dinsdag, december 09, 2014

Verklaar Onafhankelijkheid van de Van Buitenaf Aangestuurde Kracht - 8 December 2014 / Brenda Hoffman


Verklaar Onafhankelijkheid van de Van Buitenaf Aangestuurde Kracht
8 December 2014 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Het is tijd om onafhankelijkheid van jezelf te benadrukken. Misschien schijnt die mededeling een beetje gek want hoe kan je afgescheiden zijn van jezelf? Iets dergelijks is geen fysieke afscheiding, maar een afscheiding van de 3D angsten.
Jullie hebben gelezen over het belang van zelf-liefde en zelfwaarde door deze gehele overgang heen. Dit is een ander soort van onafhankelijkheid. Dit is jezelf afscheiden van de maatschappij op wat voor manier het voor jou ook maar comfortabel is.
Een dergelijke mededeling schijnt tegen het gevoel in te gaan want jullie weten dat wij allen één zijn. Maar de logische 3D conclusie van het geloof dat allen één zijn is dat je iedereen moet accepteren, zelfs echter als zij niet van jouw frequentie zijn. Dat je voor iedereen moet zorgen, zelfs als zij niet zorgzaam voor zichzelf zijn. Dat op de één of andere manier jouw liefde hen in/naar de Nieuwe Aarde zal duwen.
Iets dergelijks is niet waar. Want deze overgang is meer gelijk aan het begrijpen van een drugsverslaafde of een alcoholist die moeten beslissen om een behandeling te verkrijgen voordat de behandeling effectief is - dan is het dat door slechts jezelf te zijn de overtuigingen van allen op de één of andere manier zullen verschuiven.
Die laatste mededeling mag velen van jullie kwaad maken want jullie hebben jullie hoop zo hoog gespannen dat jullie heldere baken alles dat is er nodig is om iedereen naar de Nieuwe Aarde te verhuizen.
Jullie baken is buitengewoon belangrijk. Diegenen die verloren zijn en het Licht willen zien vinden het door jouw baken. Jouw baken is hun "licht aan het einde van de tunnel", hun hoop.

Maar je kunt niet en zult niet diegenen verschuiven die om wat voor reden dan ook niet wensen te verschuiven. Als je doorgaat te geloven dat jouw baken voldoende is om alle entiteiten van de Aarde te verschuiven, zal je gefrustreerd raken en jezelf van het spoor afhalen. Jij bent ALLEEN voor jezelf verantwoordelijk. Ongeacht hoezeer je het ook wenst, je kunt geliefden niet forceren in vreugde te leven en het te ervaren.
Velen van jullie knikken met jullie hoofden in overeenstemming. Doch jullie acties komen niet overeen met jullie geknik. Enkel omdat jullie deel uitmaken van deze Nieuwe Aarde overgang, hebben jullie niet de kracht om iedereen naar de Nieuwe Aarde te verschuiven. Iets dergelijks is niet waar voor een aantal redenen, waarvan het meest belangrijk is dat het pad van anderen jou NOOIT aangaat.
Het is prachtig dat jullie je bij uiteenlopende groepen aansluiten om vrede en liefde over de gehele globe heen te sturen. Maar dergelijke verklaringen worden alleen gehoord door diegenen die het wensen te horen.
Nu denk je dat jouw grote droom wereldvrede en vreugde is, dus hoe kan die droom aan jou ontkend worden? Iets dergelijks is aldus omdat de droom waar jij over spreekt aan de grenzen voorbijgaat van diegenen die andere dromen hebben. Jouw dromen - van wat voor omvang dan ook - zijn alleen van toepassing op jou.
Een dergelijke gedachte is misschien een beetje wazig want je neemt aan dat jouw droom correct is als het jouw droom is. Zulks is jouw onafhankelijkheid. Je kunt geen dromen creëren die tussenbeide komen met de opruiming, reiniging of dromen van anderen. Jij moet je eigen wezen zijn. Diegenen die wensen om bij jou te zijn in een gelijksoortige droom zullen jou vinden.
Deze overgang gaat niet over het forceren van anderen in/naar jouw dromen, maar in plaats daarvan over het creëren van jouw dromen en diegenen aan te trekken die dezelfde of gelijksoortige dromen hebben.
Anderen jouw dromen in forceren is het verkennen van de Nieuwe Aarde met van buitenaf aangestuurde kracht. Jouw droom creëren en allen toestaan die tot die droom aangetrokken worden om het samen met jou te ervaren is van binnenuit aangestuurde kracht.
Velen van jullie geloven dat om je leven te handhaven zoals het is - of het nu een baan, een relatie of land of het creëren van een betere baan, relatie of land is - dat je anderen moeten forceren om net zoals jij te geloven. Iets dergelijks is niet alleen ongepast op de Nieuwe Aarde, het is geen levensvatbare optie.
Je kunt van buitenaf aangestuurde kracht niet combineren met jouw nieuwe vaardigheidsset. Niet meer dan dat je een 125k Macintosh computer lopende kunt hebben met de sofware die je nu gebruikt. Hoewel beide computer componenten produceerden wat je in andere tijden en omgevingen nodig had, zijn zij nu niet compatibel.
Je moet jouw onafhankelijkheid afkondigen van de van buitenaf aangestuurde kracht en dan jouw dromen creëren. Je kunt jouw dromen niet creëren met van buitenaf aangestuurde kracht - ongeacht hoe minimaal of belangrijk jouw dromen ook voor jou zijn.
Verkondig jouw onafhankelijkheid van het forceren van mensen, plaatsen en dingen in/naar jouw plaatje van volmaaktheid. Sta diegenen die hetzelfde willen toe jou te vinden.
Van buitenaf aangestuurde kracht is niet langer effectief wanneer je eenmaal jouw cocon verlaat. En van binnenuit aangestuurde kracht is uitermate moeilijk voor diegenen die niet wensen deel te nemen aan de Nieuwe Aarde.
Betekent dat dat het financiële/filosofische munt slaan uit oorlogen in alle vormen door zal gaan? Dat zal het voor diegenen die wensen om in deze arena's te blijven. Maar net zoals het nu voor jou waar is, is het jouw keuze als je wenst om je aan te sluiten bij deze groepen of te leven met onafhankelijke gedachten en acties.
Stop ermee te proberen om anderen op wat voor manier dan ook te controleren. Sta jezelf toe jouw dromen te dromen zowel voor jou als diegenen die wensen om zich bij jou aan te sluiten. Niet meer en niet minder.
Verklaar jouw onafhankelijkheid van de van buitenaf aangestuurde kracht en al diegenen die zo wensen te blijven. Jij bent een nieuw wezen met nieuwe gedachten, overtuigingen en acties.
De van buitenaf aangestuurde kracht in wat voor vorm dan ook, ongeacht hoe die kracht omschreven wordt - inclusief het redden van de wereld, het teniet doen van armoede of het ten val brengen van conglomeraten of regeringen - is niet langer geschikt of effectief. Te geloven dat de van buitenaf aangestuurde kracht effectief blijft betekent jouw wielen te laten draaien met weinig of geen effect.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2014, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten