fast food' en MTV generaties, wensen dat alles gemakkelijk en snel gedaan wordt. En aldus is het en zal het zijn - als jij verantwoordelijkheid voor jezelf neemt. De 'quick-fix' goeroes van de Nieuwe Aarde zijn prachtige rolmodellen, maar zij zijn niet jouw goeroe. Hoewel zij elementen gevonden mogen hebben die voor hen juist zijn, ben jij een ander individu op een andere plaats. Niemand anders dan jij heeft het antwoord op jouw kwesties.

De Schepper - 28 Januari 2014


Een Schrijven van de Schepper
"Bevrijd Jezelf"
28 Januari 2014 - Jennifer Farley

Het is niet noodzakelijk om te begrijpen waarom anderen doen wat zij doen. Bevrijd jezelf van de gehechtheden voor de uitkomst van hun gedrag. En, als het jou niet dient, wikkel hen in Onvoorwaardelijke Liefde en stuur hen naar Het Universum zodat er in hun hoogste en beste voor hen gezorgd wordt.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

dinsdag, januari 28, 2014

Het Manuscript van Overleving - Deel 392


Wees Niet Verrast als Je het Licht op Jouw Deur Hoort Kloppen…
28 Januari 2014 / Aisha North

De toegenomen activiteit in de atmosfeer zal ook enige toegenomen activiteiten binnenin jullie allemaal opwekken. En nee, wij refereren niet naar al dat gevreesde kreunen en steunen waar jullie lichaam toe geneigd is tot uitvoer te brengen. Eerder refereren wij naar die activiteiten waar jullie allemaal gretig in afwachting van zijn, in de vorm van een diepere verbinding met niet alleen deze aspecten van jullie waar jullie nog steeds kennis mee moeten maken, maar ook met de rest van de Schepping. Want nu, zullen deze lang verborgen deuren ermee beginnen om langzaam open te piepen, en jullie zullen, de één na de ander, ermee beginnen glimpen van licht te zien waar jullie voorheen niets anders dan ledigheid gezien hebben. En ja, wij bedoelen dat in iedere omschrijving van het woord "licht", want het licht dat jullie zullen beginnen te onderscheiden zal in vele gestalten en vormen komen, en wij wagen het te veronderstellen dat hierna, jullie niet langer meer over licht zullen denken als louter een manier van het verlichten van de omgeving. Want wij denken dat jullie zullen beginnen te beseffen wat het licht nu precies is, want het is zoveel meer dan een deeltje of inderdaad een golf, wat de twee condities zijn waarop jullie wetenschappers het graag definiëren. Licht is inderdaad veel meer variabel dan dat, aangezien het vergeleken kan worden met een levende entiteit, en een hoogst intelligente entiteit ook nog.
Want licht is zoveel meer dan het tegengestelde van duisternis, en licht is zoveel meer dan de aanwezigheid van iets dat gezien kan worden. Licht is ook een drager van gehele werelden van kennis en informatie, en ja, wij bedoelen werelden zoals degene welke jullie momenteel bewonen. Zoals wij jullie eerder verteld hebben, het concept van massa is slechts een illusie, een truc van het licht zo je wilt, en straks, zullen jullie snel beginnen de kerngedachte te vatten van wat wij nu impliceren. Want wederom, zullen wij jullie dit in de vorm van kleine snippers aan informatie geven, sommigen zullen het misschien zelfs disinformatie noemen, want wij zijn nooit degenen die jullie de antwoorden onomwonden zullen geven. Zeer tot de ontzetting van sommigen, maar toch, maakt dit helemaal deel uit van dat veel genoemde algemene plan. Want jullie zijn de werkelijke verkenners hier, en om jullie waarachtig werkelijke glorie te herkrijgen en inderdaad jullie grootsheid, moeten jullie een manier vinden om die grootsheid door jullie eigen wilskracht te betreden. En als zodanig, wordt aan jullie gevraagd om diep naar binnen te reiken voor wat voor antwoorden dan ook die jullie mogen zoeken, en ja, zij zijn er allemaal voor jullie om te vinden, als je ervoor kiest om dat aldus te doen. En nee, dit is niet eenvoudig een opgezette strategie om ons speelruimte te geven om onder welke verplichting dan ook vandaan te komen, dit is eenvoudig de naam van het spel zo jullie willen.

Blossom - Vecht Voor het Licht, Vecht Voor het Goede... - 24 Januari 2014


Blossom Goodchild
We Moeten Vechten VOOR het LICHT …
We Moeten Vechten VOOR wat GOED is …
24 Januari 2014
 
‘Door vele gevaren, moeiten en strikken zijn wij al gekomen’ … zoals het lied Amazing Grace zegt. En het lijkt erop dat wij zullen doorgaan door deze gevaren, moeiten en strikken, omdat;
WIJ HET NIET OP ZULLEN GEVEN. Het is onze aard om VERDER TE MARCHEREN MET HET LICHT VAN LIEFDE IN ONZE HARTEN. DUS DAT ZULLEN WE … EN DAT DOEN WE.
Dat wil niet zeggen dat wij bij tijden … niet VOELEN dat we de handdoek in de ring willen gooien. Gisteren hoorde ik een erg goed interview van een man, Chris Thomas genaamd. Het was heel verhelderend. Maar mijn mond viel open toen hij uitlegde dat de WiFi was ontworpen om onze hersencellen binnen twee tot drie jaar (afhankelijk van het gebruik) te vernietigen, die op hun beurt zich dan transformeren tot kanker! Ik WEET natuurlijk dat mobiele telefoons en computers slechts zijn voor ons … maar ik was zo naïef om twee en twee niet bij elkaar op te tellen dat WiFi de ‘moordenaar’ is EN … ik maak er veel gebruik van. Hoe moet ik anders mijn boodschappen bekend maken en emails beantwoorden?
Een deel van mij wilde het gewoon opgeven. Ik dacht: ‘O, wat heeft het voor zin! Ze hebben ons in de tang’. Want soms voel ik me gewoon zo.
Maar het andere deel van mij … de BLOSSOM DIE IK HIER MOET ZIJN, besloot dat ik, ofschoon dit heel goed het geval kan zijn … door zou gaan met alles te doen wat ik kan om te Zijn/mijn Licht te Delen en wat er ook gebeurt terwijl ik dat ‘doe’, dat is zoals het moet zijn. (Natuurlijk steeds ervoor zorgend dat ik mij bescherm, terwijl ik aan de computer zit. Want is het niet zo dat bij alles de intentie er richting aan geeft?) Als het zo mocht zijn dat de gevreesde WiFi mij de das om doet, dan ZIJ HET ZO!

De Engelachtige Gidsen - “Zijn We er Al?" - 27 Januari 2014


De Engelachtige Gidsen
“Zijn We er Al?"
27 Januari 2014 /  Taryn Crimi

Vandaag zouden wij graag jullie aandacht willen focussen op de energie welke velen van jullie ongetwijfeld voelen. Hebben jullie al gevoeld dat de energie tot een gillende stilstand kwam? Wij zeiden een paar weken geleden dat jullie waarschijnlijk tegemoet getreden zouden worden met een zeer sterke energie die jullie je zou laten voelen alsof je tegen een stenen muur opgeknald was. Dus wij zouden graag deze tijd willen nemen om dit opnieuw te adresseren in de hoop van het verlichten van vele van jullie bezorgdheden en ongerustheden.
De meesten van jullie voelen een extreme verlaging in jullie motivatie om gewoonweg wat dan ook maar te doen. Als het niet absoluut noodzakelijk is dan hebben jullie gewoonweg niet de energie of de daadkracht om je ermee bezig te houden. Dus was is er gebeurd? Zoals wij zeiden gaf de energie welke meehielp om dit jaar op gang te helpen velen van jullie een gigantische verhoging van energie hetgeen jullie opgetogen, verlangend en met een gevoel van grote anticipatie achterliet voor wat dit prachtige nieuwe jaar met zich mee zal brengen. Daarentegen is deze energie sterker dan waar menigeen van jullie vertrouwd mee is om vast te houden en als een resultaat hebben velen van jullie de noodzakelijke tijd nodig gehad om jullie te helpen reflecteren en acclimatiseren aan de sterke golf van energie.
Laat ons een analogie met jullie delen om jullie beter te helpen begrijpen wat er gebeurd op een energetisch niveau. Stel je een grote dam op een razende rivier voor; wanneer het volledig open is is het water in staat om in overvloed zonder enige weerstand te stromen; echter, wanneer die dam belemmerend is, zozeer dat het het vermogen van het water om binnen te gutsen beïnvloedt, dan wordt het water teruggehouden. Het beïnvloed het vermogen van het water om door te stromen. En als een resultaat is de rivier aan de andere kant van de dam veel kleiner omdat er een grote blokkade is. Het water druppelt er alleen doorheen, maar om plotseling de dam weg te halen zou voor zo een krachtige stuwing van het water toestaan om door te breken dat het meer schade toebrengt dan goed doet. Door de dam langzaam te openen, zal dat het water toestaan om zachtjes toe te nemen in plaats van erdoorheen te barsten en er de oorzaak van te zijn dat de dam breekt.

De Schepper - 27 Januari 2014


Een Schrijven van de Schepper
"Eruit Vandaan Stappen"
27 Januari 2014 - Jennifer Farley

Uit jouw donkere put van wanhoop vandaan stappen en in/naar het Licht mag pijnlijk lijken te zijn in het begin, te veel, te vroeg. Maar, wanneer je eenmaal de honing-proevende lucht en de liefde die overal om jou heen is inademt, zal jij je afvragen waarom je ooit überhaupt twijfelde om eruit vandaan te stappen. En de eerste keer dat jij jouw armen uitstrekt en de hemel aanraakt … gelukzaligheid!
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

maandag, januari 27, 2014

Een Uur met een Engel - Aartsengel Michael - 23 Januari 2014


 
Een Uur met een Engel - 23 Januari 2014
Aartsengel Michael

"Wij Zijn Allen Uitgelijnd met het Hart, de Geest en de Wil van de Ene"

Graham Dewyea: Hallo, en welkom bij Een Uur Met een Engel, met Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Nieuwe Jij: Tevoorschijn komend in de Luister van het Hartbewustzijn van de Mensheid". Zich bij haar aansluitend is Steve Beckow, oprichter van het "Gouden Tijdperk van Gaia" en auteur van "Het Opbouwen van Nova Aarde: richting een Wereld die voor Iedereen Werkt".
Onze gast vandaag is Aartsengel Michael. Zo, hiermee geef ik het aan jou over, Steve.
Steve Beckow: Heel veel dank, Graham, en welkom, Aartsengel Michael.
Aartsengel Michael: Groeten. Ja, Ik ben Michael, Aartsengel van Vrede/Vreedzaamheid, Strijder van Liefde, strijder van Vrede/Vreedzaamheid, Aartsengel van Liefde. Welkom, welkom mijn geliefde vrienden naar de tijd van hernieuwing, van herontdekking, van het baden in het gouden licht van Gaia en, zou ik kunnen suggereren, mijn prachtige blauw.
En ik vraag ook aan jullie, zoals er zovele keren aan jullie gevraagd werd, terwijl wij deze dag beginnen, deze avond, deze reis van het gezamenlijk worden, dat jullie je blauwe vlam van vrede/vreedzaamheid aansteken, dat jullie je verankeren in jullie blauwe vlam van hoop, van waarheid, van eenheid, van verbondenheid, van balans. Want wij zijn niet slechts beperkt tot één kwaliteit, één aspect, één attribuut, en, mijn geliefde vrienden, noch zijn jullie dat.
Eén van de dingen waar wij tegen jullie over gesproken hebben - en er zijn velen geweest - is de manier waarop je bestaat als je door dit Ascentieproces heengaat, als je deze transmutatie begint, deze transformatie, schoongespoeld door de tsunami van liefde, opgetild door de liefde van de Moeder, verlicht door Haar Overzichtelijkheid en Zuiverheid.
Want wat zijn jullie aan het doen als jullie door dit proces heengaan? Ja, ik weet dat jullie nieuwsgierig zijn over wat wij aan het doen zijn door dit proces heen! Maar laat die nieuwsgierigheid, dat gevoel van avontuur, van verkenning, van loutere vreugde zich ook uitbreiden naar jullie zoete geliefde zelf, en ga op verkenning, ga terug, ga voorwaarts en herinner je wie je bent.
Verken de tijdperken, en, zou ik kunnen suggereren, de kern en de essentie van jullie wezen, niet slechts als een mens, hetgeen schitterend en prachtig is, niet eenvoudig als engel of aartsengel, aardeopzichter, strijder, communicator, sterrenzaad, sterren commandant. Kom terug en herontdek, herinner en veranker in de waarheid van jullie oorspronkelijke essentie, in het idee en het plan van jullie, van jullie, lieve engelen.
Steve, broeder van dit platform, wij hebben over vele dingen gecommuniceerd, en een ieder van hen, zelfs toen je het niet her/erkende - en ik bedoel jou niet specifiek; ik bedoel jullie allemaal, de luisteraars, de mensheid, maar specifiek dit publiek dat ik adresseer en waar ik van houd, waar ik mijn dienstbaarheid aan verleen - er is een plan voor deze ontvouwing en ontwaking geweest, de groei van het begrip en de groei van de herontwaking van Liefde, niet alleen voor ons die in deze heilige partnerschap met jullie zijn, maar ook voor jullie zelf.

Ann en de Engelen: Week 05, 2014


Ann Albers en de Engelen
"Balans"
Januari 2014 / Week 05

Vandaag wensen wij tegen jullie te spreken over balans. Wij horen zovelen van jullie zeggen, "Ik voel me uit balans. Ik wil in balans leven. Hoe creëer ik balans in mijn leven?" De meesten van jullie weten hoe het aanvoelt om in balans te zijn en toch weten aldus weinigen hoe deze staat van gratie te creëren.
In een gebalanceerd leven voel jij je gecentreerd en vreedzaam. Jou werd geleerd dat om een gebalanceerd leven te leven je tijd voor werk en spel moet vinden, activiteit en rust, tijd voor jou en tijd voor anderen. Nochtans dierbaren, is onze suggestie om in balans te leven veel eenvoudiger. In plaats van de kwestie te overdenken, besef dat ware balans alleen gevonden kan worden in het huidige moment. Stel jezelf nu één vraag, "Voel ik me gecentreerd en vreedzaam?" Zo niet, vraag jezelf, "Lichaam, geest, hart en ziel … wat heb ik op dit moment nodig?" … precies nu. Niet voor altijd. Niet morgen. Niet iets buiten jezelf of buiten jouw bereik, maar hier en nu. Om in ware balans te zijn is om in uitlijning te zijn met Gods Liefde en Gratie, en die Liefde en gratie is op ieder gegeven moment beschikbaar. Wat is het dat je precies nodig bent om je gecentreerd en vreedzaam te voelen? Misschien is het om diep adem te halen. Misschien moet je om vertroosting vragen omdat jij je zorgen over een situatie maakt en, zoals een kind, wil je dat jouw engelen komen om jou een knuffel te geven. Vraag en zit stil en wij zullen met plezier komen en jou troosten. Misschien vul jij jouw dagen met teveel activiteit en snak je naar rust, naar tijd buitenshuis, naar tijd om jouw voeten hoog te leggen, naar tijd om een vriend(in) op te bellen. Eer deze aansporingen dierbaren en je zult je weg terug in/naar de stromen van gratie vinden, waarin je altijd in balans bent.  
Overweeg de analogie van een koorddanser. Voor dit individu is balans niet iets dat hij of zij buiten het huidige moment kan vinden. Wanneer een fijne lijn bewandeld wordt, moet men in ieder moment in afstemming zijn met diens evenwicht. Om je zorgen te maken over wat er een paar passen verderop gedaan moet worden zou fataal kunnen zijn. Om na te denken over wat er een minuut geleden gedaan werd zou afleidend zijn voor de taak waar men mee bezig is. Zo ook, bewandel jij een fijne lijn, altijd proberend om jezelf terug in/naar de uitlijning met jezelf te brengen - met de behoeften van jouw eigen lichaam, geest en ziel.

De Schepper - 26 Januari 2014


Een Schrijven van de Schepper
"Het is Allemaal Jouw Schuld!"
26 Januari 2014 - Jennifer Farley

Wanneer jij jezelf hoort zeggen, "Het is allemaal JOUW schuld" of "Het is niet mijn schuld"… stop … spoel terug, en neem een seconde om naar de situatie te kijken. Met de stevige wetenschap dat jij jouw volledige Aardse-vlak bestaan creëert, ga nogmaals door de uitdaging heen en zie welke rol jouw energie in de situatie gespeeld heeft. Vaker wel dan niet, zal je zien dat je in ontkenning geweest bent betreffende jouw werkelijke gevoelens en handelingen. Het Universum zal jou je nooit "slecht" laten voelen over de beslissingen die je maakt, nochtans, vraagt Het dat je de volle verantwoordelijkheid voor hen neemt. Wanneer je in staat bent om dit te bereiken, ben je goed onderweg om te worden wat je werkelijk verondersteld wordt om te zijn; heel en gezond binnenin jezelf.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

zondag, januari 26, 2014

Aartsengel Michael via Rita Pulmans - 26 Januari 2014


Aartsengel Michael
"De Antwoorden Hebben Jullie in Jullie Heilige Weten, in Jullie Heilige Harten, in Jullie Heilige Zijn"
26 januari 2014 / Rita Pulmans

Lieve Aartsengel Michaël,
Vraag  van persoon: Wij hebben zulke mooie ingevingen gekregen hoe te mediteren voor Moeder Aarde, voor Fukushima, voor het helen van zieken, voor de overlevenden van de ramp op de Filippijnen, en nog veel en veel meer. 

-Hoe kunnen we hier praktisch mee omgaan? Het vraagt veel energie om al die ingevingen achter elkaar op te volgen.
-Is bijvoorbeeld denken aan de geleide meditatie voor Fukushima, of ieder ander onderwerp, voldoende of is het effectiever de hele geleide meditatie weer te doorlopen? 

Vraag 2: -Hoe kan ik dat denken voor langere tijd uitschakelen? Daar ons denken ons gevangen houd in de 3D illusie.
Vraag 3: -Je kent mijn diepste wensen/dromen, ze zijn groots en worden alleen maar groter, maar dat is wat jullie ons vragen te doen, dromen. 

Geliefde Aartsengel Michael,
U hebt hier de vragen gehoord, wilt u hierop een antwoord geven? Ik dank u. 

Geliefde zielen, geliefde harten,
Wat ik Aartsengel Michael jullie hier ga brengen weten sommigen onder jullie reeds ... (Hij glimlacht) Daar de vragen die vanuit je intuïtie komen steeds "juist" zijn. Enkel de vragen die het hart gepasseerd hebben zijn al doorspekt met het antwoord. Daar jullie geliefden allemaal reeds het antwoord hebben, in jullie Heilige Weten, in jullie Heilige Harten, in jullie Heilige Zijn. En vanuit jullie Heilige Voelen, en daaruit vloeiend jullie Heilige Weten, zullen jullie ook functioneren vanuit dit Heilige Weten.
En daarmee weet jij lieverd (persoon die de vraag stelde) het antwoord reeds zelf op de vraag: "Hoe kunnen we hiermee (met de meditaties) praktisch omgaan." Wat denk jij zelf lieverd? Ja juist, wanneer jij hiermee omgaat via jouw gevoel, via jouw Heilige Hart, dan zul jij altijd - hoor! -  ALTIJD handelen vanuit je liefde.

Hilarion: Januari 26- Februari 2, 2014


 
Hilarion
" Er Vinden Vele Herijkingen Plaats Binnenin Jullie Menselijke Opererende Systeem "
Januari 26- Februari 2, 2014/ Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Dierbaren,
Velen van jullie zullen warmte binnenin jullie lichaam voelen als jullie fysieke lichamen beginnen om jullie DNA/RNA codes te activeren. Dit kan een nogal oncomfortabele periode voor jullie zijn dus is het belangrijk om goed gehydrateerd en goed uitgerust te blijven. Vertrouw erop dat alles goed is en dat er voor jullie gezorgd wordt door jullie etherische gidsen terwijl jullie door dit proces heengaan. Luister naar jullie begeleiding en doe wat het ook is dat er gesuggereerd wordt. Dit proces is het begin van een versnelde transformatie welke alle voormalige beperkingen achter zich zal laten. Het verleden zal vervagen en ontbinden en jullie leren om in het huidige moment te leven. Dit zal een grotere overzichtelijkheid van de geest en een innerlijk weten vergemakkelijken dat er een verschuiving in jullie gewaarwording geweest is, en jullie zullen beginnen om jullie goddelijke bekwaamheden te herkrijgen op wat voor manier dan ook welke uniek voor jullie is. Wij, jullie gidsen en teamleden helpen op vele manieren om jullie te helpen bij de volgende stap op jullie reis. Jullie zijn nooit alleen, Dierbaren, want wij lopen bij jullie tijdens de intensieve en onomkeerbare veranderingen die nu beginnen.
Jullie zijn naar dit punt gekomen vanwege jullie diepe verlangen om de lotsbestemming te vervullen die jullie uitgekozen hebben als jullie bijdrage aan het Goddelijke Plan. Deze lotsbestemming begint zich nu op een grotere snelheid te ontvouwen, en jullie zullen je verbazen over hoever jullie gekomen zijn in een korte tijdsperiode. De cellen van jullie wezen worden geregenereerd en verjongd en jullie zullen cyclische golven van energie van binnenuit jullie zelf voelen komen, hetgeen perioden van duizeligheid kan veroorzaken. Blijf kalm, haal diep adem en blijf in een vreedzame tegemoetkomende staat voor de nieuwe sensaties die jullie vullen en omringen. Er vinden vele herijkingen plaats binnenin jullie menselijke opererende systeem en jullie morfogenetische gebied. Dit zal waarschijnlijk jullie meridiaanse stromingen van energie tijdelijk door elkaar hutselen, maar zij zullen zich herbalanceren. Jullie zullen vele episodes hebben van slaperigheid en soezerigheid als jullie afgestemd zijn op immer hogere frequenties als zij binnenkomen.

Aisha en de CC's - Korte Energetische Update - 26.01.20141


Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën
26 Januari 2014

Zoals velen van jullie al vastgesteld hebben, is er een korte pauze van wat er zoal gebeurd, en niets te vroeg zullen jullie er misschien aan toevoegen. Want de laatste paar dagen werden gemarkeerd door een enorme grote invoer van energieën, iets gelijkaardigs werd nog nooit eerder op deze kleine planeet van jullie gezien. En ja, dit is ook iets dat bezig is zichtbaar te worden, niet alleen voor jullie wetenschappers, maar ook voor het blote oog. Want jullie wereld is ermee begonnen om enige signalen vanuit de diepe, diepe ruimte te ontvangen die een zeer lange tijd geleden volgens jullie maatstaven uitgezonden werden, en nu, bereiken zij voor de allereerste keer jullie kusten. En nee, wij refereren niet naar wat dan ook dat geacht kan worden slechts toeval te zijn, want wij hebben jullie al verteld, alles gebeurd wanneer de tijd er juist voor is om te gebeuren, zo ook, met dit. Dus als jullie je ogen naar de hemel opheffen, zullen jullie een kleine spelenprik van licht zien welke er een paar dagen geleden nog niet was, maar nu, zal het lijken dat het steeds meer zichtbaar wordt, aangezien de signalen die zo'n lange tijd geleden uitgezonden werden, nu gekomen zijn om jullie allemaal te begroeten. Wij refereren niet naar wat voor een ramp dan ook op wat voor manier dan ook, wij refereren slechts naar iets dat jullie wetenschappers zullen noemen een supernova, maar waar wij graag naar zouden willen refereren als de begroeter.
Want dit is slechts een signaal dat iets veel belangrijker, dan deze kleine hemelse begroeter, op diens weg naar jullie toe is. En voordat jullie je gedachten vullen met beelden van een lange lijn van rampenfilms waar jullie medemensen jullie graag op een regelmatige basis mee vullen, moeten wij ons haasten om eraan toe te voegen dat waar wij over spreken, daar helemaal niet op lijkt. Want wij refereren niet naar een feitelijk object dat in de hemel boven jullie planeet zweeft, wijd en zijd schaduwen werpend in wat voor aspect dan ook waar jullie aan mogen denken. Nee, wij spreken over een invoering van energetisch opgeladen deeltjes (1), zo ongeveer als degenen die naar jullie toekomen vanuit jullie buur, de Zon. Maar waar wij naar refereren, is inderdaad hetzelfde soort van "substantie" in de vorm van energetisch opgeladen deeltjes, maar dit zullen deeltjes zijn die inderdaad vanuit een geheel andere bron gedag komen zeggen, en die een zelfs diepere en een meer diepgaande invloed op jullie allemaal zullen hebben. En nee, niet zoals in het afbreken van jullie, als dat misschien is zoals jullie je de laatste paar dagen gevoeld hebben, wij refereren naar het soort van deeltjes die letterlijk jullie motor op zullen laden, in de vorm van de energetische schakelingen, en dus, jullie in staat zullen stellen om wederom volledig verbonden te worden.