maandag, december 29, 2014

Vanuit de Akashic Archieven - Januari 2015 Boodschap


Vanuit de Akashic Archieven
 Januari 2015 Boodschap
Gechanneld door: Jen Eramith MA
Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in Januari 2015 verwachten?
De energie deze maand is zoals een sterke stroming die zich voorwaarts beweegt. Er is een gevoel dat iedere intentie versterkt is. Jullie zullen ontdekken dat de consequenties van jullie gedachten, jullie woorden en jullie acties allemaal sneller en sterker dan gewoonlijk zullen komen.
Dit is een belangrijke tijd om diepgaande verantwoordelijkheid te nemen voor jullie intenties. Streef ernaar om bedachtzaam te zijn over jullie woorden en acties. Niemand is volmaakt, dus niemand zal in staat zijn om de gehele tijd volmaakte intenties te maken. Deze maand, zal het zeer belangrijk voor jullie zijn om vergevend en flexibel te zijn, en ben zeer snel om je te verontschuldigen en ben niet gemakkelijk te ontstemmen. Wanneer onbedoelde consequenties op komen dagen, verzeker je er dan van dat je zeer vergevingsgezind richting anderen en jezelf bent, zodat jij je snel kunt verontschuldigen en verder kunt gaan. Verander de intentie, verschuif de energie met een verontschuldiging, en stel dan je intentie opnieuw in.
Als jij je vasthoudt aan gêne, schuldgevoel, schaamte of probeert anderen te beschuldigen, dan zal je bij jezelf gewaarworden de foute intentie voor zolang vast te houden dat je grote en reeds lang bestaande negatieve terugslagen zult hebben. Aan de andere kant, als jij je snel verontschuldigd en verder gaat, of als je snel zult vergeven en verder gaat, dan kan jij de intentie opnieuw instellen en het proces beginnen van het hebben van jouw positieve intenties die naar het licht komen.

Het zal zeer belangrijk voor jullie zijn om vloeibaar te zijn en om deze maand jullie ogen wijd open te houden. Beweeg met de stroom mee, blijf veranderen, en houd je niet vast aan oude gevoelens en doelstellingen deze maand.
Zijn er specifieke activiteiten die voordelig voor ons zouden zijn en ons het beste helpen om de energie deze maand te gebruiken?
Het zal bruikbaar zijn om communicatief te zijn. Ben bereid te praten, ben bereid om vragen te stellen, en ben bereid om zorgvuldig en gewillig te luisteren naar wat er rondom je heen gebeurt. Dit is geen tijd om je gedachten voor jezelf te houden, noch om je stil te houden en te hopen dat iemand anders het probleem op zal lossen. Dit is een tijd om je uit te spreken en te zeggen wat er in je gedachten is.
Dit is een tijd om gracieus en nochtans actief te zijn. Blijf actief in je gemeenschappen en in je relaties. Dit is een zeer actieve tijd, en het is een opwindende tijd. Woorden -- wat je zegt en hoe je het zegt - zullen er aanzienlijk toe doen. De belangrijke acties deze maand zullen zijn in hoe je met anderen in verband staat.  
Om bovenop deze energie te blijven en er echt voordeel van te hebben, moet je erin meegaan. Stel evenementen of beslissingen niet uit. Het Goddelijke Mannelijke heeft deze maand een sterke energie. Het is tijd om buitenwaarts en drukbezet te zijn.
Is er iets dat belangrijk voor ons zou zijn om te vermijden deze maand?
Het voornaamste, wat al gezegd werd, is om te voorkomen je aan dingen vast te blijven houden. Houd je niet vast aan rancune of onbeantwoorde vragen. In plaats daarvan, spreek je gedachten uit, stel de vragen, praat met mensen, en probeer om de informatie te vinden. De meest belangrijke actie deze maand is om te voorkomen je aan dingen vast te houden.
Daaraan voorbij, zal het belangrijk zijn om stilstand te vermijden. Naast het gebruiken van je woorden en je relaties, gebruik je lichaam om met de actie in beweging te blijven deze maand. Probeer om meer diepgaand te bewegen en om een beetje meer te trainen/oefenen. Ga naar buiten en neem een diepe ademteug van frisse lucht. Zelfs als je geen tijd hebt om te trainen/oefenen, zelfs als je te moe of te verdrietig bent middenin het donkere seizoen, ga naar buiten en neem een diepe ademteug.
Wanneer je in tweestrijd staat deze maand, probeer om iets te doen dat jou een beetje verlevendigt. Je hoeft niet opgewekt te zijn deze maand, maar je moet wel actief zijn, dus blijf op de één of andere manier in beweging.
Is er nog iets anders dat de Opzichters ons willen vertellen over Januari 2015?
Dit is een drukke maand, niet alleen voor elk van jullie maar ook voor iedereen rondom jullie heen. Streef ernaar om geduld met mensen te hebben als zij nieuwe dingen uitproberen, hun gedachten veranderen, vergissingen maken, en het opnieuw proberen. Ben geduldig en begripvol. Probeer mensen niet te overtuigen om zoals jij te zijn. Wacht niet op mensen om jou te begrijpen. Doe je eigen ding zo goed als je kunt, en geniet ervan dat andere mensen hun ding doen terwijl zij proberen de beste manier te vinden die zij kunnen om het te doen. Als je die benadering zult nemen, zal je waarschijnlijk nieuwe vrienden maken, oude vriendschappen herstellen en een grote hoeveelheid aan plezier hebben deze maand.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations. It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution. https://akt.memberclicks.net/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten