dinsdag, december 30, 2014

Waarom Niet? - 29 December 2014 / Brenda Hoffman


Waarom Niet?
29 December 2014 / Brenda Hoffman

Dierbaren,
Misschien creëerden jouw vakantiefestiviteiten situaties waarop je niet geanticipeerd had of die je waardeerde, inclusief angst en vreugde. Misschien voelde je weinig tot niets. Het is niet van belang want dit is het laatste vakantieseizoen dat de 3D kwesties zal adresseren.
Jullie zijn de brug naar jullie Nieuwe Land overgestoken.
Sommigen van jullie zullen doorgaan jullie 3D wereld opnieuw te bezoeken. Sommigen van jullie mogen zelfs verlangen naar stukjes van jullie 3D wereld na uit jullie cocon vandaan gegaan te zijn. Iets dergelijks is goed en akkoord, want jullie zijn inderdaad eonen van persoonlijke herinneringen aan het reinigen en opruimen; herinneringen van jullie Aarde voorouders en herinneringen van angst die wat voor vreugde dan ook die jullie voelden teniet deden. Sta jezelf toe om op het tempo te verhuizen dat voor jou goed is - en alleen voor jou.
Anderen van jullie die hun cocon verlieten worden een Nieuwe Jij/Nieuwe Aarde speelterrein van opwinding en vreugde gewaar. Het zijn deze entiteiten die wij vandaag adresseren. Want jullie hebben niet als zodanig jullie Nieuwe Aarde "trainingswielen" gecreëerd voor het navigeren van jullie nieuwe ervaringen.
Ongelijk aan jullie 3D wereld, zijn er geen regels, trainingswielen of beperkingen anders dan wat jullie innerlijke wezen vaststelt. De Nieuwe Aarde is "vrij voor iedereen" in termen van ervaringen en plezier.
Werd jou verteld dat je moet genieten van een bepaald spel of een bepaalde ervaring toen je jong was? Of, zoals voor de meesten waar was, probeerde je vele spelletjes of ervaringen uit voorafgaand aan het beklemtonen van sommige op de basis van het plezier en de kameraadschap? Aldus is het dat iets dergelijks is hoe jij je zult voelen als jij de Nieuwe Jij aan het verkennen bent.  

Je mag het springen van dimensie naar dimensie een grote hoeveelheid aan plezier vinden, maar een beetje eenzaam - of niet. Je zou kunnen ontdekken dat het wisselwerken met diegenen die nog maar net ontwaken meer of minder plezier oplevert.
Het sleutelwoord voor jullie tijdens deze verkenningsperiode is plezier. Niet de 'zouden moetens', niet de 'moetens', maar plezier. Wat maakt jou aan het grinniken? Wat zorgt ervoor dat je een blos van opwinding en verwachting hebt als je iedere ochtend wakker wordt? Dat is de Nieuwe Jij.
Je denkt dat iets dergelijks goed en aardig is, maar jij moet iedere dag werken om te verzekeren dat de 3D delen van jou en je familie de basis behoeften vervuld hebben. Ah. Daar is het waar jij het meest de nieuwe speelse jij op zult merken.
Diegenen van jullie die gereed zijn om de Nieuwe Jij te verkennen zullen ontdekken dat stukjes van jullie werk of dagelijkse vereisten waarvan eens gedacht werd dat zij gezwoeg waren niet meer hetzelfde aan zullen voelen. Het werk is niet verschoven, jij bent verschoven. Deze stukjes die jou gewoonlijk beangstigden of kwaad maakten zullen anders benaderd en gemakkelijker benaderd worden als je ermee begint om met de Nieuwe Jij gereedschappen te verkennen.
Wanneer je eenmaal accepteert dat jij een glorieus schepsel bent, verschuiven jouw gedachten en gewaarwordingen/inzichten. Misschien herhaalt jouw werkgever of buur iets dat jou slechts dagen geleden irriteerde. Nu vind je hetzelfde ofwel niet belangrijk of je WEET gewoon waarom iets dergelijks gebeurde.
Jouw creatieve, inzichtelijke, vaardigheidsniveaus breiden exponentieel uit wanneer je werkelijk accepteert, gelooft en WEET dat je een glorieuze schepper bent. Aldus is het dat de energieën van de laatste paar dagen dat binnenin jou onderstreept hebben. Jou het vertrouwen en het duwtje gevend waar je om verzocht hebt om te vliegen, om te ervaren voorbij dat wat je ooit ervaren hebt voorafgaand op de Aarde.
Je bent overgegaan van de dichte zware Aarde omgeving van wat je niet kunt doen, om wat voor reden dan ook, naar een kinderlijk geloof dat alles mogelijk is. "Waarom niet?" is jouw zinsnede voor de volgende paar maanden.
Dan, natuurlijk, zal jouw totaliteit wederom uitbreiden.
Maar voor nu, is het voor jou voldoende om binnenin je wezen te weten dat je deel uitmaakt van de "Waarom niet?" groep en zal je die zinsnede gebruiken zoals een kind dat doet. Alles is mogelijk, van het dimensie springen naar het tijdreizen naar wat het ook is dat jou vreugde geeft. En je zult die vreugde vinden door je innerlijke wezen te volgen.
Ongelijk aan de 3D Aarde waar jij je aan de beperkingen aan moest passen, ontdekt de Nieuwe Jij dat je geen beperkingen hebt; dat jij jezelf kunt vertrouwen; dat je geen amok zult maken; dat je het aardse patroon niet terug zult draaien van het betreden van de Aarde met Liefde en deze te verlaten met zouden moetens en regels.
Nu is het de tijd. Ben kinderlijk. Sta jezelf toe te sprankelen en te verkennen. Sta jezelf toe om in vreugde en Liefde te zijn - en je wereld zal uitbreiden voorbij wat jij je voor kunt stellen.
Voel je niet alsof je iets moet creëren dat de wereld zal redden. Je hoeft alleen te creëren wat jou zal redden! De liefdevolle, kinderlijke jij die de Aarde decennia geleden betrad.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2014, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten